Laboratorija, visā Latvijā

Drukāt

TUV Nord Baltik, SIA, Daugavpils filiāle

Raiņa 18-7, Daugavpils LV-5401
maģistrālo cauruļvadu sertifikācija, spiedieniekārtu sertifikācija, liftu sertifikācija, akreditēta NDT laboratorija

TUV Nord Baltik, SIA, Ventspils filiāle

Loču 10, Ventspils LV-3601
Ekspertīze, inspekcija, liftu inspicēšana, Bīstamās iekārtas. DUS tehnoloģisko iekārtu inspekcija, degvielas uzpildes staciju tehniskās pārbaudes, rezervuāru inspekcija, pacēlāju pārbaude, eskalatoru pārbaude, kravas celtņu pārbaude, portālceltņu pārbaude, spiedieniekārtas, spiedieniekārtu pārbaude, spiedtvertņu pārbaude,

Studija Orhideja

Saules 19, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Mēs priecājamies informēt klientus, ka esam atvērti Saules ielā 37, pie mums var nokļūt ejot blakus Gulbju laboratorijai arkā un tieši arkā labajā pusē ir mūsu durvis.  Kā vienmēr, mums ir daudz ATLAIDES un gardumu... Ieeja 1 personai. 10.00-16.00

Studija "Orhideja" Daugavpilī piedāvā dažādus kursus: nagu kopšana, dažādi nagu dizaini, nagu modelēšana, pieaudzēšana, manikīrs (klasiskais, Eiropas, vīriešu, bērnu, spa), pedikīrs (klasiskais, aparāta, spa). Studija piedāvā arī dažādus skaistumkopšanas pakalpojumus: nagu kopšana, nagu pieaudzēšana, manikīrs, pedikīrs, solārijs.

PrintPack Service, SIA, Reklāmas izejmateriāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām. SIA "PrintPack Serviss" piedāvā plašu klāstu lokšņu plastikātu, plastikāta griešanas un frēzēšanas pakalpojumus, kā arī krāsainas pašlīmējošās plēves reklāmai un automobiļiem.

Baltic Beauty Prof - Latvijas birojs, BBP, SIA

Artilērijas 69, Rīga LV-1009
Produkcija: ✓ Filleri ✓ Biorevitalizanti ✓ Kanulas ✓ Matu atjaunošana ✓ Injekcijas ✓ Mezodiegi ✓ Mezoterapija ✓ Derma roller Estētiskā medicīna:

"Baltic Beauty Prof" (BBP) ir estētiskās medicīnas kompānija un tirgū darbojas jau kopš 2010. gada. Visi pakalpojumi un preparāti ir paredzēti kā profesionālai, tā arī mājas lietošanai. Atklājiet savu skaistumu ar mūsu piedāvātajiem produktiem. Kompānijas vadošais speciālists - Irina Kalnina-Dobrovoļska jau 25 gadus strādā estētiskās medicīnas nozarē un no 2017. gada ir oficiālais Caregen Co., Ltd. produkcijas treneris ar vadītiem semināriem Eiropā, Āzijā u.c. valstīs. Uzņēmumam ir divi ofisi - Tallinā (Igaunijā) un Rīgā (Latvijā). Baltic Beauty Prof (BBP) ir Caregen Co., Ltd. produktu ekskluzīvais izplatītājs Latvijā un Igaunijā. Regulāri tiek organizēti semināri par mūsu piedāvātajiem produktiem. Par Aquashine un Prostrolane sērijas semināru apmeklējumu tiek izsniegti punkti.

Intergeo Baltic, SIA

Braslas 19, Rīga LV-1084
Apraksts:

Ģeoloģiskās, ģeotehniskās un hidroģeoloģiskās izpētes. Vides izpēte un konsultācijas – grunts, gruntsūdens piesārņojuma izpēte. Topogrāfija un ģeodēzija. Urbšanas darbi, Statiskā un Dinamiskā zondēšana, CPT, DPSH, poru spiediena mērīšana, Grunts laboratorijas pētījumi, Skatrakumu veikšana, Statiskās plātnes pārbaude. Karjeru izpētes un dokumentācijas sagatavošana. Piesārņojuma attīrīšana (sanācija) un rekultivācija. Hidrotehniskā un melioratīvā būvniecība.  

Aizkraukles slimnīca, SIA

Bērzu 5, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Pakalpojumi: ✓ Laboratorija ✓ Diagnostika ✓ Dienas stacionārs ✓ Operācijas ✓ Mājas aprūpe ✓ Medicīnas preču veikals Apraksts:

Aizkraukles Slimnīca ar vairāk kā 40 augsti kvalificētiem speciālistiem piedāvā plašu ārstniecības pakalpojumu klāstu.

Cilmes šūnu banka, SIA

K.Valdemāra 33a-1A, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA “Cilmes šūnu banka” ir pirmā, ar visilgāko pieredzi Latvijā, akreditētā cilmes šūnu banka. Uzņēmums Latvijā darbojas kopš 2004. gada 24. februāra, strādā 24/7 režīmā. SIA “Cilmes šūnu banka” ir reģistrēta ārstniecības iestāžu reģistrā un ir saņēmusi Zāļu valsts aģentūras izsniegtu audu un šūnu izmantošanas atļauju. Šie dokumenti apliecina, ka SIA “Cilmes šūnu banka” ir novērtēta un atbilst normatīvo aktu prasībām un ir tiesīga veikt šādas darbības: privātai izmantošanai paredzētu nabassaites asiņu un audu ziedošana, ieguve, laboratoriskā izmeklēšana, nolūkā nodot tos tālākai apstrādei “Polski Bank Komorek Macierzystych” S.A. (PBKM). PBKM ir SIA "Cilmes šūnu banka" "mātes" kompānija, kas apvieno nabassaites bioloģiskā materiāla bankas un kuras starptautiskais zīmols ir FamiCord.

Hipnos, SIA

Tukuma 6, Rīga, LV-1002
Specializējamies:: ✓ miega medicīnas tehnoloģijās, CPAP, APAP, BiLevel terapijas iekārtu pārdošanā un apkalpošanā, neinvazīvo un invazīvo plaušu ventilatoru pārdošanā un apkalpošanā, miega diagnostikas iekārtu un miega laboratoriju aprīkojuma pārdošanā, uzstādīšanā un apkalpošanā; ✓ miega klīniku, miega laboratoriju organizēšanā, individuālo risinājumu izstrādē; ✓ skābekļa terapijas un skābekļa padeves risinājumu pārdošanā stacionāriem; ✓ skābekļa koncentratoru un to piederumu pārdošanā un apkalpošanā; ✓ inhalatoru pārdošanā un apkalpošanā; ✓ gāzes sajaucēju pārdošanā un apkalpošanā zobārstniecības, dermatoloģijas, ginekoloģijas un skaistumkopšanas klīnikām. Individuālo risinājumu izstradē.

Ikšķiles veterinārā ambulance

Strādājam pēc pieraksta.
Daugavas prospekts 38a, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Apraksts:

"Ikšķiles Veterinārā Ambulance" atvērta no 2019.gada maija. Piedāvājam visplašāko veterinārās medicīnas pakalpojumu klāstu: vakcinācijas, sterilizācijas, terapiju, mīksto audu un kaulu ķirurģiju, datorrentgenogrāfiju, mutes dobumu higiēnu u.c.

Mentamed, SIA - Veselības aprūpe mājās, obligātā veselības pārbaude

Stirnu 8, Rīga LV-1082
Apraksts:

SIA "MENTAMED" ir profesionāls veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējs Latvijā kopš 2006. gada. Uzņēmums nodrošina smagi slimo pacientu, senioru, invalīdu aprūpi, rehabilitāciju un kopšanu viņu mājās. Aprūpi dzīvesvietā nodrošina īpaši apmācīta profesionāla speciālistu komanda: ārsti, ārstu palīgi, medmāsas, un rehabilitācijas speciālisti. SIA “MENTAMED” veic obligātās veselības pārbaudes izbraukumos visā Latvijā. Tuvāka informācija pa tālruņiem: +371 20221234 vai +371 29248368

FitoDroga, SIA

Zaļā 10, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
"FITODROGA":

Savām formulām pārdomāti ir atlasījusi vistīrākos dabīgos materiālus, iekļaujot produktos inovatīvus, patentētus augu aktīvo vielu kompleksus ar pierādītu efektivitāti, lai rezultātā piedāvātu ādai īpaši saudzējošus, bet vienlaicīgi iedarbīgus sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Katrs "FITODROGA" kosmētikas produkts satur no trīs līdz piecām ļoti iedarbīgām sastāvdaļām, kas spēj strādāt ar vairākām problēmām vienlaikus. "FITODROGA" produkti balstīti uz dabīgas izcelsmes izejvielām (+96%) un nesatur minerāleļļu, silikonus, lanolīnu, alkoholu, formaldehīdu, parabēnus. Visi produkti ir dermatoloģiski testēti starptautiskā akreditētā laboratorijā. Lai produkti būtu īpaši patīkami lietošanā, tiem pievienota gaistoša, ļoti viegla smarža bez alergēniem. Kosmētikas produktu līnija ir balstīta uz aktuālo tendenci “clean beauty”, primāri nodrošinot ādas pamatvajadzības. Produkti veidoti kā ikdienas balsta programma ādas vitalitātes un labsajūtas saglabāšanai. Produkti ir viens otru papildinoši, sniedzot noturīgu ilgtermiņa rezultātu.

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"RAMALA" ir kafejnīca-sociālais uzņēmums, kas dod iespēju ikvienam izjust maizes gatavošanas procesu un vienlaikus labāk iepazīt sevi, meditēt un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Uzņēmumu ir izveidojuši Krīzes centra ģimenēm un bērniem "PASPĀRNE" speciālisti, tāpēc darbam ar vardarbībā cietušiem bērniem un pieaugušajiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kā alternatīva tiks piedāvātas īpašas maizes terapijas nodarbības. Pat sasteigtā ikdienas dzīvē ikvienam ir iespēja apmeklēt "RAMALA", ieturēt veselīgas maltītes un omulīgā atmosfērā izdzert tēju vai kafiju vai saņemt gardu sviestmaizi un salātus arī līdzņemšanai. Iegriezies un izbaudi!

Vārmes pag. M. Āboliņa ZS Skaistmales

"Skaistmales" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts:

Zemnieku saimniecība Skaistmales ir Āboliņu ģimenes uzņēmums. Nodarbojamies ar graudu un rapšu audzēšanu, pārdošanu un pirmapstrādi. Sniedzam graudu analīžu, autosvaru un iekrāvēja pakalpojumus. Esam Latraps graudu pieņemšanas punkts Vārmē. Laboratorija ir piesaistīta Latvijas graudu tīklam. Pieņemam kviešus, rapsi, miežus, auzas, rudzus u.c.

Alūksnes slimnīca, SIA

Pils 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

SIA "ALŪKSNES  SLIMNĪCA" sniedz neatliekamo un plānveida palīdzību Alūksnes rajona iedzīvotājiem terapijas, ķirurģijas, akušērijas–ginekoloģijas, pediatrijas profilos. Slimnīcā ir kopumā 60 gultasvietas. Tajā skaitā Terapijas nodaļā – 25, Ķirurģijas nodaļā – 23 (no tām nosacīti 9 gultas ir ķirurģiska, 9 traumatoloģiska un 5 ginekoloģiska profila), Bērnu nodaļā – 10.

Ir Reanimācijas–anestēzijas nodaļa ar 5 gultām ( 2 – ķirurģiska profila, 2 – terapeitiska profila, 1 – bērnu slimību profila).

Mēs nodrošinām pieejamu savlaicīgu, kvalitatīvu 24 stundu medicīnisko palīdzību Alūksnes un Apes novada iedzīvotājiem.

Euro SITEX Latvia, SIA

A.Pumpura 104b, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ Perforētā metāla loksnes ✓ Poliuretāna sieti ✓ Konveijera lentes ✓ Režģi ✓ Sieti ✓ Gumijas sieti ✓ Metālizstrādājumi Perforētie materiāli, metālizstrādājumi:

Kompānija "Euro SITEX Latvia" ietilpst kompāniju "Euro SITEX S.R.O." grupā un ir grupas oficiālais pārstāvis Latvijas teritorijā kopš 2012. gada. "Euro SITEX Latvia" ir viens no lielākajiem rūpniecības sietu piegādātājiem Latvijas teritorijā. Kā arī firma intensīvi strādā tehnisko audumu, perforēto materiālu, konveijeru lentu un filtru tirgū. Mēs vienmēr atvērti Jūsu piedāvājumiem un gatavi veiksmīgai sadarbībai ar jums.

M. Grūsles ārsta prakse, SIA

Dārza 11, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
Ģimenes ārste Rūjienā:

M. Grūsles ārsta prakse Rūjienā piedāvā pacientiem medicīnisko ambulatoro palīdzību.

Pakalpojumi:

✓  Medicīniskā ambulatorā palīdzība ✓  Mājas vizītes ✓  Profilaktiskās apskates ✓  Vakcinācija ✓  EKG ✓  Intraartikulārās blokādes ✓ Ausu skalošana ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Izziņu izrakstīšana

Dr. Būmanes ģimenes ārsta prakse, SIA

Raiņa 19, Durbe, Dienvidkurzemes nov. LV-3440
Apraksts:

Dr. Būmanes ģimenes ārsta praksē pacientiem veic asins, urīna analīzes. Sadarbība ar ar NMS laboratoriju, kas katru dienu savāc materiālus un piegādā analīžu rezultātus. Pieejama EKG, injekcijas, pārsiešanas, potes. Mājas vizītes. Pieraksta jaunus pacientus. Praksē ir vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.  Prakses kods 6408-00004.

Salvum TD aprūpe un izglītība, SIA

Brīvības gatve 214b, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Novērtē visu vecuma grupu pacientu veselības stāvokli ✓ Diagnosticē iespējamos veselības traucējumus, nepieciešamības gadījumā nozīmē nepieciešamos papildizmeklējumus ✓ Nozīmē nepieciešamo ārstēšanu veselības stāvokļa stabilizēšanai un ārstēšanai ✓ Veic laboratorisko izmeklējumu materiāla savākšanu un transportēšanu uz laboratoriju ✓ Asins/urīna/krēpu/fēču/iztriepju analīzes ✓ Covid-19 siekalu tests vai nazofaringeālās iztriepes paņemšana un/vai COVID-19 eksprestests ✓ Vakcināciju, arī pret COVID-19 ✓ Medikamentu ievadīšanu, izmantojot mūsdienu tehnoloģijām atbilstošu aprīkojumu ✓ Ādas bojājuma aprūpi: pēcoperācijas šuvju, skavu noņemšana utt., primāru un sekundāru brūču, trofisko čūlu, izgulējumu aprūpe ✓ Speciālās klīniskās procedūras: urīnpūšļa ilgkatetra ievietošana/nomaiņa; epicistostomas nomaiņa (arī pirmreizējā nomaiņa ar speciālo Braun komplektu); nefrostomas, urostomas, kolostomas aprūpe un pacienta/piederīgo izglītošana; kolostomas, ileostomas nomaiņa un aprūpe, traheostomas aprūpe

Kurzemes Dziļurbums, SIA

Avotu 2-2, Liepāja LV-3401
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Dziļurbuma aku urbšana, ✓ Aku tīrīšana (atpumpēšana), ✓ Dziļurbumu likvidācija (tamponāža), ✓ Dziļurbumu sūkņu izstādīšana, ✓ Ģeotermisko urbumu urbšana, ✓ Siltumsūkņu uzstādīšana, ✓ Ūdensvada ierīkošana, ✓ Kanalizācijas ierīkošana, ✓ Santehnisko darbu veikšana.

Nodrošinām visu mūsu piedāvāto darbu projektēšanu un nepieciešamo dokumentu noformēšanu.