Gada pārskats, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

N.K. Grāmatvedības birojs, SIA

Lielā 6-129, Jelgava LV-3001
Gada pārskata sagatavošana. Atskaišu sagatavošana, iesniegšana VID.

Radīt kopā, SIA

Lielvircava, Lielvircavas 7-3, Platones pagasts, Jelgavas nov. LV-3036
Grāmatvedības dokumentu aprite, algu aprēķināšana, gada pārskata sagatavošana, Atskaišu iesniegšanas

Heldia, SIA

Lietuvas šoseja 8-3, Jelgava, LV-3001
uzņēmuma reģistrācija, uzņēmumu reģistrēšana, dibināšana, SIA, IK, Mikrouzņēmums, pašnodarbinātie, VID, gada , pārskats , audits, revīzijas, finanšu konsultācijas, grāmatvedis, grāmatvedības apkalpošana, grāmatvedība

TANIA grāmatvedība, SIA

Ludviķa 4-2.st., Liepāja, LV-3401
finanses, nodokļu konsultācijas, uzņēmuma reģistrācija, uzskaite, pašnodarbināto personu uzskaite, gada , Grāmatvedības pakalpojumi, gada pārskats , VID, pārstāvniecība VID, gada pārskata sastādīšana, nodokļu
ZL.LV iesaka

Finanšu un nodokļu serviss, SIA

Lielirbes 1-(206-208A), Rīga LV-1046
Gada pārskats , bilance, fizisko personu gada deklarācija. Gada deklarācijas jūrniekiem. Seatax.

Coral Finance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā

K.Valdemāra 33a-4a, Rīga LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi. Ārpakalpojuma grāmatvedība.: ✓ Uzņēmuma dibināšana, reģistrācija ✓ Finanšu un nodokļu konsultācijas ✓ Uzņēmuma gada pārskats ✓ Deklarācijas iesniegšana VID ✓ PVN maksātāja reģistrēšana ✓ Grāmatvedības audits ✓ Pieslēgšanās elektonikās deklarēšanas sistēmai ✓ Pārskatu sastādīšana un iesniegšana dienestā ✓ Operatīvo pārskatu sagatavošana līzinga un banku iestādēm

Ogres grāmatvedība, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Uzņēmumu reģistrācija:

Veicam uzņēmuma reģistrāciju, pārreģistrāciju, izmaiņas komercreģistrā un ar dažāda veida formalitātēm saistītas dokumentācijas kārtošanu.

Grāmatvedības pakalpojumi Ogrē:

Piedāvājam grāmatvedības pakalpojumus sabiedrībām ar ierobežotu atbildību, mikrouzņēmumiem, individuālajiem komersantiem un pašnodarbinātām personām. Jūsu komfortam pilns grāmatvedības pakalpojumu klāsts – no individuālām konsultācijām līdz gada pārskatu sastādīšanai un jūsu uzņēmuma grāmatvedības sistēmu sakārtošanai.

Account-Line Company, SIA, Filiāle

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedība ✓ Lietvedība ✓ Juridiskie pakalpojumi Par mums::

SIA "Account-Line Company"- tā ir pieredze un atbildība. Grāmatvedības pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām. Grāmatvedības kārtošana, nodokļu pārskata sagatavošana. Gada deklarāciju sagatavošana. Pakalpojumu kvalitāte atbilst gan Latvijā, gan ārvalstīs pieņemtiem standartiem. Mēs nodrošinām pilnu grāmatvedības pakalpojumu spektru, pilnībā ievērojot Latvijas Republikas normatīvos aktus. Tiek izmantotas licencētas programmas - Tildes Jumis, 1C, Zalktis.

Ilzes birojs, SIA

Strazdu 16, Jelgava LV-3004
Grāmatvedības pakalpojumi uzņēmējiem::

Standarta grāmatvedības apkalpošana:

✓ Datu ievade grāmatvedības uzskaites sistēmā. ✓ Darba algas aprēķins. ✓ Pamatlīdzekļu uzskaite. ✓ Ikmēneša un gada atskaites, to iesniegšana Valsts ieņēmumu dienestā (VID). ✓ Atskaites LR Centrālās Statistikas pārvaldei un Latvijas bankai. ✓ Ikmēneša bilances un peļņas un zaudējumu aprēķins. ✓ Vadības atskaišu sagatavošana pēc pieprasījuma vai regulāri. ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID. ✓ Piedalīšanās uzņēmuma gada revīzijā.

Finanšu vadības pakalpojumi:

✓ Uzņēmuma finanšu stāvokļa izvērtēšana un priekšlikumu sagatavošana.

Biznesa organizācijas pakalpojumi:

✓ Uzņēmuma iekšējās normatīvās bāzes (procedūras, nolikumi, norādījumi un rīkojumi) sakārtošana atbilstoši ārējiem normatīviem dokumentiem. ✓ Efektīvas un kvalitātes standartiem atbilstošas darba organizācijas izveide.

Inmenso plus, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Par uzņēmumu:

SIA "Inmenso Plus" ir uzņēmums, kas sniedz grāmatvedības pakalpojumus Ogrē, Ikšķilē, Ķegumā, Lielvārdē, Salaspilī, Rīgā.

PB Finanses, SIA, pilna servisa finanšu kompānija

Turpinām strādāt klātienē!
Lielais prospekts 54-9, Ventspils LV-3601
Par uzņēmumu:

Mūsu galvenais darbības rezultāts - pārskatāma un korekta grāmatvedības uzskaite un saskaņā ar starptautiskajiem standartiem (IFRS) sastādīti finanšu pārskati, kam ir svarīga loma uzņēmuma saimnieciskās darbības efektivitātes paaugstināšanā un prestiža veidošanā.

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000018.

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Apraksts:

Kompleksā apkalpošana grāmatvedības un juridisko pakalpojumu jomā ir pakalpojums, kurā ietverts viss saimniecisko un finanšu operāciju klāsts, ārpakalpojuma sniedzējam uzņemoties garantētu, apdrošinātu atbildību un kārtojot visas konkrētā uzņēmuma tieši vai netieši ar grāmatvedību, lietvedību un juridiskajiem jautājumiem saistītās lietas.

FinKonsult, Ilona Bērziņa, grāmatvedības pakalpojumi Jēkabpilī

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Vadības grāmatvedība ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ IIN deklarāciju sagatavošana ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Uzņēmumu dibināšana Apraksts:

Grāmatvedības birojs "FinKonsult" ir dibināts un darbojas grāmatvedībā jau no 2003. gada. Sadarbojamies ar dažādiem klientiem no dažādām nozarēm, tai skaitā mežizstrāde, mazumtirdzniecība, lauksaimniecība un citi pakalpojumi. Starp mūsu klientiem ir gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi, gan fiziskās personas. Kaut paši atrodamies Jēkabpilī, mūsu klientu pulkā ir pārstāvji gan no Jēkabpils, gan no tuvajiem reģioniem un arī no tālākiem apvidiem.

VD Grāmatvedība, SIA, grāmatvedības birojs

Poruka 1, Madona, Madonas nov., LV-4801
pakalpojumi, konsultācijas, vadības grāmatvedība, finanšu grāmatvedība, grāmatvede, grāmatvedība Madonā, gada

Aktīvs Plus 1, SIA

Pils 9, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi Tukums, Tukumā.
ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Prosperous, SIA, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi

Lielā 24, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Zināšanas, mīlestība pret darbu, smaids un cilvēciskas attiecības – izaugsmes pamats jebkurā gadsimtā! Mums ir vairāk nekā 16 gadu darba pieredze ar dažādu nozaru uzņēmumiem, konsultējot nodokļu jautājumos un sniedzot pilna servisa grāmatvedības pakalpojumus. Individuāla apkalpošanas stratēģija katram klientam! Uzticiet savu grāmatvedību mums!

Indras V, SIA

Brīvības 53a, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Pakalpojumi:: ✓ Nodokļu konsultācijas ✓ Gada pārskati ✓ Algas aprēķini ✓ Nodokļu aprēķini ✓ Nodokļu deklarācijas ✓ Peļņas un zaudējumu aprēķini ✓ Operatīvas bilances Par mums::

SIA "Indras V" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus. Pilna cikla grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi Gulbenē, grāmatvedis Gulbenē, grāmatvedība Gulbenē. Grāmatvedības konsultācijas.

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!

Censuva, SIA, Augmentum

L.Paegles 3-3.st., Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

SIA "Censuva" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus, konsultācijas grāmatvedībā un finansēs. Gada pārskati.