Juridiskie pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

ZL.LV

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
ZL.LV - populārākais uzņēmumu meklēšanas portāls Latvijā:

ZL.LV ir populārākais uzņēmumu meklēšanas portāls Latvijā, kas sasniedz ap 19% (265 000) interneta lietotāju. Portālu galvenokārt izmanto, lai iegūtu biznesa uzziņas - informāciju par preču un pakalpojumu sniedzējiem Latvijā, šeit atrodami arī noderīgi padomraksti, pasta indeksu saraksts, kā arī Latvijas un pilsētu kartes, kur meklēt sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu. Informācija par uzņēmumiem sakārtota pēc nozarēm, meklējumus iespējams veikt pēc dažādām kategorijām, tādējādi ātri un ērti atrodot sev vajadzīgo. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā ZL.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Accuratio, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

K.Valdemāra 23, Rīga, LV-1010
Piedāvātie grāmatvedības pakalpojumi:: ✓ Nodrošinām finanšu grāmatvedības uzskaiti ✓ Veicam ārvalstu uzņēmumu filiāļu grāmatvedības uzskaiti, sagatavojam pārskatus un nodokļu deklarācijas ✓ Sniedzam jaunu uzņēmumu reģistrācijas pakalpojumus ✓ Aprēķinām, uzskaitām un deklarējam klientu nodokļus ✓ Sagatavojam gada pārskatus ✓ Nodrošinām vadības grāmatvedības uzskaiti pēc klientu pieprasījuma ✓ Konsultējam nodokļu un finanšu uzskaites jautājumos ✓ Organizējam grāmatvedības uzskaiti ✓ Sagatavojam operatīvās bilances un peļņas vai zaudējumu aprēķinus ✓ Veicam klientu darbinieku darba algu aprēķinu, algas nodokļu un iemaksu aprēķinu ✓ Tiek izstrādāta klientu personāla dokumentācija ✓ Organizējam klientu lietvedību ✓ Sniedzam klientu biroja administrēšanas pakalpojumus ✓ Sniedzam atskaites klientu ārvalstu mātes uzņēmumiem

ARI Accounting Service, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL000200 ©
Lāčplēša 27-6, Rīga LV-1011
Vispirms cilvēki pēc tam cipari.:

SIA "Ari accounting service" ir uz klientu orientēts uzņēmums, kam ir svarīgi izveidot un saglabāt labas attiecības ar klientu jebkurā situācijā. Uzņēmums garantē individuālu pieeju ikvienam klientam. Precīza grāmatvedība ir būtiska. Uzturiet detalizētu uzskaiti par izdevumiem, ienākumiem un citiem nodokļu aspektiem. Tas palīdzēs izvairīties no nepamatotiem nodokļiem un optimizēt izmaksas. Esam grāmatvedības eksperti! Grāmatvedība ir mūsu sirds darbs! 

Interneta bilance, SIA

Pulkveža Brieža 6-1a, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības apkalpošana ✓ Komunikācija ar valsts institūcijām ✓ Finanšu plānošana ✓ Statistika ✓ Audits ✓ Personāla uzskaite Par uzņēmumu:

Nodrošinām klientiem savlaicīgu, precīzu un efektīvu grāmatvedības uzskaites kārtošanu atbilstoši LR normatīvo aktu prasībām un starptautiskajiem standartiem.

KLIENTIEM MĒS PIEDĀVĀJAM:

Grāmatvedības uzskaites kārtošanu,

Pieeju grāmatvedības un finanšu informācijai on-line režīmā,

Iespējas pieņemt vadības lēmumus, kas balstīti uz uzticamu informāciju,

Atbalstu NILLTPFN iekšējās kontroles sistēmu izveidošanā un aktualizēšanā.

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

Auditorfirma Grāmatvedis, SIA

Skolas 27-3, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zvērinātu revidentu pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības programmatūras Grāmatvedības programmatūra un pakalpojumi:

SIA "Auditorfirma Grāmatvedis"" ir audita, grāmatvedības un uzskaites pakalpojumu, grāmatvedības datorprogrammu izplatīšanas, ieviešanas un apkalpošanas sabiedrība, kurā strādā speciālisti ar augstāko ekonomisko, matemātikas un tehnisko izglītību un ievērojamu praktiskā darba pieredzi šajā jomā (vairāk par 17 gadiem).

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Apraksts:

Kompleksā apkalpošana grāmatvedības un juridisko pakalpojumu jomā ir pakalpojums, kurā ietverts viss saimniecisko un finanšu operāciju klāsts, ārpakalpojuma sniedzējam uzņemoties garantētu, apdrošinātu atbildību un kārtojot visas konkrētā uzņēmuma tieši vai netieši ar grāmatvedību, lietvedību un juridiskajiem jautājumiem saistītās lietas.

Autobusu nomas centrs, SIA

K.Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Autobusu nomas centra pakalpojumi: ✓ Vietējie pasažieru pārvadājumi ✓ Starptautiskie pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Mikroautobusu noma ar šoferi ✓ Autobusu ekskursijas Autobusu noma:

Nodrošinām vietējos un starptautiskos pasažieru pārvadājumus kopš 2000.gada. Spējam piedāvāt autobusus un mikroautobusus, kas apmierina klientu vēlmes, jo mēs sadarbojamies ar daudzām autobusu kompānijām Latvijā. Esam uzticams un drošs sadarbības partneris. Mūsu klientu vidū ir gan lielas un Latvijā pazīstamas organizācijas, gan mazi uzņēmumi un privātpersonas.

Visa Vērte Auditorsabiedrība, SIA

Ģertrūdes 19/21-18a, Rīga, LV-1011
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi , gada pārskatu audits, revīzija, gada pārskats, vērtēšana, vērtēšanas, pakalpojumi , nodokļu konsultācijas, finanšu pakalpojumi , gada pārskatu sagatavošana, finanšu pārskatu

LUMOS, zvērinātu advokātu birojs

Elizabetes 31-7, Rīga LV-1010
Juridiskie pakalpojumi: ✓ Strīdu risināšana ✓ Komersantu pārvalde ✓ Saistību un lietu tiesības ✓ Publiskās tiesības ✓ Intelektuālais īpašums ✓ Finanšu tiesības un AML Pilna servisa juridiskā apkalpošana:

"LUMOS" nodrošina pilna servisa (one-stop) juridisko apkalpošanu privātpersonām un komersantiem - Latvijas un ārvalstu rezidentiem. Mūsu biroja veiksmes pamatā ir uz rezultātu orientētas un klienta biznesa izpratnē balstītas stratēģijas izvēle, katrā situācijā nodrošinot efektīvākā risinājuma sasniegšanu.

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

K.Barona 25-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Tulkošanas joms ✓ Vārdnīcas ✓ Sinhronā tulkošana ✓ Secīgā/konsekutīvā tulkošana Laipni lūdzam!: Mēs ceram, ka tā jums palīdzēs labāk iepazīties ar tulkošanas nozari un izdarīt pareizo izvēli, kad būs nepieciešams izvēlēties tulkošanas kompāniju, kas paliks par jūsu turpmāko sadarbības partneri. SIA Inlex Agency jau vairāk nekā 20 gadus veiksmīgi darbojas Latvijā. Galvenais firmas darbības lauks ir juridiskās, finanšu, grāmatvedības un tehniskās dokumentācijas tulkošana. Kompānijas tulki piedalās arī dažādu semināru, konferenču un pārrunu mutiskās tulkošanas nodrošināšanā. No 2004. gada firmas speciālisti sadarbībā ar ETC –Brussels NV (no 2007. gada ETC Europe scrl.) aktīvi piedalās dažādu normatīvo aktu tulkošana ES institūciju vajadzībām no visām ES dalībvalstu valodām latviešu valodā. Šajā īsajā periodā tika pārtulkots vairāk par 55000 lpp.

Lingva Tev SIA, tulkojumu birojs

Brīvības 85-8, 2.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Rakstiskie tulkojumi ✓ Dokumenta kopijas apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pašā birojā ✓ Teksta izdruka Par tulkošanas biroju:

Tulkošanas birojs SIA "Lingva Tev" Latvijā darbojas kopš 1994. gada. Šajā laikā savus pakalpojumus esam snieguši gan Latvijas tulkošanas tirgū, gan Amerikā, Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Krievijā un Igaunijā. Esam veikuši tulkojumus gan lieliem tirdzniecības, celtniecības, farmācijas, juridiskiem uzņēmumiem, gan Latvijā un ārvalstīs dzīvojošām privātpersonām.

„VALODU KOKS”, tulkošanas birojs Rīgas centrā

Ātra tulkojumu apstrāde klātienē un attālināti !
Lāčplēša 14-303, Rīga LV-1011
Tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Notariālie tulkojumi ✓ Biroja apliecinājums ✓ Mājaslapu tulkošana ✓ Juridiskie tulkojumi ✓ Medicīniskie tulkojumi ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Apostille un legalizācija ✓ Rediģēšana ✓ Maketēšanas pakalpojumi

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

GF AUDITS, SIA

Šarlotes 5, Rīga LV-1001
Riski.lv komanda NILLTPFN likuma subjektiem piedāvā:: ✓ Konsultācijas NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jautājumos, tai skaitā gatavojoties NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes pārbaudei; ✓ Ārpakalpojuma grāmatveža licences saņemšanai nepieciešamās konsultācijas un palīdzību dokumentācijas sagatavošanā; ✓ Pielāgotu NILLTPF novēršanas un sankciju pārvaldīšanas iekšējās kontroles sistēmas (IKS) dokumentu izstrādi; ✓ Mācības NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jomā, tai skaitā klientu darījumu uzraudzības un padziļinātās izpētes jautājumos; ✓ Palīdzību komunikācijā ar uzraudzības un kontroles iestādēm NILLTPFN likuma izpildes jautājumos (paskaidrojuma sagatavošana, pārsūdzība u.c.).

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Lielgalvis A., individuāli praktizējošs zvērināts advokāts

Brīvības 58-414, Rīga, LV-1011
Juridiskie pakalpojumi , jurists, juristi, jurista, juristu, advokātu pakalpojumi , advokāta prakse, advokātu, birojs, juridiskie pakalpojumi , jurists Rīgā, jurists centrā, advokāts Rīgā, advokāts centrā, civillietas
Kļuvis pašsaprotami vērsties pie jurista, lai uzticētu tam risināt un sakārtot jautājumus, kas saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamo īpašumu, autortiesībām, darba tiesībām, civilstrīdu, aizstāvību tiesā. Aktualitāte, kas interesē daudzus uzņēmējus, ir fizisko personu datu aizsardzības speciālistu sniegtie pakalpojumi.