Mežsaimniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tabesco, SIA

Valmiermuiža, Vidzemes 2, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Cirsmas, pērk cirsmas, cirsmu pirkšana, kokmateriāli, apaļkoki, apaļkoku iepirkšana, mežizstrādes pakalpojumi, mežizstrāde, kokmateriālu pirkšana pie ceļa. Cirsmu pirkšana Valmiera, cirsmu pirkšana Cēsis, cirsmu pirkšana Limbaži, cirsmu pirkšana Valka, cirsmu pirkšana Smiltene, cirsmu pirkšana Madona, cirsmu pirkšana Gulbene, cirsmu

Apse KL, SIA

Ieriķu 67a, Rīga LV-1084
Cirsmu izstrāde, Kokvedēja pakalpojumi, Meža zāģēšana ar harvesteru, Harvestera pakalpojumi, forvardera pakalpojumi, Nozāģēto koku treilēšana, Apaļkoku pārvadājumi, Pameža tīrīšana, Dastošana, Cirsmu iestigošana, Projekta izveide, Īpašuma novērtēšana, Dokumentu novērtēšana, Nodokļu konsultācijas, Mežizstrāde, mezizstrade.lv,

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Alra"- mežsaimniecības uzņēmums, kurš dibināts 2001. gadā un jau vairāk nekā 21 gadu nodrošina pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Mūsu darbības pamatvirzieni ir: garo koku marķēšana, zāģēšana. Nepieciešami stabiem, guļbūvēm, guļbaļķiem.  Garo koku transportēšana no meža līdz nozīmētai vietai. Ir specializēts transports - varam transportēt līdz 20 metrus garus kokus. Nodrošinām pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Zāģējam un izvedam kokus no meža līdz ceļa malai. Iepērkam visa veida apaļkokus. Stabu apaļkokus no 9 līdz 16 metriem, guļbaļķus no 7 līdz 9 metriem, finiera klučus un citus. Pērkam meža īpašumus. Treileru pakalpojumi. Pārvadājam smago tehniku, meža traktorus, ekskavatorus. Strādājam Kurzemes reģionā.

MAZIE BRAKŠI, SIA

Gaismas 24-3, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi: ✓ Arborists ✓ Bīstamo koku zāģēšana ✓ Koku kopšana ✓ Koku vainaga veidošana ✓ Celmu frēzēšana ✓ Šķeldošana ✓ Mauriņa aerācija Apraksts:

SIA "MAZIE BRAKŠI" ir uzņēmums, kas sniedz arboristu/kokkopju pakalpojumus, nodarbojas ar īpašumu labiekārtošanu, zāles/mauriņa pļaušanu.

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Apraksts:

Mežizstrādes uzņēmums Alūksnē, Gulbenē, Balvos. SIA "Canis" galvenais darbības virziens ir mežizstrāde: koku zāģēšana, griešana, apauguma novākšana, celmu plēšana, apaļkoku, kokmateriālu pārvadājumi, ekskavatora pakalpojumi, zemes darbi. Cirsmu pirkšana. Mežu, meža pirkšana. Iepērkam mežus, cirsmas. Kokvedēja pakalpojumi. Kokvedēji. Kokvedējs. Hārvestera, forvardera pakalpojumi. Cirsmu izvešana. Mežizstrādes tehnika.

J.G. Vēres, SIA

"Dzilnas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2151
Apraksts:

"J.G. Vēres", SIA uzņēmums piedāvā mežizstrādes, meža apsaimniekošanas pakalpojumus un zāģmateriālu ražošanu.

Takser, SIA

Kazarmu 12, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

"Takser", SIA piedāvā metālapstrādes pakalpojumus, kā arī meža īpašumu novērtēšanu un pirkšanu. 

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Apraksts:

SIA "D.Z. Mežs" dibināta 2012. gadā ar mērķi palīdzēt mežu izstrādāšanā un apkalpošanas servisa nodrošināšanā. Darbus veic galvenokārt Vidzemē, bet klienti ir visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas ar mežizstrādi, ražo un tirgo zāģmateriālus un malku.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Grantiņi 1, SIA

Gaujasrēveļi, "Kartona fabrika 2" , Rankas pagasts, Gulbenes nov. LV-4416
Apraksts:

"Grantiņi 1" ir viens no vadošajiem mežizstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas ir sasniegts ar neatlaidīgu un mērķtiecīgu darbu, godprātīgu un lojālu attieksmi pret klientiem un sadarbības partneriem. Mūsu galvenie pakalpojumi: mežizstrāde, kokmateriālu transports, šķelda. Piedāvājam arī treileru, iekrāvēju un remontdarbnīcas pakalpojumus.

EP Forest, SIA

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Mežizstrāde, ✓ Harvestera un forvardera pakalpojumi Vidzemē un Latgalē, ✓ Mežsaimniecība, ✓ Mežu un cirsmu pirkšana. Par uzņēmumu:

Mežsaimniecība un mežizstrāde. Palīdzam sagatavot nepieciešamos dokumentos ciršanas tiesībām. Pērkam nekustamos īpašumus Vidzemē un Latgalē. Mūsu moto - "Godīgums ir labākā politika". 

ZL.LV iesaka

ENKO, SIA

Pasta 47, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi:: ✓ aizaugušu īpašumu attīrīšana, ✓ meliorācijas grāvju attīrīšana, ✓ aizaugušas lauksaimniecības zemes attīrīšana, ✓ koku un krūmu zāģēšana, ✓ īpašumu attīrīšana no krūmiem un kokiem, ✓ mežmalu attīrīšana, ✓ krūmu zāģēšana, ✓ šķeldošana.

Ozols IS, SIA

Dzintara 2, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzņēmums galvenokārt specializējas:: ✓ meža īpašumu un cirsmu iegādē, ✓ mežistrādes un transporta pakalpojumu sniegšana, ✓ kokmateriālu tirdzniecība un enerģētiskās koksnes ražošana. SIA Ozols IS ir mežistrādes uzņēmums.:

Mūsu bizness ir mežizstrādes pakalpojumu sniegšana, kas specializējas drošā un efektīvā kokmateriālu ieguvē. Ar pieredzējušu mežizstrādātāju un mūsdienīga aprīkojuma komandu esam veltīti kvalitatīvu rezultātu sniegšanai saviem klientiem. Mēs saprotam ilgtspējīgas mežsaimniecības prakses nozīmi un esam apņēmušies saglabāt mūsu mežu veselību un skaistumu nākamajām paaudzēm. Mūsu mežizstrādes pakalpojumi ir paredzēti, lai maksimāli palielinātu mūsu klientu koksnes ieguldījumu vērtību, vienlaikus samazinot ietekmi uz vidi. Neatkarīgi no tā, vai esat privāts zemes īpašnieks vai liela komercorganizācija, mums ir zināšanas un resursi jūsu vajadzību apmierināšanai. Tāpēc, ja meklējat uzticamu partneri savām mežizstrādes vajadzībām, meklējiet ne tālāk par mūsu biznesu. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums gūt maksimālu labumu no saviem mežiem.  

TK, SIA

"Lejasvītoli" , Trapenes pagasts, Smiltenes nov., LV-4348
Pakalpojumi:

Mežizstrādes pakalpojumi:

Koku zāģēšanas/zāģeru pakalpojumi

Koku pievešanas pakalpojumi

Mežsaimniecības pakalpojumi:

Jaunaudžu un agrotehniskās kopšanas pakalpojumi

Platību attīrīšana no apauguma

Pameža tīrīšanas pakalpojumi

Koku stādīšanas pakalpojumi

 

SSB Timber, SIA

Linejciems, "Ilbatas" , Lībagu pagasts, Talsu nov. LV-3258
Par uzņēmumu:

Pieredze, zinoša komanda un ilgtspējīgi pārvaldības rīki ļauj mūsu uzņēmumam radīt dažādus individuālus apsaimniekošanas risinājumus visa veida īpašumiem. Veicam arī plaša spektra demontāžas un labiekārtošanas darbus, izbūvējam ceļus, nobrauktuves un grāvju sistēmas.

15 gadu pieredze mežsaimniecības nozarē. Apsaimniekojam dažāda rakstura mežus un nemeža teritorijas ar apaugumu. Aicinām sadarbībai!

A.D., SIA, Zemes, īpašumu noma, pirkšana

Naukšēni, "Vārpas 5" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Darbības jomas:

Lauksaimniecības zemju, nekustamo īpašumu un mežu pirkšana un noma Rūjienā, Naukšēnos, Rencēnos, Kārķos, Ērģemē, Jeros, Vilpulkā, Lodē, Sēļos, Valmierā. Transporta pakalpojumi, šķeldas un malkas tirdzniecība, šķeldošana. Graudkopība.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Ekoforest, SIA

Lāčplēša 145-3, Rīga LV-1003
Par SIA "Ekoforest":

Uzņēmuma kolektīvs pulcē cilvēkus, kurus vieno mīlestība pret dabu, mežu un savu darbu. Mēs mežu uztveram ne tikai kā ekonomisko vērtību, bet arī kā emocionālo vērtību, tādējādi savā darba praksē mēs cenšamies sabalansēt šīs divas vērtības, nodrošinot maksimāli efektīvu mežu apsaimniekošanu.

Ar savu darbu un zināšanām gribam veicināt un nodrošināt Latvijas mežu fonda saglabāšanu un uzlabošanu. Ticam, ka zaļa un sakopta Latvija ir nepieciešama ne tikai šodienai, bet arī kā mantojums nākamajām paaudzēm

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.