Labiekārtošana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Grin Way, SIA

Dž.Dudajeva gatve 1-12, Rīga, LV-1084
Labiekārtošana, apzaļumošana

Griva, SIA

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Kapa vietas labiekārtošana . Piemiņas plāksnes. Granīta pieminekļi. Granīta kapu plāksnes.

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073
Flīzes, grīdas flīzes, koka imitācijas flīzes, pulētas flīzes, akmens flīzes, akmens masas flīzes, keramikas flīzes, keramiskais granīts, granīta flīzes mozaīka, stikla mozaīka, flīžu dekori, flīžu dekors, vannasistabu flīzes, vannas istabas flīzes, virtuves flīzes, flīzes virtuvē, flīzes virtuvei, flīzes vannas istabai, flīzes

Hausmaster, AS

O.Vācieša 6b, Rīga, LV-1004
izvešana, dārznieka pakalpojumi, labiekārtojuma apzaļumošana, koku zāģēšana, krūmu zāģēšana, apzaļumošana, labiekārtošana

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšana ✓ Apzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

In Sensum, SIA

Lauku 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Par pakalpojumiem:

Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa veida rituālie pakalpojumi atbilstoši jūsu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam, cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus, un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā. Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk nekā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu, restaurāciju un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Intergeo Baltic, SIA

Braslas 19, Rīga LV-1084
Apraksts:

Ģeoloģiskās, ģeotehniskās un hidroģeoloģiskās izpētes. Vides izpēte un konsultācijas – grunts, gruntsūdens piesārņojuma izpēte. Topogrāfija un ģeodēzija. Urbšanas darbi, Statiskā un Dinamiskā zondēšana, CPT, DPSH, poru spiediena mērīšana, Grunts laboratorijas pētījumi, Skatrakumu veikšana, Statiskās plātnes pārbaude. Karjeru izpētes un dokumentācijas sagatavošana. Piesārņojuma attīrīšana (sanācija) un rekultivācija. Hidrotehniskā un melioratīvā būvniecība.  

Ivars Feldbergs, diplomēts amata meistars

Zantes 8, Rīga, LV-1029
Akmens apstrāde, strūklakas, kapu pieminekļi. Interjera priekšmeti, galdi, soli, dārza mēbeles, apdare kamīniem, gaismas elementi, akmens dārzi. Akmens mūri no Laukakmeņiem. Akmens restaurācijas darbi. Akmens skulptūras. Ivars Feldbergs – akmeņkalis, diplomēts amata meistars. Kapu pieminekļu izgatavošana. Akmens apstrāde Rīga,

JARDI, SIA

Vidrižu 16, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160

JOLVE, SIA

Upesciema 28-1, Rīga LV-1024
Labiekārtošana, apzaļumošana

Jaunsiši

Ulbroka, Institūta 1, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
, Darījumi ar nekustamajiem īpašumiem, Konsultācijas, dokumentu noformēšana, Apkārtnes, teritorijas labiekārtošana

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!