Eksports, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

TKS, SIA, muitas noliktava

Višķu 21m, Daugavpils LV-5410
Muitošana, muita, deklarēšana, kravu deklarēšana, atmuitošana, imports, eksports , muitošana Daugavpilī

API Sūti.lv, SIA, kurjerpasts

Mālu 28, Rīga, LV-1058
, sūtījumu piegādes pa sauszemi uz Eiropas Savienības valstīm, sūtījumu imports, sūtījumu eksports , avio, sūtījumu imports Eiropas Savienībā, avio sūtījumu eksports Eiropas Savienības teritorijā, paku piegāde

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
izgatavošana, eksports ., Eksports . Latvia, Valmiera, Vidzeme. Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene. Igaunija, Vācija, Beļģija.
ZL.LV iesaka

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Izejvielu vairumtirdzniecība, Latvija, Latvia, Igaunija, Lietuva, Kaļiņingrada, Baltijas valstis, Imports, Eksports

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
, eksports pa Eiropu, eksports uz Angliju, eksports uz Īriju, eksports uz Skotiju, eksports uz Vāciju, , eksports uz Holandi, eksports uz Beļģiju, meža transports, kokmateriālu izvešana, meža aizvešanas pakalpojumi

Wood Conception, SIA

Silmalas, "Jaunratnieki" , Salas pagasts, Mārupes nov. LV-2105
alkšņa malka, bērza malka, pirkt malku, malkas piegāde, malkas pasaule, sausa skaldīta malka, malkas eksports

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Salons Wenden

Katlakalna 6d, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "WENDEN GRUPA" ir latviešu mēbeļu ražotājs, kas produkciju izgatavo, apvienojot senas, gadu desmitiem izkoptas mēbeļu ražošanas tradīcijas ar mūsdienīgām tehnoloģijām. Ražotnē, kas atrodas Jaunpiebalgā, tiek izgatavoti galdi, krēsli, taburetes, kumodes un cita veida koka mēbeles. Sekojot atbildīgas ražošanas principiem, mēbeļu izgatavošanā tiek izmantoti koki tikai no labi un ilgtspējīgi apsaimniekotiem mežiem, turklāt maksimāli izmantojot katra baļķa lietderīgo iznākumu.

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Latvijas uzņēmums Winstaco izveidots 2002.gadā un projektē,izgatavo, uzstāda mūsdienīgas kāpnes, trepes un margas,vārtus un žogus, kā arī kvalitatīvas metāļkonstrukcijas, metālkalumus privātmājām, biroju un komerciālajām ēkām. Uzņēmums plašo produktu klāstu piedāvā eksportam Skandināvijā, Lielbritānijā un visā Eiropā.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Mūsu veikala sortiments:: ✓ Konstrukcijas materiāli; ✓ Latojuma materiāli; ✓ Apdares dēļi mājas fasādei; ✓ Iekšējās apdares dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Pirts apdraes dēļi.

Piedāvājam klientiem papildus dažādus apstrādes veidus:

✓ Mērcēšana pret sēnīti (ar BOCHEMIT QB Profi); ✓ Impregnēšana zem spiediena (ar Tanalite E); ✓ Uguns apstrāde (ar RP WOOD Fire Stop); ✓ Rūpnieciskā krāsošana; ✓ Birstēšana; ✓ Dedzināšāna.

Citi kokapstādes blakusprodukti:

✓ Granulas apkurei; ✓ OSB plāksnes; ✓ Akustiskie paneļi; ✓ Dažāda izmēra un veida skrūves; ✓ Sedzošās krāsas un beices apdares dēļiem.

 

BONO, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "BONO" pakalpojumi::

Kokmateriālu vairumtirdzniecība

Kokmateriāli tiek ražoti pēc Eiropas vides un funkcionālajiem standartiem. Ražošanas procesā tiek ievēroti tehniskie standarti. Tiek veikta regulāra kvalitātes uzraudzība pirms piegādes pircējam. Piedāvājumā - zāģmateriāli celtniecībai, ēvelēti materiāli, sertificēti FSC, PEFC konctrukcijas materiāli, terases dēļi. Nodrošinām piegādi Baltijā, Skandināvijā, Eiropā. Garantēta Kvalitāte. Ātra Piegāde. Labākā Cena.

✓ Mellužu iela 13, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1067, +371 26479610.

Enerģētiskās koksnes / šķeldas laukums Nodarbojamies ar kurināmās šķeldas ražošanu, realizāciju, loģistiku. Šķeldas piegāžu stabilitātes un kvalitātes garantijas. Uzņēmums BONO ir saņēmis starptautiskus, nevalstisku, neatkarīgu bezpeļņas organizāciju sertifikāciju, kas apliecina, ka uzņēmums izmanto kokmateriālus, kas iegūti no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem. Koksnes materiāls ir izsekojams visos tirdzniecības procesos.

✓ Rīga, Tvaika iela 70, LV-1034, ✓ Rīga, Beķergrāvja iela 3, LV-1007, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 5, LV-5202, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, +371 26637279.

Apaļkoka laukumi Iepērkam apaļkoku visā Latvijā. Krautuvēs pie ceļa, ostās un koklaukumos. Nodrošinām transportu, augstas cenas, caurspīdību - uzrādot uzmērījuma aktus. Konsultējam, kā veikt mežizstrādi, lai gūtu maksimāli lielāko peļņu. Samaksa pēc uzmērījumu aktu saņemšanas. Lai uzzinātu izdevīgāko cenu, vienotos par darījumu, sazinieties ar tirdzniecības pārstāvjiem.

✓ Rīga, Eksporta iela 15k-1, LV-1045, ✓ Brandeļi, "Astes", Kocēnu novads, LV-4220, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 2, LV-5202, ✓ Stende, Stacijas iela 19A, Talsu novads, LV-3257.

 

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

Alegro, SIA

"Ezerlejas" , Usmas pagasts, Ventspils nov. LV-3619
Apraksts:

SIA "ALEGRO" ražotie koka izstrādājumi dzelzceļiem no egles, priedes un ozola koksnes - gulšņi, piesūcināti gulšņi, pārmiju brusas, tiltu brusas, šķelda, skaida, malka.

Mūsu faktiskā adrese: Lielvārdes iela 1, Rīga, LV-1006

Kuldīgas Tekstils, SIA

Dzirnavu 18, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Piedāvājam:: ✓ Darba apģērbi ✓ Bērnu apģērbs ✓ Apģērbs vīriešiem ✓ Sieviešu apģērbs ✓ Apakšveļa ✓ Aizsargmaskas ✓ Krekli ✓ Bikses ✓ T-Krekli ✓ Sporta tērpi Apraksts:

SIA Kuldīgas tekstils nodarbojas ar trikotāžas apģērbu ražošanu un vairumtirdzniecību. Apģērbu eksports. Ražo dažāda veida apģērbus - apakšveļu, darba apģērbus, bērnu apģērbus u.c.

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

RM Seda, SIA

Sporta 2g, Seda, Valmieras nov. LV-4728
Par uzņēmumu:

SIA "RM SEDA" nodarbojas ar kūdras ieguves tehnikas ražošanu un tirdzniecību, kā arī sniedz metālapstrādes pakalpojumus. Strādājam Latvijā, kā arī uz eksportu.

Nafta LV, SIA, Degvielas bāze

Latgales 469B, Rīga LV-1063
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Silviko, SIA

"Briede" , Zilākalna pagasts, Valmieras nov. LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.