Dome, visā Latvijā

Drukāt

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Ziepniekkalnā

Spulgas 15, Rīga, LV-1058
Bērnudārzs. Pirmsskolas izglītības iestāde. PPII. Zelta Rasa. Apmācības programma latviešu valodā. Studijas. Pulciņi. Nodarbības. Sports. Džiu-džitsu. Diennakts bērnudārzs. Bērnu centrs. Horeogrāfija. Dejas. Ritmika. Keramika. Latviska vide. Licencēta bērnudārzu pirmsskolas programma. Daudzveidīga ēdināšana uz vietas. Ir PVD atļauja.

Alianse-2M, SIA, Apotheka tīkla aptieka (Varakļānu Domes ēkā)

Rīgas 13, Varakļāni, Varakļānu nov., LV-4838
Varakļānu aptieka. Aptiekas, aptieka Varakļānos, medikamenti, medikamentu tirdzniecība, zāles, aptiekārs, farmaceits, receptūra, tabletes, ziedes, ārstnieciskās ziedes, pretsāpju līdzekļi, vitamīni, higiēnas preces, zāļu tējas, ārstnieciskie apavi, kosmētikas preces, kosmētiskie līdzekļi. Zāļu izgatavošana pēc receptēm, zāles

ALBRO GROUP SIA, AVK sistēmu projektēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Apkures, ventilācijas, gaisa dzesēšanas sistēmu projektēšana, montāža, serviss, AVK sistēmu montāža un serviss, siltummezglu projektēšana, pret dūmu aizsardzības sistēmu projektēšana un montāža, Pārstāvība Latvijas Patentu valdē, Pārstāvība EUIPO, pārstāvniecība WIPO, Preču zīmju reģistrācija Latvijas
ZL.LV iesaka

Limbažu novada pašvaldība, Sociālais dienests

Klostera 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Limbažu novada Sociālais dienests ir Limbažu novada pašvaldības domes izveidota Pašvaldības iestāde ar juridiskas personas statusu, savu nosaukumu un zīmogu.

Dienesta darbības mērķis ir veicināt un palīdzēt personām, ģimenēm, personu grupām un sabiedrībai kopumā atjaunot savu spēju patstāvīgi sociāli funkcionēt, kā arī radīt šai funkcionēšanai labvēlīgus apstākļus.

Psihologa Sigitas Cīrules privātprakse

Eksporta 5, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācijas jauniešiem un bērniem ✓ Smilšu terapijas metodes izmantošana darbā ar klientiem, kuriem grūti vai neiespējami runāt par savām emocijām un sajutām Apraksts:

Psihologs. Psihologa konsultācijas. Individuālais darbs ar pieaugušajiem un bērniem. Smilšu spēles terapijas metodes praktizētāja. Smilšu spēles terapijas metodes spēj rast saikni starp apzināto un bezapziņu. Terapijas process padara iespējamu jaunu, plašāku vai dziļāku skatījumu uz notiekošo. Terapijas procesa laikā no iekšējā haosa, pakāpeniski rodas iekšējā kārtība.  Darbs ar krīzēm – personības, attiecību, situatīvām. Darbs ar depresiju, trauksmi, veģetatīvo distoniju. Psiholoģiskā konsultēšana. Personības izpēte ar Latvijas klīnisko personības testu (LKPT).  Sniedz konsultācijas gan klātienē, gan attālināti - skype, whatsapp u.c.

Konsultēju latviešu un krievu valodā.

Madonas novada bibliotēka

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par Madonas novada bibliotēku: Madonas novada bibliotēka ir Madonas novada domes kultūras, izglītības un informācijas iestāde, lielākā publiskā bibliotēka Madonas novadā. Madonas bibliotēka piedāvā dažādus pakalpojumus - literatūras iznomāšanu, dokumentu drukāšanu, kopēšanu un skenēšanu. Bibliotēkā piejams bezmaksas internets pilsētas iedzīvotājiem. Par Madonas rajona bibliotēkas dibināšanas gadu uzskatāms 1923. gads, kad Biržu skolotāju arodbiedrība saņēma Kultūras Fonda nokomplektētu 505 eksemplārus plašu krājumu. Galvenais bibliotēkas uzdevums ir nodrošināt visiem novada iedzīvotājiem brīvu, neierobežotu literatūras un nepieciešamās informācijas saņemšanu, sniedzot visiem pieejamus, bezmaksas un maksas bibliotekāros, bibliogrāfiskos un informacionālos pakalpojumus.

Atštaukas, Liepājas aktrišu folkloras apvienība

Bāriņu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: 1995. gada jūnijā mēs, Liepājas teātra aktrises, nolēmām iepriecināt kolēģus sezonas slēgšanas koncertā ar Līgo dziesmām. Šajā brīdī tad arī dzima doma par "Atštaukām". Mēs nākam no visiem Latvijas novadiem, tāpēc arī dziedam dažādu novadu dziesmas. Protams, pārsvarā tās ir Kurzemes puses dziesmas, jo mūsu priekšdziedātāja bija Austra Pumpure - īsta rucavniece. Viņas dziesmu pūru izmantojam joprojām. Tā kā bieži iznāk dziedāt dažādos godos, kā jau aktrises, savas programmas veidojam kā nelielus uzvedumus, atbilstošus gadskārtu svētkiem un dažādiem godiem - kāzām, kristībām utt. Uzņem "NAMĪNĀ" viesus, sagaida ar zupu, cienastu, koncertu. Aicinām bērnus piedalīties tradicionālo svētku folkloras skoliņās. 2017. gadā Lauku Ceļotājs piešķīra folkloras grupai "Atštaukas" kultūras zīmi "Latviskais mantojums". Laipni gaidām tūristus un Liepājas viesus folkloras centrā "Namīns".

Anna Junga Nutrition, SIA

Rīga
Galvenie darbības virzieni:

SIA "Anna Junga Nutrition" nodarbojas ar sabiedrības izglītošanu par veselīgu uzturu. Tiek veidoti informatīvi materiāli, skaidroti mīti par veselīgu uzturu, kā arī piedāvātas viegli pagatavojamas receptes, ko iekļaut savā ikdienā. Veselīgs uzturs nodrošina cilvēka ķermenim nepieciešamās uzturvielas, kā arī var būt lieliska profilakse dažādu slimību attīstībai.

 

ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par uzņēmumu:

ZEMES IZAUKLĒTAS VĒRTĪBAS TAVĀ PASAULĒ. Akmeņkaļu darbnīca izgatavo kapu pieminekļus, soliņus, apmales, betona un granīta futlārus. Veicam kapavietu labiekārtošanu un kapavietu apzaļumošanu. Akmeņkalis ar lielu darba pieredzi veic arī kapu pieminekļu restaurāciju. Granīta galda virsmas, palodzes, kāpnes un strūklakas Akmens apstrāde mājai, dārzam, kapiem. Individuāla pieeja katram klientam.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Čiekurkalna 2.līnija 75, Rīga LV-1026
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,
ZL.LV iesaka

Domus angāri, SIA

"Brīvmaņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"Domus Angāri" - uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu pieredzi angāru un garāžu būvniecībā, projektēšanā un ražošanā. Piedāvājam lokveida, metāla, PVC u.c. angāru ražošanu pēc individuāliem izmēriem. Ēku ražošanā izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus. Tāpat par uzstādīšanu un montāžas darbiem atbildīga ir pieredzējusi profesionāļu komanda. Jāpiebilst, ka konsultējam bez maksas - konsultācijas laikā piemeklēsim klientam vispiemērotāko risinājumu, kā arī sastādīsim paredzamo izmaksu tāmi. Svarīgi - pie mums iespējams nokārtot arī bezprocentu līzingu un dalīto maksājumu. Ar Domus Angāri plašāku piedāvājumu var iepazīties, sazinoties ar mums telefoniski vai e-pastā. Protams, ir iespēja atbraukt pie mums uz vietas, lai visu apskatītu un iespējamos risinājumus apspriestu klātienē. Vēlams iepriekš pieteikt vizīti pa telefonu 26176921

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Renāra Būve, Privātmājas būvniecība

Lutriņi, Skolas 11, Lutriņu pagasts, Saldus nov. LV-3861
"Renāra Būve" sadarbības piedāvājums: ✓ Tikšanās objektā ✓ Situācijas izvērtējums  ✓ Konsultācija par iespējamiem risinājumiem  ✓ Projekta izstrāde  ✓ Projekta realizācija "Renāra Būve" sniedz dažādus pakalpojumus: ✓ Mežizstrāde - konsultē, izzāģē attiecīgi klientu vēlamā rezultātā. ✓ Būvniecība - konsultē, būvē jaunu, remontē vecu, izvērtē kritērijus un ieguvumus. ✓ Ūdens ieguve: konsultē, pieņemot risinājumu, veicam atbilstošu piedāvājumu, akceptējot piedāvājumu, tiks izveidots atbilstošs ūdens ieguves modelis (aka jeb urbums), remontējam esošos ūdens ieguves punktus. ✓ Kanalizācija: ierīko septiķi, attiecīgi vietai un dabai draudzīgu.

Īsāk sakot, jūsu mērķi tiks īstenoti caur manu pieredzi attiecīgi piedāvātos pakalpojumos.

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

DNS automātika, SIA

Krasta 86, Rīga, LV-1019
Produkti:: ✓ Dūmu novadīšana ✓ Dabiskā ventilācija ✓ Automātika ✓ Ugunsdrošība ✓ Durvju automātika ✓ Dūmu aizkari ✓ Dūmu lūkas Ugunsdrošības, ventilācijas un automātikas risinājumi: SIA “DNS automātika” – dabiskie risinājumi Jūsu drošībai un veselībai! SIA “DNS” automātika ir Vācijas uzņēmuma D+H Mechatronic AG oficiālais pārstāvis Latvijā. Pirms 40 gadiem D+H Mechatronic AG bija viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas ir attīstījis dabiskās, elektriski vadāmās dūmu un karstuma izvadīšanas sistēmas. Tāpēc D+H Mechatronic AG dūmu un karstuma izvadīšanas jomā ir vairāk pieredzes un kompetences nekā jebkuram citam piegādātājam. D+H Mechatronic AG – tas ir: 40 gadu pieredze pasaules tirgū, vairāk kā 1 000 000 objektu visā pasaulē, pētniecības centrs, izstrādes un ražošanas centrs Vācijā, jebkādas sarežģītības pakāpes dūmu izvades sistēmu izstrāde un ražošana jebkurai ēkai.

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.