Jelgava, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Aktis, SIA, Tukuma filiāle

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Aizkraukle, Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Gulbene, Jelgava , Jēkabpils, Kuldīga, Krāslava

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA, Jelgavas tehniskās apskates stacija

Aviācijas 40, Jelgava LV-3004
Auto tehniskā apskate, Auto transporta, automašīnu, motociklu, piekabju tehniskā apskate, Kravas auto tehniskā apskate

Vilevi, SIA, darba drošības Zemgales filiāle

A.Pumpura 7, Jelgava, LV-3004
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē. Darba aizsardzība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē. Ugunsdrošība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Jugla, Jaunciems, Ķekava, Babīte, Alūksne, Aizkraukle, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Gulbene, Jelgava

D.Kūlas, M.Kaļķes, I.Saņukas zobārstniecības prakses

Raiņa 18, Jelgava LV-3001
Zobārsts Jelgavā. Zobārsts Dace Kūla. Zobārsts Saņuka Irina. Protēzists Jelgavā. Protēzists Mudīte Kaļķe. Zobu rentgens. Higiēnists Jelgavā. Zobu labošana Jelgavā. Zobu raušana. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
kaļķakmens, travertins, onikss, mākslīgais akmens, Cēsis, Rīga, Rīgas rajons, Jūrmala, Sigulda, Ogre, Jelgava

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

MK tonēšana

Rūpniecības 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"MK Tonēšana" ir auto apkopes uzņēmums, kas specializējas profesionālajā auto Logu Tonēšanā, taču piedāvājam arī citus darbiņus ap Jūsu automobīli.

Aktis, SIA, Rēzeknes filiāle

Rēzekne LV-4600
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Artūrs Kurbatovs, juridiskie pakalpojumi

Raiņa 10-29, Jelgava LV-3001
Apraksts: Juridiskie pakalpojumi apstrīdēšanā, pārsūdzībā, pirmajā un otrajā tiesas instancē administratīvajās, administratīvo pārkāpumu un civiltiesiskajās attiecībās. Strādāju Rīgā, Pierīgā, Jūrmalā, Jelgavā vai attālināti. Vienlaikus neesmu aprobežots ar administratīvajām robežām. Komunicēju latviski, krieviski un angliski. Jurists Artūrs Kurbatovs - arī online konsultācijas.

Latio, SIA, Jelgavas nodaļa

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Jelgavas Logi LA, SIA

Āne, Celtnieku 30, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Apraksts:

"Jelgavas Logi LA" ir uzņēmums, kurā apvienotas zināšanas, nepieciešamās iemaņas un pilnvērtīga ražošanas bāze, lai īstenotu ikviena klienta pārdrošākās idejas stiklojuma jomā. Mūsu piedāvāto logu priekšrocības: elegants telpas izskats, logi tiek piedāvāti dažādās krāsās, siltuma ekonomija – līdz pat 40% lielāka siltuma necaurlaidība, logi veic ārējo trokšņu izolāciju, augsta logu kvalitāte, logi tiek tehnoloģiski pareizi iebūvēti. Ar prieku atbildēsim uz jebkuru jūsu jautājumu un kopā meklēsim vislabāko risinājumu jūsu vēlmēm.

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

ZL.LV iesaka

Šlegelmilhas un Trepšas zobārstu prakse, SIA

Dambja 10, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Šlegelmilhas un Trepšas zobārstu prakse", SIA piedāvā zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem, Jelgavā.

Ārstniecības iestādes reģistra kods 0900-00016

Šarnas, SIA, Darbnīca

Svētes 27, Jelgava LV-3001
Juveliera pakalpojumi. Mūsu piedāvājumā:: ✓ Gredzeni ✓ Ķēdes ✓ Auskari ✓ Kuloni ✓ Rokassprādzes Apraksts: Annas juvelierprakse Sharnas piedāvā specializētu juvelierizstrādājumu izgatavpšanu pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam gredzenus, ķēdes, auskarus, kulonus, rokassprādzes un citus speciālus izstrādājumus.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Šarnas, SIA, Pieņemšanas punkts

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Annas juvelierprakse Sharnas piedāvā specializētu juvelierizstrādājumu izgatavpšanu pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam gredzenus, ķēdes, auskarus, kulonus, rokassprādzes un citus speciālus izstrādājumus.
ZL.LV iesaka

Sell IT, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Mēs esam uzņēmums, kas tic, ka klients vienmēr ir pirmajā vietā! Klientu velmju izzināšana ir "Sell IT" misija!

Mūs darbinieki ir motivēti un ieinteresēti, iespēja darbiniekiem dalīties ar savām idejām un tās realizēt ir tā lieta, kas tiek apzināti veicināta!

Augsta līmeņa individuālā atbildība nozīmē to, ka darbinieks sniedz nozīmīgu ieguldījumu uzņēmuma kopējiem panākumiem!