Malka, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

Welder World, SIA

Strēlnieki, "Pūcītes" , Mežotnes pagasts, Bauskas nov., LV-3926
Apraksts:

SIA "Welder Word" izgatavo dažādus metāla izstrādājumus pēc pasūtījuma - Grillus, Kūpinātavas, Ugunskura vietas,Vārtus, Malkas statīvus, Metāla žogus.

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: SIA "Damaksnis" ir kokapstrādes uzņēmums Madonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi, zāģbaļķu iepirkšanu, koku zāģēšanu, ēvelēšanu un celtniecības materiālu tirdzniecību. Savā praksē piekopjam ātru un kvalitatīvu kokmateriālu apstrādi un izgatavošanu, lai mūsu klienti varētu īstenot iecerēto, vai tā būtu koka mājiņa vai guļbūve, vai jebkurš cits objekts, kam nepieciešami celtniecības materiāli. Veicam koku un baļķu transportēšanas pakalpojumus, baļķu izvešanu, kā arī mūsu saražoto kokmateriālu produkciju un pasūtījumus eksportējam uz Eiropas valstīm.

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme). Par uzņēmumu:

Mēs, SIA "Paulwood" sniedzam mežizstrādes pakalpojumus Vidzemē. Pērkam cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

Priedes AG, SIA

Talsciems, "Ilzītes" , Ģibuļu pagasts, Talsu nov. LV-3251
Apraksts:

Mēs esam Latvijā dibināts mežizstrādes uzņēmums, kura galvenie darbības veidi ir pilna cikla mežizstrāde un apaļo kokmateriālu iepirkšana mežā pie ceļa visā Latvijas teritorijā! Mūsu pieredze mežizstrādes jomā un strauji augošā attīstība kalpo kā garantija ikvienam no mūsu klientiem.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

BONO, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "BONO" pakalpojumi::

Kokmateriālu vairumtirdzniecība

Kokmateriāli tiek ražoti pēc Eiropas vides un funkcionālajiem standartiem. Ražošanas procesā tiek ievēroti tehniskie standarti. Tiek veikta regulāra kvalitātes uzraudzība pirms piegādes pircējam. Piedāvājumā - zāģmateriāli celtniecībai, ēvelēti materiāli, sertificēti FSC, PEFC konctrukcijas materiāli, terases dēļi. Nodrošinām piegādi Baltijā, Skandināvijā, Eiropā. Garantēta Kvalitāte. Ātra Piegāde. Labākā Cena.

✓ Mellužu iela 13, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1067, +371 26479610.

Enerģētiskās koksnes / šķeldas laukums Nodarbojamies ar kurināmās šķeldas ražošanu, realizāciju, loģistiku. Šķeldas piegāžu stabilitātes un kvalitātes garantijas. Uzņēmums BONO ir saņēmis starptautiskus, nevalstisku, neatkarīgu bezpeļņas organizāciju sertifikāciju, kas apliecina, ka uzņēmums izmanto kokmateriālus, kas iegūti no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem. Koksnes materiāls ir izsekojams visos tirdzniecības procesos.

✓ Rīga, Tvaika iela 70, LV-1034, ✓ Rīga, Beķergrāvja iela 3, LV-1007, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 5, LV-5202, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, +371 26637279.

Apaļkoka laukumi Iepērkam apaļkoku visā Latvijā. Krautuvēs pie ceļa, ostās un koklaukumos. Nodrošinām transportu, augstas cenas, caurspīdību - uzrādot uzmērījuma aktus. Konsultējam, kā veikt mežizstrādi, lai gūtu maksimāli lielāko peļņu. Samaksa pēc uzmērījumu aktu saņemšanas. Lai uzzinātu izdevīgāko cenu, vienotos par darījumu, sazinieties ar tirdzniecības pārstāvjiem.

✓ Rīga, Eksporta iela 15k-1, LV-1045, ✓ Brandeļi, "Astes", Kocēnu novads, LV-4220, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 2, LV-5202, ✓ Stende, Stacijas iela 19A, Talsu novads, LV-3257.

 

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

Alegro, SIA

"Ezerlejas" , Usmas pagasts, Ventspils nov. LV-3619
Apraksts:

SIA "ALEGRO" ražotie koka izstrādājumi dzelzceļiem no egles, priedes un ozola koksnes - gulšņi, piesūcināti gulšņi, pārmiju brusas, tiltu brusas, šķelda, skaida, malka.

Mūsu faktiskā adrese: Lielvārdes iela 1, Rīga, LV-1006

Meža eksperti, SIA

Mūkusalas 72f, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Meža kopšana ✓ Meža īpašumu iegāde ✓ Cirsmu iegāde un atjaunošana ✓ Lauksaimniecības zemju un viensētu iegāde ✓ Meža invetarizācija Par mums::

Mēs – Meža Eksperti – esam entuziasti, kuri mežsaimniecībā – salīdzinoši konservatīvā saimniecības nozarē – saskata lielu inovāciju potenciālu. Mums mežs nav tikai kokmateriāli vai malka – tā ir daļa no mūsu dzīves telpas un atjaunojams ilgtermiņa aktīvs. 

Mūsu mērķis ir sniegt palīdzību privātajiem meža īpašniekiem, lai veicinātu inovatīvu un ilgtspējīgu mežu apsaimniekošanu Latvijā, ievērojot līdzsvaru starp apkārtējās vides saglabāšanu un meža īpašnieku interesēm. Saglabāsim mežus un dabas daudzveidību nākamajām paaudzēm kopā!

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Kvant, SIA, Pirts

Jelgavas 53, Rīga LV-1004
Apraksts: Dzimšanas dienas jubilejām 50% atlaide pirts apmeklējumam. Sieviešu pirts un vīriešu pirts nodaļas strādā vienlaicīgi. Sieviešu nodaļa 2. stāvā. Vīriešu nodaļa 1. stāvā. Ir padomāts par bērniem, bērnu stūrītis, vanniņas.

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

Tehnikas pasaule Mežam un dārzam, veikals-serviss

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Mūsu veikalos atradīsiet visdažādākās mājas, piemājas, dārza un meža saimniecībā noderīgās preces: visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, raiderus, minitraktorus, akumulatorus, instrumentus; apkures un ventilācijas preces, santehnikas un kanalizācijas piederumus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, elektroinstalācijas preces. Tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un tehnikas noma. Laipni gaidīti mūsu veikalos Preiļos un Krāslavā!

Tehnikas pasaule, veikals-serviss

Miesnieku 1, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts: Mūsu veikalā atradīsiet daudzas noderīgas preces Jūsu mājas un piemājas saimniecībai, visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, minitraktorus, instrumentus, elektroinstrumentus un akumulatorinstrumentus.. Mūsu tehnikas remontdarbnīcā palīdzēs Jums sagatavot tehniku katrai sezonai. 23 gadu pieredze ļauj mums ar pārliecību piedāvāt mūsu klientiem tikai labāko! Uzticiet savu tehniku profesionāļiem!

Ekoforest, SIA

"Dreiņi" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Par SIA "Ekoforest":

Uzņēmuma kolektīvs pulcē cilvēkus, kurus vieno mīlestība pret dabu, mežu un savu darbu. Mēs mežu uztveram ne tikai kā ekonomisko vērtību, bet arī kā emocionālo vērtību, tādējādi savā darba praksē mēs cenšamies sabalansēt šīs divas vērtības, nodrošinot maksimāli efektīvu mežu apsaimniekošanu.

Ar savu darbu un zināšanām gribam veicināt un nodrošināt Latvijas mežu fonda saglabāšanu un uzlabošanu. Ticam, ka zaļa un sakopta Latvija ir nepieciešama ne tikai šodienai, bet arī kā mantojums nākamajām paaudzēm

MALKA, Nodibinājums

Lāčplēša iela 124, Rīga, LV-1003
Informācija no uzņēmumu reģistra