Kanāli, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

Vītols un Vītols, SIA

Raiskuma 1-2.st., Rīga, LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Ginekologa konsultācijas ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Ginekoloģiska ultrasonogrāfija ✓ Ambulatora histeroskopija ✓ Laparoskopiskas operācijas ✓ Histeroskopiskas operācijas ✓ Maksts pieejas operācijas ✓ Konvenciālās operācijas

SyncMe.lv, interneta platforma

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
SyncMe - biznesa profilu sinhronizēšanas pakalpojums:

SyncMe – profilu reģistrēšanas pakalpojums uzņēmumiem un biznesa profilu sinhronizēšana 28 tiešsaistes vietnēs, meklētājprogrammās un karšu pakalpojumos, tostarp Google Business Profile, bing.com, Apple, Facebook. Līdz ar to uzņēmumi ir pārstāvēti daudzās tīmekļa vietnēs un potenciālie klienti tos var sasniegt.

Postu iespēja – “ar vienu klikšķi vairākos kanālos” – Google Business Profile, Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, mājaslapa.

Ar SyncMe uzņēmuma profilu pārvaldīšana ir ērta un vienkārša! Ietaupiet savu laiku un parūpējieties, lai lietotājs jūs atrod tieši tur, kur meklē, – pārvaldiet visu uzņēmuma informāciju internetā vienuviet!

Ultra Fitness, sporta klubs

Aleksandra Čaka 145, Rīga LV-1012
Apraksts:

Sporta klubs "Ultra Fitness" atrodas izdevīgā vietā A.Čaka un Pērnavas ielu krustojumā un piedāvā lielisku iespēju sportot pašā pilsētas centrā! Klubs ir domāts visiem fitnesa līmeņiem. "Ultra Fitness" piedāvā daudz vairāk nekā tikai fitnesu – tas ir pilna servisa veselības klubs, kurā iestāšanās notiek ar pirmo iepazīšanās nodarbību, bet tālākais atkarīgs no katra sportot gribētāja vēlmēm. Klubs piedāvā visplašākā spektra fiziskās aktivitātes gan individuāliem sportotājiem, gan ģimenēm.

 

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Skursteņmeistars, SIA

Stūnīši, Gaismas 11, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Ventilācijas kanāli , vēdināšanas kanāli , ( kanāli ).

ACO Nordic, SIA

Dzelzavas 120Z, Rīga, LV-1021
privātmājām, sporta objektu drenāžas, lietus ūdens notekas, čuguna gūlijas, nerūsējošā tērauda gūlijas un kanāli , Kanāli terasēm, dūšas telpām, lūkas, sūkņu stacija, pretvārsti, tauku atdalītāji.

Digitālo mediju kanāls,

Bruņinieku iela 57, Rīga, LV-1011
uzsākta likvidācija

Kanāla serviss, SIA

Ēveles iela 12 – 29, Rīga, LV-1013
likvidets

SIA Fitnesa Kanāls

Latgales iela 254 k-1 – 30, Rīga, LV-1063
uzsākta likvidācija

Rīgas kanāla komerciālo kuģotāju asociācija

Skolas iela 21, Rīga, LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra

Sallija sertificēta dziedniece

Baltā 1b-403, Rīga, LV-1055
Enerģijas, kanāli , čakras, meridiāni, enerģētika, biolauks, ķermenis, ķermeņa veselība, atveseļošana,

Kanāla motorlaivu kompānija, SIA

Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12, Rīga LV-1050
Tūrisms un ceļojumi