Elektromontāžas darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Esko AA, SIA

Laimdotas 2a, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kompānija „ESKO AA” veiksmīgi darbojas Latvijā kopš 2005. gada. Mēs piedāvājam: elektrosadaļu montāžu līdz 2500A; automātikas un vadības sadaļu montāžu; reaktīvās jaudas kompensācijas iekārtu montāžu, piegādi, uzstādīšanu un apkopi. Elektrotīkla parametru un kvalitātes mērījumi. Elektro sadaļu termogrāfija. Zibens aizsardzība, zemējumu un potenciālu izlīdzināšana. Pārsprieguma aizsardzība. Elektromontāžas darbi.

Elektro-Alter, SIA

18.novembra 104a, Daugavpils LV-5404
Elektromontāžas darbi Daugavpilī, Daugavpils rajonā., Elektromontāžas darbi visā Latvijā, Latgalē. Elektrotehniskie mērījumi.

Energo partneris, SIA

S.Eizenšteina 29, Rīga, LV-1079
Par uzņēmumu:

Pieredzējušu profesionāļu uzņēmums veic plaša spektra elektromontāžas, elekotroinstalācijas darbus. Strādājam visā Latvijas teritorijā, kvalitatīvs darbs, pieņemamas izmaksas. Aicinām sadarbībai!

Alūksnes Energoceltnieks, SIA

Apes 4, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

Elektromontāžas darbi Alūksnē, Balvos, Gulbenē, Madonā. Elektrobūve, celtniecība, projektēšana. Elektropreču veikals. Termogrāfija. Elektrotehnisko parametru pārbaude. Termogrāfiskie mērījumi. Konsultācijas par elektro izbūvi. Kabeļi, vadi, drošinātāji, aizsargslēdži, vienfāzes elektrības skaitītājs, sadalnes, nozarkārbas. Transporta pakalpojumi.

Darba laiks elektropreču veikalam Alūksnē darba dienās 8:30-13:00; 13:30-17:00

ELT SOLUTION, SIA

Meldru 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "ELT SOLUTION" veic elektroinstalācijas ierīkošanu, projektu izstrādi, kā arī inženierdarbības un ar tām saistītās tehniskās konsultācijas.

Actek, SIA

Atbrīvošanas aleja 167, Rēzekne LV-4604
Apraksts:

Veicam elektroapgādes un vājstrāvu sistēmu projektēšanu, ārējos un iekšējos elektromontāžas darbus, zibens aizsardzības projektēšanu, izbūvi un apkopi.

Elpoli, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils LV-5404
Apraksts:

SIA "Elpoli" veic konsultāciju, saskaņošanu, montāžu, objektu nodošanu pilnīgā gatavībā, elektroiekārtu iestatīšanu, ekspluatāciju, remontu, tehnisko apkopi, izpilda pilnu elektromērījumu kompleksu. Veicam elektroiekārtu, zibensnovedēju un pārsprieguma aizsardzības sistēmu, zemējuma, elektroenerģijas uzskaites iekārtu, elektroskapju un sadales iekārtu montāžu, pārbaudi un objektu nodošanu ekspluatācijā.

Elektromontāžas serviss, SIA

Kazarmes 9, Jelgava, LV-3007
Elektromontāžas pakalpojumi: ✓ Elektroietaišu montāža ✓ Elektroietaišu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Elektromontāža ✓ Elektroapgādes projektēšana ✓ Elektroietaišu labošana un uzstādīšana Elektromontāzās serviss:

SIA "Elektromontāžas serviss" piedāvā elektromontāžas pakalpojumus, ieskaitot projektēšanu.

FARADS, SIA

Mēness 10, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Energobūvniecība ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Telekomunikācijas ✓ Projektēšana Apraksts:

Energoceltniecība, telekomunikācijas, projektēšana. Transporta pakalpojumi, kravas automašīna ar hidromanipulatoru.  elektroinstalācija.  Pacēlājs darbam augstumā. Autoevakuators. Jaunums! Saules paneļu montāža visā Latvijas teritorijā!

Liepājas energomontāža, SIA

Jaunā 8a, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Uzņēmums nodrošina augstu un mūsdienu prasībām atbilstošu darba kvalitāti, lietojot jaunākās tehnoloģijas un izmantojot kvalitatīvus elektromateriālus. DARBĪBAS SFĒRAS:

✓ Elektroietaišu projektēšana ✓ Elektropieslēgumu izbūve ✓ Elektroinstalācijas montāža ✓ Elektroapgādes ārējo tīklu izbūve ✓ Ārējā apgaismojuma izbūve ✓ Elektrotehniskie mērījumi

ĢR, SIA

Medņu 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Elektromērījumi ✓ Elektromontāža ✓ Saules elektrostacijas (saules paneļi, saules baterijas) ✓ Projektēšana ✓ Būvuzraudzība Par uzņēmumu:

SIA "ĢR" specializējas elektromontāžas un zibens aizsardzības darbu veikšanā gan privātpersonām, gan juridiskām personām jau kopš 2007. gada. Slēdzam apkalpošanas līgumus. Lielā pieredze ļauj mums izpildīt elektromontāžas darbus kvalitatīvi, profesionāli un noteiktajos termiņos. Augstas kvalifikācijas speciālisti, kas strādā mūsu uzņēmumā, veic elektromontāžas darbus. Elektrisko tīklu energoaudita ietvaros mēs piedāvājam veikt pilna objekta iekšējo un ārējo elektrisko tīklu apsekošanu, izpēti un analīzi. Darbā tiek izmantoti kalibrēti instrumenti, individuāla pieeja darbā ar katru klientu.

ELM, SIA

Tehnikas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Elektromontāža, elektroinstalācija

Elektro AJ, SIA

Likverteni, Avotu 15, Vecsaules pagasts, Bauskas nov. LV-3932
Apraksts:

Elektromontāža, elektroinstalācija. Elektromērījumi. Zibensaizsardzība. Elektriķa pakalpojumi privātpersonām un uzņēmumiem. Uzņēmumu elektroiekārtu apkalpošana.

SIA ASE Siltumtehnika, būvniecība, ūdensapgāde, materiālu tirdzniecība Smiltenē

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Ventilācija, celtniecība, elektrodarbi, elektroinstalācijas montāža, elektromontāža, ūdensvada ierīkošana, kanalizācijas ierīkošana, apkures sistēmas, ārējā ūdensapgāde un kanalizācija iekārtošana Smiltenē, Valkā, Valmierā, Cēsīs, Limbažos, Gulbenē, Madonā, Balvos, Vidzemē, Rūjienā, Mazsalacā, Raunā, Jaunpiebalgā. Ase.

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Latelektro.lv, interneta veikals - noliktava

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Galvenās produktu grupas:: ✓ apgaismojums ✓ kabeļi un pagarinātāji ✓ automātika un piederumi ✓ sadales skapji un korpusi ✓ instalācija un piederumi ✓ slēdži un kontaktligzdas (rozete) ✓ savienojumi un uzgaļi ✓ rūpnieciskās kontaktligzdas (rozetes) un bloki ✓ apsilde ✓ abrazīvie materiāli ✓ instrumenti ✓ mājai un dārzam ✓ sports, tūrisms un atpūta

 

 

Energoefekt, SIA

"Lubānas šoseja 9.km" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts: Saules baterijas. Saules paneļi. Projektējam saules elektrostacijas. Uzstādām, saskaņojam dokumentāciju. Jau vairāk nekā desmit gadus Solar-Fabrik AG ražo augstas kvalitātes kristālu saules moduļus vienā no Vācijas modernākajām ražotnēm. Tas nodrošina vairākas priekšrocības klientiem: Saules moduļi izceļas ar augstu kvalitāti, labāku uzticamību un maksimālu veiktspēju. Stingri standarti un izcila kvalitāte - tas attiecas gan uz pašu ražojumiem, gan uz komponentēm, kuras Solar-Fabrik AG iegādājas no uzticamiem piegādātājiem.

ADTS, SIA

Brīvības 66, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Preču kategorijas: ✓ Kabeļi un vadi; ✓ Instrumenti; ✓ Transformatori; ✓ Metināšanas iekārtas un piederumi; ✓ Rūpnieciskie produkti; ✓ Izolācijas materiāli un marķējumi; ✓ Metināšanas materiāli; ✓ Instalācijas; ✓ Apkure un ventilācija; ✓ Metināšanas instrumenti;

Amatas Energo Celtnieks, SIA

"Mežmuiža" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847

SIA "Amatas Energo Celtnieks" sniedz arī treilera pakalpojumus līdz 24 tonnām.

Apraksts: SIA "Amatas Energo Celtnieks" ir viens no energoapgādes uzņēmumiem Latvijā, kas specializējas elektroietaišu un energoapgādes objektu projektēšanā, izbūvē un apkalpošanā. SIA "Amatas Energo Celtnieks" pakalpojumi šobrīd tiek piedāvāti Vidzemes, Zemgales, Pierīgas un Latgales reģionos. Mūsu piedāvāto pakalpojumu klāstā ietilps dažādu energoapgādes objektu projektēšana, gan ārējo, gan iekšējo energotīklu būvniecība, dažādu energoobjektu, piemēram, ielu apgaismojuma uzturēšana un apkalpošana, profilaktisko mērījumu veikšana un citi līdzīga rakstura pakalpojumi. Vidsprieguma apakšstaciju būvniecība. Vidsprieguma gaisvadu līniju būvniecība. Vidsprieguma kabeļu līniju būvniecība. Kabeļu, gaisvadu līniju un apakšstaciju projektēšana.

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Industriālo iekārtu un elektroiekārtu:: ✓ programmēšana - Siemens, Rockwell Allen-Bradley, ✓ montāža, ✓ pārbūve, ✓ apkalpošana, ✓ serviss Atkritumu šķirošanas automātikas projektēšana, uzstādīšana un programmēšana:

Biokurināmā katlu un palīgiekārtu automatizācija jauniem un lietotiem katliem no 1MW-9MW. Esam izveidojuši automātiku vairāk kā 30 apkures katliem. Projekti realizēti Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Zviedrijā, Dānijā, Polijā.