Elektromontāžas darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ilerda, SIA

Priežu 1-3, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Instrumenti un aprīkojums spriegumaktīvajiem darbiem. Augstkāpēju aprīkojums. Dielektrisko cimdu pārbaude. Dielektrisko stieņu, dielektrisko paklāju un caurdures pārbaude. Pozicionējošās jostas. Betona kāpšļi. Evakuācijas aprīkojums, apmācības spriegumaktīvajos darbos, darbs augstumā, augstkāpēja darbs, motorzāģa operators,

Avārijas dienests, SIA

Dzirciema 89-6, Rīga LV-1055
Sanitārtehniskie darbi , santehniķu darbi , santehniskie darbi , avārijas santehnikas darbi 00-24, elektro, avārija, santehniķis, Avārijas santehniķi, Avārijas santehnikas darbi , avārijas santehniskie darbi ,

Rears, SIA

Dārza 8, Jelgava, LV-3001
Ugunsdzēsības inventārs, ugunsaizsardzības līdzekļi, inventārs. Ugunsdrošība, ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi. Ugunsdrošības, ugunsdzēsības inventārs, inventāra tirdzniecība, apkope, serviss. Ugunsdrošības, balss izziņošanas, apsardzes, videonovērošanas, drošības, vājstrāvas sistēmu projektēšana, montāža,

VRS auto, SIA, Autoserviss - autokrāsošanas darbi Rīgā

Buļļu 45-12, Rīga LV-1067
Pakalpojumi: ✓ virsbūves remonts; ✓ virsbūves pulēšana un krāsošana; ✓ fāru regulēšana, remonts un maiņa; ✓ metināšanas darbi; ✓ elektromontāžas darbi; ✓ eļļas nomaiņa; ✓ riepu maiņa un balansēšana; ✓ automašīnas sagatavošana priekš TA; ✓ tehniskā apkalpošana; ✓ pirmspārdošanas sagatavošana; ✓ evakuātora pakalpojumi; ✓ budžeta sastādīšana priekš apdrošināšanu kompānijām; ✓ stiklu tonēšana; ✓ automobīļu restaurācija; ✓ aerogrāfija.

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Apraksts: Viens no vadošajiem uzņēmumiem inženierkomunikāciju sistēmu montāžas un projektēšanas jomā!

NORD GROUP, SIA

Vestienas 20, Rīga LV-1035

Gadu gaitā esam parādījuši daudzas veiksmīga uzņēmuma īpašības, līdz ar to nemitīgi papildinām savas aprindas ar nozīmīgiem partneriem būvniecības vidē, palīdzot daudz ko paplašināt un papildināt būvniecības nozarē.

Katru dienu mēs gūstam milzīgu pieredzi un spējam mācīties no citu kļūdām.

Mūsu speciālisti veic arī darbus mājās, birojos, veikalos un komerctelpās:: - Demontāžas darbi.

- Jumta seguma uzstādīšana.

- Fasādes darbi.

- Regipša darbi, sienas un griestu apšuvums.

- Krāsošanas darbi, tapetēšana.

- Flīzēšana.

- Lamināta, linoleja, vīnila un paklāju uzklāšana.

- Santehnikas darbi.

-Būvdarbu tāmes sastādīšana.

 

ZL.LV iesaka

MONO L, SIA

F.Brīvzemnieka 28-1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Esam jauns uzņēmums, kas specializējas pilna cikla būvniecības darbos. Strādājam un nodrošinām kvalitatīvus un uzticamus celtniecības darbus, atbilstoši mūsu klientu visdažādākajām prasībām. Darbus paveic pieredzējuši profesionāļi, ievērojot visus būvniecības un drošības noteikumus ar augstas kvalitātes materiāliem. Sniedzam plašas konsultācijas par veicamajiem būvdarbiem. 

Proeco LV, SIA, Žogiem.lv

Pirms ierašanās sazināties ar mums!
Ozolu 6a, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts:

Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir nožogojumu un vārtu izgatavošana un uzstādīšana privātiem un industriāliem objektiem. Mūsu klienti ir privātpersonas, uzņēmumi, būvkompānijas, ģenerāluzņēmēji, apsaimniekotāji, attīstītāji. Šobrīd esam spējuši attīstīties, pateicoties elastīgiem un profesionāliem risinājumiem (http://www.zogiem.lv/site/produkti/), atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām. Sniedzam konsultācijas par nožogojuma un vārtu uzstādīšanu, kā arī automātikas ierīkošanu. Uzņēmumā strādā pieredzējuši darbinieki, kvalificēti būvniecības un elektromontāžas speciālisti, tādēļ darbi tiek paveikti kvalitatīvi un iekļaujoties uzdotajos termiņos. Pēc pasūtījuma piegādājam materiālus tieši jūsu objektā. Atradīsim Jums piemērotāko risinājumu žoga izbūvei.

STA Grupa, AS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Drošības sistēmu risinājumi dažādiem objektiem ✓ Tāmju aprēķins un piedāvājuma sagatavošana ✓ Projektēšana ✓ Montāža un instalācija ✓ Programmēšana un objektu sagatavošana ekspluatācijai ✓ Drošības sistēmu apkalpošana ✓ Garantija un remonts ✓ Autoruzraudzība un tehniskās konsultācijas ✓ Vājstrāvu tīklu un datortīklu mērījumu izpilde, atzinumu sagatavošana

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

RIVA Būve, SIA

Rīdzene, Nākotnes 4-18, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar plaša spektra remontdarbu un būvniecības pakalpojumu sniegšanu. Spējam uzņemties un izpildīt darbu pēc augstiem standartiem sākot ar demolēšanu līdz fasādes remontam. Strādājam ar dažādiem materiāliem un piedāvājam materiālu sagādi.

ZL.LV iesaka

Brickwood, SIA

Kārķi, "Vizbuļi" , Kārķu pagasts, Valkas nov. LV-4716
SIA "Brickwood" specializējas:: ✓ bruģēšanā ✓ stāvlaukumu, ietvju, celiņu veidošanā ✓ jumtu izbūvē, rekonstrukcijā ✓ industriālo ēku celtniecībā - lauksaimniecības būves, noliktavas Būvniecības pakalpojumi:

SIA "Brickwood" vairāk nekā 10 gadus specializējas vispārējā būvniecības pakalpojumu sniegšanā. Darbības galvenais motīvs ir augsta darba kultūra un motivēti darbinieki. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes būvniecības un bruģēšanas pakalpojums, kā galveno prioritāti nosakot termiņu ievērošanu un apmierinātu klientu. Ērti projekta risinājumi turpmākam darbam ļauj izmantot mūsdienīgus materiālus un aprīkojumu, kas palielina būvniecības ātrumu, samazina nepieciešamību pēc cilvēkresursiem.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācija

Šmerļa 1-4.st., Rīga, LV-1006
LEEA ir nozares uzņēmumu asociācija, kas apvieno juridiskas un fiziskas personas, kuras nodarbojas ar:: ✓ enorgosistēmas apgādes drošuma un stabilitātes problēmām; ✓ energosistēmas perspektīvas attīstības problēmām; ✓ profesionālās izglītības problēmām, sagatavojot energosistēmas bakalaurus, inženierus un maģistrus projektēšanai, vadībai, būvuzraudzībai un ekspluatācijai; ✓ dažādu elektroiekārtu un aparatūras ražošanu; ✓ elektromontāžas, rekonstrukcijas un remonta darbiem, ✓ projektēšanu (elektrības ražošanā, pārvaldē, sadalē, elektroapgādē, automātikā u.c.); ✓ konsultāciju un citu pakalpojumu sniegšanu.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

S & P elektromontāžas darbi, SIA

Artilērijas 40, Rīga, LV-1009
Elektromontāža, elektroinstalācija

Remit, SIA

Emmas 3a-33, Rīga, LV-1015

EkstraNet, SIA

Madonas 16 k.4-15, Rīga LV-1084
Elektromontāža, elektroinstalācija