Eksports, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Vollers-Rīga, SIA, noliktavas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
"Lindes" , Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Francija, Jaunzēlande, Austrālija, Vācija, Itālija, Brazīlija, Indija, Gana, Kolumbija, Filipīnas, Kenija, eksports

Kronus, SIA

Ulbroka, Dauguļu 19, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
apstrāde, termiska apstrāde, palešu apstrāde, palešu apmaļu apstrāde, impregnēšana, LV-012, Palet, eksports , , palešu eksports , palešu apmaļu eksports , Export, paletes ražošana, paletes izgatavošana, paletes tirdzniecība

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Dzīvokļu pārvietošana, ofisu pārvietošana, pārvākšanās, profesionāla pārvākšanās, ofisu pārvākšanās, pārvākšanās serviss, pakalpojumi, pārcelšanās, pārcelšanās serviss, pārbraukšanas servisa pakalpojumi, pārcelšanās pakalpojumi, mēbeļu izjaukšana, salikšana, pārvadājumi, smago priekšmetu pārvietošana, piano, klavieru,

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aviokravu pārvadājumi. Autotransporta kravu pārvadājumi. Kravu piegāde uz Latviju no jebkuras vietas, ar jebkuru transportu. Kravu tranzīts caur Latviju uz Krieviju. Konteineru kravu pārvadājumi. Multimodālie pārvadājumi. Pārkraušana, pārpakošana, papildus apdrošināšanas. Muitas brokeri. Muitas pakalpojumi. Smagās tehnikas

Muitas brokeri - SIA Discovery Logistics

MUITAS brokeri, Atmuitošana, Muitas deklarācija🤝
Uriekstes 3-615, Rīga, LV-1005
Muitas dokumentu noformēšana:

Kravu deklarēšana

✓ IMA - preču izlaišana brīvā apgrozījumā, ievešana uz laiku remontam. Pamatlīdzekļu imports; ✓ IKD - ievešanas kopsavilkuma deklarācija, preču atmuitošana uz Latvijas robežas: Silene, Pāternieki, Grebņeva, Terehova; ✓ EXA, EUA – preču eksports uz trešajām valstīm, izvešana uz laiku, reeksports; ✓ T1, T2 tranzīta procedūras; TIR carnet.

Kravas pavaddokumentu sagatavošana

✓ Muitas procedūrai pakļauto preču klasificēšana, HS kodu piešķiršanu; ✓ CMR aizpildīšanu; ✓ EUR.1; A.TR; 'Certificate of origin' noformēšana; ✓ PVD robežkontroles dokumentu iesniegšanu.

Smaidas, ZS

Snēpele, "Smaidas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Zemnieku saimniecība "Smaidas" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1996. gada 26. aprīlī. Tagad mūsu īpašumā ir divas kautuves un tiek piedāvāta ne tikai cūkas un liellopa gaļa un subprodukti, bet arī kaušanas un transporta pakalpojumi. Mūsu ražotā gaļa tiek pārdota gan mazākos veikalos un tirgū, gan arī lielos veikalu tīklos, kas novērtē kvalitāti un ir ieinteresēti patērētājiem piedāvāt produkciju, par ko var būt droši, ka tā nākusi no Latvijā audzētiem mājlopiem un gaļa būs kvalitatīva. Īpašs prieks par sadarbības partneriem, kuri ir novērtējuši sadarbību ar mums, un ar kuriem sadarbojamies jau no paša sākuma. Arī sniedzot transporta un kaušanas pakalpojumus, veicam tos ar atbildību un esam iemantojuši uzticību daudziem sadarbības partneriem, ar kuriem sadarbojamies jau gadu garumā.

LatLiga, SIA

Višķu 21ž, Daugavpils LV-5410
Pakalpojumi:: ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi ✓ Noliktavas pakalpojumi ✓ Muitošana ✓ Dokumentu pārnoformēšana ✓ Muitas deklarācijas CMR, TIR karnetes, SMGS noformēšana ✓ Ekspedīciju apkalpošana ✓ Konsultācijas par loģistiku ✓ Muitas punkts

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Forwarder, SIA, muitas brokeri

Uriekstes 14a, Rīga LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Muita, eksports, imports ✓ Muitas brokeri, TIR Carnet aizpildīšana, TIR Carnet noformēšana ✓ Importa, eksporta, tranzīta procedūras ✓ Kravu deklarēšana, muitošana iekšzemē, atmuitošana ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Muitas pavaddokumentu aizpildīšana un noformēšana ✓ TIR carnet, Cmr, EXA IMA noformēšana ✓ Importa, tranzīta procedūras, eksporta, tranzīta procedūras, kravu deklarācija, muitas dokumenti, muitas pavaddokumenti, tranzītkravas ✓ Klienta pārstāvība muitā

Jaunzeltiņi, SIA

Birztalu 9, Rīga LV-1015
Apraksts:

Uzņēmums "Jaunzeltiņi" atrodas Rīgas Brīvostā, Rīgas Universālā Termināla (RUT) teritorijā un sadarbojas ar visām kuģu aģentūrām, konteineru līnijām un gandrīz visām Rīgas ostas piestātnēm. Veic kravu pārkraušanas un uzskaites pakalpojumus, tostarp kravu konteinerizēšanu, noliktavu pakalpojumus, kokmateriālu apstrādes pakalpojumus, kravu stiprināšanu un citus ar kravu apstrādi un nosūtīšanu saistītus pakalpojumus. Uzņēmuma komandai ir ilggadēja darba pieredze loģistikas, ostas un transporta pakalpojumu jomā.

"Mēs zinām, kā drošāk, ātrāk un efektīvāk pārkraut un nogādāt jūsu kravas tur, kur jūs tās vēlaties nogādāt," apstiprina uzņēmums.

Apeks serviss, SIA

Spaļu 1p, Daugavpils, LV-5404
Apraksts: SIA "Apeks serviss" - Uzņēmuma galvenie darbības veidi: muitas noliktava, kravu iekraušana un izkraušana, uzglabāšana, dokumentācijas noformēšana, kravu pārvadājumi, multimodālā transporta organizācija, kā arī iekraušana un transportēšana dažādiem dzelzceļa aprīkojumiem uz platformām. Papildus pakalpojumi – preču konsolidācija, pārvadātāja atlase, sarunas par tarifiem, preču montāža un šķirošana.

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23a-6.st., Rīga LV-1005
Kāpēc izvēlēties Transocean?:

Klientu prasības, kā arī kuģniecības līniju piedāvātā pārvadājumu kvalitāte ir ievērojami augusi. Transocean vienmēr ir izvēlējies pārstāvēt tikai tādas kuģniecības līnijas, kuru tehniskās un pakalpojumu kvalitātes īpašības ir uzticamas un mūsdienīgas, tādējādi tās var piedāvāt klientiem, eksportētājiem un importētājiem augstākās kvalitātes transporta pakalpojumus. Transocean personāls ir ļoti pieredzējis un profesionāli augsti kvalificēts. Zināšanu līmenis tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts, pateicoties regulāri rīkotajiem apmācības kursiem un semināriem, kurus organizē pats uzņēmums vai to pārstāvētās līnijas.

TIMEX, Muitas deklaranti

Ropažu 24-11, Rīga LV-1039
Apraksts: Uzņēmums piedāvā pilnu muitas formalitāšu servisu! SIA "TIMEX” piedāvā muitas procedūru un kravas pavaddokumentu noformēšanas pakalpojumus.

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

Kuehne+Nagel, SIA, Avio pārvadājumu loģistika

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Mūsu pakalpojumi: Kuehne + Nagel pakalpojumi ietver inovatīvus un nozarei unikālus risinājumus, tostarp: ✓ Darbība saskaņā ar transporta nozarē vadošajiem Cargo iQ kvalitātes standartiem; ✓ Garantēts piegādes laiks; ✓ Faktisko un plānoto kustību izsekošana un pārraudzība; ✓ Automātiska kopējās cenas aprēķināšana (neiekļaujot izmaksas, kas ir ārpus mūsu kontroles, piemēram, drošības pārbaudes izmaksas, pārvadātāju piemērotās degvielas un drošības piemaksas). ✓ Precīza un standartizēta faktūrrēķinu izrakstīšanas kārtība. Piedāvājam integrētus loģistikas risinājumus visā piegādes ķēdē, kurus Jums nodrošina viens partneris – Kuehne + Nagel. Mūsu filozofija ir sniegt visaptverošus loģistikas pakalpojumus, kas lieliski iekļaujas Jūsu piegādes ķēdē un piešķir tai pievienoto vērtību. Mēs sniedzam Jums savas profesionālās zināšanas, aktīvu savstarpējo komunikāciju un daudzveidīgu produktu piedāvājumu, lai Jūs varētu visu uzmanību veltīt savam biznesam, kamēr mēs nodrošinām pārvadājumus un noliktavu risinājumus.

Kraujas Z, SIA

"Siltais" , Lizuma pagasts, Gulbenes nov. LV-4415
Apraksts:

SIA "Kraujas Z" nodarbojas ar dažāda sortimenta taras dēļu ražošanu. Esam pierādījuši sevi kā stabilu un uzticamu sadarbības partneri gan vietējā, gan eksporta tirgū, un esam gatavi piedāvāt produktus, kas interesētu pircējus.

Ferro Terminal, SIA

Brīvostas 22, Liepāja, LV-3405
Pakalpojumi: ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Kuģu aģentēšana ✓ Muitas brokeru pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi

 

Ekspedēšana visaugstākajā līmenī:

Maksimālā efektivitāte, augstas kvalitātes pakalpojumi un jūsu kravas drošības garantija

Par mums:

SIA "Ferro Terminal" dibināts 2005. gadā Liepājā, Liepājas ostas teritorijā.  Mūsu uzņēmums specializējas beramu, ģenerālu un gabalainu kravu pārkraušanā un apstrādē. Mūsdienās mēs galvenokārt sadarbojamies ar uzņēmumiem, kuri veic ferosakausējumu pārkraušanu. Kā jau zināms, šādas kravas ir “kaprīzas” un ir nepieciešama lielāka uzmanība attiecībā uz pārkraušanas kvalitāti un drošību. Lai nodrošinātu pakalpojumu maksimālo efektivitāti un kvalitāti, lai nodrošinātu kravas drošību, sadarbojamies ar neatkarīgām survejeru kompānijām. Mums ir unikāla iespēja izmantot neaizsalstošu ostas akvatoriju. Mēs nodrošinām maksimālu efektivitāti un drošību, strādājot ar Jūsu kravām.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Vilards, SIA

Jupatovkas 5a, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

SIA “Vilards” ir oficiāls “RUUKKI” produkcijas pārstāvis Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar jumtu materiālu un to komplektējošo elementu tirdzniecību, izbūvi, rekonstrukciju u.c. montāžas darbiem. Izgatavojam arī dažādus standarta un nestandarta skārda izstrādājumus pēc pasūtītāja izmēriem īsos termiņos. Individuāla pieeja ikvienam klientam un augsts apkalpošanas serviss ir mūsu ikdiena.

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.