Eksports, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvia Packing, SIA

"Ziņģi" , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Eksports . Palešu. Palete. Taras. Paletēm. Pallete. Jaunas paletes koka paletes, apmales. Paliktņi.

Siguldas maiznieks, SIA, Konditorejas cehs

Mālpils 4, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Cepumu, vafeļu, sausiņu ražošana, ražotāji, Rimi, Maxima, Superneto, Top veikali, Elvi, Mego, Baltstor, Eksports

A Fruits, SIA

Lubānas 82d, Rīga LV-1021
kafejnīcām, bistro, ēdināšanas uzņēmumiem, garšaugu piegāde, augļu serviss, augļu un dārzeņu imports, eksports

Čiekurs, Veikals-salons

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga LV-1026
Mēbeļu projektēšana, ražošana, izgatavošana, piegāde, eksports .

Ventspils metināšanas rūpnīca, SIA

Rūpniecības 39, Ventspils LV-3601
konstrukcijas piegāde, metāla konstrukciju tehniskā uzraudzība, pacelšanas spēks līdz 10t, metālizstrādājumu eksports , , eksports uz ārzemēm, konstrukcijas publiskām ēkām, konstrukcijas dzīvojamām mājām, garantijas pēc darbiem

Lameko Impex, SIA

Citadeles 1a, Rīga, LV-1010
kokmateriāli tarai, kokmateriālu tirdzniecība, zāģmateriālu un baļķu tirdzniecība, iepērk mežus, šķeldas eksports

Ryterna Latvija, SIA, garāžu vārtu ražošana, vairumtirdzniecība

Bieķensalas 14, Rīga LV-1004
uz Somiju, vārtu eksports uz Skandināviju, vārtu eksports uz Zviedriju, vārtu eksports uz Norvēģiju,, vārtu eksports uz Igauniju, vārtu eksports uz Islandi, virpuļdurvis, garāžu vārti, paceļamie vārti,

SIA “Linas Agro” Graudu centrs

"Jaunsalieši" , Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Pieņem: kvieši, rapsis, mieži, zirņi. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Jēkabpilī, Krustpilī, Aizkrauklē, Viesītē, Salē, Atašienē, Pļaviņās, Līvānos, Jaunkalsnavā, Aiviekstē, Neretā. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas. Dotnuva Seeds sēklas. Rapša, rapšu audzēšana. Agronoma

SIA “Linas Agro” Noliktava “Iecavas bāze”

"Iecavas bāze" , Iecavas pagasts, Bauskas nov., LV-3913
Pieņem: kvieši, kviešus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem, Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas. Dotnuva Seeds sēklas. Graudu audzēšana. Rapša, rapšu audzēšana. Agronoma konsultācijas. Sēklu materiāls: ziemas kvieši, mieži, tritikāle,

Linas Agro Graudu centrs “Grobiņa”

"Jaunstūrīši" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Pieņem: kvieši, kviešus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Grobiņā, Liepājā, Priekules, Durbes, Bernātiem, Nīcas, Vaives, Āizputes, Saraines, Škēdes, Ziemupes, Padures, Pāvilostas, Rucavas, Virgas, Kurzemē. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju

SIA “Linas Agro” centrālais birojs

Brankas, "Baltijas Ceļš" , Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pieņem: kvieši, rapsis, mieži, zirņi. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Iecavā, Zemgalē, Bauskā, Misā, Dzimtmisā, Garoza, Emburga, Baldonē, Daugmalē, Ķekavā. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas. Graudu audzēšana. Rapša, rapšu audzēšana.

SIA ”Linas Agro” Graudu centrs

Noliktavu 14, Rēzekne, LV-4604
Pieņem: kvieši, kviešus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Rēzeknē, Dagdā, Ludzā, Maltā, Aglonā, Riebiņos, Viļānos, Varakļānos, Audriņos, Rogovkā, Kārsavā, Zilupē, Preiļos, Rundēnos, Pasienē, Latgalē. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas.

SIA “Linas Agro” Graudu centrs

Klusā 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Pieņem: kvieši, kviešus, miežus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Skrundā, Aizputē, Liepājā, Saldus, Pumpuros, Vaiņodē, Nīgrandē, Rudbāržos, Kazdangā, Vārmē, Pampāļos, Kurzemē. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas. Dotnuva Seeds sēklas.

SGA Plus, SIA

Māriņkalns , Ziemera pagasts, Alūksnes nov. LV-4332
Apraksts:

Kokapstrādes uzņēmums jau vairāk kā 20 gadus Latvijā. Kokmateriālu ražošana, tirdzniecība. Eksports uz Angliju, Holandi, Īriju, Igauniju, Arābu Emirātiem. Zāģēšana, ēvelēšana, impregnēšana. Šķeldošanas pakalpojumi. Izbraucam pie klienta. Apaļkoku iepirkšana. Taras dēļi, neapstrādāti dēļi, sētas stabi, mieti, bruses, koka dārza elementi. Koka iepakojums, paletes. Koka priedes, egles, skujkoku dēļi, līstes, žoga elementi, virpoti stabi. Hapingi, cappingi. Kurināmā, šķeldas ražošana. Granulu tirdzniecība. Kvalitātes sertifikāts.

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7f, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

Kuehne+Nagel, SIA, Noliktavas pakalpojumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.

Kuehne+Nagel, SIA, Jūras pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Kādēļ Kuehne + Nagel ir vadošais jūras kravu pakalpojumu sniedzējs pasaulē?: Mēs atrodamies nozares „virsotnē”, pateicoties mūsu zināšanām, pieredzei un globālajam pārklājumam. Mums ir vairāk nekā 7 500 jūras kravu speciālistu visā pasaulē, gatavi palīdzēt Jums atrast labāko risinājumu, kas būtu piemērots Jūsu individuālajām prasībām. Neatkarīgi no Jūsu biznesa mēroga vai atrašanās vietas, mēs esam pārliecināti, ka varam atrast Jūsu prasībām piemērotu risinājumu un pakalpojuma vērtībai atbilstošu cenu. Pilno konteineru kravas (FCL); Salikto konteineru kravas (LCL); Eiropas mēroga jūras kravu pārvadājumu intermodālie risinājumi; Muitošanas / brokeru pakalpojumi; Piegāde no durvīm līdz durvīm, no ostas līdz ostai; Plašs pakalpojumu klāsts (projektu loģistika, lielizmēra kravas, utt.) Kuehne + Nagel apdrošināšanas risinājumi ar KN Sure, lai pasargātu Jūsu vērtīgos sūtījumus visā piegādes ķēdē.

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.