Juridiskie pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

GFN, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "GFN" nodrošina grāmatvedības pakalpojumus klientiem, kas darbojas dažādās uzņēmējdarbības nozarēs. Grāmatvedības pakalpojumi tiek sniegti gan juridiskām, gan fiziskām personām.

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Arhitektūras birojs "juni" - plānošana un dizains. Izstrādājam visa veida projektēšanas darbus, kas nepieciešami Jūsu ieceres realizēšanai, izskatot un sniedzot Jums piemērotāko risinājumu, balstoties uz Jūsu vēlmēm un iespējām. Projektēšanas darbus veicam no A līdz Z. Veicam visu veida būvniecības ieceru dokumentāciju sagatavošanu un to saskaņošanu pašvaldībās.

 

Krasta līnija, SIA

Dzelzavas 23-101, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Krasta līnija" piedāvā savus pakalpojumus ūdens tilpņu labiekārtošanā. Rokam dīķus, sakopjam, labiekārtojam krastmalas, peldvietas. Sniedzam ekskavatoru pakalpojumus. Bāzējamies Jelgavā un Rīgā, darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Stiprinām krastus, nogāzes ar PVC rievsienām, akmeņiem, gabioniem, koka stabiem. Krasta stiprināšanas darbus veicam gan ar rokām, lai nebojātu iekopto pagalmu, gan ar tehniku. Izbraucam pie klienta, piedāvājam labākus risinājumus. Individuāla pieeja katram klientam. Sadarbojamies ar fiziskām un juridiskām personām.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Royal būve, SIA

Krūzes 3-5, Rīga LV-1046
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Industriālā būvniecība ✓ Rekonstrukcija un renovācija ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes darbi Celtniecības uzņēmums:

Ar būvniecību nodarbojamies no 2012. gada. Gadu gaitā esam sakrājuši lielu pieredzi dažādu objektu būvniecībā. Sadarbojamies gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Mēs saviem klientiem varam sniegt pilna būvniecības cikla pakalpojumus. Sniedzam būvniecības pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Mums ir arī starptautiska pieredze, sniedzot ēku renovācijas pakalpojumus ārpus Latvijas.

Risinājums I, SIA

Annas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Grāmatvedības pakalpojumi visā Latvijā juridiskām un fiziskām personām. Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos. Atskaišu nodošana VID. Grāmatvedības pakalpojumi angliski runājošiem klientiem, grāmatvedības pakalpojumi krieviski runājošiem klientiem.

Grasa AZ, SIA

Jūras 1a, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Pakalpojumi:: ✓ EDS ✓ Gada deklarācijas ✓ Gada pārskati ✓ Reģistrācijas dokumentu noformēšana ✓ Grāmatvedības konsultācijas ✓ Elektroniskās atskaites VID Par mums::

"Grasa AZ", SIA sniedz grāmatvedības pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām, Limbažu novadā.

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

Sebr Met, SIA

Tērvetes 67a, Jelgava LV-3008
Apraksts:

Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “SebrMet” pērk melnos un krāsainos metāllūžņus no juridiskām un arī no privātpersonām. Saskaņā ar mūsu licenci, mūsu darbības spektrs ietver šķirošanu, demontāžu un transportēšana.

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācija

Šmerļa 1-4.st., Rīga, LV-1006
LEEA ir nozares uzņēmumu asociācija, kas apvieno juridiskas un fiziskas personas, kuras nodarbojas ar:: ✓ enorgosistēmas apgādes drošuma un stabilitātes problēmām; ✓ energosistēmas perspektīvas attīstības problēmām; ✓ profesionālās izglītības problēmām, sagatavojot energosistēmas bakalaurus, inženierus un maģistrus projektēšanai, vadībai, būvuzraudzībai un ekspluatācijai; ✓ dažādu elektroiekārtu un aparatūras ražošanu; ✓ elektromontāžas, rekonstrukcijas un remonta darbiem, ✓ projektēšanu (elektrības ražošanā, pārvaldē, sadalē, elektroapgādē, automātikā u.c.); ✓ konsultāciju un citu pakalpojumu sniegšanu.

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
Būvniecības uzņēmums VEKKER piedāvā:: ✓ Celtniecības un remonta darbi; ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi; ✓ Rekonstrukcija un restaurācija; ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare; ✓ Privātmāju būvniecība SIA "VEKKER" darbības sfēras:: ✓ Celtniecības un remonta darbi, ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi, ✓ Rekonstrukcija un restaurācija, ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare, ✓ Privātmāju būvniecība, ✓ Koka fasāžu, terašu izbūve un renovācija, ✓ Jaunu un esošo jumta konstrukciju un segumu, montāža un renovācija, ✓ Ventilējamās fasādes, ✓ Inženierkomunikāciju un ventilācijas sistēmu izbūve, ✓ Ražošanas un industriālo ēku būvniecība.

ĢR, SIA

Medņu 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Elektromērījumi ✓ Elektromontāža ✓ Saules elektrostacijas (saules paneļi, saules baterijas) ✓ Projektēšana ✓ Būvuzraudzība Par uzņēmumu:

SIA "ĢR" specializējas elektromontāžas un zibens aizsardzības darbu veikšanā gan privātpersonām, gan juridiskām personām jau kopš 2007. gada. Slēdzam apkalpošanas līgumus. Lielā pieredze ļauj mums izpildīt elektromontāžas darbus kvalitatīvi, profesionāli un noteiktajos termiņos. Augstas kvalifikācijas speciālisti, kas strādā mūsu uzņēmumā, veic elektromontāžas darbus. Elektrisko tīklu energoaudita ietvaros mēs piedāvājam veikt pilna objekta iekšējo un ārējo elektrisko tīklu apsekošanu, izpēti un analīzi. Darbā tiek izmantoti kalibrēti instrumenti, individuāla pieeja darbā ar katru klientu.

ZL.LV iesaka

Saldo I.M., SIA

Limbažu 8, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Par uzņēmumu:

SIA "Saldo I.M" sniedz pilnus grāmatvedības pakalpojumus juridiskām un fiziskām personām, kā arī atbalsta jaunos uzņēmējus sava biznesa uzsākšanā un grāmatvedības kārtošanā.

Ervi I, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ventspilī

Kuldīgas 26, Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Ienākošo, izejošo dokumentu apstrāde ✓ Bankas dokumentu apstrāde ✓ Kases dokumentu apstrāde ✓ Avansa atskaišu sagatavošana un apstrāde ✓ Pamatlīdzekļu uzskaite un apstrāde ✓ Algas un nodokļu sagatavošana un apstrāde ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana CSP ✓ Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Saimnieciskās darbības uzskaite un apstrāde pašnodarbinātām personām ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana privātpersonām

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Irēna Kibelko, zvērināts advokāts

Graudu 43a, Liepāja LV-3401
Par mani: Irēna Kibelko - zvērināta advokāte ar 30 gadu pieredzi amatā. Sirdij ļoti tuvas ir civiltiesības, bērnu un ģimenes lietas, kā arī darba tiesības. Sniedzu juridisko palīdzību (arī ar dzīvokļu apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem), gatavoju juridiskos dokumentus Liepājā, Kurzemē un citviet Latvijā. Pārstāvu tiesā personu likumīgās intereses.

DuCoDot, SIA

Ausekļa 11-221, Rīga LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi

Nevita, SIA

Satiķi, "Ābelītes 1" -6, Gaiķu pagasts, Saldus nov. LV-3873
Pakalpojumi:: ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ Atskaišu sagatavošana VID ✓ Konsultācijas nodokļu jautājumos un EDS ✓ Grāmatvedība mikrouzņēmumiem ✓ Grāmatvedības pakalpojumi pašnodarbinātām personām ✓ Fizisko personu grāmatvedība ✓ Juridisko personu grāmatvedība
Kļuvis pašsaprotami vērsties pie jurista, lai uzticētu tam risināt un sakārtot jautājumus, kas saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamo īpašumu, autortiesībām, darba tiesībām, civilstrīdu, aizstāvību tiesā. Aktualitāte, kas interesē daudzus uzņēmējus, ir fizisko personu datu aizsardzības speciālistu sniegtie pakalpojumi.