Izejvielas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zandas Ķirses privātprakse

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga LV-1026
Piedāvājam jaunu kosmētikas brendu AVA Laboratorium (Polija).:

Ava Cosmetic tirgū kopš 1961.gadā. Ražo kosmētiku, apvienojot dabas bagātību un jaunākās tehnoloģijas. Ava izmantotas uzlabotas formulas un novatoriskas aktīvās sastāvdaļas, nodrošina izcilu kosmētikas efektivitāti. Ava labaratorium vienmēr ir devusi priekšroku dabiskas izcelsmes sastāvdaļām un uzmantojusi augstākās kvalitātes ekstraktus to visefektīvākajā koncentrācijā. Izmanto arī jaunākās paaudzes aktīvās sastāvdaļas, kas nodrošina perfektu risinājumu visiem ādas kopšanas posmiem un garantē tūlītējus un ilgstošus rezultātus. Visas formulas UR labaratoriski parbaudītas attiecībā uz alerģiju un kairinājumu un ir pakļautas stingriem pētījumiem, lai novērtētu to efektivitāti. Ava nemitīgi meklē jaunus risinājumus ar mērķi apmierināt jebkuras mūsdienu sievietes prasības. Pirmais un joprojām vienīgais ražotājs ar Eko sertifikātu. Dabīgās un organiskās kosmētikas ražotājs Polijā. Dabiskumu un organiskumu apliecina EkoCERT sertifikāti. Ekocert ir Francijas vispasaules dabisko un bioloģisko produktu sertifikācijas organizācija. Dabiskā un organiskā kosmētika nesatur: Izejvielas, kas iegūtas jēlnaftas raidīšanas procesā, Polietilēnglikoli(PEG), silikons, konservanti no parabēnu grupas, sintētiskās smaržvielas kompozīcijas, mākslīgās krāsvielas.

Saltums 2, SIA

Celtniecības 22, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

RADOŠĀ SALDĒJUMA RAŽOTNE. Mūsu saldējumi pieejami visdažādākajās garšu variācijās, kas spēj lutināt daudzus. Zemenes, ķirši, mellenes, upenes, vaniļa, banāni, šokolāde, klasiskais plombīrs – tās ir dažas no garšas niansēm, kas sastopamas mūsu produkcijā. Savu saldējumu ražojam no dažādām izejvielām, bet tikai no labākajām – piedāvājumā ir piena un krējuma saldējumi. Esam arī pirmie, kas Latvijā sāka ražot kārdinošo biezpiena un bagātīgo sviesta saldējumu! Saldējuma ražošana, vairumtirdzniecība, eksports.

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Biolat, AS

Rīgas 111, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Produkti:: ✓ ho-fi® original ✓ Silvasept® original, Silvasept® Strong, Silvasept® Immuno, Silvasept® kakla aerosols ✓ Poliprenols® D3 original plus kapsulās; ✓ Poliprenols® D3 original eļļā ✓ Silbiols® ✓ Egles ēteriskās eļļas ✓ Fitoekols®-K 40

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

SIA “AKSO” filiāle “AKSO PLUS”

Ruses 6 k.1, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: SIA AKSO filiāle AKSO PLUS strādā Latvijā un Baltijas valstīs kopš 2006.gada. Mēs specializējamies mājas lietošanai paredzētajā kosmētikā, kuras pamatā ir dabīgā rožu eļļa un dabīgais rožūdens; sausie augi un augi, ēteriskās eļļas un dabīgie ziedu ūdeņi – hidrolāti (destilāti); profesionāli masāžas krēmi un eļļas; pīlingi, maskas utt.

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35-1, Rīga LV-1079
Dabīgie aromterapijas produkti:

Aromterapeite Inga Nemše piedāvā no dabīgām izejvielām gatavotus aromterapijas produktus un dabīgu kosmētiku. Sev piemērotākās ēteriskās eļļas varat noteikt individuālas konsultācijas-aromdiagnostikas testa laikā. Savukārt Ingas Nemšes vadītā meistarklasē varat izgatavot savas dabīgās smaržas vai skrubi, kā arī apgūt aromterapijas pamatus.

Lubeco, SIA

"Puriņi" , Ārlavas pagasts, Talsu nov., LV-3260
Apraksts:

SIA "Lubeco" ir ģimenes uzņēmums Talsu novadā, kas audzē zemenes vairāku hektāru platībā, bioloģiskas cidonijas un pārstrādā dažādus augļus un ogas dabīgos, veselīgos produktos ar zīmolu Pikolo. Uzņēmumā ražo mīkstas un sulīgas sukādes ar izteiksmīgu garšu, kā arī vitamīniem bagātas sulas un sīrupus.  Šie produkti ir īpaši iecienīti kā dāvana sadarbības partneriem un darbiniekiem.

Liels lepnums mums ir par pašu audzēto zemeņu zīmolu “Latvijas Zemenes”, kas ir garants ikvienam pircējam, ka tiek iegādātas tiešām Latvijā audzētas zemenes. Aicinām braukt ekskursijā pie mums - parādīsim saimniecību un ražotni, kā arī dosim degustēt Pikolo gardumus! Ziemā un rudenī iespējams apskatīt ražotni, savukārt pavasarī un vasarā vēl papildus var redzēt zemeņu un cidoniju laukus.

UŽAVAS ALUS, SIA, Alus darītava

"Alutiņi" , Užavas pagasts, Ventspils nov. LV-3627
Filozofija:

"Užavas Alus" pieturas pie pamatvērtībām, tādēļ alu brūvē tradicionālā veidā, izmantojot tikai četrus dabiskos komponentus - ūdeni, miežu iesalu, raugu un apiņus. Ar sev piemītošo kvalitāti un garšas sabalansētību "Užavas Alus" ir etalons alus tirgū un rāda priekšzīmi tam, kādam jābūt īstam alum.

Clariwell, SIA

Ķengaraga 1a, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ STROKEX – uzlabo asins cirkulāciju, sekmē asinsvadu veselību, veicina vielmaiņu, stimulē smadzeņu darbību, palīdz saglabāt atmiņas procesus, samazina sirds un asinsvadu slimību risku. Sastāvs: gotu kola (Centella asiatica L.), folijskābe (B9 vitamīns) un citokolīns (t.sk. holīns). Mērķauditorija: pieaugušie ar kaitīgiem ieradumiem (smēķēšana, neveselīgs uzturs, mazkustīgums), asinsrites traucējumiem, insulta risku, augstu holesterīna līmeni, lieko svaru. ✓ MIGRAKLER – efektīvs risinājums nervu sistēmas normālai funkcionēšanai galvassāpju un migrēnas gadījumos. Sastāvs: buferēts magnija citrāts, meiteņu zeltpīpenīte (Tanacetum parthenium L.), koenzīms Q10 un riboflavīns (B2 vitamīns). Auditorija: pieaugušie ar galvassāpēm un migrēnu. ✓ THYROKLER – 100 % dabīgs un efektīvs risinājums normālai vairogdziedzera darbībai, kā arī nepietiekamas vairogdziedzera funkcijas jeb hipotireozes gadījumos. Sastāvs: brūnaļģe (Fucus Vesiculosus L.), selēns, cinks un L-tirozīns. Auditorija: pieaugušie ar nepietiekamu vairogdziedzera funkciju jeb hipotireozi. ✓ DEPREKLER – produkts ar unikālu formulu, efektīvs risinājums depresīviem, nomāktiem stāvokļiem, iedarbīgs kognitīvo funkciju veicināšanai. Sastāvs: GABA (gamma-aminosviestskābe), Safrāna krokuss (Crocus Sativus L.), cinks un selēns. Auditorija: personas ar depresijas simptomiem, nomāktību. ✓ NERVOKLER – 100 % dabīgs un efektīvs uztura bagātinātājs nervu sistēmas darbībai paaugstinātas spriedzes apstākļos, normālai psiholoģiskai funkcijai un nespēka un noguruma mazināšanai. Sastāvs: pasiflora (Passiflora incarnata L.), L-teanīns, magnijs un B6 vitamīns. Auditorija: pieaugušie ar neirozi, neirastēniju, nemieru, hronisku nogurumu, nervu sistēmas traucējumiem, kā arī pieaugušie, kas pakļauti ilgstošām stresa situācijām. ✓ SOMNUX – 100 % dabīgs un efektīvs uztura bagātinātājs miega veicināšanai, miega kvalitātes uzlabošanai un diennakts ritma regulēšanai. Sastāvs: lavanda (Lavandula angustifolia Mill.), Kalifornijas magone (Eschscholzia californica L.), L-triptofāns, kalcijs un D vitamīns. Auditorija: pieaugušie ar grūtībām iemigt, ar trauslu un saraustītu miegu, ar stresa izsauktu bezmiegu, kā arī ar izjauktu miega ritmu (piemēram, ceļojot).

Res-Met, SIA

Esam atvērti un strādājam.
Krautuves 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Res-Met", mūsdienīgi materiālu otrreizējās izmantošanas pakalpojumi uzņēmumiem, metāli, rūpniecības izejvielas, demontāžas pakalpojumi, būvgružu otrreizēja izmantošana, elektroiekārtu un elektronikas otrreizējā izmantošana, materiālu otrreizējas izmantošanas pakalpojumi (RE-USE) konteineri un transporta, treileru pakalpojumi. Privātpersonām nojaukšanas un izjaukšanas pakalpojumi, transportlīdzekļi, akumulatori un baterijas.

Otaņķu gardumi, SIA

Dzērves 15, Liepāja LV-3411
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums::

"Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus. Prenclavu vējdzirnavas celtas 1885. gadā un bijušas lielākās sešspārnu dzirnavas Latvijā. Laika gaitā dzirnavas palikušas bez spārniem, un nu dzirnavas ir valsts nozīmes kultūrvēsturiskais piemineklis un apskatāmas kā tūrisma objekts. Pēc nelielās ekskursijas piedāvājam mūsu konditorejas izstrādājumu degustāciju. Piesaki savu grupu, ģimeni vai draugu pulciņu.

Veikals Balzamiko, SVEDA3, SIA

Kuršu laukums 13, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Veikals Balzamiko ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar augstākās kvalitātes, īpaši atlasītas un unikālas preču kategorijas tirdzniecību un izplatīšanu Latvijā.

Veikals “Balzamiko” piedāvā ap 150 dažādas tējas un 70 kafijas šķirnes, vairāk kā 100 garšvielu maisījumu un tīro garšvielu, kvalitatīvus našķus un izcilas garšas šokolādes īstiem gardēžiem, kā arī BIO pārtikas preces un ikdienā lietojamus produktus. Veikalā pieejamas preces arī veģetāriešiem un vegāniem, kā arī tiem, kam vienkārši interesē sava veselība un veselīgs dzīvesveids. Piedāvājumā austrumu ēdienu izejvielas, produkti veselībai, kā arī skaistus un retus aksesuārus - tējas un kafijas traukus. Mūsu veikalos Jūs varat iegādāties arī kosmētikas līdzekļus - ēteriskās, aromātiskās un smaržu eļļas, kā arī ķermeņa kopšanas eļļas.

Barkavas arodi, LPKS, graudu pirmapstrādes komplekss

Barkava, "Dzirnavas" , Barkavas pagasts, Madonas nov. LV-4834
Apraksts: GRAUDI, GRAUDU UZPIRKŠANA, MINERĀLMĒSLU TIRDZNIECĪBA

Bisoks, SIA

Kalnciema 74a, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" – pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā – zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa – katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.

Global Steel Trade, SIA

Rubeņu 2, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Pakalpojumi:: ✓ Ķīmiskās izejvielas un reaģenti ✓ Iepakošanas materiāli ✓ Ķīmisko vielu vairumtirdzniecība

 

Apraksts:

“LiMac science” dibināts 2007. gadā un Latvijas tirgū piedāvā augstas kvalitātes ķīmiskas vielas: hlorūdeņraža, sērskābes, grinārda reaģentus, magnija bromīdus, tetrahidrofurānu, kā arī dažādas krāsvielas un šķīdinātājus. Pie mums pieejams plašs produktu un ķīmisko vielu klāsts.

Worming, SIA

"Līči" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3708
Labvēlīga ietekme:: ✓ atveseļo, bagātina augsni un uzlabo tās struktūru ✓ uzlabo smago māla augšņu aerāciju un iekšējo drenāžu ✓ palielina smilšainu augšņu ūdens noturēšanas spējas ✓ bagāts ar humusvielām, kas ir labvēlīga vide vajadzīgajiem mikrobiem ✓ mikroelementu un makroelementu daudzveidība augiem viegli pieejamās formās ✓ stimulē augu augšanu un palīdz tiem tikt galā ar slimībām ✓ samazina ikgadējās dārza uzturēšanas izmaksas un rūpējas par dabu un vidi ✓ palielina dīgtspēju par 11-24%,salīdzinot dīgļus, ja neizmanto humusu ✓ palielina ražību par 15-25%; salīdzinot, ja humuss netiek izmantots ✓ ražu iegūst līdz divām nedēļām ātrāk, salīdzinot, ja humuss netiek izmantots. 

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.