Jelgava, adresē Jelgava

Drukāt

Zet-R, SIA

Katoļu 7a, Jelgava LV-3001
Sadzīves tehnikas remonts, AEG, ELECTROLUX, LG, ZANUSSI, Samsung, WHIRPOOL, Beko, ARDO, Eiron, ELENBERG, BOSH, Haier, ĶTR, ražotāju pilnvarotais servisa, remonta, pārstāvis, remontdarbnīca, garantijas, remonts, pēcgarantijas, remonts, ledusskapju, veļas, mazgājamo mašīnu, trauku, mazgājamo mašīnu, plīšu, tvaika, nosūcēju remonts,

Bilance pluss, SIA

Elektrības 6a, Jelgava LV-3001
Grāmatvedis Jelgavā, Grāmatvedība, Grāmatvedības pakalpojumi, Grāmatvedības konsultācijas, Grāmatvedības ārpuspakalpojumi, Nodokļu konsultācijas, SIA, IK, pašnodarbināto uzņēmumu grāmatvedība, Nodokļu grāmatvedība, Nodokļu optimizācija, Pārskatu sagatavošana, bilance, Gada pārskats, Algu aprēķināšana, Finanšu grāmatvedība,
ZL.LV iesaka

Ozolnieku aptieka, SIA

Ozolnieki, Skolas 6a, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Roku dezinfekcijas līdzekļi, sejas maskas, respiratori, Zāļu izgatavošana pēc individuālām receptēm, zāles, medikamenti, recepšu, bezrecepšu zāles, uztura bagātinātāji, homeopātiskās zāles, tējas, higiēnas preces, medicīnas preces, optika, kosmētika, asinsspiediena mērīšana, aptieka Ozolniekos, aptieka Jelgavas apkārtnē, Bezglutēna

MCA būve, SIA, Kanalizācijas serviss

Arāju 2, Jelgava LV-3003
Apraksts:

Asenizācijas pakalpojumi Jelgavā un Jelgavas novadā. Apkalpojam privātpersonas un uzņēmumus. Piedāvājam Bioloģisko attīrīšanas iekārtu apkopi, nosēdumu tvertnes atsūknēšanu, kanalizācijas un lietus ūdens cauruļvadu skalošanu ar augstspiediena iekārtu.

Bioloģiskās kanalizācijas iekārtas apkope jāveic kā minimums reizi gadā!

Piedāvājam slēgt apkalpošanas līgumu un mēs visu izdarīsim Tavā vietā - izmazgāsim, izvedīsim visu lieko un, ja vajadzēs veiksim arī iekārtas remontu!

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Samariešu atbalsts mājās, Jelgavas nodaļa

Svētes 26-8, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Veita U. privātprakse psihiatrijā, Filiāle

Sudrabu Edžus 10-318, Jelgava LV-3001
Par mani:

Uldis Veits, sertificēts psihiatrs ar vairāk kā 40 gadu darba pieredzi savā nozarē. Veicu konsultācijas, diagnostiku un ārstēšanu pie garastāvokļa, miega traucējumiem, depresijām, trauksmes un nemiera, aizkaitināmības, baiļu sajūtām, satraucošiem pārdzīvojumiem, sadzīves un novecošanās izraisītām uzvedības un garīgām problēmām. Ārstēšanā var tikt izmantotas medikamentozas un psihoterapeitiskas metodes.

„LUX” – AUTOSKOLA, auto apmācības akadēmija

Turpinām strādāt klātienē!
Lietuvas šoseja 3b, Jelgava LV-3001
Autoskola, autoskolas, kods 95, autovadītāju apmācība, Profesionālo šoferu apmācība, periodiskā apmācība. Autoskola Jelgavā.

Petplanet.lv, zooveikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava, LV-3007
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces,dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi,konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

Montāžnieks DE, SIA, Jelgavas struktūrvienība

Akadēmijas 17b, Jelgava LV-3001
Logi durvis Jelgava . PVC logu remonts.

Latvijas Neredzīgo bibliotēka, Jelgavas filiāle

Pulkveža O.Kalpaka 16, Jelgava LV-3001
Kam var tikt izsniegtas pielāgotās audiogrāmatas?: Latvijas Neredzīgo bibliotēka apkalpo ikvienu, kuram ir grūti vai nespēj lasīt parasto drukāto tekstu. Mūsu lasītāji ir neredzīgas un vājredzīgas personas, kā arī personas ar citādām lasīšanas grūtībām (t.sk. seniori, cilvēki ar disleksiju u.c) un ar fiziskiem traucējumiem, kas minētas Autortiesību likuma 22(1). pantā.

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Dzelzceļnieku 8a, Jelgava LV-3001
Mūsu pakalpojumu klāstā pieejams:: ✓ Objektu demontāža; ✓ Metāllūžņu konteineru serviss; ✓ Metāllūžņu pieņemšana; ✓ Transporta pakalpojumi; ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana; ✓ Piekabju noma. SIA "TM Recycling" vērtības:

Konkurētspējīga cenu politika, atbildība pret vidi un ilgtspējīga pieeja metāllūžņu pārstrādei - mūsu vērtības veido pamatu mūsu ilggadējām attiecībām ar klientiem. Mēs saprotam, ka katrs klients ir unikāls, tāpēc vienmēr centīsimies sniegt individuālu pieeju nestandarta situācijās. Lai uzzinātu vairāk, sazinies ar mums vai dodies uz kādu no mūsu fiziskajiem metāllūžņu nodošanas laukumiem! SIA "TM Recycling" filiāles atrodas Rīgā, Jelgavā, Ogrē, Bauskā, Dobelē, Saldū un Rumbulā.

FN-Serviss, SIA, Jelgavas birojs-veikals/noliktava

Pulkveža O.Kalpaka 13, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslauķa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.

DBEK siltums, SIA

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
SIA "DBEK Siltums" produkcija:: ✓ Jauktās kokskaidu briketes ✓ Skujukoku briketes ✓ Lapukoku briketes ✓ Bērza briketes ✓ Ozola briketes ✓ Apses briketes ✓ Kokskaidu briketes RUF ✓ Kokskaidu briketes RUF PLUS ✓ Kokskaidu briketes RETTENMEIER ✓ Kokskaidu briketes NIELSEN ✓ Kokskaidu briketes NESTRO ✓ Kokskaidu briketes PINI-KAY ✓ Premium kokskaidu granulas 6 mm EnPlus A1, Din PLUS ✓ Premium kokskaidu granulas 8 mm EnPlus A1, Din PLUS

TRC riepas, riepu un disku tirdzniecība, riepu serviss

Jelgavas 45a, Rīga LV-1004
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Profesionāls riepu serviss ✓ Jaunas un lietotas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vasaras un ziemas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vieglmetāla un tērauda diski, disku tirdzniecība ✓ Motociklu riepas ✓ Riepu montāža, balansēšana un uzglabāšana ✓ Disku remonts, atjaunošana, krāsošana ✓ Kondicionieru uzpilde un diagnostika ✓ TPMS sistēmu kalibrēšana

Tari M, SIA

Raiņa 20, Jelgava, LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi: ✓ Protezēšana ✓ Zobu implanti ✓ Breketes ✓ Zobu kariesa ārstēšana ✓ Metālkeramika ✓ Zobu balināšana ✓ Ortodontija ✓ Plombēšana ✓ Zobu ekstrakcija Zobārstniecības klīnika:

Mūsu mājīgajā zobārstniecībā "Tari-M" piedāvā dažādas zobārstnieciskas procedūras - no profilakses un līdz pilnīgai zobu restaurācijai. Firmā izmanto jaunākās tehnoloģijas zobu implantācijai, restaurācijai un balināšanai, šeit strādājošie ārsti ar prieku atbildēs uz jūs interesējošiem jautājumiem. Mēs rūpējamies par saviem pacientiem, tāpēc piedāvājam tikai augstākās kvalitātes zobārstnieciskos pakalpojumus. Pie mums strādā profesionāļi, kuriem jūs varat uzticēties, jo ar atbildību attiecamies pret savu darbu. Gaidīsim ciemos!

Sintijas Vasiļevskas - ārsta palīga (feldšera) prakse

Pasta 47-224c, Jelgava LV-3001
Prakse piedāvā::

Savā praksē piedāvāju konsultācijas (gan pieaugušajiem, gan bērniem), dažādas medicīniskās manipulācijas, vakcināciju, kā arī mājas vizītes. Darba laiks pielāgots vairāk dienas otrajai pusei/vakariem un brīvdienām. Mērķis - padarīt ambulatoro medicīnu pieejamāku darba aktīvajiem cilvēkiem. Individuāla pieeja katram pacientam mājīgās ārstniecības iestādes telpās Jelgavā, Pasta ielā 47 - 224C. Droši sazinies ar mani pa tālr. 25258333, e-pastu: vasilevska.sintija@gmail.com vai sociālajos tīklos, izklāsti savu medicīniskā rakstura problēmu, vajadzību! Ar lielāko prieku uzklausīšu un atradīšu, ieteikšu labāko risinājumu savas medicīniskās kompetences ietvaros!

Kopā mēs noteikti dzīvi padarīsim veselīgāku un produktīvāku!

Elektromontāžas serviss, SIA

Kazarmes 9, Jelgava, LV-3007
Elektromontāžas pakalpojumi: ✓ Elektroietaišu montāža ✓ Elektroietaišu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Elektromontāža ✓ Elektroapgādes projektēšana ✓ Elektroietaišu labošana un uzstādīšana Elektromontāzās serviss:

SIA "Elektromontāžas serviss" piedāvā elektromontāžas pakalpojumus, ieskaitot projektēšanu.

Piļipčuka Tatjana - ģimenes ārsta un neirologa prakse

Raiņa 16-1a, Jelgava LV-3001
Ģimenes ārsts, neirologs:

Piļipčukas T. ģimenes ārsta prakse apkalpo pacientus šādā Jelgavas teritorijā: Rīgas iela - Valdeka - Loka maģistrāle - Aviācijas iela - P.Lejiņa iela - A.Pumpura iela - A. Kronvalda iela - Valdekas pils.

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Dobeles šoseja 31, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts