Mežsaimniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Energoparks, SIA

"Viesalgi" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
zemju attīrīšana, zaru izvešana, zaru iepirkšana, malkas pirkšana, apaļkoku transports, transportēšana, mežsaimniecība

Ozolmežs, SIA

Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Meža īpašumu pirkšana ✓ Lauku īpašumu pirkšana ✓ Lauksaimniecības zemju iegāde ✓ Mežizstrādes darbi ✓ Mežu apsaimniekošana ✓ Meža ciršanas pakalpojumi ✓ Meža taksācija ✓ Meža novērtēšana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Meža inventarizācija ✓ Dokumentu sagatavošana ciršanai ✓ Cirsmu uzpirkšana ✓ Mežu uzturēšana

AD pakalpojumi, AD agro, SIA

Lielais prospekts 42-4, Ventspils LV-3601
Pakalpojumi: ✓ Ekskavatora ar kniebējgalvu pakalpojumi ✓ Izvedējtraktora pakalpojumi ✓ Mežizstrāde ✓ Teritoriju attīrīšana no kokaugiem Apraksts:

AD PAKALPOJUMI ir uzņēmuma SIA "AD Agro" apakšnozare, galvenie darbības virzieni - meža apsaimniekošana, meža izstrāde, kokaugu apauguma novākšana lauksaimniecības zemēs, grāvjos, ceļmalās un citās platībās. Savā darbības laikā uzņēmums ir kļuvis par profesionālu, godīgu, uzticamu un drošu sadarbības partneri klientiem un sadarbības partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz nepārtrauktu attīstību un pilnveidošanos, klientu apmierinātību, zinošu un motivētu darbaspēku, kā arī veiksmīgas sadarbības veidošanu ar iestādēm, organizācijām un sadarbības partneriem. Nodrošinām pozitīvu komunikāciju, kas vērsta uz savstarpēju cieņu un kompromisiem, operatīvu un efektīvu darbu izpildi, augstu darbu kvalitāti.

Meža eksperti, SIA

Mūkusalas 72f, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Meža kopšana ✓ Meža īpašumu iegāde ✓ Cirsmu iegāde un atjaunošana ✓ Lauksaimniecības zemju un viensētu iegāde ✓ Meža invetarizācija Par mums::

Mēs – Meža Eksperti – esam entuziasti, kuri mežsaimniecībā – salīdzinoši konservatīvā saimniecības nozarē – saskata lielu inovāciju potenciālu. Mums mežs nav tikai kokmateriāli vai malka – tā ir daļa no mūsu dzīves telpas un atjaunojams ilgtermiņa aktīvs. 

Mūsu mērķis ir sniegt palīdzību privātajiem meža īpašniekiem, lai veicinātu inovatīvu un ilgtspējīgu mežu apsaimniekošanu Latvijā, ievērojot līdzsvaru starp apkārtējās vides saglabāšanu un meža īpašnieku interesēm. Saglabāsim mežus un dabas daudzveidību nākamajām paaudzēm kopā!

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

Pantra, SIA

"Lapsiņas" , Dzērbenes pagasts, Cēsu nov., LV-4118
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrāde ✓ Dīķu rakšana ✓ Dīķu tīrīšana ✓ Labiekārtošanas  darbi ✓ Malkas tirdzniecība ✓ Ekskavatora pakalpojumi Mežizstrādes un ekskavatoru pakalpojumi:

Dīķu rakšana, dīķu tīrīšana, uzbērumu līdzināšana, ceļu izbūve, būvlaukumu sagatavošana, aizsprostu-meniķu izbūve (dzelzsbetona), ūdens slūžu izbūve, speciāla purva ekskavatora pakalpojumi, grāvju rakšana-tīrīšana, nivelēšanas pakalpojumi. Mežvedēja pakalpojums, izstrādājam, pērkam cirsmas. Pērk apaugumus, atbrīvo lauksaimniecības zemes no krūmiem, attīra laukmalas no krūmiem-celmiem, izkopj jaunaudzes, jaunaudžu atēnošana, stāda mežu. Pārdod skaldītu malku.

Līrikera-M, SIA

K.Valdemāra 1a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Par uzņēmumu:

2017. gada 5. decembrī atvērts SIA ''LĪRIKERA-M'' Klientu konsultāciju centrs, kurā tiek laipni gaidīts ikviens meža īpašnieks, kuram ir nepieciešama konsultācija meža apsaimniekošanā. Visi mežu īpašnieki tiek gaidīti otrdienās no plkst. 12.00 līdz 20.00 klientu apkalpošanas centrā Valdemāra ielā 1a-2.stāvā, Siguldā, kur tiks sniegtas bezmaksas konsultācijas meža apsaimniekošanā un citos jums interesējošos jautājumos. SIA "Līrikera-M" pērk cirsmas un mežu īpašumus visā Latvijā. Meža apsaimniekošana. Mežizstrāde. Meža taksācija, novērtēšana. Cirsmas stigošana, dastošana. Saviem klientiem piedāvājam bezmaksas konsultācijas. Aicinām uz sadarbību starpniecības pakalpojumu sniedzējus un nekustamo īpašumu aģentus ar pieredzi meža īpašumu tirdzniecībā, kas piemeklētu mūsu prasībām atbilstošus meža īpašumus.

Dimanta Strautiņš, SIA, mežizstrādes pakalpojumi

Skaistkalne, Strauta 6, Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov., LV-3924
Pakalpojumi:: ✓ Mežu un cirsmu pirkšana ✓ Cirsmu un meža novērtēšana ✓ Cirsmu skiču sagatavošana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Cirsmu izstrāde ✓ Cirsmu pievešana ✓ Apauguma novākšana Par mums::

Mežizstrādes uzņēmuma SIA "Dimanta Strautiņš" darbiniekiem pieredze mežsaimniecībā ir mērāma trīs gadu desmitos. Veiksmīgi darbojamies mežizstrādes nozarē kopš 2017. gada.

Mūsu klientiem piedāvājam mežizstrādes pakalpojumus - kailcirsmu un krājas kopšanu. Sanitāro cirsmu, cirsmu pirkšanu un to izstrādi. 

Sniedzam konsultācijas meža apsaimniekošanā, kā arī piedāvājam mūsu klientiem meža apsaimniekošanu un apauguma novākšanu. 

Mūsu uzņēmums mežizstrādi veic Zemgales pusē. Vecumnieku nov. un Bauskas nov..

Ramaņi, SIA

"Oškalni" , Liepupes pagasts, Limbažu nov., LV-4023
Apraksts: SIA "Ramaņi" veic mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. Pērk mežus un cirsmas.

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde Mežsaimniecības uzņēmums:

Kopš uzņēmuma dibināšanas 2003. gadā esam kļuvuši par stabilu spēlētāju Vidzemes reģionā ar vienu no 20 lielākajiem apgrozījumiem mūsu nozarē. Esam uzticams sadarbības partneris, ko apstiprina mūsu ilggadējā sadarbība ar daudziem nozares vadošajiem uzņēmumiem.

Mūsu 30 cilvēku komandā ir nozares profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi mežu izstrādē, novērtēšanā, iegādē un pārdošanā, malkas darījumos un loģistikā.

Billerud Latvia, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Papīrmalkas iepirkšana ✓ Mežizstrāde ✓ Ciršanas tiesību iepirkšana ✓ Augsnes gatavošana ✓ Šķeldas iepirkšana Billerudkorsnas grupa:

"Billerud Latvia" grupa ir viens no pasaulē vadošajiem iepakojuma materiālu ražotājiem, kas piedāvā no koksnes šķiedrām veidotu dažāda blīvuma un izturības iepakojuma materiālu. "Billerud Latvia" ražoto produkciju izmanto vairāk nekā 100 pasaules valstīs, un tā kopējais klientu skaits pārsniedz pusotru tūkstoti. Lielākie un pazīstamākie uzņēmumā saražotā iepakojamā materiāla izmantotāji ir TetraPak un Elopak. "Billerud Latvia" darbības modelis ir balstīts uz 3 pamatprincipiem:

✓ augstākās kvalitātes izejmateriāli ✓ jaudīgi tehnoloģiskie risinājumi ✓ plašs starptautiskais sadarbības tīkls

AA apjoms, SIA

"Dārznieki" , Lejasciema pagasts, Gulbenes nov., LV-4412
Apraksts:

SIA "AA Apjoms" izkopj no kokiem un krūmiem aizaugušas platības. Pērkam cirsmas, veicam meža apsaimniekošanu, mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē un Ziemeļlatgalē.

Stārķi, ZS

Vēdenieši, "Starķi" , Susāju pagasts, Balvu nov. LV-4584
Mežizstrāde: ✓ Cirsmu izstrādes darbi ✓ Meža atjaunošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Meža tehnikas, treilera pakalpojumi Meliorācijas pakalpojumi: ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Dīķu rakšana un tīrīšana ✓ Grāvmalu pļaušana ZS "Stārķi" Viļakā: Mūsu uzņēmums darbojas jau kopš 1993. gada, un mūsu darbības pamatvirziens ir mežizstrādes darbi, kā arī piedāvājam: ✓ naftas produktu mazumtirdzniecību, ✓ blakus uzpildes stacijai Stārķi atrodas automazgātava, kur piedāvājam auto mazgāšanu, salona tīrīšanu, ✓ pārtikas  preces, ✓ auto  preces, ✓ meliorācijas pakalpojumus.

Ligzdiņas AJ, SIA

"Ligzdiņas" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Apraksts:

Mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē: zāģēšana, pievešana, kokmateriālu realizācija. Mežu kopšana, stādīšana. Mežu, cirsmu pirkšana.

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: SIA "EDMEKA" iepērk visā Latvijas teritorijā nekustamos īpašumus - mežus, lauksaimniecības zemes ar ēkām, ar apgrūtinājumiem. Meža īpašumus - gan izstrādātu, gan daļēji izstrādātu, gan kailcirtes. Sniedz mežizstrādes pakalpojumus: forvardera, kniebējgalvas, šķeldošanas pakalpojumi. Apauguma attīrīšana. Meža novērtēšanas pakalpojumi.

MPP tehnika, SIA

"Ozolaine" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražošanu un uzstādīšanu un meklē jaunas iespējas ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas tirgū. Mērķis ir kļūt par lielāko pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražotāju, turpinot nostiprināt savas pozīcijas Latvijas tirgū, kā arī specializēties savā nozarē, kas ļauj esošajiem un potenciālajiem klientiem paļauties uz mūsu ieteikumiem.

Taudejāņi, ZS, Kokaudzētava

Taudejāni, "Taudejāņi" , Lendžu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4604
Apraksts: Pakalpojumu sniegšanas vieta - visa Latvija! Piedāvajam Austrumu izcelsmes egļu stādus (kailsakne).

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

Woodmaster, SIA

Piņķi, Parka 3, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
PĒRK CIRSMAS, ĪPAŠUMUS: • Cirsmas • Mežu ar zemi īpašumā • Kokmateriālus pie ceļa

 

MEŽIZSTRĀDES PAKALPOJUMI:

• Harvestera pakalpojumi – kokmateriālu sagatavošana • Forvardera pakalpojumi – kokmateriālu pievešana • Treilera pakalpojumi – tehnikas pārvadājumi • Kravu pārvadājumi – kokvedēja pakalpojumi • Buldozera pakalpojumi – risu līdzināšana mežā