IT, visā Latvijā

Drukāt

K-masti.lv, SIA

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: ✓ Karogu masti ✓ Alumīnija karoga masti ✓ Stikla šķiedras karoga masti ✓ Karogu mastu uzstādīšana ✓ Karogu mastu pamatnes betonešanas darbi ✓ Karogi ✓ Reklāmas karogi Apraksts:

Labs karoga masts kalpos ilgi,tas priecēs Jūsu acis, tas izdaiļos Jūsu mājas ainavu... Ja vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta! Veicam arī mastu piegādi un uzstādīšanu. Uzstādam ne tikai Rīgā/pierīgā, bet izbraucam pa visu Latvijas teritoriju. Vēršam uzmanību, ka uzstādīšanai vispirms ir jāveic pamatnes sagatavošanas - betonēšanas darbi, un tikai pēc tam tiek uzstādīts pats karoga masts. Veicam arī mastu apkalpošanu - pacēlājmehānismu remontēšanu un nomaiņu.

Sichmann, SIA

Dobeles šoseja 42, Jelgava LV-3007
Logu dekoru izgatavošana:: ✓ karnīzes ✓ pano ✓ kolonnas ✓ kapiteļi ✓ konsoles Tehniskā informācija:

Logu dekori pamatā tiek izgatavoti no priedes, lapegles, ozola vai meranti (sarkankoka paveids) koksnes. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus izgatavot arī no citām koka sugām. Veicot pasūtījumu, tas ir jānorāda atsevišķi. Koka izstrādājumu mitrums - W = 12+/-3%. Dekori tiek piedāvāti slīpēti un bez jebkādas citas tālākās apdares. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus pārklāt ar dažādiem apdares materiāliem. Veicot pasūtījumu tas ir jānorāda atsevišķi. Vertikālo izstrādājumu augšējā dekoratīvā daļa - galva- var tikt izgatavota no metāla, koka vai PVC (polivinilhlorīds). Metāla augšējā dekoratīvā daļa - "galva" tiek izgatavota ar liešanas paņēmienu. Metāla "galvas" virsmā ir iespējami sīki negludumi, punktveida iespiedumi vai pacēlumi u.c. nelīdzenumi. Šie nelīdzenumi nevar tikt uzskatīti par defektiem un pretenzijas pret tiem netiek pieņemtas. Tipveida verikālo kapiteļu aprēķina cena norādīta bez PVN, iepakojuma un piegādes izdevumiem.

Salons Rita, IK, Šūšana un apģērbu labošana

Peldu 23, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Salons Rita" – apģērbu šūšanas, pāršūšanas un labošanas pakalpojumi. Ātri un kvalitatīvi. Laipni gaidīti!

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

REBUS veselības studija

Atbrīvošanas aleja 128, Rēzekne LV-4601
Liels pakalpojumu klāsts:

REBUS piedāvā vairāk nekā 85 pakalpojumus. No veselības līdz saldumam, no siltuma līdz miera sajūtām.

Atmosfēra, komforts un dizains:

Mēs pārdomājam katru dizaina elementu. Gaidīšanas laiku var izmantot lietderīgi, piemēram, lasot grāmatas no Rebus bibliotēkas vai baudot tasi tējas.

Otaņķu gardumi, kafejnīca

Klaipēdas 104C, Liepāja LV-3416
Produkti:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums:: "Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus.

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10B, Rīga, LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Aija Šteina, zobu tehniķe

Raiņa 5, Valdemārpils, Talsu nov. LV-3260
Par mani: Aija Šteina, zobu tehniķe Valdemārpilī. Pieņem darba dienās, brīvdienās un arī svētku dienās. Vēlams zvanīt un pieteikt apmeklējuma laiku.

Avesco Rent, SIA

Krasta 83, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Mēs apzināmies laika nozīmīgumu ikdienā, kad ātri jāsasniedz rezultāti uzņēmējdarbībā un jāiegūst kvalitāte jebkurā aspektā. Gadu gaitā gūtā pieredze ir palīdzējusi mums izveidot pasaules līmeņa klientu servisu, kas jums palīdzēs jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams! Mēs būsim tavs būvniecības pasaules draugs un palīdzēsim tev kopā ar mums realizēt savu projektu! No projekta sākuma līdz tā noslēgumam mēs būsim tev blakus, lai atbildētu uz visiem taviem jautājumiem un panāktu, lai viss noritētu, kā plānots. Darām kopā! Mūsu celtniecības tehnikas nomas klāstā pieejami ekskavatori, iekrāvēji, teleskopiskie un universālie iekrāvēji, buldozeri un blīvētāji, kā arī ģeneratori.

Aldis Ķeviņš, dziednieks

Rožu 1-1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Apraksts:

Grāmatas dzīvotspēkam. Dziednieka Alda Ķeviņa brīnumainais dzīvesstāsts : 

SVĒTĪBA, CEĻĀ, BALTAIS APLIS, VIŅSAULES NOSLĒPUMI.

Ir iespējams pasūtīt mājaslapā  http://www.aldiskevins.com/piedavajums/  . Visas grāmatas ir audio un e-grāmatas.   Konsultācijas un visa veida dziedniecība jebkurā attālumā pa telefonu: +37129154049. Dziednieciskā prakse - 40 gadi.  

Cenueksperts.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Cenueksperts.lv" ir jaunākā un modernākā cenu salīdzināšanas platforma Latvijā, piedāvājot izcilas priekšrocības kā pircējiem, tā uzņēmumiem. Šī platforma ir ieguvusi plašu atpazīstamību Vācijā, kur tā darbojas jau kopš 1999. gada un šobrīd uzskatāma par populārāko cenu salīdzināšanas vietni šajā valstī. Tagad tā ir pieejama arī Latvijā. Cenueksperts.lv atšķiras no citām cenu salīdzināšanas platformām Latvijā, izmantojot mūsdienīgu un efektīvu algoritmu. Tā piedāvā pircējiem iespēju vispirms izvēlēties konkrētu preci un modeli, pēc tam sniedzot sarakstu ar pārdevējiem un internetveikaliem, kur šo preci var iegādāties jau šodien. Šī vienkāršā un ērta sistēma ļauj pircējiem salīdzināt cenas, piegādes izmaksas un atsauksmes vienuviet, tādējādi palīdzot pieņemt informētu un pārdomātu lēmumu par pirkumu.

Platformā tiek iekļauti tikai uzticami interneta veikali, ko mēs rūpīgi pārbaudām, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un uzticamību.

Ar "Cenueksperts.lv" jūsu uzņēmums var gūt būtisku ieguvumu, piesaistot kvalitatīvus klientus un paaugstinot pārdošanas rezultātus. Šī platforma ir solis uz priekšu Latvijas e-komercijas tirgū, piedāvājot modernus un ērtus risinājumus gan pircējiem, gan uzņēmumiem.

Heders, SIA, Filiāle

Siltuma 5, Rīga, LV-1058
Apraksts: SIA Heders ir Latvijas uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu starptautisku pieredzi. Mums ir 4 darbības jomas- kravu pārvadājumi, auto un tehnikas transportēšana, tahogrāfi un urbšana. Mums ir svarīgi būt par jūsu uzticamiem ilgtermiņa partneriem ceļā uz jūsu labklājību. Mūsdienīgs autoparks un aprīkojums. Pieredzējusi un kompetenta komanda. Mēs esam iemantojuši vairāku simtu klientu uzticību. Mēs aicinām jūs pievienoties Heders un uzzināt par visiem ieguvumiem, kurus jūs saņemsiet, sadarbojoties ar mums.

Heders, SIA, Filiāle

Braslas 22, Rīga, LV-1035
Tahogrāfu veikals Ķengaragā. Tahogrāfs. Tahogrāfu tirdzniecība, pārbaude, uzstādīšana, remonts, sertifikācija, inspekcija, inspicēšana.

ABE grīdas segumi, linolejs Daugavpils

Grodņas 34, Daugavpils, LV-5417
Pakalpojumi: ✓ Grīdas segumi ✓ Mīkstie paklāji, kovroļin Apraksts: Piemeklēsim jums vispiemērotāko, piegriezīsim vajadzīgo izmēru. Mums ir linoleji, tepiķi, grīdas celiņi, paklāji gan mājām, gan ofisiem. T. 27015305. ABE, grīdas segumi, mīkstie segumi (kovraļin), kovrolīns grīdas celiņi. Paklāji, paklājiņi, PVC segumi, tepiķi, linolejs. Daugavpils, Krāslava, Līvāni, Preiļi, Rēzekne, Jēkabpils.

Dzelzceļa apkalpošana un remonts, SIA

Liepziedi, Liepziedu 17, Auru pagasts, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dzelzceļa apkalpošana un remonts" veic dzelzceļa būvniecības un uzturēšanas darbus visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums ir nodrošināts ar speciālo aprīkojumu, darba instrumentiem (uzgriežņu atslēgu, mobilo elektrostaciju u.c.), lai pilnvērtīgi varētu veikt visdažādākā veida dzelzceļa izbūves un apkalpošanas darbus. Ja darbu veikšanai nepieciešams lielāks aprīkojums, tad tas tiek iznomāts no "Latvijas Dzelzceļa".

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos