IT, visā Latvijā

Drukāt

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi", Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Magnuss, DIENNAKTS apbedīšanas birojs, DIENNAKTS morgs, sertificēts, LAA biedrs

Turpinām strādāt klātienē!
Krišjāņa Barona 142, Rīga LV-1012
Uzņēmums piedāvā:

Pēc izsaukuma jebkurā DIENNAKTS LAIKĀ KONSULTĒS, pie jums ieradīsies bēru aģents, nogādās nelaiķi morgā, kur tas tiks sagatavots bērēm. Noformēsim visus ar bērēm saistītos dokumentus. Mūsu birojā jūs varēsiet izvēlēties bēru piederumus (zārku, pārsegu, tautisku segu, krustu u.c.), kā arī pasūtīt vainagus, štrausus, lentes, laicīgu, garīgu ceremoniju un mūziku. Noformēsim kapus, kremāciju. Mums ir savi sertificēti kaprači.

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Autoskola HERCOGS - autoapmācība Jēkabpilī

Autoapmācība, autovadītāju Jēkabpilī
Dambja 10, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Autoskolā "Hercogs" ir iespēja apgūt:: ✓ Autovadītāju B, BE, C, CE, D, kategoriju autovadītāju apmācības, Autovadītāju kursi Jēkabpiī. ✓ Pirmās palīdzības kursu dažādu profesiju pārstāvjiem un jebkuras autoskolas kursantiem. Par autoskolas "Hercogs" pasniedzējiem::

Autoskolā HERCOGS šobrīd apmācību veic tikai profesionāli un pieredzējuši pasniedzēji un instruktori, bet noteikti esam atvērti arī topošajiem profesionāļiem. Mums rūp ētiska un godprātīga attieksme pret autoskolas instruktoriem un pasniedzējiem, kursantiem un sadarbības partneriem, jo mēs ticam, ka gribot negribot pastāv princips – apmierināts kursants ir apmierināti mācību spēki.

Lai mācības noritētu produktīvāk, nodarbības notiek mājīgā, komfortablā atmosfērā pie silta dzēriena. Mēs kursantus apmācam ar entuziasmu un lielu aizrautību! Kāpēc? Tāpēc, ka tas ir mūsu sirds darbs!!!

Pie pils, kafejnīca

Brīvības bulvāris 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Kafejnīca piedāvā: ✓ Brokastis ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Banketu organizēšana ✓ Galdu klāšana ✓ Ēdiens līdzņemšanai Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Pie pils", kas atrodas netālu no Bauskas pils, ir iespējams baudīt senu latviešu un autentisku armēņu virtuvi pieredzējuša šefpavāra gādībā.

Viona, SIA

"Cīņa", Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Ceļu būve ✓ Ūdens un kanalizācijas sistēmu ierīkošana ✓ Ceļu uzturēšana ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Būvtehnikas noma Par būvniecības uzņēmumu:

SIA "Viona" dibināta 1995. gadā. Vairāk nekā 13 gadus tās pamatdarbība ir saistīta galvenokārt ar ceļu būvi un to uzturēšanu. Uzņēmums pilnībā ir nodrošināts ar atbilstošu tehniku, t.sk. tam pieder arī sava asfaltbetona ražotne, kas palielina konkurētspēju vietējā tirgū. Uzņēmums ir arī veiksmīgi realizējis vairākus ūdenssaimniecības projektus. 

Enfriho Group, SIA

"Jaunlaveri", Eimuri, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Difuzori ✓ Gaisa pūtēji

 

✓ Attīrīšanas iekārtu montāža ✓ Attīrīšanas iekārtu apkope ✓ Mini ekskavatora pakalpojumi Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas:

SIA "Enfriho Group" Latvijā pārstāv slovāku ražošanas uzņēmumu BIOCLAR. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtu montāža un serviss. Piedāvājot bioloģiskās sadzīves notekūdeņu attīrīšanas iekārtas un gaisa pūtējus ražošanas uzņēmumiem ar celtniecību saistītiem uzņēmumiem, kā arī privātam sektoram. Uzņēmuma galvenā vērtība ir klients, to pierādām, strādājot ar maksimālu atdevi, lai klients savu preci vienmēr saņemtu laikā.

3D AD, SIA

Zvejnieku 14A-2, Rīga LV-1048
Pieredze:: ✓ Vēsturiskas ēkas (atjaunošana un pārbūve); ✓ Daudzstāvu dzīvojamās ēkas; ✓ Medicīnas ēkas.

Augam un attīstāmies arī sabiedriskajā un industriālajā sektorā. Labprāt palīdzēsim jums jebkurā no šīm kategorijām. Papildus tam, apkopojot katra speciālista iepriekšējās pieredzes, nav nekā tāda, ko mēs nebūtu projektējuši, tāpēc, ja jums ir vēlme kaut ko būvēt, mēs par to vēlamies dzirdēt!

OpenSpace architects, SIA

Baltā 1B, Rīga, LV-1055
Pieredze:

OPENSPACE ARCHITECTS dibinātājs KASPARS BRAMANIS darbojas kā arhitekts jau vairāk nekā 15 gadus. Jau studiju laikā saņēmis prestižo Boles stipendiju un savu pieredzi papildinājis Spānijā, Valensijas Politehniskajā Universitātē Arhitektūras fakultātē. Darbošanās gaitā uzvarējis vairākos konkursos un saņēmis atzinības apliecinājumus no arhitektūras autoritātēm Latvijā.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga, LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Līra, kafejnīca

"Stacija", Valkas pagasts, Valkas nov., LV-4701
Par kafejnīcu: Iespējams rezervēt telpas nelielām svinībām līdz 20 cilvēkiem. Ir iespējams pasūtīt ēdienu līdzi ņemšanai. Kafejnīca atrodas autoservisa "Ligumss" telpās.

Pavillone De Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"PAVILLON de ROZE" – kaukāzu virtuves restorāns Liepājā, izsmalcinātā un mūsdienīgā izpildījumā. Tā ir vieta, kas stāsta par Kaukāza virtuves tradīcijām, papildinot tās ar mūsdienīgām garšām un nelielu Eiropas akcenta pieskārienu.

MobilasTerases.lv

Cēres 10A, Rīga, LV-1058
Plusi:: ✓ Jums nav jāmeklē meistars, kas uzbūvēs Jums terasi. Mēs uzražosim, piegādāsim un uzliksim; ✓ Inovatīvs terasu ražošanas process, dažādas materiālu izvēles iespējas, personalizēts dizains; ✓ Mūsu terasēm ir plašs pielietojums. Tās var novietot:     1. Uz regulējamām balsta kājām;     2. Uz industriālajiem ritenīšiem, ja vēlaties to pārvietot pa gludu virsmu;     3. Uz skrūvpāļiem, bruģa plāksnēm jeb citas iepriekš sagatavotas virsmas; ✓ Piegādājam un nodrošinām terases novietošanu pēc klienta vēlmēm; ✓ Izgatavojot terasi, netiek kavēts klients;  ✓ Ražošanas process tiek parādīts bildēs vai klātienē; ✓ Automatizējot ražošanas procesus, mazāk atgriezumu - terases cena - draudzīga klientam!; ✓ Nav nepieciešama saskaņošana ar būvvaldi. ✓ Kontrolējami ražošanas apstākļi - kvalitāte!

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
Būvniecības uzņēmums VEKKER piedāvā:: ✓ Celtniecības un remonta darbi; ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi; ✓ Rekonstrukcija un restaurācija; ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare; ✓ Privātmāju būvniecība SIA "VEKKER" darbības sfēras:: ✓ Celtniecības un remonta darbi, ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi, ✓ Rekonstrukcija un restaurācija, ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare, ✓ Privātmāju būvniecība, ✓ Koka fasāžu, terašu izbūve un renovācija, ✓ Jaunu un esošo jumta konstrukciju un segumu, montāža un renovācija, ✓ Ventilējamās fasādes, ✓ Inženierkomunikāciju un ventilācijas sistēmu izbūve, ✓ Ražošanas un industriālo ēku būvniecība.

Austrumvidzeme, SIA, Mācību centrs, Rēzeknes nodaļa

Latgales 20, Rēzekne, LV-4601
Programmas::

Profesionālās tālākizglītības programmas

✓ Apdares darbu strādnieks ✓  Aprūpētājs ✓ Elektroehniķis ✓ Elektromontieris ✓ Šuvējs ✓ Konditors ✓ Konditora palīgs ✓ Pavāra palīgs

Profesionālās pilnveides izglītības programmas

✓ Apģērbu piegriešanas un modelēšanas pamati ✓ Mazā biznesa organizēšana ✓ Sociālā aprūpe ✓ Ēku siltināšana ✓ Darba aizsardzības pamatlīmeņa zināšanu programma ✓ Sociālās aprūpes darba pamati

Neformālās izglītības programmas

✓ Valsts valodas kursi ✓ Krievu valodas kursi ✓ Angļu valodas kursi ✓ Vācu valodas kursi ✓ Datorzinības ✓ Web risinājumu izstrāde ✓ Grāmatvedības programmatūras kursi

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca

Ausekļa 14A, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Par mums:

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca, nodrošina pilnu ēdināšanas servisu - brokastis, pusdienas, vakariņas, izbraukuma banketus. Tāpat ir iespējams pasūtīt sev tīkamus banketus.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Ģimenes veselības prakse Hēbe, Ilvas Koškinas privātprakse, SIA

Lielā 3A - 3.stāvs, Jelgava, LV-3001
Par Ilvas Koškinas privātpraksi:

Ilvas Koškinas privātprakse dibināta 2007. gadā un pašlaik nodrošina ģimenes ārsta, homeopāta un podologa pakalpojumus.  Mūsu mērķis, izmantojot pārsvarā dabīgas ārstēšanas metodes, izveidot spēcīgu organismu. Sadarbojamies ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām - ERGO, IF, BTA apdrošināšana, Seesam, Compensa Vienna Insurance Group. Ārsta praksē ir nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem, māmiņām ar ratiņiem. Ģimenes veselības praksē "''Hēbe"" iespējams saņemt fizioterapeitu Ilzes Bušas, Solvitas Ķerves, Alises Vējones - Krūmiņas, - pakalpojumus ārstniecisko vingrošanu, Handling apmācību un Bobath terapiju.Šrota terapiju skoliozes slimniekiem.

Procedūru kabinetā iespējams saņemt dažādas vakcinācijas, tai skaitā pret Covid 19, veikt Covid 19 testus, saņemt intarmuskulāras un intravenozas injekcijas,  intarvenozas sistēmas, veikt asins analīzes, elektrokardiogrammas ar kardiologa aprakstu, ausu skalošanu.Iespējams medicīnas māsas mājas vizītes un šo procedūru veikšanu mājās.

Ģimenes veselības praksē ir izveidota uzgaidīšanas telpa bērniem, kur bērni vat uzgaidīt ārsta pieņemšanu, vai jaunās māmiņas pabarot savu mazuli.

Līga-vet, SIA

Zaļā 11 k-7, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Diagnostika ✓ Ķirurģija ✓ Eksotisko dzīvnieku ārstēšana ✓ Lauksaimniecības dzīvnieku ārstēšana ✓ Mājas vizītes Veterinārā klīnika:

Veterinārā klīnika pieņem visus mājas mīluļus, kā arī iespējamas mājas vizītes. Dzīvnieku apskate, konsultāciju sniegšana, ārstēšana, čipēšana, sterilizācija, kastrācija u.c. pakalpojumi. Viss nepieciešamais jūsu četrkājainajam draugam. Iespējams arī iegādāties zoo preces klīnikas aptiekā.

Kaļķa māja, SIA

Piņķi, Priedaines 19, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Esam oficiāls partneris Latvijā dabīgas siltumizolācijas ražotājam VESTAECO. Pie mums varat iegādāties augstvērtīgu kaļķa un māla produkciju no Igaunijas materiālu ražotāja SAVIUKUMAJA UKU. Esam gatavi vadīt ikvienas sarežģītības projektus. Lai mūsdienās celtās ēkas dzīvotu ilgus gadus, nepieciešams izmantot dabīgos būvniecības materiālus, kā koks, māla ķieģelis, akmens kaļķis, māls un dabīgās izcelsmes siltumizolācijas materiālus.

Kāpnes un kāpnes, UAB Laiptas

Beržu g 9, Šiauliai
Uzņēmums "Laiptas" UAB izgatavo un uzstāda visu veidu kāpnes, tādējādi tas nozīmē, ka::

• Pie mums ir pieejamas jebkura izmēra kāpnes – sākot ar pašām mazākajām (daži pakāpieni), beidzot ar vislielākajām (kāpnes debesskrāpjiem); • jūs varat pasūtīt kāpnes no jebkuras koksnes, kura Jums iepatīkas; • plašā izvēlē ir pieejami tipveida modeļi, kuri var tik pielāgoti īpaši Jūsu projektam; • pēc Jūsu vēlmēm mūsu izgatavos Jums individuālu kāpņu projektu.