Izejvielas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

Mūkusalas 59, Rīga LV-1004
A/S "BAO" sadarbībā ar RD Vides departamentu ir izveidojusi bīstamo atkritumu, nolietotās elektronikas, elektrotehnikas pieņemšanas punktu. Iedzīvotāji - privātpersonas bez maksas var nodot: nolietotas, nederīgas, lietotas, nolietotas, (nederīgas elektrotehnikas, elektronikas aparatūras:

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
LR Uzņēmuma Reģistra dati. Zemesgrāmatas izziņas, zemesgrāmata, uzņēmumi Latvijā, CSDD izziņas. Eiropas biznesa reģistrs. Adrešu reģistrs. Personu izziņa, (personu profils). Monitorings. Latvijas Biznesa Gada Pārskats. Uzņēmumu informācija. Rekvizīti: nosaukums, juridiskā adrese, reģistrācijas numurs, pamatkapitāls, amatpersonas,

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
POS printeri, printeris. Label. Uzlīmju, etiķešu printēšana. Svaru verifikācija, verificēšana, mitruma mērītājs, sēklu, graudu, siena, salmu, koksnes, kafijas, kokam, kokvilnas, noteicējs, noteicēji, testeris, testeri, svari, svaru tirdzniecība, tirdzniecības, krānu, elektroniskie, digitālie, pārtikas, laboratorijas, rūpniecības,

Koraļļu klubs veikals, SIA, Filiāle

Dzirnavu 37, Rīga LV-1010
Uztura bagātinātāji, vitamīni, PH, skābju sārmu līdzsvars, ūdens bagātinātājs, coral-mine, minerālvielas ūdenim, D3 vitamīns, stress, stresa noturība, menopauze, sievietes veselība, vīrieša veselība, imunitāte, kaulu veselība, zobu veselība, kairinātas zarnas sindroms, zarnu trakta veselība, serotonīns, kortizols, virsnieres, nieres,

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apkures katli, apkures sistēmas, siltumsūkņi, zemes siltumsūkņi, siltumsūkņu uzstādīšana, kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, dziļurbums, dziļurbumi, saules kolektori, saules paneļi, saules enerģija.

Lāču alus, SIA, Bruve.lv

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga, LV-1026
Veikals brūvēšanas meistariem:

BRUVE.LV veikals brūvēšanas meistariem un hobija iesācējiem. Plaša sortimenta un augstas kvalitātes, alkoholisko dzērienu, gatavošanas aprīkojums un izejvielas.  

BRUVE.LV stāsts sākās 2020. gada janvārī ar vīziju par draudzīgu un personīgu apkalpošanu, ātru piegādi un cieņu vienam pret otru. Interneta tirdzniecības vietne savu darbību uzsāka 2020. gada 4. augustā, un šo dienu arī turpmāk atzīmēsim kā mūsu dzimšanas dienu!  

Mūsu komandu veido pieredzējuši brūvētāji, kas ik dienu seko līdzi pasaules tendencēm dzērienu brūvēšanā, mācās no pašu pieredzes, klientiem un nozares speciālistiem. Komanda nemitīgi cenšas papildināt un attīstīt savu sortimentu ar jaunām, interesantām izejvielām un aprīkojumu.

K-Tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21-207b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Konceptuālā inženierija, piegāde ✓ Tehniskais atbalsts un nestandarta risinājumi ✓ Investīciju un ekspluatācijas izdevumu samazināšana ✓ Tehnoloģiski - ekonomisko risinājumu pamatošana ✓ Izdevīguma aprēķināšana un koncepcijas pamatošana ✓ Montāžas kontrole un nodrošināšana, iekārtu palaišana ✓ Paplašinātā garantija ✓ Serviss un pēcgarantijas apkalpošana

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

Betonblock, SIA

Siguldas 6d, Daugavpils, LV-5404
Par uzņēmumu: SIA "Betonblock" uzņēmuma specializācija ir betona ražošana. Betona smilts, šķembas, grants tirdzniecība un piegāde.

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Betona ražošana: ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki ✓ Aku grodi Celtniecības tehnikas noma: ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzējs ✓ Universālais iekrāvējs ✓ Pašizgāzējs ar manipulatoru ar greifera kausu

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Produkcija:: ✓ Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi forAsept ✓ Pretsēnīšu, pretbakteriālie līdzekļi forA ✓ Medicīniskās zeķes forA ✓ Kompresijas zeķes un zeķubikses Avicenum ✓ Profesionālās kompresijas sporta zeķes ROYAL BAY ✓ Sieviešu zeķes un zeķubikses ✓ Ārstnieciski-profilaktiskās mutes dobuma kopšanas līdzekļi Albadent ✓ Kosmētikas līdzekļi ✓ Kosmētikas līnijas (zīmoli) ✓ Līdzekļi pret odiem un ērcēm ANTI-GNUS ✓ Līdzekļi dzīvniekiem Zoosept ✓ Jostas un stājas korektori

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Dabiska, organismam nekaitīga un vienlaikus efektīva kosmētika, kas atspoguļo 30 gadu ilgo pieredzi skaistumkopšanā un labsajūtas radīšanā mūsu SPA salona "Līga" klientiem. Katram kosmētikas produktam ir sava, īpaši izstrādāta koncepcija, kas palīdz risināt ādas kopšanas problēmas, ar kurām ikdienā ir saskārušies mūsu salona klienti. Tā ir rokām radīta kosmētika no rūpīgi atlasītām izejvielām, ņemot vērā  jaunākos atklājumus organiskās kosmētikas industrijā, kā arī katras sastāvdaļas organisko izcelsmi un labvēlīgo iedarbību uz ādu un organismu kopumā. "Līga Nature SPA" sejas un ķermeņa kosmētikas līdzekļu ražošanā izmantojam tikai sertificētas izejvielas, kas radītas mūsdienīgās laboratorijās vai iegūtas organiskās saimniecībās, kuru darbība tiek stingri uzraudzīta. Tādā veidā samazinām jebkādu organismam un videi kaitīgu vielu izmantošanu un nokļūšanu "Līga Nature SPA" kosmētikas līdzekļos.

Marine Care Baltic, SIA, pārstāvniecība Baltijā

Jaunmārupe, Ozolu 28, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Ķīmiskie līdzekļi jūrniecībai ✓ Ūdens attīrīšana un apstrāde ✓ Apkopes produkti ✓ Tvertņu tīrīšana ✓ Aprīkojuma tīrīšana ✓ Kruīza kuģu tīrīšana Par mums::

SIA "Marine Care Baltic" piedāvā plašu pakalpojumu un produktu klāstu jūrniecības, kā arī rūpniecības vajadzībām un tīrīšanai. Dažādi pretkorozijas aizsardzības līdzekļi, ķīmiskā tīrīšana un citi pakalpojumi. 

EVI & JO, SIA

Raiņa 49a, Durbe, Dienvidkurzemes nov., LV-3440
Mūsu produkcija:: ✓ Ievārījumi ✓ Marinējumi ✓ Kompoti ✓ Sulas ✓ Sīrupi ✓ Vīni Apraksts: Ar preču zīmi "Durbes veltes" tiek ražoti augļu, ogu, dārzeņu konservi un mājas vīni, kas top mazā ražotnē Durbē. Ražotājs SIA „EVI&JO” ir Latvijas pārtikas uzņēmums, kas savu ražošanu balsta uz klasiskām vērtībām un tradicionālām produktu pagatavošanas metodēm, kurās netiek izmantotas gandrīz nekādas e-vielas. Gardie ievārījumi un kompoti, pikantie sāļie salāti un marinējumi tiek izgatavoti no Latvijā audzētām izejvielām. Lielākā daļa augļu, dārzeņu un ogu tiek audzētas Durbes novadā - ražotājiem piederošajā zemnieku saimniecībā „Avenes” un citās Durbes novada saimniecībās vai piemājas dārzos. Izejvielas tiek ražotas ar tradicionālās lauksaimniecības metodēm, un tas nozīmē, ka dārzeņu vagas tiek ravētas un augļi un ogas netiek migloti ar dažādiem ķīmiskiem augu aizsardzības līdzekļiem. Tikai tā ir iespējams produktos piešķirt garšas, kas atgādina mammas vai vecmāmiņas ievārījumu vai salātus.

Lauris Restaurant Service, Grill restorāns, ātro uzkodu treilers

Baznīcas 2b, Jūrmala, LV-2015
Apraksts: Dažādu valstu virtuves tradīciju apkopojums, izmantojot labākās vietējās un ārvalstu izejvielas Laura Aleksejeva un komandas izpildījumā. Mūsu šefpavāra Laura Aleksejeva un pavāru radošā pieeja darbam pārvērš maltīti aizraujošā garšu nokrāsu ceļojumā un ļauj būt par vienu no populārākajiem restorāniem Jūrmalā.

Vidrižu Atvari, SIA

"Atvari" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Apraksts: Ražojam parketu no Latvijā auguša ozola un oša koksnes, kas ir izturīgāka, jo ziemeļos audzis koks ir par vidēji 30% cietāks nekā dienvidos augušais. Veicam ražošanas pilnu ciklu, sākot ar izejvielu sagādi līdz pat parketa realizācijai un, ja nepieciešams, veicam parketa ieklāšanas darbus. Tā uzņemamies pilnu atbildību par nemainīgu parketa kvalitāti, jo izgatavošanas procesā izmantojam jaunas un modernas iekārtas, zināšanas, kompetenci un pieredzi. Parketa remonts.

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
IZEJVIELAS PĀRTIKAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Sāls (rupjais, smalkais), dzeramā soda, kartupeļu ciete ✓ Sojas izolāts ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Tomātu pasta ✓ Pārtikas eļļas un tauki ✓ Želatīns SASTĀVDAĻAS PĀRTIKAS UN FARMĀCIJAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Garšvielas un aromatizētāji ✓ Garšas un smaržas pastiprinātāji ✓ Konservanti un stabilizatori ✓ Emulgatori ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Viskozitātes palielinātāji un cietinātāji ✓ Skābuma regulētāji

Aloja-Starkelsen, SIA

Ungurpils, Joglas 2, Alojas pagasts, Limbažu nov., LV-4064
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Pārtikas piedevas ✓ Garšvielas ✓ Bagātinātāji ✓ Ķīseļi ✓ Vaniļas cukurs ✓ Kartupeļu ciete ✓ Cepamais pulveris ✓ Sausie deserti ✓ Želejas ✓ Pārtikas izejvielas Apraksts:

"ALOJA-STARKELSEN" tika dibināts 1991. gada jūnijā sadarbībā starp darbinieku kooperatīvu "ALOJA" un zemnieku kooperatīvu "LYCKEBY" no Zviedrijas kā Latvijā pirmais pārtikas uzņēmums ar ārzemju kapitālu. "ALOJA STARKELSEN" šo gadu laikā ir kļuvis par lielāko kartupeļu cietes ražotāju Baltijas valstīs, kā arī par vienu no lielākajiem bioloģiskās kartupeļu cietes ražotājiem pasaulē. Paralēli kartupeļu cietes ražošanai, uzņēmums ražo virkni citu pārtikas produktus, no kuriem visiecienītākie Baltijas valstīs un Skandināvijā ir Alojas kartupeļu ciete, Alojas ķīseļi, cepamais pulveris un vaniļas cukurs. "ALOJA STARKELSEN" ir uzsākusi arī bioloģisko pelēko zirņu un lauku pupu pārstrādi, tādejādi paplašinot bez-glutēna un vegāno bioloģisko pārtikas izejvielu klāstu. Aptuveni 80% no saražotās produkcijas tiek eksportēti uz Eiropas Savienības valstīm, ASV un Āzijas valstīm.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.