Juridiskie pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Evis Ltd, SIA, Filiāle

Mūkusalas 41-3.st., Rīga, LV-1004
Grāmatvedība . Grāmatvedības ārpakalpojumi . Nodokļu un juridiskās konsultācijas . Uzņēmumu reģistrācija un pārreģistrācija . Valsts ieņēmumu dienests . Rēzekne Rīga.

Evors Group, SIA

Avotu 60 k.2, Rīga, LV-1009
Apsardzes sistēmu pārdošana, uzstādīšana, apkalpošana, video novērošana, objektu fiziskā apsardze, juridiskie , pakalpojumi , miesassargi, apsardzes birojs, apsargi, drošība, fiziskā apsardze, publisko pasākumu apsardze

ExTerVit, SIA

Indrānu 14, Rīga LV-1012
Juridiskie pakalpojumi

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

FERATUM LIFE, SIA - apsardzes firma

Ernestīnes 12, Rīga, LV-1046
Pakalpojumi::

Apsardzes pakalpojumi:

✓ Birojiem ✓ Dzīvokļiem ✓ Komerctelpām ✓ Pasākumiem ✓ Koncertiem ✓ Fizisko personu pavadīšana Par mums::

SIA „FERATUM LIFE” ir apsardzes uzņēmums, kas sniedz pakalpojumus gan juridiskām, gan fiziskām personām visā Latvijā. Mēs izstrādājam individuālus piedāvājumus fiziskajai apsardzei – birojiem, dzīvokļiem, komerctelpām, kā arī pasākumu apsardzei, pavadīšanai, piemērojot mūsu uzņēmuma iespējas klientu vajadzībām un vēlmēm. Uzņēmumā strādā profesionāļi, kuru uzkrātā pieredze jau šodien mums sniedz iespēju izteikt pārliecību par mūsdienīgu un dinamisku uzņēmumu.

Failas Abbasovas Zvērināta advokāta birojs

Graudu 27/29-4.st., Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Konsultācijas: civiltiesībās; administratīvajās tiesībās; krimināltiesībās; maksātnespējas jomā; komerctiesībās.  ✓ Procesuālo dokumentu sastādīšana: tiesai: prasības pieteikumi, apelācijas sūdzības, kasācijas sūdzības, blakus sūdzības; maksātnespējas procesā: iesniegumi, kreditoru prasījumi, saistību dzēšanas plāni, sūdzības u.c. ✓ Pārstāvība: pārstāvība tiesā; iestādēs; mantojumu lietās; maksātnespējas procesā; izlīguma sarunās utt.  ✓ Citi pakalpojumi: dažādu darījumu slēgšana un darījumu vadīšana; dokumentu sastādīšana reģistriem; due diligence. ✓ Mediatora pakalpojumi.

FinLaw Consulting, SIA

Pulkveža Brieža 4-3, Rīga, LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi , uzņēmumu grāmatvedības apkalpošana, gada pārskatu sagatavošana, uzņēmumu apkalpošana

FinRin, SIA

Katoļu 8, Jelgava, LV-3001
Grāmatvedība, nodokļu konsultācijas, nodokļi, uzņēmumu reģistrācija, VID atskaites, uzņēmuma pārstāvniecība VID, arhivēšana, gada ienākumu deklerācijas sagatavošana, darījumi ar nerezidentiem, nodokļu atgūšana fiziskām personām, juridiskām personām no ES dalībvalstīm. Audits, grāmatvedības apkalpošana, SIA, IK, IU dibināšana.

FinServices, SIA

Strūgu 2a, Rīga LV-1003
Grāmatvedības ārpakalpojumu priekšrocības:: ✓ Uzņēmums ietaupīs uz grāmatveža algas izmaksām ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmums veic pilnu grāmatvedības uzskaiti, kā arī specializējas nodokļu konsultācijās un juridiskos jautājumos ✓ Nav nepieciešams iekārtot grāmatveža darba vietu ✓ Nav nepieciešams grāmatvedim nodrošināt pastāvīgas apmācības un izaugsmi ✓ Grāmatvedības apkalpojošam uzņēmumam ir lielāka informācijas aprite un plašākas zināšanas dažāda veida uzņēmējdarbības sfērās

Finanšu un juridiskie risinājumi, SIA

Pilskalna 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Grāmatvedības pakalpojumi
ZL.LV iesaka

Finanšu un nodokļu serviss, SIA

Lielirbes 1-(206-208A), Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam: ✓ Civiltiesiski apdrošinātu grāmatvedības apkalpošanu; ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas; ✓ Grāmatvedības auditu; ✓ Sia likvidācijas bilances; ✓ Mikronodokļa maksātāju atskaites; ✓ Reģistrēšanu un izslēgšanu no pvn reģistra; ✓ Jūrnieku gada deklarācijas; ✓ Juridisko adresi un korespondences saņemšanu; ✓ Komunikāciju ar klientu latviešu, krievu un angļu valodās.
Kļuvis pašsaprotami vērsties pie jurista, lai uzticētu tam risināt un sakārtot jautājumus, kas saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamo īpašumu, autortiesībām, darba tiesībām, civilstrīdu, aizstāvību tiesā. Aktualitāte, kas interesē daudzus uzņēmējus, ir fizisko personu datu aizsardzības speciālistu sniegtie pakalpojumi.