Malka, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PATA TIMBER, SIA, Rīgas veikals

Vienības gatve 97, Rīga, LV-1058
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

PATA TIMBER, SIA, Saldus veikals

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov., LV-3801
, bērza malka , termo terases dēļi, pirts dēļi, lāvas dēļi, apdare pirtij, apdares dēļi, iekšējā apdare, , ārējās apdares dēļi, stiprinājumi, beices, lakas, koka apstrādes līdzekļi, briketes, kamīna malka ,

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Sēlijas mežs, SIA

"Dolomīts M" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Apraksts:

 

SIA "Sēlijas Mežs" ir kokapstrādes uzņēmums. Galvenais darbības virziens ir frēzēto, egles vai priedes koksnes, dēļu dārza mājiņu ražošana. Mūsu mājiņas ir ar stabilu konstrukciju, gan klasisku, gan mūsdienīgu dizainu, kvalitāti un vieglu montāžu. Mājiņu sortiments nepārtraukti tiek papildināts, izstrādājot jaunus un pieprasītus mājiņu dizainus. Izstrādājam un ražojam mājiņas arī pēc klientu vēlmēm. Uzņēmums piedāvā arī kokmateriālus, gan neēvelētus zāģmateriālus celtniecībai, gan ēvelētus apdares dēļus, grīdas dēļus utt.

ASIA, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401

Uzkrātā darba pieredze sniedz spēju ātri un precīzi izpildīt pasūtījumu, kas sniedz milzīgu gandarījumu un labi paveikta darba sajūtu.

Apraksts:

"Asia" SIA – vietējais uzņēmums ar milzīgu pieredzi malkas, kamīnmalkas, palešu un kamīnmalkas kastu ražošanā.

A.D., SIA, Zemes, īpašumu noma, pirkšana

Naukšēni, "Vārpas 5" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Darbības jomas:

Lauksaimniecības zemju, nekustamo īpašumu un mežu pirkšana un noma Rūjienā, Naukšēnos, Rencēnos, Kārķos, Ērģemē, Jeros, Vilpulkā, Lodē, Sēļos, Valmierā. Transporta pakalpojumi, šķeldas un malkas tirdzniecība, šķeldošana. Graudkopība.

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

Divine Heat Company, SIA

Maija 4-6, Rīga LV-1006
Produkti:: ✓ Zemes siltumsūkņi ✓ Āra gaisa siltumsūkņi ✓ Ventilējamā gaisa siltumsūkņi ✓ Gaiss/gaiss siltumsūkņi ✓ Rekuperācijas iekārtas ✓ Ūdenssildītāji ✓ Elektriskie katli ✓ Malkas katli ✓ Granulu katli ✓ Solārā enerģija ✓ NIBE Uplink ✓ Aksesuāri ✓ Energomarķējums

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ dārza un meža tehnikas tirdzniecība ✓ elektroinstrumentu tirdzniecība ✓ pneimatisko instrumentu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu remonts ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu noma ✓ stacionāro iekārtu tirdzniecība ✓ darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība ✓ celtniecības instrumentu un iekārtu tirdzniecība ✓ piederumu tirdzniecība ✓ izejmateriālu tirdzniecība ✓ rezerves daļu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu rezerves daļu tirdzniecība

Centrometal, SIA

Upeslejas, Skolas 2-29, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
Apraksts:

"Centrometal" - individuālās un industriālās apkures sistēmas. Uzņēmums "Centrometal" ir starptautisks industriālo un privāto apkures iekārtu un sistēmu ražotājs ar jau vairāk nekā 50 gadu lielu pieredzi šajā jomā. "Centrometal" piedāvā individuālus risinājumus efektīvām sistēmām ar jaudu no 1,5 līdz 5000 kW visām lietošanas nozarēm un visiem siltumenerģijas lietotājiem.

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
Par mums:

"Mana meža vērtība" ir cirsmu un mežu cenu salīdzināšanas platforma, kas ir paredzēta mežu īpašniekiem un pircējiem. Mežu īpašnieki ar bezmaksas sludinājuma palīdzību var iegūt sava meža novērtējumu summas izteiksmē no vairāk nekā 200+ potenciālajiem pircējiem, kas ir gan fiziskas, gan juridiskas personas. Savukārt mežu pircējiem nodrošinot jaunāko informāciju par meža īpašumiem tiem interesējošos apgabalos, piedāvājot izteikt vienreizēju cenas piedāvājumu. Meža vai cirsmas īpašuma vērtība tiek iegūta, potenciālajam pircējam iegūstot informāciju par īpašumu, izsakot citiem neredzamu cenas piedāvājumu, tā veidojot godīgu vērtējumu par konkrēto īpašumu. Informācija par meža vai cirsmas īpašnieku ir konfidenciāla! Mana meža vērtība darbojas kā atbalsts mežu pārdevējiem, sniedzot bezmaksas konsultācijas, dokumentu paraugus un informējot par aktualitātēm mežu nozarē. Mmv.lv nenodarbojas ar īpašumu iegādi vai īpašumu izsolēm!  

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
PRAKSE DOJUS LATVIJA:

Ja tevi interesē iegūt starptautisku prakses pieredzi, praktizējoties un apgūstot dažādas iemaņas pie tehnikas dīlera, kas pārstāv vienu no vadošajiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem John Deere - mēs esam gatavi tev šīs iemaņas iemācīt! Piesakies praksei.

JOHN DEERE LAUKSAINMIECĪBAS TEHNIKA:: ✓ Traktori ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Traktoru piekabes un puspiekabes ✓ Kombaini ✓ Miglotāji ✓ Lopbarība sagatavošanas tehnika ✓ Augsnes apstrādes tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Meža tehnikas rezerves daļas ✓ Kūdras tehnika ✓ Grāvjmalu kopšanas tehnika ✓ JOHN DEERE visurgājējs ✓ Komunālā tehnika ✓ Sējmašīnas ✓ Būvniecības tehnika

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apraksts: SIA COMMODUS piedāvā efektīvākos, modernākos un jaunākos apkures risinājumus. Siltumsūkņi, apkures katli, saules kolektori, kondicionieri – viss Jūsu komfortam.

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

Mežam un dārzam, Veikals-serviss, SIA Jancis K

Sporta 5, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par veikalu:

"Mežam un dārzam" veikals-serviss piedāvā meža un dārza tehniku, to remontu un apkopi.

 

DARBA LAIKS NO 01.10.2023 LĪDZ 31.03.2024:

P. 8.00 - 17.00                         O. 8.00-17.00                           T. 8.00 - 17.00                          C. 8.00 - 17.00                         P. 8.00 - 17.00                          S. 9.00 - 14.00                         Sv. Slēgts

 

DARBA LAIKS NO 01.04.2024 LĪDZ 30.09.2024:

P. 8.00 - 18.00 O. 8.00 - 18.00 T. 8.00 - 18.00 C. 8.00 - 18.00 P. 8.00 - 18.00 S. 9.00 - 14.00 Sv. Slēgts

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Pakalpojumi:: ✓ Siltumtehnikas montāža ✓ Apkures sistēmu uzstādīšana ✓ Elektrovadības automātikas uzstādīšana ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Plazmas griešana Uzticams partneris:

Mēs piedāvājam unikālus risinājumus. Nodrošinām individuālu pieeju katram mūsu klientam. Ja mūsu produktu klāstā nav kāds no klientam vēlamajiem risinājumiem, tad mēs to izgatavojam. Profesionāls serviss. Mūsu komandā strādā meistari ar daudzu gadu pieredzi apkures iekārtu izgatavošanā, montāžā, uzstādīšanā un detaļu izgatavošanā, tāpēc spējam sniegt labākos risinājumus jebkurā situācijā. Ātra un kvalitatīva darbu izpilde. Visus darbus izpildām ātri un profesionāli, nezaudējot darbu kvalitāti un individuālo pieeju katrai situācijai. Teicams juridiskais statuss. Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.

Pantra, SIA

"Lapsiņas" , Dzērbenes pagasts, Cēsu nov., LV-4118
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrāde ✓ Dīķu rakšana ✓ Dīķu tīrīšana ✓ Labiekārtošanas  darbi ✓ Malkas tirdzniecība ✓ Ekskavatora pakalpojumi Mežizstrādes un ekskavatoru pakalpojumi:

Dīķu rakšana, dīķu tīrīšana, uzbērumu līdzināšana, ceļu izbūve, būvlaukumu sagatavošana, aizsprostu-meniķu izbūve (dzelzsbetona), ūdens slūžu izbūve, speciāla purva ekskavatora pakalpojumi, grāvju rakšana-tīrīšana, nivelēšanas pakalpojumi. Mežvedēja pakalpojums, izstrādājam, pērkam cirsmas. Pērk apaugumus, atbrīvo lauksaimniecības zemes no krūmiem, attīra laukmalas no krūmiem-celmiem, izkopj jaunaudzes, jaunaudžu atēnošana, stāda mežu. Pārdod skaldītu malku.

KUBUS, SIA

Kazarmu 12, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
MŪSU PANĀKUMU ATSLĒGA - PROFESIONĀLA KOMANDA UN INDIVIDUĀLA PIEEJA KATRAM KLIENTAM:

SIA “KUBUS” šajā vasarā atzīmēs divu gadu jubileju un pirmajos darbības gados uzņēmumam ir izveidojusies sadarbība ar klientiem Latvijā un Skandināvijas valstīs. Piedāvājot kvalitatīvu, tirgū konkurētspējīgu produkciju, uzņēmums strādā pie jaunu klientu piesaistes.