Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Timber Dream, SIA

Mūsa, Līvānu 2-11, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Mēbeles, dārza mēbeles, dārza mēbēļu tirdzniecība, dārza mēbeļu izgatavošana, galdi, šūpoles, krēsli, soli, sausā tualete, galda komplekti, dārza galds, galds ar jumtiņu, galdnieka darbi, bērnu šūpoles, divvietīgas šūpoles, šūpoles stārķa ligzda, lieldienu šūpoles, atpūtas krēsli, dārza krēsli, krēsli ar atzveltni, dārza soli, ražots

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Rotaļlietas, bērnu preces, Bērnu aprūpe, Rotaļlietas zēniem, meitenēm, zīdaiņiem, Preces skolai, Rotaļlietas un spēles no 3 gadiem, Bērnu izklaidei ārā, Apģērbs, apavi bērniem un zīdaiņiem, Rotaļlietas bērniem līdz 3 gadiem, Bērnu istaba, ballītes piederumi, grāmatas, Spēles bērniem, Populāru zīmolu preces, Mēbeles un interjers, Viesistabas

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k.1, Rīga LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkts ZĀĢMATERIĀLI:: Mūsu ražotie zāģmateriālu veidi: ✓ žāvēti; ✓ nežāvēti; ✓ ĒVELĒTI; ✓ Imprignēti (TANALIT E zem spiediena) no mūsu izmēru sortimenta pēc pasūtījuma. Zāģmateriālu izmēru sortiments: ✓ dēļi - 47mm X 100/125/150/175/200/225/250/300mm X 2.4m, 3m, 3.6m, 4.2m, 4.8m, 5.4m un 6m; ✓ brusas - 75/100-250mm X 100-250mm X 2.4m, 3m, 3.6m, 4.2m, 4.8m, 5.4m un 6m; ✓ nežāvētas un žāvētas collas dēlīši - 25mm X 100/150 X 2.4m, 3m, 3.6m, 4.2m, 4.8m, 5.4m un 6m. Zāģmateriālu blakusprodukti, pēc pieprasījuma, ja nav pieejami: ✓ grīdas dēļi; ✓ koka dēlīši, brusas žogiem; ✓ koka mieti žogam; ✓ koka līstītes. Citi kokapstādes blakusprodukti: ✓ briketes apkurei; ✓ granulas apkurei.

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

RTG, SIA

Tirza, "Tirzas muiža" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Pārdodam:: ✓ Dārza būves - dārza mājas, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, koka sētas, tualetes ✓ Zāģmateriālus - brusas, dēļus ✓ Apdares dēļus - grīdas dēļus, terases dēļus, ēvelētas līstes un brusas. Mēs iepērkam:: ✓ Zāģbaļķus - Egle, Priede Par mums:

Ražotne, kur ražo zāģmateriālus, apdares dēļus un būves dārzam. Ražotnē tiek ražotas brusas, dēļi, latas, kā arī apdares dēļi un grīdas dēļi. Izgatavojam dārza mājas, bērnu rotaļu laukumus, sētas, āra tualetes, kā arī citus produktus dārzam un mājai.  

PATA TIMBER, SIA, Liepājas veikals

Parka 15, Liepāja LV-3401
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA, Valmieras veikals

Patversmes 9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Zāģmateriāls, kokmateriāli, dēļi, terase, terases dēļi, kalibrēti dēļi, konstrukciju materiāls, brusas, līmētas plātnes, PATA, PATA TIMBER, kokmateriālu veikali, ēvelēti dēļi, žoga dēļi, mājas būvniecība, koka mājas, grīdas dēļi, oša malka, bērza malka, termo terases dēļi, pirts dēļi, lāvas dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare,

PATA TIMBER, SIA

Vienības gatve 87d, Rīga, LV-1004
Kokmateriālu tirdzniecība

PATA TIMBER, SIA, Dreiliņu veikals

Kuršu 3, Ulbroka, Ropažu nov.
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA, Rīgas veikals

Vienības gatve 97, Rīga, LV-1058
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA, Saldus veikals

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāko risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centrs":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

Ādažu mēbeles, SIA

Jaunciema gatve 8j, Rīga, LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Mēbeļu izgatavošana ✓ Virtuves mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Bērnistabas mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Mēbeļu projektēšana ✓ Mēbeļu izgatavošana ✓ Mēbeļu uzstādīšana

Upesmuiža, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Upesmuiža" pamatnodarbošanās ir blietētā betona izstrādājumu ražošana sausā betona tehnoloģijā. Ilgstoši darbojoties šajā nozarē, esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi un zināšanas. Mūsu darbības lauks no Latvijas rietumu piekrastes pilsētas Pāvilostas ir paplašinājies līdz pašai tālākajai Latvijas austrumu pierobežai. Mēs strādājam, lai paplašinātu ne vien ģeogrāfiskās, bet arī savu iespēju un līdzšinējās pieredzes robežas. Vienmēr esam atvērti jauniem izaicinājumiem. Mūsu moto – sniegt katra klienta vajadzībām labāko risinājumu, panākt izpildījuma kvalitāti katrā detaļā. Piedāvājam dažādus betonēšanas pakalpojumus un žogu, vārtu uzstādīšanas darbus. Betona elementi, izstrādājumi, pakāpieni.

AB Transystems, SIA

Latgales 227, Rīga LV-1019
Mūsu specializācija:: ✓ furnitūra un mēbeļu un industriālie riteņi ✓ dažādu metāla konstrukciju furnitūra ✓ antivibrācijas buferi

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu konsultāciju: info@abtransystems.lv, vai apmeklējiet birojus!

Privātbūve, SIA

Baznīcas laukums 16-2.st., Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

SIA "Privātbūve" pērk cirsmas īpašumus. Pērkam arī zāģbaļķus, finierklučus, papīrmalku u.c. apaļkokus. Veicam mežizstrādes kokmateriālu transportēšanas pakalpojumus.

G-Mēbeles, SIA

Baldones 1, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam un nodrošinām:: ✓ Projekta izstrādi un vizualizāciju ✓ Pieņemamus izgatavošanas termiņus ✓ Plašu materiālu izvēli ✓ Kvalitatīvu furnitūru ✓ Piegādi ✓ Uzstādīšanu Par uzņēmumu:

Izgatavojam mēbeles dzīvokļiem, mājām, birojiem, sabiedriskām telpām un izstāžu zālēm. Realizējam dažādas sarežģītības projektus un spējam atrisināt nepieciešamos tehniskos risinājumus. Šo gadu laikā esam ieguvuši nepieciešamo pieredzi un nenovērtējamo klientu atzinību.

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.