Jelgava, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EŅĢEĻI, Birkertes Jelgavas rajona zemnieku saimniecība

"Eņģeļi", Līvbērzes pag., Jelgavas nov., LV-3003
Informācija no uzņēmumu reģistra

F.O.U.S.A., Jelgavas pilsētas V.Maksanova individuālais uzņēmums komercfirma

Ganību iela 62 – 30, Jelgava, LV-3007
Informācija no uzņēmumu reģistra

FARSIS, Jelgavas rajona V.Brucka individuālais uzņēmums komercfirma

Parka iela 2, Brankas, Cenu pag., Jelgavas nov., LV-3042
Informācija no uzņēmumu reģistra

FIDŽI-SANGRO, Jelgavas Cīrules individuālais uzņēmums

Jelgava, Lielā iela 2, LV-3001
Informācija no uzņēmumu reģistra

FLERIMONDA, Jelgavas J.Penteļejevas individuālais komercuzņēmums

Meiju ceļš 43 – 5, Jelgava, LV-3007
Informācija no uzņēmumu reģistra

FN-Serviss, SIA

Brīvības gatve 204b, Rīga LV-1039
aizsardzības pakāpes respirators, fm serviss, fn servis, fn serviss, fn serviss dūmu detektori, fn serviss jelgava

FN-Serviss, SIA, Daugavpils birojs-veikals/noliktava

Miera 57, Daugavpils LV-5404
, fm serviss, fn servis, fn serviss, fn serviss dūmu detektori, fn serviss jelgava

FN-Serviss, SIA, Jelgavas birojs-veikals/noliktava

Pulkveža O.Kalpaka 13, Jelgava LV-3001
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku

FN-Serviss, SIA, Liepājas birojs-veikals/noliktava

Zemnieku 57, Liepāja LV-3401
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku novērtēšana, Darba vides risku novērtējums, Darba

FN-Serviss, SIA, Vairumtirdzniecības noliktava

Dzelzavas 70, Rīga LV-1082
Ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi

FN-Serviss, SIA, Valmieras birojs-veikals/noliktava

Pāvila Rozīša 47, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
, fm serviss, fn servis, fn serviss, fn serviss dūmu detektori, fn serviss jelgava

FN-Serviss, SIA, Ventspils birojs-veikals/noliktava

Liepājas 4, Ventspils LV-3601
aizsardzības pakāpes respirators, fm serviss, fn servis, fn serviss, fn serviss dūmu detektori, fn serviss jelgava

FORWOOD, SIA

Vīnakalna 3, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Daugavpils, Ilūkste, Subate, Rēzekne, Krāslava, Kārsava, Viļāni, Viļaka, Zilupe, Dagda, Auce, Dobele, Jelgava

FUXIS, Klubura Jelgavas individuālais kokapstrādes uzņēmums

Jelgava, Lapskalna iela 39-1, LV-3007
Informācija no uzņēmumu reģistra

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Sadarbības partneri:: Latvijas pilsētās: ✓ Alūksne: "VALDIS" ✓ Aizkraukle: "JARDS" ✓ Bauska: "INSANA" ✓ Balvi: "AMATI" ✓ Cēsis: "VIDZEMES BŪVSERVISS" ✓ Daugavpils: "ED & KO" ✓ Jelgava: "MNL" ✓ Jēkabpils: "SEDUMI" ✓ Jūrmala: "JŪRMALAS NAMS" ✓ Kuldīga: "MEISTARS LV" ✓ Krāslava: "LEVEN" ✓ Limbaži: "FS SERVISS"; "RPB" ✓ Rēzekne: "DAKO"; "RUVAR" ✓ Saldus: "INK 99"; "VU SANTEHNIKA" ✓ Talsi: "O. BĀRES BŪVMATERIĀLI" ✓ Tukums: SIA "BARHEMS" ✓ Ventspils: SIA "UNIGARANTS" Veikalu tīkli: ✓ "AKVEDUKTS" ✓ "DEPO DIY" ✓ "SANTEKO" (veikali ūdens akadēmija) ✓ "TN KURŠI"

Ferrus, AS

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
WESTERNFABRICATION, STRONGA, Bauska, traktori Cēsis, traktori Daugavpils, traktori Gulbene, traktori Jelgava , tehnika Cēsis, Mežizstrādes tehnika Daugavpils, Mežizstrādes tehnika Gulbene, Mežizstrādes tehnika Jelgava

Filkuls S, SIA

Mūkusalas 44-1, Rīga, LV-1004
maināmo paklāju serviss, mīksto ādas mēbeļu tīrīšana, baseinu tīrīšan, Rīga, Rīgas rajons, Jūrmala, Jelgava

FinKonsult, Ilona Bērziņa, grāmatvedības pakalpojumi Jēkabpilī

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Vadības grāmatvedība ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ IIN deklarāciju sagatavošana ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Uzņēmumu dibināšana Apraksts:

Grāmatvedības birojs "FinKonsult" ir dibināts un darbojas grāmatvedībā jau no 2003. gada. Sadarbojamies ar dažādiem klientiem no dažādām nozarēm, tai skaitā mežizstrāde, mazumtirdzniecība, lauksaimniecība un citi pakalpojumi. Starp mūsu klientiem ir gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi, gan fiziskās personas. Kaut paši atrodamies Jēkabpilī, mūsu klientu pulkā ir pārstāvji gan no Jēkabpils, gan no tuvajiem reģioniem un arī no tālākiem apvidiem.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.