Laboratorija, visā Latvijā

Drukāt

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Veterinārija. Veterinārārsts. Labs vetārsts Rīgā, Babītē, Pinķi, Pārdaugava, Veterinārā aptieka, Dzīvnieku barība, Veterinārie medikamenti, Vetārsts. Veterināraptieka, vetaptieka, vetārsta izsaukums uz mājām, izbraukuma vizītes. Sesku, seskiem, trušu, jūras cūciņu, grauzēju, kāmīšu, kāmīši, papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana,
ZL.LV iesaka

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Liga Nature SPA, dabiska kosmētika, ražots Latvijā, eko kosmētika, sejas serums, sejas krēms, ķermeņa sviests, SPA rituāli, ķermeņa masāžas, sejas kopšana, sejas masāžas, sausa āda, kombinēta āda, taukaina āda, sejas attīrīšana, ārstnieciskā masāža, sejas aparātprocedūras, notievēšanas procedūras, ķermeņa ietīšana, sejas maska, antiage,

Ģeo Eko Risinājumi, SIA

Ēveles 14 k.1-2, Rīga, LV-1013
Hidroģeoloģiskā izpēte. Inženierģeoloģija, inženierģeoloģiskā izpēte. Statiskā zondēšana Urbumi. Gruntsūdens, grunts izpēte, gruntsūdeņu izpēte. Ģeodēzija. Ģeoloģija. Atradņu izpēte. Krājumu aprēķināšana. Smilts, smilts-grants. Karjeru ieguves, izstrādes projekti,rekultivācijas projekti. Dīķi, dīķu projektēšana. Derīgo

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Geolite, SIA, ģeoloģiskā izpēte

J.Čakstes gatve 33, Rīga LV-1076
Pakalpojumi: ✓ Ģeotehniskā izpēte ✓ Derīgo izrakteņu meklēšana ✓ Derīgo izrakteņu atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Kūdras atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Karjera projekts un dokumenti ✓ Atlikušo krājumu aprēķins Ģeoloģiskā izpēte:

Profesionāli un kvalitatīvi ģeoloģiskās izpētes pakalpojumi visā Latvijā. Ģeotehniskā izpēte, grunts izpēte pirms mājas būvniecības, derīgo izrakteņu atradņu izpēte, meklēšana, atlikušo krājumu aprēķins, inventarizācija, 3D modelēšana, derīgo izrakteņu ieguves projekts. Mēs esam viens no vadošajiem ģeoloģiskās izpētes uzņēmumiem Latvijā. Darbus veicam ļoti kvalitatīvi un ar augstu atbildību. Mums ir atbilstoši sertifikāti un licences darbu veikšanai.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Tukuma slimnīca

Raudas 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: Ambulatorā, stacionārā palīdzība, slimnīca, poliklīnika, slimnīcas, traumatologs Tukumā.

Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija Gruntseksperts

Margrietas 7, Rīga, LV-1046
Apraksts: Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija “Gruntseksperts” ir dibināta 2014. gadā. 2015. gada maijā laboratorija ir akreditēta atbilstoši LVS EN ISO/IEC 17025:2005 grunts un minerālmateriālu fizikālā un mehāniskā testēšanā (Latvijas Nacionālajā akreditācijas biroja reģistrācijas numurs LATAK-T-510), no 2018. gada laboratorija ir akreditēta ūdens un grunts fizikālā un ķīmiskā testēšanā.

Laboratorijai ir plašākais grunts fizikāli mehāniskās testēšanas piedāvājums Latvijā. LĢL “Gruntseksperts” veic grunts un gruntsūdens agresivitātes noteikšanu pret betonu un tēraudu.

Paraugu testēšanu veic augsti profesionāls personāls ar vairāk nekā 30 gadu darba pieredzi, izmantojot mūsdienīgas testēšanas metodes un iekārtas.

URBUMI.LV

Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Apraksts: Kvalitatīvs ūdens ir nepieciešamība ikvienam šajā pasaulē, un bez tā nav iespējama cilvēka ikdiena. Spējam realizēt augstākās sarežģītības objektus visā Latvijas teritorijā, tāpēc mūsu pakalpojumus iesaka gan privātpersonas, gan vadošie uzņēmumi Latvijā. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu ūdens apgādi, nepieciešams veikt virkni procesu, sākot ar ģeoloģisko izpēti līdz urbuma veikšanai un ūdens apgādes sistēmas ierīkošanai. Urbumi.lv apvieno speciālistu komandu ar vairāk nekā 30 gadus ilgu pieredzi. Rūpes par katra klienta vajadzībām, kas apvienojumā ar augstu darba kultūru, veido mūsu uzņēmuma atpazīstamību ūdens apgādes nozares vidū.

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

MADY DENTAL LAB, zobu tehniskā laboratorija

Apguldes 5, Rīga LV-1004
Zobu protezēšana:: ✓ Komplicēti, sarežģīti risinājumi balstīti uz implantiem ✓ Izņemamā plate ✓ Plastmasas totālā protēze ✓ Kombinēta lokveida protēze ✓ Lokveida parciāla protēze ✓ Teleskopa protēze ✓ Plastmasas protēžu repertūras ✓ Nakts kapes ✓ Balināšanas kapes ✓ Sporta kapes ✓ Pagaidu kroņi ✓ Metāla keramika ✓ Presētā keramika ✓ Presētā keramika, pilnas formas ✓ Onlejas ✓ Venīri ✓ Non Prep venīri ✓ Cirkonija keramika ✓ Cirkonija inlejas ✓ Cirkonijs, pilnas formas ✓ Cirkonija Meryland tilts ✓ Kompozīta Meryland tilts ✓ Diagnostiskais uzvaskojums ✓ Digitālais uzvaskojums ✓ 3D skenētu failu apstrāde, to izmantošana produkta ražošanā ✓ Metāla Inlejas ✓ 3D printēti produkti ✓ Ķirurģiskie gidi ✓ 3D printēti ķirurģiskie gidi ✓ Metāla frēzēti karkasi pēc faila ✓ Cirkonija frēzēti karkasi pēc faila ✓ Diagnostiskie modeļi ✓ Lokatori ✓ Individuālie abatmenti ✓ Stieņa fiksācijas   

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Par uzņēmumu: SIA "Cortex" ir veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava Bauskā, kas sniedz veterināros pakalpojumus, kā arī piedāvā dažādus dzīvnieku kopšanas līdzekļus, dzīvnieku barību un medikamentus.

TUV NORD Baltik , SIA

Sāremas 3, Rīga LV-1005
✓ Produkcijas, iekārtu un ierīču sertifikācija CE marķējumam ✓ Profesionālas kvalifikācija sertifikācija (metālapstrādes nozares profesijas, nesagraujošās testēšanas specialitātes, būvniecības nozares speciālitātes) ✓ Metināšanas ražotņu, metināšanas un lodēšanas procesu sertifikācija ✓ Būvizstrādājumu sertifikācija ✓ Produkcijas sertifikācija Eksportam uz Eirāzijas Ekonomiskā Savienības (EES) valstīm

 

✓ Elektronisko un elektrisko iekārtu un ierīču laboratoriskā testēšana (ES notificētā, LV akreditētā testēšanas laboratorija) ✓ Nesagraujošā testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Mehāniskā (sagraujošā) testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Diagnostiskā testēšana maģistrāliem cauruļvadiem, cauruļvadu sistēmām, rezervuāriem, spiedieniekārtām u.c. (t.sk. Akustiskā Emisija, MFL diagnostika, Robotu diagnostika, utt.)

 

✓ Bīstamo iekārtu tehniskās pārbaudes (inspicēšanas): celšanas iekārtas,  spiedieniekārtas, transportējamās spiedieniekārtas, transportējamie gāzes baloni un to uzpildes stacijas, maģistrālie cauruļvadi, bīstamo vielu uzglabāšanas rezervuāri, degvielas uzpildes stacijas);

 

✓ Uzņēmumu energoaudits ✓ Digitālais energomonitorings uzņēmumam ✓ Konsultācijas un palīdzība energopārvaldības sistēmas ieviešanā uzņēmumā atbilstoši ISO 50001 ✓ Ēku energoaudits un energosertifikācija ✓ Energoefektivitāte, Energoaudits, ISO 50001 ✓ Laboratoriskā testēšana ✓ ASME sertifikācija ✓ EAC Sertifikācija ✓ Dzelzceļa nozares tehniskās ekspertīzes ✓ Mācību centrs kvalifikācijas paaugstināšanas apmācības, semināri, kursi.

Šmitu zobārstniecība, SIA

Priežu 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Šmitu Zobārstniecība ir klīnika, kas sniedz plašu zobārstniecības un mutes higēnas pakalpojumu klāstu Ogrē. Pie mums iespējama zobu implantēšana, ārstēšana, protezēšana, ķirurģija un citi pakalpojumi. Mūsu klīnika ir atvērta gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

VV Centrs, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
Apraksts: SIA “VV Centrs” - medicīnas kompānija, kuru 1994. gada maijā nodibināja brāļi Leonīds un Mihails Veļkoviči. Tā ir zobu tehniskā laboratorija. Izgatavojam augstākās kvalitātes visa veida zobu protēzes pēc zobārstu pasūtījumiem. Kods Ārstniecības iestāžu reģistrā - 019169615.

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

Ādas veselības klīnika, SIA

Tallinas 1-27, Rīga LV-1001
Laila Atslēdziņa sertificēts dermatovenerologs pieaugušo un bērnu ādas ārsts.:

Ir absolvējusi Latvijas Universitātes medicīnas fakultāti, rezidentūru dermatoveneroloģijas specialitātē. Latvijas dermatovenerologu asociācijas un Eiropas Dermatoloģijas un Veneroloģijas Akadēmijas biedre. Apmācības un sertifikācija dažādu lāzertehnoloģiju pielietošanā dermatoloģijā, botulīna toksīna, mezoterapijas. Regulāri apmeklē starptautiskos kongresus, kursus un seminārus savu zināšanu papildināšanai.

 

E.Gulbja laboratorija, SIA

Brīvības gatve 366, Rīga LV-1006
Apraksts:

Laboratorija ir lielākā klīniskā laboratorija Latvijā, kurā veic bioķīmiskus, mikrobioloģiskus, ķīmiskus, imunohematoloģiskus, hematoloģiskus, citoloģiskus, imunoloģiskus, biofizikālus, citoģenētiskus patoloģiskus no cilvēka vai dzīvnieka iegūtu materiālu izmeklējumus, ar mērķi nodrošināt slimību diagnostiku vai veselības novērtēšanu. Laboratorijas speciālisti sniedz konsultatīvos pakalpojumus visos laboratorijas izmeklējumu aspektos, kā arī klientiem, ja nepieciešams, palīdz izvēlēties piemērotākos izmeklējumus.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika