Klīnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EvaMar, SIA, zobārstniecība Bauskā

Uzvaras 21-1, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "EvaMar" piedāvā dažādus zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, tajā skaitā zobu ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, zobu higiēna, implantoloģija. Kvalitatīva zobārstniecība Bauskā. Individuāla pieeja katram klientam. Ārsti - Inguna Dzene, Anda Bergmane, Elīza Vēja. Ķirurgs -  Darja Gvergžde. Higiēnists - Ilona Saukuma.

Elīnas Lauvas ārsta prakse, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja, LV-3405
Izglītība un pieredze: ✓ Latvijas Medicīnas akadēmijas Medicīnas fakultāte (1995) ✓ Rezidentūra dzemdniecībā un ginekoloģijā (1999) ✓ „Techniques Avancées en Endoscopie Gynécologique” (Centre International de Chirurgie Endoscopique), France (2011) ✓ New Trends in Operative Hysteroscopy held in Milan, Italy (2014)        ✓ Modern Hysteroscopy (Europian Academy of Gynaecological Surgery) held in Nicosia, Cyprus  ✓ Advanced Techniques in Laparoscopic Gynecological Surgery, IRCARD, France (2017) ✓ SIA „Cēsu klīnika” – Vidzemes Mazinvazīvās ķirurģijas dienas centrs (līdz 2018) 

Dentalfix, SIA

Cēsu 19-32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Dentalfix zobārstniecība piedāvā augstas kvalitātes un plaša klāsta zobārstniecības pakalpojumus. Sākot ar ieteikumiem par pareizu zobu kopšanu un mutes higiēnu, beidzot ar dažādas sarežģītības zobu implantācijām, protēzēm. Uzticami un pieredzējuši jomu speciālisti, kas garantē sniegtā pakalpojuma kvalitāti. Klīnikā iespējams veikt ne tikai zobu labošanu, protezēšanu un higiēnu, bet arī 2D un 3D rengtenu (ar nosūtījumiem), veikt zobu balināšanu, pasūtīt izgatavošanai zobu kapes, uzlikt zobam rotiņu u.c. Ir nodrošināta pieeja personām ar funkciju traucējumiem. Valsts apmaksāti zobārstniecības pakalpojumi bērniem līdz 18 gadu vecumam. Zobu higiēnists reizi gadā no 2 gadu vecuma līdz 18 gadiem (7, 11un 12 gadu vecumā 2 reizes gadā).

Par iespējām pieņemt akūtā kārtā lūgums sazināties ar zobārstniecību zvanot!

ZL.LV iesaka

FamilyDent, SIA

Baltāsbaznīcas 34-1, Rīga LV-1015
Ko Piedāvā Mūsu Zobārstniecības Klīnika?: ✓ I-PRF tehnoloģijas zobārstniecībā ✓ Zobu izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu terapija ✓ Endodontija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Gudrības zobu raušana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu implanti

Via Una, SIA

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
Apraksts:

Medicīnas centrs "Via-Una" ir sabiedrībai paredzēts medicīnas centrs, kas nodrošina plašu klīnisko aprūpi un veselības pakalpojumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes veselības aprūpi, ieviešot inovatīvas metodes un piedāvājot plašu spektru medicīnas pakalpojumu, lai apmierinātu klientu vajadzības. "Via-Una" ir pilnībā aprīkots medicīnas centrs, kurā strādā pieredzējuši ārsti un medicīnas personāls, kas ir apņēmības pilni nodrošināt jūsu veselības labklājību. Mēs piedāvājam dažādus medicīnas pakalpojumus, tostarp vispārējo ārstēšanu, speciālistu konsultācijas, diagnostiku, laboratorijas testus, vakcināciju un rehabilitāciju.

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

ARS Diagnostikas klīnika

J.Asara 3, Rīga, LV-1009
Krūts vēža diagnostikas centrs: ✓ Mamogrāfija ar tomosintēzi ✓ Krūts dziedzeru ultrasonogrāfija ✓ Magnētiskā rezonanse krūšu dziedzeriem ✓ Onkologa konsultācijas

Amber Dent, SIA

Meža prospekts 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

Zobārstniecības klīnikas "Amber Dent" piedāvājumā: Zobu protezēšana, labošana, ķirurģija, higiēna, kanālu ārstēšana, mīksto audu lāzera pakalpojumi. Darba laiks: pēc pieraksta.

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Cēsu klīnika, SIA

Slimnīcas 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Medicīniskā palīdzība: stacionārā

Veterinārā klīnika

K.Valdemāra 13, Daugavpils, LV-5401
Veterinārija

Klīnika MadMed, SIA

Augu iela 24 – 12, Madona, Madonas nov., LV-4801
Informācija no uzņēmumu reģistra

Priekuļu veterinārā klīnika

Priekuļi, Cēsu prospekts 3, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126

Kodolmedicīnas klīnika, SIA

Patversmes iela 25, Rīga, LV-1005
Informācija no uzņēmumu reģistra

SIA Ģimenes klīnika

Ventas iela 27 – 53, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Informācija no uzņēmumu reģistra

METROPOLE acu klīnika, SIA

Mednieku iela 21/23, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Teikas Klīnika, SIA

Pēkšēna 22, Rīga, LV-1006
doktore Arta Strazdiņa, Jānis Saulīte, Madara Rauda, endokrinologs, endokrinologs Ligita Arnicāne, Teikas Klīnika , , Teikas Klīnika ārsti, Teikas Klīnika speciālisti.

Alergo klīnika, SIA

Ilūkstes iela 47, Rīga, LV-1073
Informācija no uzņēmumu reģistra