Klīnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Saldus medicīnas centrs, SIA, Aprūpes slimnīca

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Medicīna, medicīniskā palīdzība, slimnīca, poliklīnika, ambulance, aprūpe, diagnostika, rentgens, ultrasonogrāfija, datortomogrāfija, laboratorija, grūtnieču, aprūpe, operācijas, terapeitiskas slimības, ķirurģiskas slimības, rehabilitācija. Masāža, invalīdu ratiņu noma, medicīnas preču izīrēšana.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Fläsh” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

Šmites L. zobārstniecības prakse

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts: Šmites L. zobārstniecības prakse piedāvā plaša spektra zobārstniecības un stomatoloģijas pakalpojumus Lielvārdē. Pie mums iespējama plombēšana, zobu raušana, ķirurģija, protezēšana un citi pakalpojumi.

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
Apraksts: "Denta-D" ir zobārstniecības klīnika Ventspilī. Piedāvājam dažādus zobārstniecības pakalpojumus - mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija, stomatoloģija, sakodiena korekcija, zobu breketes, zobu kapes un citi pakalpojumi.

 

Mauliņa E. ārsta pneimonologa-alergologa konsultācijas

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Hroniska obstruktīva plaušu slimība, alerģija, alerģijas, elpceļu slimības, fiziskas slodzes aizdusa, klīnika

J.I.M., SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 45, Rīga, LV-1073
Apraksts:

Iekārtas un testi laboratorijām, histoloģijai un veterinārijas klīnikām. Dezinfekcija un aprīkojums gastroenteroloģijas klīnikām. Aprīkojums cilmes šūnu apstrādei.

Insla, SIA, Stomatoloģiskā klīnika Jūrmalā, Kauguros

Raiņa 50, Jūrmala LV-2011
Par zobārstniecību:

Zobārstniecības kabinets piedāvā zobu ārstēšanu un protezēšanu, smaganu saslimšanu ārstēšanu, zobu ķirurģiju, mutes dobuma higiēnu, pastāvīgo un piena zobu ārstēšanu bērniem. Kabinetā strādā sertificēti speciālisti - zobārsti un zobārstniecības māsas. Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 1300-00007.

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Hospitāļu 23-201, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ:

✓ 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. ✓ 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. ✓ 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Alse Dental, SIA

Raiņa 5a-2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu rentgens Par klīniku::

"ALSE DENTAL" jauna, perspektīva zobārstniecība pašā Siguldas centrā. Piedāvājam zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, kā arī zobu protezēšanas pakalpojumus. Gaidīsim Jūs ciemos!

Dental Medical Rīga, Zobārstniecība Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Marijas 2, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Ortodontija ✓ Higiēnists ✓ Rentgena izmeklējumi ✓ Implantaloģija ✓ Diagnostika ✓ Endodontija ✓ Zobu labošana ✓ Bērnu zobārsts Īpaši:: Klīnikā ir viegla piekļuve personām ar kustību traucējumiem, kā arī specializētas stāvvietas.

Dental Medical Majori

Lienes 7, Jūrmala, LV-2015
higiēna ar ultraskaņu, zobu higiēna ar ultraskaņu atsauksmes, stomatoloģijas centrs, stomatoloģijas klīnika , , bērnu stomatoloģijas klīnika , stomatoloģijas, zobu higiēnists, zobu higiēnists Rīgā, higiēnists Rīgā

Estētiks, SIA

Kleistu 18a-1, Rīga LV-1067
Apraksts:

Mūsu klīnika "Estētiks" sniedz plaša spektra stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot jaunākās zobu ārstēšanas un protezēšanas tehnoloģijas. Mūsu principi – darba kvalitāte un pacientu komforts. Mēs izveidosim individuālu ārstēšanas plānu tieši jums, ievērojot visas pacientu iespējas un vēlmes. Pie mums strādā draudzīgs kvalificētu speciālistu kolektīvs, kas zina un mīl savu darbu. Mūsu galvenie pakalpojumi: zobu ārstniecība; zobu protezēšana; estētiskā stomatoloģija; zobu higiēna; zobu balināšana; bērnu stomatoloģija; zobu ķirurģija; zobu implanti.

SV Centr, SIA, stomatoloģija Ziepniekkalnā

Valdeķu 55-82, Rīga LV-1058
Apraksts:

"SV Centr" stomatoloģija – tā ir mūsdienīga stomatoloģiskā klīnika, kura strauji attīstās. Šeit Jūs varat saņemt kvalificētu palīdzību vairākās stomatoloģijas nozarēs. Lieliskas iekārtas, unikālas stomatoloģijas tehnoloģijas, kvalificēti speciālisti un patīkama atmosfēra ir mums ļāvusi iekarot mūsu klientu atzinību un mīlestību.

 

AM Dental Studio, SIA

Atbrīvošanas aleja 71-4a, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Terapija ✓ Protezēšana ✓ Ķirurģija ✓ Zobu kapes Dr. Antona Maksimova zobārstniecība:

Rūpes par savu veselību ir ārkārtīgi svarīgas katram no mums, tāpēc skaisti un kopti zobi ir ne tikai žilbinošs smaids, bet arī visa organisma veselības garants.

Klīnika AM Dental Studio, kas atrodas pašā Latgales sirdī, sniedz kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem. Mūsu speciālistu profesionālās kvalifikācijas sagataves līmenis garantē sniedzamo pakalpojumu drošību un uzticamību.

Jūs neapšaubāmi būsiet gandarīti gan par rezultātu, gan par komfortu mūsu klīnikas apmeklējuma laikā. Zobu ārstēšanas procedūra būs ātra un absolūti nesāpīga! 

Nodieva Anda, Ārsta prakse pneimonoloģijā

Dārza 13, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Ārsta prakse pneimonoloģijā - plaušu slimību un miega apnojas diagnostika un ārstēšana:

Nodieva Anda ir pieredzējusi pneimonoloģe,ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā specialitātē. Andas Nodievas ārsta prakse specializējas plaušu slimību un miega apnojas diagnostikā un ārstēšanā.  Prakse atrodas Smiltenē. Piedāvājot pacientiem augstas kvalitātes medicīnas aprūpi un rūpīgu pieeju, Nodieva Anda cenšas nodrošināt optimālus veselības risinājumus saviem pacientiem. Andas privātprakses speciālais fokuss uz plaušu veselību un miega apnojas problēmu diagnosticēšanu ļauj pacientiem saņemt precīzu un efektīvu ārstēšanu. Ar mīlestību pret medicīnu un pacientu veselību, Nodieva Anda ir gatava piedāvāt kvalitatīvas ārstēšanas iespējas, lai uzlabotu pacientu dzīves kvalitāti un veselību.

Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 9416-00032

Agates smaids, SIA

Ziedu 5, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Bērnu zobārsts ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu raušana ✓ Zobu protēžu likšana ✓ Zobu rentgens ✓ Mutes dobuma profilakse ✓ Zobu kroņi ✓ Zobu plombēšana ✓ Zobu restaurācija

Sana LV, SIA

Slokas 161, Rīga LV-1067
Apraksts:

"Sana LV", SIA zobārstniecība. Zobu labošana, higiēna, raušana, protezēšana. Bezmaksas zobārstniecība bērniem līdz 18 gadiem. Kklīnika piemērota invalīdiem.

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca, SIA

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Par slimnīcu:

VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” ir daudzprofilu slimnīca, kas sniedz pilna apjoma neatliekamo un plānveida medicīnisko palīdzību, kā arī nodrošina pirms un pēc diploma izglītību, veic zinātniskus pētījumus un nodrošina jaunu ārstniecības metožu un tehnoloģiju aprobēšanu un ieviešanu Latvijā.

Amālija 2020, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

Zobārstniecības praksē SIA "Amālija 2020" pieejamie pakalpojumi: mutes dobuma higiēna un profilakse; plombēšana un endodontiska ārstēšana; protezēšana; mutes dobuma ķirurģija-zobu ekstrakcija; bērniem zobārstniecība bez maksas; zobārsta konsultācijas - ieteikumi un instrukcijas. Klīnika nodrošina pieejamību cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pēc iepriekšēja pieraksta. Ārstniecības iestāde nodarbojas ar vienkāršo zobu kariesa ārstēšanu.