Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Krasta 36, Rīga LV-1003
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Matīšu šoseja 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
CNC, Metālapstrāde, metāla apstrāde, detaļas, plastikātu apstrāde Tehniskā gumija, NBR, SBR, EPDM, CR, Silikons, Vitons, pārtikas gumija, loksnes, poraina gumija, gumijas šņore, gumijas profils, silikona profils, grīdu segums, segumi, gumijas grīdas segums, sporta zāles gumijas segums, gumija, fitnesa zāles segumi, zāles imitācija, zāle,

Valants, SIA, Veikals

Latgales 322D-1.st., Rīga LV-1063
Mēbeles, skapji, bērnu mēbeles, datorgaldi, datorkrēsli, garderobes, gultas, krēsli, kumodes, matrači, mīkstās mēbeles, naktsskapīši, pakaramie, plaukti, sekcijas, sistēmas, skapji, televizoru galdi, virtuves iekārtas, vitrīnas, žurnālu galdiņi, apavu kastes, izvelkamie krēsli, šūpuļkrēsli, dīvāni, stūra dīvāni, drēbju pakaramais,

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
JFTools, jftools interneta veikals, tools, instrumenti, equipment, milwaukee, milwaukee demo instrumenti, demo dienas, osborn, perforators, mērlente, prožektors, Milwaukee instrumentu komplekti, Milwaukee Packout instrumentu kastu komplekts, Milwaukee elektroinstrumenti, Milwaukee demo instrumenti, lāzers, cimdi demontāžai,

Kāpnes un kāpnes, UAB Laiptas

Beržu g 9, Šiauliai
Kāpnes, koka kāpnes, metāla kāpnes, taisnas lineāras kāpnes, vītņu kāpnes, konsoļu kāpnes, "L" formas kāpnes, "U" formas kāpnes, kāpņu projektēšana, kāpņu izgatavošana, kāpņu montāža, kāpnes ar pakāpšļiem, kāpnes ar laukumu, gaisa kāpnes, stikla kāpnes, kāpnes ar pagriezienu.

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3801

Šobrīd piedāvājam ventilatorus, ventilācijas, gaisa dzesēšanas, gaisa sildīšanas, mikroklimata regulēšanas iekārtas un profesionālu LED apgaismojumu lauksaimniecības un industriālajos objektos. Kā arī piedāvājam saules paneļu iegādi un montāžu, sākot ar mājsaimniecībām un beidzot ar ražotnēm un saules parkiem.

Unika M, SIA

Brīvības 118c, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Mūsu firma nodarbojas ar mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas un materiālus – dabīgo akmeni, plastikātu, metālu, stiklu, koku, laminātu un vācu furnitūru. Mēs veicam mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu, kā arī nodrošinām garantiju noteiktajos termiņos.

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Black line, SIA

Klijānu 14, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "Black line" nodarbojas ar kvalitatīvu, kā arī ekskluzīvu mēbeļu ražošanu, mēbeļu dizainu.

Etna Design, SIA

Saules 29-2, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par mums:

ETNA DESIGN SIA  dibināts 2019. gadā, neilgi pēc tam, kad mēs atklājām šo neparasto materiālu un tā īpašības. Dabas resursu izmantošanas koncepcija, lai radītu ekskluzīvus, ar rokām darinātus ikdienas priekšmetus, iedvesmoja mūs izveidot izturīgu, drosmīgu un ērtu mēbeļu kolekciju, kas ienes kaut ko ievērojamu un īpašu jūsu mājās un dzīvē.

ETNA DESIGN mums ir kopīga aizraušanās ar dizainu, atbildība par vidi un vērsta uzmanība sīkām detaļām, mēs augstu vērtējam uzticību, efektīvu komandas darbu un cenšamies panākt izaugsmi, attīstību un uzlabošanu ar mērķi nodrošināt jums inovatīvu un kvalitatīvu produktu, kā arī vispārēju servisu.

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.

Ossov, SIA, matrači Purvciemā

Dzelzavas 51, Rīga, LV-1084
Produkti: Lateksa un kokosa bezatsperu KING SĒRIJA, matrači COMFORT SĒRIJA alerģiskiem cilvēkiem noturīgi pret putekļu ērcīšu un baktēriju rašanos. POCKET SĒRIJA ortopēdiskais matracis, pateicoties neatkarīgo atsperes sistēmu blokiem. Bērnu un pieaugušo vismatrači. MAGNET FORCE Kokosa šķiedras, zirgu astru, sizāla slānis, Perfo lateksa slānis ar ogļu daļinām. iBODY rada dabīgu izliekumu mugurkaulam. Atsvaidzinošu efektu rada Ocean blue Climalatex slānis. TRIPLE FRESH jūras zāles ar joda joniem, Perfo latekss ar gēla kapsulām. GREEN CLIMA NATURA zaļais latekss no alvejas ekstrakta ar masāžas un antibakteriālo efektu, Sizāla slānis ar ortopēdisko atbalstu. Trikotāžas audums ar vilans, lina, zīda, kokvilnas, kašmira, bambusa tekstilšķiedrām.

Ossov, SIA, matrači Rīgā

Duntes 19a, TC "Sky&More", Rīga, LV-1005
Mēbeles, krēsli, gultas, mīkstie atpūtas krēsli, pufi, izvelkamie dīvāni, lēti dīvāni, bērnu mēbeles, mēbeļu veikals, lētas mēbeles, mīkstās mēbeles, mēbeles internetā, divguļamās gultas, izvelkamie krēsli, guļamistabas mēbeles, gultas matrači, viesistabas mēbeles, lēti stūra dīvāni, lētas gultas matracis 160x200, dīvāns gulta, stūra
Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.