Jurists, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

J.P. birojs, SIA

Jāņa 8, Liepāja, LV-3401
P. birojs, Jana Petrenko, jurists , juriste, juridiskie pakalpojumi, mediācija, mentors, projektu izstrāde

LEXEM, SIA

Rīgas 47, Jelgava, LV-3004
parādu piedziņa no juridiskām un privātpersonām, Maksātnespējas process, Naudas piedziņa un atgūšana, Jurists
ZL.LV iesaka

Štrāle Inga, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Dārza 7, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Advokāts, jurists , jurista pakalpojumi, civillietas, krimināllietas, nodokļu lietas, sabiedrības tiesības, Smiltene, jurists Valmiera, jurists Valka, juristi Smiltene, juristi Valmiera, juristi Valka, juridiskie

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Grāmatvedība, nodokļi, nodokļu konsultācijas, grāmatvedības pakalpojumi, finanšu pakalpojumi, grāmatvedis, grāmatvedība, bilances grāmatvedība Talsos, grāmatvedības pakalpojumi Talsos, grāmatvedis, grāmatvedis Talsos, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos, jaunu uzņēmumu

Zvērinātu advokātu birojs Atlācis un Partneri

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Advokāti Valmierā, Rīgā. Juridiskie pakalpojumi, advokāts, jurists. Fizisko un juridisko personu maksātnespēja, mantojuma lietas, servitūti, kopīpašuma izbeigšana, juridisko personu apkalpošana, publiskais iepirkums, konkurences tiesības. Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Gulbene, Madona, Rīga, Vidzeme.

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Vidzemes Contus, SIA

Meža 7-211, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības politikas izstrādi un pilnveidošanu;  ✓ Grāmatvedības pirmdokumentu apstrādi;  ✓ Darba samaksas un ar to saistīto izmaksu un nodokļu aprēķinus; ✓ Bankas, kases un avansa norēķinus; ✓ Krājumu un pamatlīdzekļu uzskaiti; ✓ Preču un pakalpojumu uzskaiti; ✓ Debitoru un kreditoru parādu uzskaiti; ✓ Grāmatvedības atjaunošanu no pirmdokumentiem; ✓ Operatīvās bilances, peļņas vai zaudējuma aprēķina un naudas plūsmas sagatavošanu; ✓ Nodokļu aprēķinus un deklarāciju sagatavošanu un iesniegšanu VID; ✓ Gada pārskata sastādīšanu un deklarēšanu; ✓ Iedzīvotāju un pašnodarbināto deklarāciju sastādīšanu; ✓ Citu atskaišu sagatavošanu Valsts institūcijām un uzņēmuma vadībai; ✓ Finanšu un saimnieciskās darbības analīze; ✓ Lietvedības un personāla dokumentu sagatavošana.

Normunds Pētersons, zvērināts advokāts Vidzemē

Rīgas 7-7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Advokāts, jurists Valmierā Normunds Pētersons piedāvā plašu juridisko pakalpojumu klāstu: Juridiskās konsultācijas, krimināllietas, civillietas, administratīvās lietas, maksātnespēja un citi. Pakalpojumi pieejami šajos reģionos: Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Gulbene, Madona, Vidzeme, Rīga.

 

Inese Kurzemniece, pārtikas mājražotāja, amatniece

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

"Ineses mājas labumi" ir mājās ražoti pārtikas produkti, 100% roku darbs no Latvijā (pamatā manis pašas dārzā) audzētiem produktiem - ķirbjiem, cidonijām, rabarberiem, āboliem, ķiplokiem u.c. veselībai noderīgiem augļiem un dārzeņiem. 

Produktu piegāde ar pakomātu visā Latvijā.

Gadskārtu un individuālie rituāli.

Talsu sieviešu un bērnu krīžu centrs

"Zibeņi" , Ārlavas pagasts, Talsu nov. LV-3260
Apraksts:

Sociālā rehabilitācija un uzturēšanās no vardarbības cietušām pilngadīgām personām. Pie mums var saņemt sociālo rehabilitāciju sievietes un vīrieši, kuri cietuši no vardarbības (fiziskas, seksuālas, ekonomiskas vai emocionālas vardarbības, fiziskas vai seksuālas vardarbības draudiem vai vardarbīgas kontroles). Kā pavadoņus var uzņemt nepilngadīgos bērnus. Pilngadīgā persona tiek uzņemta uz 30 diennaktīm. Pakalpojumu var pagarināt līdz 60 diennaktīm, ja uzsākts kriminālprocess vai administratīvā lieta. Šo pakalpojumu apmaksā valsts. Ir iespēja saņemt citus pakalpojumus - uzturēšanās krīzes situācijā, psihologu pakalpojumi, jurista pakalpojumi.

GF AUDITS, SIA

Šarlotes 5, Rīga LV-1001
Riski.lv komanda NILLTPFN likuma subjektiem piedāvā:: ✓ Konsultācijas NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jautājumos, tai skaitā gatavojoties NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes pārbaudei; ✓ Ārpakalpojuma grāmatveža licences saņemšanai nepieciešamās konsultācijas un palīdzību dokumentācijas sagatavošanā; ✓ Pielāgotu NILLTPF novēršanas un sankciju pārvaldīšanas iekšējās kontroles sistēmas (IKS) dokumentu izstrādi; ✓ Mācības NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jomā, tai skaitā klientu darījumu uzraudzības un padziļinātās izpētes jautājumos; ✓ Palīdzību komunikācijā ar uzraudzības un kontroles iestādēm NILLTPFN likuma izpildes jautājumos (paskaidrojuma sagatavošana, pārsūdzība u.c.).

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"RAMALA" ir kafejnīca-sociālais uzņēmums, kas dod iespēju ikvienam izjust maizes gatavošanas procesu un vienlaikus labāk iepazīt sevi, meditēt un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Uzņēmumu ir izveidojuši Krīzes centra ģimenēm un bērniem "PASPĀRNE" speciālisti, tāpēc darbam ar vardarbībā cietušiem bērniem un pieaugušajiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kā alternatīva tiks piedāvātas īpašas maizes terapijas nodarbības. Pat sasteigtā ikdienas dzīvē ikvienam ir iespēja apmeklēt "RAMALA", ieturēt veselīgas maltītes un omulīgā atmosfērā izdzert tēju vai kafiju vai saņemt gardu sviestmaizi un salātus arī līdzņemšanai. Iegriezies un izbaudi!

Jurists, SIA

Aleksandra Čaka iela 77 – 7, Rīga, LV-1011
Informācija no uzņēmumu reģistra

Jurists-tavs draugs,

Strēlnieku iela 13 – 21, Rīga, LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rīgas jurists, SIA

Ēveles iela 6 – 14, Rīga, LV-1013
Informācija no uzņēmumu reģistra

JURISTS JUMS, SIA

Dzērves iela 25 – 57, Liepāja, LV-3411
Informācija no uzņēmumu reģistra

Latvijas jurists, SIA

E.Kauliņa aleja 17-39, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Juridiskie pakalpojumi

EM jurists, SIA

Slokas iela 88A, Jūrmala, LV-2008
Informācija no uzņēmumu reģistra