Dokumentu kārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

ARI Accounting Service, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL000200 ©
Lāčplēša 27-6, Rīga LV-1011
Optimizācijas principi, grāmatvedības, grāmatveža pakalpojumi, pilns grāmatvedības cikls, atjaunošana, kārtošana , , uzskaite, grāmatvedības dokumentu apstrāde, grāmatvedības programmas, biznesa, korporatīvo uzņēmumu
  • 1 Grāmatvedības pakalpojumi
2

I.L.GRĀMATVEDĪBA,AUDITS UN KONSULTĀCIJAS, SIA

Krasta 86-507, Rīga LV-1019
licences, algu, atvaļinājuma, slimības pabalstu aprēķināšana, datorizēta finanšu grāmatvedības uzskaites kārtošana , atskaišu sagatavošana, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana, grāmatvedība un uzskaite, grāmatvedības dokumentu
  • 2 Grāmatvedības pakalpojumi

Interneta bilance, SIA

Pulkveža Brieža 6-1a, Rīga LV-1010
Grāmatvedība, grāmatvedības uzskaite, grāmatvedības pakalpojumi, finanšu plānošana, finanšu konsultācijas, pilna grāmatvedības apkalpošana ar attālinātu informācijas pieeju, gada pārskats, budžets, budžetu plānošana, konsultācijas grāmatvedības pakalpojumos, audita pakalpojumi, audits.

Olga Burmaka, grāmatvedības pakalpojumi

F.Brīvzemnieka 56, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības dokumentu sagatavošana: Gada pārskatu sagatavošana, Noformēšana, Sagatavošana, Izsniegšana ✓ Nodokļu konsultācijas: Nodokļu atmaksa, Juridiskām personām, Fiziskām personām ✓ Uzņēmuma pārstāvniecība VID: PVN atskaišu sagatavošana, VID atskaišu sagatavošana ✓ Darba algas aprēķināšana Personāla dokumentu kārtošanaStatūtu grozījumiOperatīvā uzņēmuma bilances sagatavošana Maksājumu uzdevumu sagatavošana ✓ Pamatkapitāla uzskaiteUzņēmumu kompānijas reģistrēšana Mikrouzņēmuma dibināšana un likvidēšana Uzņēmuma personāla dokumentācijas kārtošana Uzņēmumu reorganizēšana

 

d.b. konts, SIA, Baibas Bendorfas grāmatvedības pakalpojumi

Papes 13, Liepāja, LV-3407
Apraksts:

Baiba Bendorfa, SIA "d.b.konts" piedāvā pilnu grāmatvedības servisu dažādu nozaru uzņēmumiem. Nodokļu konsultācijas.

Heldia, SIA

Lietuvas šoseja 8-3, Jelgava, LV-3001
nodokļu konsultācijas, atskaites, deklarācijas, pārskatu sagatavošana, bilance, bilances, dokumenti, dokumentu , kārtošana , lietvedība, uzņēmuma reģistrācija, uzņēmumu reģistrēšana, dibināšana, SIA, IK, Mikrouzņēmums

Ogres grāmatvedība, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Uzņēmumu reģistrācija:

Veicam uzņēmuma reģistrāciju, pārreģistrāciju, izmaiņas komercreģistrā un ar dažāda veida formalitātēm saistītas dokumentācijas kārtošanu.

Grāmatvedības pakalpojumi Ogrē:

Piedāvājam grāmatvedības pakalpojumus sabiedrībām ar ierobežotu atbildību, mikrouzņēmumiem, individuālajiem komersantiem un pašnodarbinātām personām. Jūsu komfortam pilns grāmatvedības pakalpojumu klāsts – no individuālām konsultācijām līdz gada pārskatu sastādīšanai un jūsu uzņēmuma grāmatvedības sistēmu sakārtošanai.

Account-Line Company, SIA, Filiāle

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedība ✓ Lietvedība ✓ Juridiskie pakalpojumi Par mums::

SIA "Account-Line Company"- tā ir pieredze un atbildība. Grāmatvedības pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām. Grāmatvedības kārtošana, nodokļu pārskata sagatavošana. Gada deklarāciju sagatavošana. Pakalpojumu kvalitāte atbilst gan Latvijā, gan ārvalstīs pieņemtiem standartiem. Mēs nodrošinām pilnu grāmatvedības pakalpojumu spektru, pilnībā ievērojot Latvijas Republikas normatīvos aktus. Tiek izmantotas licencētas programmas - Tildes Jumis, 1C, Zalktis.

FinKonsult, Ilona Bērziņa, grāmatvedības pakalpojumi Jēkabpilī

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Vadības grāmatvedība ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ IIN deklarāciju sagatavošana ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Uzņēmumu dibināšana Apraksts:

Grāmatvedības birojs "FinKonsult" ir dibināts un darbojas grāmatvedībā jau no 2003. gada. Sadarbojamies ar dažādiem klientiem no dažādām nozarēm, tai skaitā mežizstrāde, mazumtirdzniecība, lauksaimniecība un citi pakalpojumi. Starp mūsu klientiem ir gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi, gan fiziskās personas. Kaut paši atrodamies Jēkabpilī, mūsu klientu pulkā ir pārstāvji gan no Jēkabpils, gan no tuvajiem reģioniem un arī no tālākiem apvidiem.

Censuva, SIA, Augmentum

L.Paegles 3-3.st., Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

SIA "Censuva" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus, konsultācijas grāmatvedībā un finansēs. Gada pārskati.

Gvardea, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ogrē, grāmatvedības ārpakalpojums

Upes prospekts 18a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Grāmatvedības pakalpojumi: ✓ Attaisnojuma dokumentu pārbaude, grāmatošana un apstrāde ✓ Rēķinu izrakstīšana un nosūtīšana klientam ✓ Ikmēneša PVN deklarācijas sagatavošana ar pielikumiem, izmantojot EDS sistēmu ✓ Darba algas, slimības naudas, atvaļinājuma naudas, darbinieku personīgo kontu kārtošana, darba algas izmaksu saraksta sagatavošana ✓ Krājumu inventarizācija ✓ Debitoru un kreditoru uzskaite ✓ Ieņēmumu un izdevumu aprēķins ✓ Gada pārskata sastādīšana un citu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID, izmantojot EDS sistēmu ✓ Gada ienākuma deklarācijas sagatavošana un iesniegšana EDS sistēmā ✓ Operatīvās bilances sagatavošana un iesniegšana vadībai, bankām un līzinga kompānijām ✓ Konsultācijas

Ciparu dārzs, SIA

Bauskas 58a-6, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu:

SIA "Ciparu Dārzs" kopš 2005. gada lolo, aprūpē un palīdz augt dažādu nozaru uzņēmumiem, biedrībām, nodibinājumiem, saimnieciskās darbības veicējiem. Ar rūpīgu darbu, pieredzi un zināšanām grāmatvedes palīdz sakārtot grāmatvedības dokumentus, aprēķināt nodokļus un izprast finanšu rādītājus.

Greywolf Accounting, SIA

Kuģinieku 5, Liepāja LV-3401
Apraksts: Grāmatvedības uzņēmums ar vairāku gadu pieredzi sniedz grāmatvedības pakalpojumu maziem un vidējiem uzņēmumiem. Pieredze darbā ar bāriem, restorāniem, celtniecības uzņēmumiem, veikaliem. Uzņēmumā ir kvalitatīvi izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi NILLF un sankciju likumu jomā, darbība apdrošināta. Pakalpojuma cena tiek aprēķināta individuāli, vadoties pēc klienta pamatojumu dokumentu apjoma, EKA un darbinieku skaita, skaidras naudas darījumu apjoma u.c.

Risinājums I, SIA

Annas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Grāmatvedības pakalpojumi visā Latvijā juridiskām un fiziskām personām. Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos. Atskaišu nodošana VID. Grāmatvedības pakalpojumi angliski runājošiem klientiem, grāmatvedības pakalpojumi krieviski runājošiem klientiem.

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana Par mums::

Mūsdienu sabiedrība un uzņēmējdarbība ir kļuvusi transkontinentāla, un uzņēmēji lielākoties ir piesaistījuši savam biznesam ārzemju investorus vai sadarbības partnerus.

Pāris simtu kilometru attālumā no Latvijas runā lietuviski, igauniski, krieviski, mazliet tālāk skan somu, norvēģu, ukraiņu, baltkrievu, vācu u.c. valodas, un arī tur bizness „iet no rokas”!

Mēs palīdzēsim saprasties!

Devīze - panākumus gūst tie, kas vienmēr palīdz citiem... Mēs palīdzēsim un nodrošināsim ar uzticamu grāmatvedi, audita un tulkojuma pakalpojumiem no/uz 70 valodām. Laipni gaidīti! 

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

Ainara Spirģa Apbedīšanas birojs, SIA Rainar

Kuršu 25, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Apbedīšanas rituāli ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Ziedi, vainagi un sēru pušķi ✓ Apbedīšanas ceremoniju norise ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Bēru mielasti ✓ Krematorijas pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru mūzika ✓ Akmeņkaļu pakalpojumi ✓ Kapu vietas apkopšana ✓ Kapu labiekārtošana

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Dievs Svētī, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Miera 27, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Rīgas Privātie Kapi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dažādu konfesiju ceremonijas