Juridiskie pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Raudiņš A., individuāli praktizējošs zvērināts advokāts

Lāčplēša 27-4, Rīga LV-1011
Zvērināts advokāts:

Andis Raudiņš - zvērināts advokāts. Juridiskie pakalpojumi, krimināllietas, civillietas, tieslietas, administratīvās lietas, laulību šķiršana, kopīpašuma dalīšana, mantojuma tiesības, mantojuma lietas, dzīvokļu tiesības, pārstāvniecība tiesās, izlīguma sarunu vešana un parādu piedziņa, uzturlīdzekļi, sadarbības ar VDK fakta konstatēšana, ceļu satiksmes negadījumi. 

Regimark, SIA

Pulkveža Brieža 7-622C, Rīga, LV-1010
Juridiskie pakalpojumi

Rode un partneri, PS, Zvērinātu advokātu birojs

Miera 2-4.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām:: ✓ Aizstāvība un juridiskās palīdzības sniegšana kriminālprocesos ✓ Pārstāvība Eiropas cilvēktiesību tiesā ✓ Pārstāvība civilprocesos tiesās un šķīrējtiesās ✓ Pārstāvība administratīvajos procesos iestādēs un tiesās ✓ Visa veida darījumu ar nekustamo īpašumu juridiskā apkalpošana ✓ Parādu piedziņa ✓ Ģimenes tiesības ✓ Mantojuma tiesības ✓ Darba tiesības

Rīga Tulko Jums, SIA

Brīvības 73-2.st., Rīga LV-1010
biroja, nodokļu tulkošana, farsi, tulkojumi no un uz svešvalodu, kļūdu labošana diplomdarbā, tulkošanas pakalpojumi
Kļuvis pašsaprotami vērsties pie jurista, lai uzticētu tam risināt un sakārtot jautājumus, kas saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamo īpašumu, autortiesībām, darba tiesībām, civilstrīdu, aizstāvību tiesā. Aktualitāte, kas interesē daudzus uzņēmējus, ir fizisko personu datu aizsardzības speciālistu sniegtie pakalpojumi.