IT, visā Latvijā

Drukāt

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

SANTAS, dārzniecība

Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

Santas Reinholdes dārzniecībā "Santas" plašā sortimentā vasaras un daudzgadīgās puķes, garšaugu un graudzāļu stādi Grobiņā. Piedāvājumā arī košumkrūmu un skujeņu stādu tirdzniecība.

No aprīļa līdz septembrim ir iespēja mūsu audzētos un lolotos stādus iegādāties pie mums stendā Liepājas Pētertirgū Kuršu ielā 5-7/9.

Dentalfix, SIA

Cēsu 19-32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Dentalfix zobārstniecība piedāvā augstas kvalitātes un plaša klāsta zobārstniecības pakalpojumus. Sākot ar ieteikumiem par pareizu zobu kopšanu un mutes higiēnu, beidzot ar dažādas sarežģītības zobu implantācijām, protēzēm. Uzticami un pieredzējuši jomu speciālisti, kas garantē sniegtā pakalpojuma kvalitāti. Klīnikā iespējams veikt ne tikai zobu labošanu, protezēšanu un higiēnu, bet arī 2D un 3D rengtenu (ar nosūtījumiem), veikt zobu balināšanu, pasūtīt izgatavošanai zobu kapes, uzlikt zobam rotiņu u.c. Ir nodrošināta pieeja personām ar funkciju traucējumiem. Valsts apmaksāti zobārstniecības pakalpojumi bērniem līdz 18 gadu vecumam. Zobu higiēnists reizi gadā no 2 gadu vecuma līdz 18 gadiem (7, 11un 12 gadu vecumā 2 reizes gadā).

Par iespējām pieņemt akūtā kārtā lūgums sazināties ar zobārstniecību zvanot!

Smaids A, SIA

Raiņa 7, Ventspils LV-3601
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Ārstnieciskā zobārstniecība; ✓ Konsultācijas; ✓ Terapija; ✓ Endodontija; ✓ Protezēšana; ✓ Higiēna; ✓ Ķirurģija; ✓ Citi pakalpojumi. Par klīniku Smaids-A: Smaids liek atplaukt katra cilvēka sejai, padara to dzīvu un satraucošu.

Smaids-A ir Ventspils zobārstniecības klīnika, kas rada iespēju iedzīvotājiem saņemt plaša profila zobārstniecības pakalpojumus. Gaidām jūs ciemos modernizētajās telpās Raiņa ielā 7, Ventspilī, pretī jaunajai Poliklīnikai. Mūsu mērķis ir, sniedzot zobārstniecības pakalpojumus, paaugstināt zobu veselību, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un savlaicīgu profilaktisko ārstēšanu. Klīnikā strādājošie speciālisti konsultēs jūs un nepieciešamības gadījumā sniegs pakalpojumus mutes dobuma higiēnā un profilaksē, ārstēšanā, endodontijā, ķirurģijā, protezēšanā.

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

Loms, bārs

Raiņa 13, Liepāja LV-3401
Restorāna pakalpojumi: ✓ Ēdienu piegāde ✓ Banketu serviss ✓ Telpu rezervācija ✓ Banketi izbraukumā ✓ Bēru mielasts ✓ Svētku galdi Bārs "LOMS":

Bārs "Loms" - gards ēdiens uz vietas! Bezmaksas ēdiena piegāde visā Latvijā. Telpu noma banketiem un pasākumiem. Banketu serviss uz vietas Raiņa ielā 13 un izbraukumā pie klienta. Nāc uz pusdienām! Vai pasūti - pievedīsim klāt! Vasarā iespēja nesteidzīgi baudīt ēdienus un dzērienus vasaras dārzā zem nojumes.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

"Attekas", Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Elektriskie-mērījumi, SIA

Krišjāņa Valdemāra 157 - 209, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Rūpniecisko objektu elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Sabiedrisko objektu elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Daudzdzīvokļu mājās elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Privātmājas elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Dzīvokļu elektroinstalācijas pieņemšana ekspluatācijā; ✓ Zemējuma īpatnējas pretestības mērījumi (apakšstacijām).

Liri Massage, SIA

Matīsa 33, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Čakru attīrīšana un harmonizēšana ar kristāliem ✓ Reiki enerģētiski dziedinošais seanss ✓ Reiki distancētais seanss ✓ Mugurkaula enerģētiskā dziedināšana ✓ ANTI-Migrēnas masāža Reiki skola:

Aicinu Jūs apgūt jaunas zināšanas un iemaņas Reiki dziedināšanā. Par Reiki dziednieku var kļūt jebkurš, taču tam ir nepieciešamas zināšanas un instrumenti, ar kuriem Jūs varēsiet dziedināt sevi un savus tuvākos. Jūs iemācīsieties ne tikai izārstēt saasinājušās un hroniskas kaites, bet arī dziedināt mentālā, emocionālā un garīgā līmenī.

Rezultātā Jūs atgūstat dzīvesprieku, paaugstinās darbaspējas, atgūsiet iekšējo mieru un pašpārliecinātību, atbrīvosieties no bailēm, no spriedzes, fobijām, panikas. Varēsiet palīdzēt dzīvniekiem, augiem, dziedināt no attāluma, uzlabojas savstarpējās attiecības ģimenē un darbā, nekļūdīga jaunas darba vietas atrašana, karjeras izvēle, jaunas mašīnas, mājas iegāde, lai varētu dzīvot pilnvērtīgu un mierpilnu dzīvi. To visu Jūs apgūsiet Līgas Brencsones Reiki skolā. Apmācības notiek klātienē, online, individuāli un nelielās grupās. Sniedzu arī individuālus Reiki seansus attālināti un klātienē. Konsultācijas ar rūnu izlikumiem par dažādām Jums interesējošām tēmām. Vairāk info ligareiki.site. Pieteikties varat pa tālruni 26784588 vai rakstiet PM.

IPSYS PRO, SIA

Dobeles šoseja 4B, Jelgava LV-3007
Apraksts:

2023. gada aprīlī uzņēmums "IPSYS pro" nosvinēja 8.-to gadadienu, kopš tas ir uzsācis darbību drošības sistēmu jomā Latvijas tirgū. Šo gadu laikā esam veiksmīgi iesaistījušies dažādos nestandarta projektos, kuros esam pilnībā realizējuši klienta uzstādītos mērķus, pat esam pārspējuši klienta cerības, pateicoties tam, ka sekojam tirgus tendencēm un iekārtu iespējām. Drošības sistēmas ir cieši saistītas ar informācijas tehnoloģijām, kas nepārtraukti un strauji attīstās. Lai būtu, tā teikt, ‘trendā’, nepārtraukti jāpapildina savas zināšanas, kuras tik pat kā uzreiz ir jāpiemēro klientu objektiem un viņu uzdevumu risinājumiem. Tas nozīmē, ka tiekoties ar klientiem mēs sniedzam visjaunāko un aktuālāko informāciju. Tādējādi, mūsu darbības galvenie virzieni ir: - videonovērošanas sistēmas gan privātmājām, gan industriālajos objektos, integrējoties kopējā uzņēmuma sistēmā; - automātiskās ugunsgrēka atklāšanas signalizācijas un viss, kas ar tām saistīts, sākot ar ierīkošanu un beidzot ar esošo sistēmu apsekošanu, apkalpošanu un remontu, kā arī konfigurēšanu, kas būtu viens no sarežģītajiem posmiem; - balss izziņošanas sistēmas; - apsardzes signalizācijas sistēmas un viss, kas ar tām saistīts; - piekļuves kontroles sistēmas; - datortīkli. Esam gatavi uzklausīt jūsu uzstādīto mērķi un kopīgi atrast vispiemērotāko risinājumu.

Meža eksperti, SIA

Mūkusalas 72F, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Meža kopšana ✓ Meža īpašumu iegāde ✓ Cirsmu iegāde un atjaunošana ✓ Lauksaimniecības zemju un viensētu iegāde ✓ Meža invetarizācija Par mums::

Mēs – Meža Eksperti – esam entuziasti, kuri mežsaimniecībā – salīdzinoši konservatīvā saimniecības nozarē – saskata lielu inovāciju potenciālu. Mums mežs nav tikai kokmateriāli vai malka – tā ir daļa no mūsu dzīves telpas un atjaunojams ilgtermiņa aktīvs. 

Mūsu mērķis ir sniegt palīdzību privātajiem meža īpašniekiem, lai veicinātu inovatīvu un ilgtspējīgu mežu apsaimniekošanu Latvijā, ievērojot līdzsvaru starp apkārtējās vides saglabāšanu un meža īpašnieku interesēm. Saglabāsim mežus un dabas daudzveidību nākamajām paaudzēm kopā!

Roze, apartamenti

Krišjāņa Barona 19, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Medicīnas centrs:

Medicīnas centrā "Medfix" ir jauna koncepta ambulators medicīnas centrs, ar mērķi apvienot labāko, ko sniedz mūsdienu Rietumu medicīna un komplementārās medicīnas metodes, kā, piemēram, akupunktūra un ķīniešu tradicionālā medicīna. Medicīnas centrā "Medfix" iespējams saņemt dažādas terapijas saskaņotā un koordinētā veidā, risinot visdažādākās pacienta problēmas vienlaicīgi. Medicīnas centrs "Medfix" sniedz pakalpojumus latviešu, krievu, angļu valodās.

Ārstniecības iestādes kodu: 001 000009

Būvelements, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Mūsu komandas paveikto ir novērtējuši mūsu sadarbības partneri. Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Iekārto griestu montāžas darbi ✓ Griestu apdares darbi ✓ Akustisko griestu montāžas darbi ✓ Sienu apdares darbi ✓ Akustisko sienu montāžas darbi ✓ Stikla un modulējamo starpsienu montāža

Sklandas, viesu māja

Bernāti , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Par mums:

Viesu nams "Sklandas" atrodas Bernātos, 14 km attālumā no Liepājas. Viesu mājas atrodas tikai 3-5 minūšu pastaigas attālumā no jūras. Viesiem tiek piedāvātas trīs pilnībā aprīkotas mājas ar vienu vai vairākām guļamistabām, viesistabas zonu, virtuvi, privātu vannas istabu un pirti (vienā no mājām). Viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta, bezmaksas wifi, plakanā ekrāna televizori un pilnībā aprīkota virtuve. Tāpat viesu komfortam ir pieejami dvieļi, gultas veļa, čības un bezmaksas tualetes piederumi. Katras mājas teritorija ir aprīkota ar terasi, ugunskura vietu un grilu. Tāpat ir atpūtas iespējas dārzā. Bernāti ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām Kurzemē, jo tā ir skaista visos gadalaikos. Vasarā tās galvenais skaistums ir zaļie meži un plašā baltsmilšu jūras piekraste, taču ziemā Bernāti apburs ikvienu ar sasalušo Baltijas jūras piekrasti un tās sniegotie meži ir iemīļota vieta ziemas prieku baudīšanai.

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Green it up | VIS VIVA fam, SIA

"Zariņi", Bukulti, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Galvenie produkti:: ✓ LONGI Saules paneļi ✓ JINKO Saules paneļi ✓ GROWATT invertori ✓ HUAWEI invertori ✓ K2 Systems Saules paneļu stiprinājumi ✓ GROWATT baterijas ✓ All Black saules paneļi ✓ Black Frame saules paneļi Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu uzstādīšana, montāža ✓ Saules paneļu tīrīšana ✓ Saules parku projektēšana ✓ Saules paneļu sistēmu pieslēgšana AS Sadales Tīkls

Stenders, veikals

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Latvijā ražota kosmētika. Izbaudi prieku – palutini sevi ar karstu vannu vai jebko tīksmīgāku par ātru ielekšanu dušā – ir laiks savam laikam!

ZL.LV iesaka

MAKRI, SIA, Siltināšana ar beramo vati

Pētera Lodziņa 6, Nereta, Neretas pagasts, Aizkraukles nov., LV-5118
Tavi ieguvumi, siltinot māju ar beramo vati: ✓ 100% aizsardzība Atšķirībā no tradicionālajām siltināšanas metodēm, kur izmanto loksnes vai ruļļu materiālu, beramā vate nodrošina pilnīgu aizsardzību, aizpildot visas iespējamās spraugas. Tās unikālā iestrādāšanas metode ar gaisu ļauj aizpildīt pat visgrūtāk sasniedzamās vietas, nodrošinot vienmērīgu siltumizolāciju visā jūsu mājā. ✓ Enerģijas ietaupījums Efektīva siltumizolācija nozīmē mazākus siltuma zudumus ziemā un mazāku karstuma iekļūšanu vasarā. Tas rezultējas būtiskos enerģijas ietaupījumos, kas atspoguļojas jūsu apkures un dzesēšanas rēķinos. ✓ Ilgtspējīgs risinājums Mūsu izmantotā beramā vate ir ne tikai efektīva, bet arī ilgtspējīga izvēle. Celulozes vate, ko mēs iesakām, ir ražota no pārstrādātiem materiāliem, kas padara to par videi draudzīgu izvēli. Tās lieliskā siltumietilpība vasarā uzņem un saglabā siltumu, nodrošinot, ka jūsu māja paliek vēsa pat karstākajās dienās. ✓ Uzlabots mājas komforts Siltināšana ar beramo vati ne tikai samazina enerģijas patēriņu, bet arī uzlabo jūsu mājas mikroklimatu. Tas nodrošina vienmērīgu temperatūru visā mājā, samazina trokšņa līmeni un veido veselīgāku vidi, kurā dzīvot. ✓ Profesionāla siltināšana Mūsu komanda sastāv no pieredzējušiem speciālistiem, kas garantē augstākās kvalitātes darbu izpildi. Mēs izmantojam tikai labākās tehnikas un materiālus, lai nodrošinātu, ka jūsu mājas siltināšana ir veikta nevainojami, nodrošinot ilgstošus ieguvumus.

CAPS! Chocolate, SIA

Gustava Zemgala gatve 74, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ekskluzīvi, eleganti, garšīgi... Tas ir CAPS! Luksusa šokolādes dāvanas. Izgatavojam augstas klases saldumus Latvijā. Izvēloties mūsu šokolādi, jūs radīsit paliekošu iespaidu. Piedāvājam šokolādes tāfelīšu dekorēšanas un apaļo trifeļu dekorēšanas meistarklases. Plašā izvēlē korporatīvās dāvanas.