Juristi, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

GF AUDITS, SIA

Šarlotes 5, Rīga LV-1001
Riski.lv komanda NILLTPFN likuma subjektiem piedāvā:: ✓ Konsultācijas NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jautājumos, tai skaitā gatavojoties NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes pārbaudei; ✓ Ārpakalpojuma grāmatveža licences saņemšanai nepieciešamās konsultācijas un palīdzību dokumentācijas sagatavošanā; ✓ Pielāgotu NILLTPF novēršanas un sankciju pārvaldīšanas iekšējās kontroles sistēmas (IKS) dokumentu izstrādi; ✓ Mācības NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jomā, tai skaitā klientu darījumu uzraudzības un padziļinātās izpētes jautājumos; ✓ Palīdzību komunikācijā ar uzraudzības un kontroles iestādēm NILLTPFN likuma izpildes jautājumos (paskaidrojuma sagatavošana, pārsūdzība u.c.).

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

Lielgalvis A., individuāli praktizējošs zvērināts advokāts

Brīvības 58-414, Rīga, LV-1011
Juridiskie pakalpojumi, jurists, juristi , jurista, juristu, advokātu pakalpojumi, advokāta prakse, advokātu

ASD juristi, SIA

Ģertrūdes 63-1, Rīga, LV-1011
Juridiskie pakalpojumi

TKB juristu birojs, SIA

K.Valdemāra 57/59-3.st., Rīga, LV-1010

Latvijas Juristu biedrība

Brīvības 85-4.st., Rīga, LV-1001
Biedrības, nodibinājumi

Dobbermane I., zvērināts notārs

Dzirnavu 92-7, Rīga, LV-1050
Notariālie pakalpojumi, juridiskie pakalpojumi, juristi , jurists.

Krūmiņa S., zvērināts notārs

Brīvības 85, Rīga, LV-1001
Notārs, notāri, zvērināts notārs, zvērināti notāri, notariālie pakalpojumi, juridiskie pakalpojumi, juristi

Zvērinātas advokātes Anetes Bergmanes birojs

Brīvības 40-26, Rīga, LV-1050
Juristi , juridiskās konsultācijas. Laulības šķiršana, uzturlīdzekļi, paternitāte.

Jenavs un Jenava, zvērinātu advokātu birojs

K.Barona 44, Rīga, LV-1011
Jurists, Juristi Rīgas centrā. Advokāts Rīgas centrā, Advokāti. Rīgas centrā.