Izejvielas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lauku sēta Liepājā

Krūmu 62, Liepāja LV-3405
"Otaņķu gardumi kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu no "Otaņķu gardumi" saražotā piena, krējuma, sviesta un miltiem. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no

Mazo lāču putra - Lat food LP, SIA

Snēpele, "Atmodas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Bērnu pārtikas produkts - putra bērniem no 6 mēnešu vecuma. Bez cukura, tikai dabīgas izejvielas, graudaugi no Latvijas bio saimniecībām. Veselīgi un garšīgi! BIO “"Mazo lāču putra"” sausie putru maisījumi ar dažādām augļu/dārzeņu piedevām. Produktu sastāvā ir dažādi graudaugi - pilngraudu auzas, prosa, rīsi, mieži, zaļie griķi un amarants un uzņēmumā pārstrādāti bio augļu/dārzeņu pulveri vai gabaliņi.

ZL.LV iesaka

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Vējkalnietis, SIA

Lauciene, "Mierkalni" , Laucienes pagasts, Talsu nov. LV-3285
Vējkalnieša vīnu un stipro alkoholisko dzērienu degustācijas notiek visu gadu, arī ziemā, iepriekš laikus obligāti saskaņojot pa tel. 29457055. Veikaliņā var iegādāties Latvijā plašāko vienas vīna darītavas radīto dzērienu klāstu! Te katrs var atrast savai gaumei atbilstošu dzērienu, jo 2020. gadā piedāvāsim 18 dažādus mājas vīnus un 19 veidu stipros alkoholiskos dzērienus, dažādu tilpumu un formu pudelēs. Jaunums - imunitāti stiprinošie bezalkoholiskie melnā plūškoka-dzērveņu un melnā plūškoka-cidoniju sīrupi.

Koraļļu klubs veikals, SIA

Miera 97, Rīga LV-1013
Par uzņēmumu:

Starptautiska kompānija Coral Club jau vairāk nekā 25 gadus piedāvā bioloģiski aktīvas piedevas jeb uztura bagātinātājus, kosmētiku un ekoloģisku sadzīves ķīmiju. Tie ražoti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas tikai no augstākās kvalitātes dabiskām izejvielām sertificētās ražotnēs, kas ievēro visstingrākos nozares regulējuma un produktu kvalitātes kontroles nosacījumus – GMP (Labas ražošanas prakses sistēmas sertifikāts).Coral Club produktus izstrādājuši tādi Nobela prēmijas laureāti kā Klintons Hovards (aloe īpašību atklājumi), Kristofers Hills (spirulīnas īpašību atklājumi), Alberts Zērs (uztura zinātnes doktors, visefektīvākās visa organisma dziļās attīrīšanas sistēmas “ColoVada Plus” un cilvēka veselības saglabāšanai veltītu atjaunojošu un šūnu uzturu papildinošu produktu autors.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

DBEK siltums, SIA

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
SIA "DBEK Siltums" produkcija:: ✓ Jauktās kokskaidu briketes ✓ Skujukoku briketes ✓ Lapukoku briketes ✓ Bērza briketes ✓ Ozola briketes ✓ Apses briketes ✓ Kokskaidu briketes RUF ✓ Kokskaidu briketes RUF PLUS ✓ Kokskaidu briketes RETTENMEIER ✓ Kokskaidu briketes NIELSEN ✓ Kokskaidu briketes NESTRO ✓ Kokskaidu briketes PINI-KAY ✓ Premium kokskaidu granulas 6 mm EnPlus A1, Din PLUS ✓ Premium kokskaidu granulas 8 mm EnPlus A1, Din PLUS

Silmachy Remedies, SIA

Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

SIA "Silmachy Remedies" ir ģimenes uzņēmums un visa SILMACHY kosmētika ir mūsu roku darbs, ko priecājamies parādīt arī jums. Mēs apbrīnojam un cienām mūsu dabu un tās resursus, tādēļ apzināti izvairāmies no plastmasas iepakojuma un piedāvājam mūsdienīgas, efektīvas kosmētikas alternatīvas, kas ir videi draudzīgas.

FUSCO - FUCUS- SEAWEED, dabīga jūras aļģu želeja

Latgales 256A, Rīga LV-1063
Apraksts:

FUCSO - FUCUS- SEAWEED- jūras aļģu želeja ir laba ķermenim un unikāla tās tīrības un kvalitātesziņā. To atbalsta daudzi klīniskie pētījumi. Izejvielām, kas iegūtas no todabiskās dzīvotnes, nepieciešama īpaša apstrāde, lai notīrītu no jūraszāļuvirsmas, kurā ir mikroorganismi un smago metālu pēdas. Mūsu zinātniskāpieeja un regulāri klīniskie pētījumi palīdz mums pastāvīgi uzlabotpārtikas pārstrādes tehnoloģiju, lai saglabātu pēc iespējas vairāk veselīguvielu. SEAWEED FUCUS, ALGAE, FUKUSA aļģes, brūnaļģes, fukuss.

Amber Cosmetics, SIA

Uzānu 2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Mūsu produkti: ✓ Sejai ✓ Ķermenim ✓ Matiem ✓ Vannai Mūsu stāsts nav tikai par kosmētiku:

Vegan Fox iedvesmo gan mūs pašus, gan citus. Ejot savu ceļu, katram ir iespēja mainīt šo pasauli, kur cienīgi dzīvo gan cilvēki, gan dzīvnieki. Kosmētikas izvēle ir tikai viens solis, kas parāda mūsu attieksmi un lietas, kas mums rūp.

Veselības veikals, SIA

Katoļu 19, Rīga LV-1003
Jaunums Latvijā – ZOE – Fermentētais probiotiskais dzēriens:

Produkti "ZOE" dzīvo (aktīvā stāvoklī) derīgu baktēriju, prebiotiku un gremošanas enzīmu koncentrāti uz īpaši sagatavotām dziļas fermentācijas augu izejvielām koncentrācijā līdz pat vairākiem miljardiem dzīvo aktīvo probiotisko baktēriju uz 1 ml produkta. ZOE galvenais mērķis ir probiotisko ēdienu pagatavošana no parastajiem ēdieniem. Aktīvo probiotisko baktēriju dēļ pārtika ar ZOE maina savas īpašības uz labo pusi. Nesatur alkoholu, elementārus cukurus, sojas un dzīvnieku olbaltumvielas, lipekli, laktozi.

FitoDroga, SIA

Zaļā 10, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
"FITODROGA":

Savām formulām pārdomāti ir atlasījusi vistīrākos dabīgos materiālus, iekļaujot produktos inovatīvus, patentētus augu aktīvo vielu kompleksus ar pierādītu efektivitāti, lai rezultātā piedāvātu ādai īpaši saudzējošus, bet vienlaicīgi iedarbīgus sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Katrs "FITODROGA" kosmētikas produkts satur no trīs līdz piecām ļoti iedarbīgām sastāvdaļām, kas spēj strādāt ar vairākām problēmām vienlaikus. "FITODROGA" produkti balstīti uz dabīgas izcelsmes izejvielām (+96%) un nesatur minerāleļļu, silikonus, lanolīnu, alkoholu, formaldehīdu, parabēnus. Visi produkti ir dermatoloģiski testēti starptautiskā akreditētā laboratorijā. Lai produkti būtu īpaši patīkami lietošanā, tiem pievienota gaistoša, ļoti viegla smarža bez alergēniem. Kosmētikas produktu līnija ir balstīta uz aktuālo tendenci “clean beauty”, primāri nodrošinot ādas pamatvajadzības. Produkti veidoti kā ikdienas balsta programma ādas vitalitātes un labsajūtas saglabāšanai. Produkti ir viens otru papildinoši, sniedzot noturīgu ilgtermiņa rezultātu.

Otaņķu gardumi, kafejnīca

Klaipēdas 104c, Liepāja LV-3416
Produkti:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums:: "Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus.

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

Brīvais Vilnis, AS

Ostas 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Augstas kvalitātes zivju konservu ražotājs:

AS "BRĪVAIS VILNIS" ražo gardākos zivju konservus pasaulē, izmantojot labāko, ko jūra un okeāns var sniegt. Pastāvīgi pilnveido ražošanas procesus atbilstoši jaunākajiem sasniegumiem pārtikas ražošanas tehnoloģijā, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un izcilu produkta garšu. "BRĪVAIS VILNIS" galvenais mērķis ir izveidot stiprāko zīmolu starp zivju pārstrādes uzņēmumiem Baltijā un NVS valstīs, piedāvāt ekskluzīvu Latvijā ražotu produkciju vietējā un ārvalstu tirgū. Ilggadējā pieredze, uzlabotā tehniskā bāze, kā arī izglītotie un kvalificētie darbinieki nodrošina produkta izcilu vērtību.

PET Baltija, AS

Aviācijas 18, Jelgava LV-3004
Otrreizējās izejvielas