Grāmatvedības apkalpošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Aktīvs Plus 1, SIA

Pils 9, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedis, grāmatvedība, bilance, bilancspējīgs grāmatvedis, gada pārskats, Mikrouzņēmums, mikrouzņēmuma grāmatvedības sakārtošana, apkalpošana .
ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Prosperous, SIA, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi

Lielā 24, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Zināšanas, mīlestība pret darbu, smaids un cilvēciskas attiecības – izaugsmes pamats jebkurā gadsimtā! Mums ir vairāk nekā 16 gadu darba pieredze ar dažādu nozaru uzņēmumiem, konsultējot nodokļu jautājumos un sniedzot pilna servisa grāmatvedības pakalpojumus. Individuāla apkalpošanas stratēģija katram klientam! Uzticiet savu grāmatvedību mums!

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!

Finanses BS, SIA

Ventspils 57-19, Liepāja LV-3405
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus grāmatvedības pakalpojumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem. Mums var uzticēties!

Leibuk, IK

Vecā Sārmes 3, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Piedāvatie grāmatvedības pakalpojumi:: ✓ grāmatvedības apkalpošana atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai ✓ dokumentācijas pirmapstrāde ✓ grāmatvedības uzskaite ✓ nodokļu aprēķināšana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienestam ✓ gada pārskatu sastādīšana, operatīvās bilances, ikgadējās nodokļu deklerācijas ✓ iesniedzam statistikas atskaites Centrālai statistikas pārvaldei, Latvijas Bankai ✓ sniedzam pārskatus un atskaites atbilstoši klienta vajadzībām ✓ informācija un konsultācijas saistībā ar grāmatvedību un nodokļu sistēmu

VK Birojs, SIA

Draudzības aleja 24-72, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Par uzņēmumu:

SIA "VK birojs" sniedz grāmatvedības pakalpojumus un juridiskās konsultācijas Jēkabpilī. 

Gvardea, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ogrē, grāmatvedības ārpakalpojums

Upes prospekts 18a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Grāmatvedības pakalpojumi: ✓ Attaisnojuma dokumentu pārbaude, grāmatošana un apstrāde ✓ Rēķinu izrakstīšana un nosūtīšana klientam ✓ Ikmēneša PVN deklarācijas sagatavošana ar pielikumiem, izmantojot EDS sistēmu ✓ Darba algas, slimības naudas, atvaļinājuma naudas, darbinieku personīgo kontu kārtošana, darba algas izmaksu saraksta sagatavošana ✓ Krājumu inventarizācija ✓ Debitoru un kreditoru uzskaite ✓ Ieņēmumu un izdevumu aprēķins ✓ Gada pārskata sastādīšana un citu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID, izmantojot EDS sistēmu ✓ Gada ienākuma deklarācijas sagatavošana un iesniegšana EDS sistēmā ✓ Operatīvās bilances sagatavošana un iesniegšana vadībai, bankām un līzinga kompānijām ✓ Konsultācijas

Guno M, SIA, Birojs

Striķu 9, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mūsu pamatdarbības virzieni:: ✓ Veterinārija ✓ Grāmatvedības un finanšu vadības datorprogrammas ✓ Grodu ražošana un piegāde Par uzņēmumu:

SIA “Guno M” uzņēmums ir dibināts 2001. gadā. Šo gadu laikā esam sevi pierādījuši kā veiksmīgu, darbīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu. Laikā gaitā esam uzkrājuši vērtīgu pieredzi un zināšanas, attīstījušies un paplašinājuši savu darbību.

Aktīvs GIS, SIA, grāmatvedības birojs

A.Pormaļa 15, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Grāmatvedības birojs., Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedības apkalpošana , gada pārskats, gada ienākumu deklarācija

IGS BIROJS, grāmatvedības pakalpojumi Salaspilī

"Vaiņagu ceļš 1" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Apraksts: IGS veic grāmatvedības apkalpošanu uzņēmumiem un pašnodarbinātām personām. Garantējam savlaicīgu pārskatu iesniegšanu, atsaucību, kvalitatīvu padomu sniegšanu nodokļu jautājumos un optimizāciju jūsu izdevumiem.

ILBU, SIA, Grāmatvedība

Rīgas 36 k.1-31, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Pakalpojumi: ✓ Ikmēneša atskaites VID; ✓ Statistikas atskaites; ✓ Grāmatvedības metodikas izstrāde; ✓ Operatīvā bilance; ✓ Gada pārskats; ✓ Finanšu atskaites vadībai; ✓ Lietvedība; ✓ Nodokļu konsultācijas; ✓ Darba aizsardzības dokumentācija

GFN, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "GFN" nodrošina grāmatvedības pakalpojumus klientiem, kas darbojas dažādās uzņēmējdarbības nozarēs. Grāmatvedības pakalpojumi tiek sniegti gan juridiskām, gan fiziskām personām.

MK Finanses, SIA, Grāmatvedības programma Horizon

Turpinām strādāt klātienē!
Zvana 2, Ventspils LV-3601
Konsultācijas:: ✓ Sistēmu demonstrācijas ✓ Produktu piegāde ✓ Apmācība darbam ar sistēmu ✓ Sistēmu instalācija ✓ Ieviešanas darbi ✓ Sistēmu uzturēšanas darbi Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "MK Finanses" dibināts 2006. gadā. Darbības pamatvirziens – grāmatvedības sistēmu piegāde, ieviešana un konsultēšana. Mums ir vairāk kā 20 gadu ilga pieredze grāmatvedībā, finanšu sistēmu ieviešanā un apkalpošanā.

Veiksmīgu attīstību šajā nozarē nosaka konsultantu profesionalitāte, pieredze un, protams, gūtā izglītība. Lielu nozīmi pievēršam izglītošanai. Sekojam līdzi visām izmaiņām likumdošanā, tiek apmeklēti dažādi semināri, lekcijas un kursi. 

Ervi I, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ventspilī

Kuldīgas 26, Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Ienākošo, izejošo dokumentu apstrāde ✓ Bankas dokumentu apstrāde ✓ Kases dokumentu apstrāde ✓ Avansa atskaišu sagatavošana un apstrāde ✓ Pamatlīdzekļu uzskaite un apstrāde ✓ Algas un nodokļu sagatavošana un apstrāde ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana CSP ✓ Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Saimnieciskās darbības uzskaite un apstrāde pašnodarbinātām personām ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana privātpersonām

AT grāmatvedība un audits, SIA

Latgales 450B, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Finanšu konsultācijas ✓ Zvērinātu revidentu pārbaudes ✓ Auditorpakalpojumi ✓ Saimnieciski - finansiālās darbības analīze ✓ Gada pārskatu sagatavošana Grāmatvedība un audits:

SIA “AT Grāmatvedība un audits” ir 100% Latvijas kapitāla audita un grāmatvedības pakalpojumu uzņēmums ar ilggadēju darba pieredzi. Uzņēmums galvenokārt pievērsies auditoru pakalpojumu sniegšanai dažādiem uzņēmumiem - gan vietējiem nelieliem uzņēmumiem, gan lielajiem un kopuzņēmumiem, kuriem nepieciešami Zvērinātu revidentu pakalpojumi, gan mātes uzņēmumiem, kuriem pieder saistītie un meitas uzņēmumi gan Latvijā, gan citās valstīs. Uzņēmums sniedz konsultācijas gan finanšu, gan nodokļu jautājumos, gan konsultē grāmatvedības programnodrošinājumā.

Auditorfirma Grāmatvedis, SIA

Skolas 27-3, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zvērinātu revidentu pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības programmatūras Grāmatvedības programmatūra un pakalpojumi:

SIA "Auditorfirma Grāmatvedis"" ir audita, grāmatvedības un uzskaites pakalpojumu, grāmatvedības datorprogrammu izplatīšanas, ieviešanas un apkalpošanas sabiedrība, kurā strādā speciālisti ar augstāko ekonomisko, matemātikas un tehnisko izglītību un ievērojamu praktiskā darba pieredzi šajā jomā (vairāk par 17 gadiem).

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

Visa Vērte Auditorsabiedrība, SIA

Ģertrūdes 19/21-18a, Rīga, LV-1011
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, gada pārskatu audits, revīzija, gada pārskats, vērtēšana, vērtēšanas, apkalpošana , fizisko personu grāmatvedība un deklarācijas.

PKF Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

SIA "PKF Latvia" ir licencēta zvērinātu revidentu komercsabiedrība, kura sniedz revīzijas, grāmatvedības, uzņēmumu padziļinātas finanšu izpētes (due diligence), kā arī citus konsultatīvus pakalpojumus komersantiem, kuri darbojas vai vēlas uzsākt darbību Latvijā. SIA PKF Latvia ir Latvijas zvērinātiem revidentiem piederoša kapitālsabiedrība.