Kapu kopšana, visā Latvijā

Drukāt

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
LR Uzņēmuma Reģistra dati. Zemesgrāmatas izziņas, zemesgrāmata, uzņēmumi Latvijā, CSDD izziņas. Eiropas biznesa reģistrs. Adrešu reģistrs. Personu izziņa, (personu profils). Monitorings. Latvijas Biznesa Gada Pārskats. Uzņēmumu informācija. Rekvizīti: nosaukums, juridiskā adrese, reģistrācijas numurs, pamatkapitāls, amatpersonas,

Vita Brevis LV, SIA

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

"Vita Brevis LV" piedāvā lētākās cenas un labākos apbedīšanas pakalpojumus Kuldīgā ar 27 gadu pieredzi. Piedāvājam apbedīšanas procesa organizēšanu un vadīšanu un apbedīšanas piederumu nodrošināšanu. Apbedīšanas pakalpojumi un to piederumi, kapličas pakalpojumi, saldētava, kapu kopšana, iekārtošana, transports, zārki, pieminekļu izgatavošana. Diennakts izsaukumi, diennakts pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā, kā arī transportējam aizgājēju no/uz ārzemēm.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Dabīgais akmens, SIA

Daugmale , Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Apraksts: SIA "DABĪGAIS AKMENS" piedāvā mūsdienīgas akmens virsmas: vannas istabām, virtuvēm, akmens kāpnes un pakāpienus, sienu un grīdas plāksnes, dekoratīvos akmens apdares elementus, ekskluzīvus akmens dizaina risinājumus. Spēsim realizēt pašus pārdrošākos dizainiskos risinājumus no akmens.

Priekules apbedīšanas birojs

Raiņa 3/5, Priekule, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
Bēru pakalpojumi: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapa rakšana ✓ Bēru ceremonijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

"Priekules apbedīšanas birojs" jums piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī. Uzticiet savas rūpes mums. Jūsu rīcībā esam 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas, kremācijas organizēšanas un transportēšanas pakalpojumus. Apbedīšanas piederumu tirdzniecība. Uz vietas biroja telpās var nopirkt zārkus, krustus, pārsegus, sveces, ziedus, vainagus un citas lietas. Konsultācijas un mirušā nogādāšana morgā visu diennakti.

In Sensum, SIA

Lauku 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Par pakalpojumiem:

Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa veida rituālie pakalpojumi atbilstoši jūsu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam, cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus, un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā. Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk nekā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu, restaurāciju un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Raiņa 28, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana ✓ Sēru floristika ✓ Bezmaksas konsultācija Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana, kremācija: ✓ Dažādu reliģisko konfesiju mācītāji ✓ Laicīgie izvadītāji ✓ Muzikālais noformējums ✓ Transports bēru viesiem ✓ Kapa rakšanas pakalpojumi ✓ Racēju, nesēju pakalpojumi ✓ Foto un video pakalpojumi ✓ Nesēju pakalpojumi bērēs ✓ Atvadu organizēšana pirms vai pēc kremācijas

R.K Ritums, SIA

Biržu 13d, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par uzņēmumu:

SIA "R.K Ritums" ir stabils ģimenes uzņēmums ar ilgstošu pieredzi, sniedzot pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Latvijā.

Mūsu misija – profesionāli un ar iejūtību atvieglot mūsu klientu rūpes tuvinieku zaudēšanas brīdī, sniedzot visu nepieciešamo praktisko atbalstu mirušā izvadīšanai un kvalitatīvas bēru ceremonijas organizēšanā.

Mēs augstu vērtējam klientu vēlmes, respektējot nacionālās, reliģiskās un ģimenes tradīcijas.

Mūsu pārliecība – ikviens aizgājējs ir jāpavada ar cieņu un iejūtību.

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala LV-2015
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu, ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2d-30, Rīga LV-1079
Produkti: ✓ Zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Aptiekas 13, Rīga, LV-1005
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā. Viszemākās cenas. Vislētākie apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, SIA

Latgales 301, Rīga LV-1063
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Pasūtījuma dokumentu noformēšana – EUR 24.20 ✓ Ķermeņa transportēšana uz morgu (Rīgas teritorijā) – EUR 54.45 ✓ Specpakete, dezinfekcija – EUR 12.10 ✓ Sanitārās un kosmētiskās sagatavošanas pakalpojumi – EUR 60.50 ✓ Atvadīšanās telpas noformēšana ar svecēm – EUR 2.26 ✓ Atvadīšanās telpas noma – EUR 35.30 ✓ Mirušā pārnešana no un uz atvadu zāli – EUR 14.20 ✓ Kremācijas izmaksas – EUR 212.29 ✓ Zārka noma – EUR 48.40 ✓ Urna (pelnu kapsula) – EUR 36.30

Viss no granīta, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Zaļā 26, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

Specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai: kapu apmales, kapu pieminekļi, kapu labiekārtošana, akmens apstrāde, akmens produkti. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Visi darbi tiek veikti mūsu darbnīcā Jēkabpilī - mūsu darbs sākas ar dizainu un mērījumiem, lai nodrošinātu lietderīgu galaproduktu atbilstoši jūsu vēlmēm. Mūsu darbs sastāv no granīta zāģēšanas, pulēšanas, un termiskās apstrādes, kas procesa galā nodrošina raupju, porainu virsmu un aizsardzību no apkārtējās vides. Granīta izstrādājumi pieejami deviņos dažādos toņos, laukakmens izstrādājumi dažādās variācijās.

TN Koki, bīstamo koku zāģēšana

Valmiermuiža, Tālivalža 10, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ bīstamo koku zāģēšana; ✓ koku kopšana; ✓ vainagu veidošana; ✓ koku drošības sistēmu uzstādīšana; ✓ apstādījumu kopšana; ✓ citi risinājumi darbam augstumā. Par uzņēmumu:

SIA "TN koki" ir arboristu uzņēmums, kas atrodas Valmiermuižā, galvenokārt sniedz pakalpojumus Vidzemē (Valmierā, Cēsīs, Rūjienā, Siguldā, Smiltenē, Salacgrīvā, Valkā, Saulkrastos, Limbažos). Galvenie darbības virzieni ir koku kopšana un bīstamo koku zāģēšana. 

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Par mums:

Sky Dream Clinic neapšaubāma priekšrocība ir integrēta pieeja pacientu ārstēšanā, kas nozīmē, ka visi klīnikas augsti specializētie zobārsti strādā vienotā komandā. Pateicoties tam, jūs taupāt savu laiku un nervus, jo nav patstāvīgi jāmeklē iespēja pierakstīties pie vajadzīgajiem speciālistiem, kas parasti ir pieejami dažādās klīnikās un medicīnas centros. Vēl viena svarīga Sky Dream Clinic priekšrocība ir sava digitālā zobārstniecības laboratorija, kurā tiek izgatavoti venīri, kroņi, dažādas kapes, ķirurģiskie gidi. Tas ļauj ārstējošajam ārstam nepastarpināti kontrolēt laboratorijas izstrādājumu kvalitāti, kā arī ievērojami samazina protezēšanas laiku un pacienta apmeklējumu skaitu pie zobārsta. Šāda uzmanīga attieksme pret pacienta veselību ļauj klīnikā veiksmīgi veikt 20 000 zobārstniecības manipulāciju gadā.

Dental Check – Up

Pirmajā vizītē Sky Dream Clinic stundas laikā jums tiks veikta kompleksa zobu diagnostika ar jaunākajām tehnoloģijām – fotofiksāciju, 3D datortomogrāfiju – kas izmeklējumu procesu padara pavisam vienkāršu un nesāpīgu. Pēc tam izmeklējumu rezultāti tiek atainoti uz lielā ekrāna un detalizēti izklāstīts mutes dobuma veselības stāvoklis, izveidots ārstēšanas plāns un veikti pieraksti pie klīnikas speciālistiem, kā arī sniegti individuāli ieteikumi par turpmāko ārstēšanu un/vai profilaksi.

Pakalpojumi

Sky Dream Clinic pakalpojumu spektrs nosedz it visas stomatoloģijas nozares:

✓ zobu ārstēšana; ✓ ķirurģija un implantācija; ✓ protezēšana un estētiskā restaurācija; ✓ endodontija (zobu ārstēšana ar mikroskopa palīdzību); ✓ ortodontija (sakodiena korekcija ar breketēm vai kapēm); ✓ smaganu slimību ārstēšana (periodontologa pakalpojumi); ✓ zobu balināšana ar dažādām metodēm; ✓ zobu higiēna; ✓ bērnu zobārstniecība, kā arī sedācija ar smieklu gāzi, kas jutīgiem pacientiem krietni palīdz mazināt trauksmes sajūtu.

Vispārējā anestēzija

Savukārt jaunajā filiālē Mārupē ir pieejama medikamentozā sedācija, kas ļaus veikt sarežģītākas un ilgākas ķirurģiskās manipulācijas. Šis pakalpojums īpaši palīdzēs izvairīties no stresa bērniem.

Zobu feja

Par mazajiem pacientiem vispār ir sevišķi padomāts, jo viņiem ir ierīkots omulīgs stūrītis, tiek izsniegts diploms par izrādīto drosmi un uzdāvinātas jaukas dāvanas, savukārt īpaši noformēti kabineti rada maksimāli nepiespiestu un pat rotaļīgu vidi, kamēr prasmīgās un iejūtīgās zobu fejas gādā par vieglu un nesāpīgu ārstēšanas procesu bez asarām.

Atmosfēra 

Abas Sky Dream Clinic klīnikas atrodas gaišās un plašās telpās, kas rada mierīgu sajūtu. Klusā un mājīgā vide garantē apmeklētājiem miera un drošības sajūtu, turklāt par viņiem rūpējas augsti kvalificēti speciālisti, kuri turpina pilnveidot savas zināšanas un prasmes, lai saviem pacientiem nodrošinātu vislabāko iespējamo ārstēšanu.

Ervīns Siliņš, IK, Kapu pieminekļi

Alūksnes 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

CENU SADĀRDZINĀJUMS IR NELIELS!

Izgatavojam granīta kapu pieminekļus, apmales, soliņus un cita veida izstrādājumus. Pasūtījuma izgatavošanai tiek izmantots roku darbs.

Pieminekļus izgatavojam individuāli pēc Jūsu izvēlētās formas un gravējuma. 

Strādājam no Zviedrijas un Somijas iegādāta materiāla. 

Veicam labiekārtošanas darbus, stādam puķes un citus darbus.

37 gadu darba pieredze ar kapu pieminekļiem.

Strādājam katru dienu, kā arī svētku dienās. Strādājam pa visu Latviju!

Saulriets I, IK

Pils 44, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumu klāsts:: ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapa vietas ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Bēru ceremonijas vadīšana ✓ Sertificēta aģenta izbraukums ✓ Kapu vietu labiekārtošana