Eksports, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

P-Serviss, SIA - Starptautiskais kurjerpasts - ekspress sūtījumi

Kārļa Mīlenbaha 7, Rīga LV-1050
Eksports ., pasūtījumi, expres piegāde, ātrā piegāde, piegādes pakalpojums, kurjerpasts, pārvadājumi, imports, eksports

Griezes Lejnieki, SIA

"Griezes Lejnieki" , Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3898
Pakalpojumi:: ✓ Govju audzēšana ✓ Lopkopība ✓ Govju tirdzniecība ✓ Govju eksports

Līva AB Nord, SIA, Sertificēto durvju ražošana

Ražots Latvijā!
"Lagatas L" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija: ✓ Iekšdurvis ✓ Durvis rentgena kabinetiem ✓ Ugunsdrošas durvis ✓ Stikla sienas ✓ Skaņu izolējošas durvis ✓ Pret uzlaušanu izturīgas durvis ✓ Durvis alumīnija kārbās Apraksts: Uzņēmums ir specializējies durvju ražošanā. Līva AB Nord izgatavo durvis pēc pasūtījuma un atbilstoši klientu vajadzībām un vēlmēm. Uzņēmumā tiek ražotas uguns drošas, skaņu izolējošas, rentgenstarus aizturošas, kā arī pret ielaušanos izturīgas durvis. Līva AB Nord ražotie produkti ir sertificēti atbilstoši ES prasībām. Uzņēmumā izgatavo arī dažāda stila stikla sienas un bīdāmās durvis.

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tirdzniecībā dažāda veida kokmateriāli:: ✓ zāģmateriāli ✓ dēļi (ēvelēti, impregnēti, sazāģēti) ✓ terases dēļi ✓ apdares dēļi ✓ brusas līdz pat 9 metri garumā ✓ vagondēļi Mežu, cirsmu pirkšana: ✓ Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Koksnes iepirkšana ✓ Sagatavojam materiālus šķeldošanai ✓ Stigošanas, dastošanas, taksācijas pakalpojumi ✓ Īpašumu sagatavošana ciršanai

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

TUV NORD Baltik , SIA

Sāremas 3, Rīga LV-1005
✓ Produkcijas, iekārtu un ierīču sertifikācija CE marķējumam ✓ Profesionālas kvalifikācija sertifikācija (metālapstrādes nozares profesijas, nesagraujošās testēšanas specialitātes, būvniecības nozares speciālitātes) ✓ Metināšanas ražotņu, metināšanas un lodēšanas procesu sertifikācija ✓ Būvizstrādājumu sertifikācija ✓ Produkcijas sertifikācija Eksportam uz Eirāzijas Ekonomiskā Savienības (EES) valstīm

 

✓ Elektronisko un elektrisko iekārtu un ierīču laboratoriskā testēšana (ES notificētā, LV akreditētā testēšanas laboratorija) ✓ Nesagraujošā testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Mehāniskā (sagraujošā) testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Diagnostiskā testēšana maģistrāliem cauruļvadiem, cauruļvadu sistēmām, rezervuāriem, spiedieniekārtām u.c. (t.sk. Akustiskā Emisija, MFL diagnostika, Robotu diagnostika, utt.)

 

✓ Bīstamo iekārtu tehniskās pārbaudes (inspicēšanas): celšanas iekārtas,  spiedieniekārtas, transportējamās spiedieniekārtas, transportējamie gāzes baloni un to uzpildes stacijas, maģistrālie cauruļvadi, bīstamo vielu uzglabāšanas rezervuāri, degvielas uzpildes stacijas);

 

✓ Uzņēmumu energoaudits ✓ Digitālais energomonitorings uzņēmumam ✓ Konsultācijas un palīdzība energopārvaldības sistēmas ieviešanā uzņēmumā atbilstoši ISO 50001 ✓ Ēku energoaudits un energosertifikācija ✓ Energoefektivitāte, Energoaudits, ISO 50001 ✓ Laboratoriskā testēšana ✓ ASME sertifikācija ✓ EAC Sertifikācija ✓ Dzelzceļa nozares tehniskās ekspertīzes ✓ Mācību centrs kvalifikācijas paaugstināšanas apmācības, semināri, kursi.

Krone IB, SIA. Būvkonstrukcijas

Daugavas 38-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: KRONE piedāvā stikloto alumīnija un PVC būvkonstrukciju — logu un durvju, fasāžu, virsgaismu u.c. konsultācijas, projektēšanas un montāžas darbus, kā arī esošo stikloto konstrukciju pārbūves un remontdarbus. Mūsu sniegto pakalpojumu un darbu kvalitātes garants ir vairāk kā 20 gadu pieredze, vadošie sistēmu piegādātāji un kvalificēti sadarbības partneri, zinoši un kompetenti darbinieki, profesionālas montāžas brigādes, kā arī augsta atbildības sajūta par padarīto.

TAJU, SIA, CNC Machining company Latvia

Uriekstes 1c, Rīga, LV-1005
Apraksts: Augstas precizitātes metālapstrādes uzņēmums Latvijā, Rīgā. Metāla detaļu cnc frēzēšana un cnc virpošana pēc individuālā pasūtījuma no nerūsējoša tērauda, alumīnija, misiņa, bronzas, plastmasas.

Metālizstrādājumu izgatavošana. Nestandarta detaļas rūpnieciskajām iekārtām, automatizācijai, konveijeru sistēmām pārtikas rūpniecībai, metālapstrādes un kokapstrādes darba galdiem. Eksports.

 

TAJU darbības sfēras:

    Metālapstrāde Latvijā;

    CNC frēzēšana;

    CNC virpošana;

    POM apstrāde;

    Plastmasas apstrāde;

    Alumīnija frēzēšana;

    Tērauda frēzēšana;

    Misiņa frēzēšana;

    Bronzas frēzēšana;

    Metāla zāģēšana;

    Ciparvadības darbgaldi.

Malka24.lv, SIA

"Kārļi" , Ērģemes pagasts, Valkas nov. LV-4711
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar kamīnmalkas ražošanu, fasēšanu, realizāciju. Mūsu produkcija silda mājokļus Norvēģijā, Zviedrijā, Vācijā, Nīderlandē, Apvienotajā Karalistē, kā arī Latvijā, jo sadarbojamies ar pašmāju lielveikalu ķēdēm. Malkas piegāde Rīgas pilsētas robežās - bez maksas, kā arī Valmieras un Valkas pilsētas robežās.

Saltums 2, SIA

Celtniecības 22, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

RADOŠĀ SALDĒJUMA RAŽOTNE. Mūsu saldējumi pieejami visdažādākajās garšu variācijās, kas spēj lutināt daudzus. Zemenes, ķirši, mellenes, upenes, vaniļa, banāni, šokolāde, klasiskais plombīrs – tās ir dažas no garšas niansēm, kas sastopamas mūsu produkcijā. Savu saldējumu ražojam no dažādām izejvielām, bet tikai no labākajām – piedāvājumā ir piena un krējuma saldējumi. Esam arī pirmie, kas Latvijā sāka ražot kārdinošo biezpiena un bagātīgo sviesta saldējumu! Saldējuma ražošana, vairumtirdzniecība, eksports.

Solcraft , SIA

Attālinātas konsultācijas!
Zemitāna iela 9, Rīga, LV-1012
Mūsu produkti:

Grāmatvedības programma Noliktavas programma Algas programma Personāla vadības sistēma Pamatlīdzekļu uzskaites programma

Par uzņēmumu:

Solcraft SIA (1991) - vadošais grāmatvedības un biznesa vadības programmatūras izstrādātājs Baltijā - izstrādā un realizē jebkuras sarežģītības pakāpes finanšu uzskaites projektus dažāda lieluma uzņēmumiem. FinaWin® - grāmatvedības un biznesa procesu vadības programmatūra - pārdošana, ieviešana, individuālā pielāgošana, uzturēšana, programmēšana. Ir realizēti gatavi nozaru risinājumi, ieskaitot ražošanu, tirdzniecību (vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība) pakalpojumu sfēru, budžeta un pašvaldības iestādes specifiku un citus.

WT Terminal, SIA

Flotes 12a, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Stividoru pakalpojumi ✓ Kokmateriālu apstrāde ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Muitas brokeri ✓ Loģistika Par uzņēmumu:

SIA "WT TERMINAL" darbojas Rīgas Brīvostā kopš 1999. gada. Termināļa darbības joma: stividoru un zāģmateriālu apstrādes pakalpojumu sniegšana. Terminālis visus pakalpojumus sniedz brīvā ekonomiskā zonā, kas ir ļoti izdevīgi tieši tranzīta kravām.

SIA "WT Terminal" ir specializēta "koka osta" ar lielākajām zāģmateriālu žāvēšanas kalšu un zāģmateriālu šķirošanas jaudām Baltijas valstu ostās. Terminālis nodrošina ģenerālkravu, dažādu beramkravu kravu apstrādi (pārkraušanu), uzglabāšanu slēgtās noliktavās un atklātos uzglābšanai paredzētajos laukumos. Terminālī tiek veikti kravas iekraušanas/izkraušanas darbi gan jūras konteineros, gan kuģos, gan dzelzceļa vagonos, gan autotransportā. Klienti tiek nodrošināti ar pieeju informācijai par kravas noliktavu on-line režīmā.

KUBX, SIA

J. Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.

Forest Wood, SIA, Apaļkoku iepirkšana

Gauja, "Imantas" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2140
Mūsu pakalpojumi::

Veicam apaļkoku iepirkšanu krautuvē un sniedzam transporta pakalpojumus visā Latvijā. Iepērkam apaļkokus koklaukumos Alūksnē, Gaujā, Šēdē. FSC 100% Sertificētiem bērza finierklučiem piemaksa 2eur/m2.

Mēs iepērkam:: ✓ Lapu koku zāģbaļķi; ✓ Lapu koku zāģbaļķi; ✓ Skujkoku zāģbaļķi; ✓ Bērza finierkluči; ✓ Skujkoku gulšņi; ✓ Egles zāģbaļķi; ✓ Apses zāģbaļķi; ✓ Melnalkšņa tara.

Baltic Pork, SIA

"Krastmalas" , Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Cūkkopība ✓ Sivēnu un cūku tirdzniecība ✓ Nobarojamo cūku vairumtirdzniecība ✓ Graudu iepirkšana ✓ Organiskais mēslojums ✓ Biogāzes ražošana Cukkopības uzņēmums:

SIA BALTIC PORK ir dibināts 2000. gadā un 2001. gadā uzsāka savu darbību cūkkopības nozarē, kad padomju laiku cūku fermā “Krastmalas”, Siguldas novada Allažu pagastā sākās pirmo SIA BALTIC PORK cūku audzēšana.

Cūku audzēšanas komplekss “Krastmalas” ir kļuvis par vienu no modernākajiem cūku audzēšanas kompleksiem Latvijā, kas nodrošina pilnu cūku audzēšanas ciklu no sivēna dzimšanas līdz nobarošanai, un kurā vienlaikus var uzturēties 20 tūkstoši cūku. Savukārt 2012. gadā darbību uzsāka SIA BALTIC PORK no jauna uzbūvētais cūku audzēšanas komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur modernā un jaunā fermā tiek audzētas 12 tūkstoši nobarojamās cūkas.

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Mēs ražojam koka palešu bortus.:

Palešu apmales ir noņemamas lokanas kastes paletēm, kas ir perfekti pielāgoti preču transportēšanai, pārdošanai un glabāšanai, ieskaitot daudzstāvu preču glabāšanu. Palešu borti tiek izmantoti dažādās ražošanas nozarēs. Kompaktums, noturība un ērtums – kvalitāte, kas raksturo šāda veida industriālo iepakojumu. Perfekts risinājums jūsu ražošanai, noliktavām vai veikalam.   

Flexidea, SIA

Bauskas 58a-320, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Rēķinu finansēšana, ✓ Faktorings ✓ Pēcapmaksas darījumu finansēšana Par mums: FLEXIDEA ir finanšu tehnoloģiju kompānija, kas nodrošina uzņēmumiem rēķinu finansēšanas pakalpojumu tiešsaistes režīmā. Jebkurš uzņēmums var pieteikties finansēšanai attālināti un dažu stundu laikā saņemt rēķina samaksu. Rēķinu finansēšanu izmanto mazie un vidēji uzņēmumi kuri ražo, pārdod vai sniedz pakalpojumus Latvijā vai eksportē uz ES ar atlikto apmaksas termiņu. FLEXIDEA nepiemēro komisiju par limitu noteikšanu, par līguma noslēgšanu, par partneru izvērtēšanu un tml. Tikai augšupielādējiet pavadzīmi un dažu stundu laikā saņemiet piedāvājumu finansēšanai!

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

Mežāres, "Alejas" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

Eko nams, SIA

Celtniecības 26, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

Ražojam kvalitatīvu guļbūves karkasu no priedes masīvkoka. Produkts atzinīgi novērtēts Skandināvijā, mūsu galvenajā eksporta tirgū, jo guļbūvēm ir: - Klasisks (dažāda augstuma) baļķu salikums; - Tradicionāli (skandināvu) stūra savienojumi; - Garantēta baļķu konstrukciju stabilitāte; - Autentiski baļķu profili, frēzējumi, urbumi, u. c. SIA "EKO NAMS" vairāk nekā 20 gadus saviem B2B biznesa un privātajiem klientiem nodrošina: - Mūsdienu prasībām atbilstošu CAD/CAM guļbūvju ražošanu; - Ēkas karkasu detalizētu 3D modeļu izstrādi; - Baļķu apstrādi ar ciparu vadības CNC iekārtām. Baļķu sienu/konstrukciju m² cena Latvijā: 180Eur+PVN. Komplektējošie kokmateriāli un karkasa projektēšanas maksa ietilpst cenā.