IT, visā Latvijā

Drukāt

Skrivanek Baltic, SIA, Valodu skola

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
Valodu mācības privātpersonām, bērniem un jauniešiem:: ✓ valodu kursi grupā ✓ valodu kursi grupā tiešsaistē ✓ individuālie svešvalodu kursi ✓ individuālie svešvalodu kursi tiešsaistē ✓ intensīvie valodu kursi vasarā ✓ specializētie kursi un semināri ✓ angļu valodas kursi bērniem ✓ angļu valodas kursi pusaudžiem ✓ individuālie sagatavošanās kursi angļu valodas eksāmenam ✓ runas skoliņa ar logopēdu 4 līdz 6 gadus veciem bērniem ✓ dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām ✓ valodu darbnīcas pasākumos

Ultra Fitness, sporta klubs

Aleksandra Čaka 145, Rīga LV-1012
Apraksts:

Sporta klubs "Ultra Fitness" atrodas izdevīgā vietā A.Čaka un Pērnavas ielu krustojumā un piedāvā lielisku iespēju sportot pašā pilsētas centrā! Klubs ir domāts visiem fitnesa līmeņiem. "Ultra Fitness" piedāvā daudz vairāk nekā tikai fitnesu – tas ir pilna servisa veselības klubs, kurā iestāšanās notiek ar pirmo iepazīšanās nodarbību, bet tālākais atkarīgs no katra sportot gribētāja vēlmēm. Klubs piedāvā visplašākā spektra fiziskās aktivitātes gan individuāliem sportotājiem, gan ģimenēm.

 

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Nafta LV, SIA, Degvielas bāze

Latgales 469B, Rīga LV-1063
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Dinsbergas klīnika, SIA

Skanstes 52, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Klīnikas piedāvājumi. ✓ Ginekoloģiskās konsultācijas. ✓ Diskrēti pilna spektra ginekoloģijas pakalpojumi pēc Eiropas vadošo klīniku standartiem. ✓ Endokrinologa konsultācijas. ✓ Visaptveroša pieeja sievietes reproduktīvās veselības vajadzībām visasdzīves garumā. ✓ Dermatologa pakalpojumi. ✓ Dermatologa konsultācijas un lāzerprocedūras. ✓ Ultrasonogrāfijas izmeklējumi. ✓ Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija, ultrasonogrāfija olvadu caurlaidības. pārbaudei, histerokontrastsonogrāfija dzemdes dobuma pārbaudei, ultrasonogrāfija grūtniecēm. ✓ Ķirurga, flebologa, proktologa konsultācijas un ārstēšana. ✓ Konsultācijas un diagnostika. Kāju vēnu duplekssonogrāfija. Proktoskopija. Ķirurģiskās manipulācijas. Skleroterapija. Lāzerprocedūras. ✓ Uztura speciālista konsultācijas. ✓ Grūtniecības laikā, pēc grūtniecības un jo īpaši menopauzes laikā svarīgi ievērot atbilstošu diētu, lai justos labāk. ✓ Sertificēta fizioterapeita konsultācija. ✓ Sertificētā fizioterapeite konsultē un strādā ar sievietēm, kuras ikdienā veic statistisku darbu un noslogo muguru, plecu un kakla zonu. ✓ Laboratoriskie izmeklējumi.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Do It, SIA

"Rīgas-Siguldas šoseja 1E", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Noliktavu pakalpojumi

''Zoom IT'', SIA

Miera 7, Līgatne, Cēsu nov. LV-4110
IT, Informācijas tehnoloģijas

IT King, SIA

Andromedas gatve 2-47, Rīga LV-1084
IT, Informācijas tehnoloģijas

IT Security Boss, SIA

Uzvaras 5-40, Jelgava LV-3001
IT, Informācijas tehnoloģijas

Pick it, SIA

Ziepniekkalna 64 k-1 - 49, Rīga, LV-1076
Foto pakalpojumi

IT Plus, SIA, Veikals

Augusta Dombrovska 23, Rīga, LV-1015
Datortehnikas tirdzniecība

IT izglītība,

Cēsu iela 43 – 42, Rīga, LV-1012
Informācija no uzņēmumu reģistra

IT Parks, SIA

Līvzemes 18, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169