Mērniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80
1

Apriņķa mērnieks, SIA

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Topogrāfiskā uzmērīšana. Kadastrālā uzmērīšana. Zemes robežu noteikšana apvidū. Zemes gabalu robežu uzmērīšana. Zemes vienības robežu plāna izgatavošana un aktualizēšana. Zemes ierīcības darbi. Sadales priekšlikumu sagatavošana. Ierīcības projektu izstrāde, saskaņošana un apstiprināšana vietējā pašvaldībā. Īpašumu reālā un kamerālā
  • 1 Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija
2

Rīgas ģeodēzists, SIA

Pēkšēna 1-2, Rīga LV-1006
Rīgas ģeodēzists mērniecība , mērniecība , mērniecības uzņēmums, topogrāfija, ģeodēzija, mērniecības darbi
  • 2 Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija
3

GEOPOLS, SIA

Dīķa 44-302, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Ģeodēziskie darbi ✓ Zemes ierīcība ✓ Nekustamo īpašumu formēšana Mērniecības uzņēmums:

SIA "GEOPOLS" ir uzņēmums ar ilgu gadu pieredzi, kas ļauj risināt plaša spektra projektus, problēmas, kā arī dot vērtīgus padomus zemes lietu birokrātiskajos džungļos.

  • 3 Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija
  • #Mērniecība
4

Rīgas Mērnieks, SIA

Vietalvas 1, Rīga LV-1009
Vajadzīgs mērnieks: Vajadzīgs sertificēts mērnieks Rīgā vai citur Latvijā? Palīdzēsim. Mūsu uzņēmuma mērnieki sniedz topogrāfiskās mērniecības pakalpojumus ēku un zemju īpašniekiem un arhitektiem visā Latvijā. Zvaniet! Cena: Pakalpojuma cenu veido trīs faktori: (1) nepieciešamo mērījumu skaits. To nosaka zemes gabala vai jau būvējamās ēkas pamatu forma; (2) atrašanās vieta; (3) termiņi. Orientējošas pakalpojuma izmaksas parasti varam sniegt jau telefonsarunā, kad mērnieks būs no Jums ieguvis mazliet konkrētāku informāciju par uzmērāmo zemes gabalu vai ēku.
  • 4 Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija
  • #Mērniecība

Vidzemes mērnieks, SIA

Rīgas 45a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Vidzemes mērnieks" nodarbojas ar topogrāfiskajiem, inženierģeodēziskajiem darbiem, komunikāciju apsekošanu, digitālo uzmērīšanu u.c.

✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Teritorijas plānošana ✓ Inženierģeodēziskie darbi

SIA "Vidzemes mērnieks" veic augstas detalizācijas topogrāfiskās informācijas datubāzes uzturēšanu atbilstoši "Ģeotelpiskās informācijas likumam" un saskaņā ar noslēgtajiem deleģēšanas līgumiem un atbilstoši pašvaldību saistošajiem noteikumiem un izcenojumiem.

GEO Development, SIA, topogrāfija, mērniecība

Lapeņu 7, Rīga LV-1013
GEO Development piedāvā:: ✓ Topogrāfiskie mērījumi ✓ Topogrāfiskais plāns ✓ Mērniecība ✓ Ģeodēziskie darbi ✓ Lāzerskenēšana ✓ Aerofotografēšana ✓ 3D uzmērīšanas darbi ✓ Inženierģeodēziskie darbi ✓ Zemes sadalīšana, dokumentu sagatavošana

TP aģentūra, SIA, Mērniecība

Brīvības 3b-2.st., Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Topogrāfija ✓ Ģeodēzija ✓ Mērniecība ✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Zemes ierīcība ✓ Robežu uzmērīšana Mērniecība Jēkabpilī:

"TP aģentūra", SIA darbojas zemes mērniecības, zemes ierīcības, robežu uzmērīšanas un ģeodēzisko darbu jomā. Klientiem sniedz kvalitatīvus pakalpojumus ne tikai Latgales reģionā, bet arī pārējā Latvijas republikas teritorijā. Uzņēmumā strādā pieredzējušie darbinieki, kas sertificēti zemes kadastrālajā uzmērīšanā, ģeodēziskos darbos, zemes ierīcības darbos.

Limbažu mērniecības birojs, SIA

Rīgas 16-413, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Mērniecība . Zemes ierīcības projekti. Inženierģeodēzija. Zemes ierīcības projekti., Mērniecība . Topogrāfija. Izpildmērījumi. Būvasis. Trases nospraušana. Robežu uzmērīšana.

Meliorprojekts, VSIA

Struktoru 14, Rīga, LV-1039
Apraksts: Uzņēmums veic meliorācijas sistēmu projektēšanu, upju hidrotehnisko būvju projektēšanu, ģeodēziskos darbus, zemes ierīcības, zemes kadastrālās uzmērīšanas un topogrāfiskos darbus.

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Topogrāfija. Ģeodēzija. Rīga, Rīgas rajons. Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Jūrmala, Ogre, Tukums, Sigulda. Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija.

Azimuts inženierizpēte, SIA

Skolas 21-303, Rīga LV-1010
Apraksts: „Azimuts inženierizpēte” strādā speciālisti ar vairāk kā 25 gadu pieredzi mērniecības nozarē. Firmas specializācija ir visa veida ģeodēziskie darbi, t.i., topogrāfisko plānu izgatavošana projektēšanas vajadzībām, robežplānu izgatavošana īpašuma un nomas tiesību noformēšanai, celtniecības darbu ģeodēziskā uzraudzība u.c. darbi.

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga LV-1006
Apraksts: SIA „Baltex Group” ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar projektēšanu un nodrošina pilnas komplektācijas būvprojektu izstrādi - arhitektūras risinājumus, inženiertīklu projektēšanu, topogrāfisko uzmērīšanu, ēku tehnisko apsekošanu un būvprojektu vadību. Uzņēmuma darbības laikā ir tapuši kultūras centri, skolas, bērnudārzi, pašvaldību administratīvās ēkas, noliktavas, stadioni un citas ēkas, kā arī veikti labiekārtošanas darbi.

Izpēte, SIA

Graudu 58, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "IZPĒTE" mērniecības un ģeoloģijas nozaru pakalpojumi. Topogrāfiskais plāns ir nepieciešams dažādu plānošanas un projektēšanas stadiju posmos. Punktu nospraušana dabā ir darbība, kad pēc projekta izstrādātās dokumentācijas mērnieku brigāde izsprauž punktus apvidū. Izpilduzmērījuma plāns ir līdzīgs topogrāfiskajam plānam, jo tajā tiek attēloti virszemes un apakšzemes objekti. Ģeotehniskā izpēte ir process, kad veic grunts sastāva, pamatu atsegumu detalizētus izpētes darbus.

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Inženierģeoloģiskā, ģeotehniskā izpēte jaunbūvēm ✓ Celtnes būvpamatnes izpēte ✓ Hidroģeoloģiskā izpēte ✓ Potenciālu dīķu vietas izpēte ✓ Mērniecības darbi ✓ Ūdensapgādes urbumu ierīkošana Ģeoloģija un mērniecība:

Ģeoloģiskās izpētes darbi Rīgā. Topogrāfiskie un kadastrālie darbi. Artēzisko aku urbšana. Konsultācijas. Ģeotehniskā izpēte būvēm, mājām Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Ģeoserviss, AS

Piedrujas 11-101, Rīga, LV-1073
Apraksts: AS "ĢEOSERVISS" galvenais darbības virziens - INŽENIERIZPĒTES DARBI būvniecības un projektēšanas vajadzībām, kā arī akreditētās ĢEOTEHNISKĀS LABORATORIJAS pakalpojumi. Pieredze kopš 1993. gada. ĢEOTEHNISKĀ LABORATORIJA piedāvā grunts fizikālo un mehānisko testēšana, gruntsūdens ķīmisko testēšanu un minerālo materiālu fizikālo testēšanu pēc LVS CEN un GOST metodēm. Laboratorija akreditēta Latvijas Nacionālā akreditācijas birojā ar akreditācijas Nr. LATAK-T-281.

ZD Pols, SIA

Inčukalns, Rožu 17, Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2141
Pakalpojumi: ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Izpildmērījumi ✓ Inženierģeodēzija Par uzņēmumu:

Uzņēmums "ZD Pols", SIA ir samērā jauns un mazs, bāzēts Siguldas novada Inčukalnā. To vada sertificēts mērnieks Uldis Mūriņš. Darba pieredze man ir jau no 2001. gada gan Latvijā, gan, ārzemēs. Sertifikāts “Ģeodēziskajos darbos” no 2012. gada. Galvenais darbības reģions ir novadi ap Rīgu, Jūrmala, Vidzeme, Zemgale, bet varu aizbraukt arī tālāk.

Kvalitāte par saprātīgu cenu ikvienam!

Kompānija Parnas Pro, SIA

Ēveles 12 k.2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Kompānija "Parnas Pro" piedāvā dažāda apjoma un sarežģītības inženierģeodēziskos, topogrāfiskos, kadastrālās uzmērīšanas, zemes ierīcības darbus. Informācija www.parnas.lv vai 67339911

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

GEOPOLS.LV, SIA

Dīķa 44-303, Rīga LV-1004
Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

Terra Modus, SIA

Allaži, Birzes 5, Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Topogrāfiskie plāni ✓ Būvasu nospraušana dabā un nospraušanas akti ✓ Būvju, komunikāciju, ceļu un laukumu nospraušana dabā ✓ Izpildmērījumi būvēm, komunikācijām, ceļiem un laukumiem ✓ Celtniecības ģeodēzija ✓ Nivelēšana, augstumu noteikšana ✓ Platību, tilpumu, apjomu uzmērīšana un aprēķini ✓ Citi nestandarta ģeodēziskie darbi