Dome, visā Latvijā

Drukāt

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, atkritumu apsaimniekošana, ūdens un kanalizācijas iecirknis, avārijas dienests, atkritumu apsaimniekošana un pārstrāde, DZKS, pacēlāju noma Līvānos, celtniecības tehnikas noma Līvānos, traktoru noma Līvānos, ekskavatoru noma Līvānos, frontālie iekrāvēji Līvāni, klientu konsultēšana namu

Gruminga skola, mācību centrs

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Gruminga skola piedāvā:: ✓ Rīgas Domes licencēta programma - intensīvais 11 dienu bāzes kursu tiem, kuri vēlas apgūt profesiju "Grumeris - suņu un kaķu frizieris"; ✓ Seminārus pieredzējušo grumeru kvalifikācijas celšanai; ✓ Seminārus mājdzīvnieku īpašniekiem ar mērķi iemācīt pareizi kopt savus mīluļus mājas apstākļos.

Patskanis, privātā pirmsskolas izglītības iestāde Purvciemā

Ūnijas 54, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Esam droša un uz vispārcilvēciskām vērtībām balstīta pirmsskolas izglītības iestāde. Mūsu galvenā vērtība - cilvēks. Strādājam tā, lai ikviens pie mums justos gaidīts, mīlēts, cienīts. Mēs īstenojam vispārējo pirmsskolas izglītības programmu, kuru bērni profesionālu pedagogu un sirsnīgu auklīšu vadībā apgūst integrētās rotaļnodarbībās. Esam labs palīgs katram bērnam uzsākt savas pirmās, pastāvīgās bērnudārznieka gaitas. Papildus bērniem piedāvājam ZUMBAS nodarbības.

 

Ilze Vainovska, Noķerts Liepājā

Jūrmalas 23, Liepāja LV-3401
Darbi nopērkami:: ✓ Rīgā - "Jaunais salons A" (Mazā Jauniela 3, Rātslaukums 1), ✓ Liepājā - mākslas salons "Ludviķis" (Ludviķa iela 3/5), koncertzāle "Lielais dzintars", ✓ Kuldīgā - Lietišķās mākslas salonā (Liepājas iela 3), Ziemupes "KulTūrbodē", ✓ Jūrmalas pilsētas muzejā, ✓ Etnogrāfiskā Brīvdabas muzeja virtuālajā gadatirgū, ✓ u.c.

Daugavpils zobārstniecības poliklīnika, SIA

Lāčplēša 12, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Zobu slimību diagnostika ✓ Profesionālā higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Ķirurģiskie pakalpojumi ✓ Zobu protezēšana ✓ Periodonotologa pakalpojumi ✓ Zobu implantācija ✓ Zobārstniecība bērniem Par mums::

Poliklīnikai ir kapitālsabiedrības statuss, 100% kapitāla pieder pilsētas domei. Ir mūsdienīgi zobārstniecības kabineti, kur pacientiem sniedz palīdzību zobārsti, zobu higiēnistes un zobārstniecības māsas.

Pieejamas cenas ļauj izmantot iedzīvotājiem ar dažādu ienākuma līmeni zobārstniecības palīdzību.

Visi zobārsti, zobu higiēnistes, zobu tehniķi un zobārstniecības māsas ir sertificēti.

✓ Sniedzamo pakalpojumu kvalitāti poliklīnikā kontrolē kabinetu vadītāji un kabinetu vecākās zobārstniecības māsas. Medicīnas personāls darba procesa laikā izmanto vienreizējās lietošanas maskas un cimdus.  Divas reizes gadā tiek veikta  medicīnas instrumentu sterilitātes mikrobioloģiskā analīze.

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Darbības veidi:: ✓ dzīvojamo māju pārvaldīšana un apsaimniekošana (pilna servisa daudzdzīvokļu nama pārvaldība un apsaimniekošana, atsevišķu apsaimniekošanas darbību ārpakalpojumi) ✓ konsultācijas DZĪB, DZĪKS, dzīvokļu īpašnieku kopībām, māju pilnvarotām personām, māju vecākajiem un dzīvokļu īpašniekiem par māju apsaimniekošanu (konsultācijas par nama pārvaldīšanas/apsaimniekošanas jautājumiem, dažādu nozares nepieciešamo dokumentu izstrāde, līgumu sastādīšana, klātienes un online konsultācijas) ✓ būvprojektu vadība (energoefektivitātes paaugstināšanas būvprojektu vadība, renovācijas projektu vadība, ES būvprojektu vadība daudzdzīvokļu namiem) ✓ ēku un to pieguļošās teritorijas remontdarbu, būvdarbu organizēšana un izpilde

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

Latvijas Mediji, akciju sabiedrība

Toma 4, Rīga, LV-1003
A/S "Latvijas Mediji" izdevumi:: ✓ Latvijas Avīze ✓ Mājas Viesis ✓ Praktiskais Latvietis ✓ Kultūrzīmes ✓ Planētas Noslēpumi ✓ Medības ✓ Agrotops ✓ Praktiskie Rokdarbi ✓ LA Tematiskās Avīzes ✓ Vakara Romāns Apraksts: Uzņēmums "Latvijas Mediji" ir viens no lielākajiem periodisko un grāmatu izdevējiem Latvijā. Uzņēmuma devīze "Latviski par svarīgo Latvijai" ir kā pamats plašajam izdevumu klāstam, kas tiek piedāvāts lasītājiem. Reklāmdevējiem sniedzam iespēju sasniegt atbilstošas mērķauditorijas, izvietojot reklāmas žurnālos un periodiskajos izdevumos. Izdevniecība "Latvijas Mediji" piedāvā oriģinālo un tulkoto literatūru, vēsturi un dokumentālo literatūru, praktiskās grāmatas, gadagrāmatas, kalendārus, bērnu grāmatas. Akciju sabiedrībā "Latvijas Mediji" ietilpst arī reģionālā radiostacija "Kurzemes Radio" un filmu studija "Dauka".

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Amserv Krasta, autocentrs, Peugeot, Opel pilnvarotais pārstāvis, Chevrolet oficiālais serviss

Krasta 66, Rīga LV-1019
Apraksts: LABI AUTO – LABĀ VIETĀ! Amserv autocentru uzdevums – piedāvāt Klientiem vislabāko un vajadzībām atbilstošāko risinājumu. Tas nozīmē patiesas rūpes un cieņas pilnu attieksmi pret ikvienu Klientu, kas ierodas jebkurā no mūsu autocentriem. Tā ir atbildība pret mums uzticēto Klienta īpašumu un ikvienu lietu, kas nepieciešama Klienta problēmas atrisināšanā. Mūsu atslēgvārdi – PIEREDZE un ATKLĀTĪBA. Kompetence un profesionālisms ir kvalitatīvas apkalpošanas pamats. Mēs allaž esam pieejami saviem klientiem un piedāvajam mūsu komandas iniciatīvu, pieredzi un zināšanas veiksmīgai ikviena jautājuma risināšanai. Jautājiet, un atbilde būs vienmēr! Mēs vēlamies pārspēt Klientu cerības gan par jauna auto iegādi, gan tā apkalpošanu. AMSERV KRASTA – tie ir oficiālie Peugeot un Opel zīmolu autocentri Rīgā, Krasta ielā 66. REDZI AUTO – DOMĀ AMSERV!

Zeltābele, privātais bērnudārzs

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele", Laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas, klusā Rīgas centra filiāles misija ir padarīt bērnu, feju, laumiņu un arī vecāku ikdienu interesantu, veicinot radošās domāšanas attīstību. Mēs protam izkāpt no rāmjiem, pieņemt citādo. Būt paši, būt vienkārši laimīgi. Mūsu fejas un laumiņas bērniem nodod tradicionālu vērtību apzināšanos, un latvisko dzīvesziņu caur dažādiem svētkiem. Svarīgi:  PPII "Zeltābele" filiāle atrodas Miera ielā 56, Rīgā. Klusā Rīgas centrā, blakus jaunajam Rīgas teātrim. Šeit darbojamies kopš 2018. Gada aprīļa. Bērnudārzs izvietots divos stāvos – katrā pa vienai grupas telpai. Katrā no tām brīvi, netraucēti un kvalitatīvi laiku var pavadīt 16 bērni. Katrai grupiņai ir viena mīļa audzinātāja – feja un audzinātājas palīgs – laumiņa. Vēl ikdienas gaitas papildina mūzikas skolotāja, deju skolotāja un angļu valodas skolotāja, kuru zināšanas un labsirdība nav izmērāma. Papildus rūpējoties par bērnu veselīgu stāju, ķermeni un prātu, dodamies vingrot uz Olimpisko Centru Grostonas ielā, kur mūs gaida sertificēti un profesionāli treneri, kas palīdz mums sasniegt izvirzītos mērķus. Mūsu mīļākās dienas ir piektdienas – tad pie mums ciemojās lieliskā Magmaster komanda, kura caur ģeometriskajām figūrām mums iemāca krāsas, ciparus, figūras, telpiskas figūras un dažādas interesantas lietas.

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Ķengaragā

Kaņiera 10a, Rīga LV-1063
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, atvadu zāle Rīgā

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts: Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana- visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.