Medicīnas centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Aijas Klaubergas ģimenes ārsta prakse

Nīcgales 5-324, Rīga LV-1035
Ģimenes ārsts, ģimenes ārste, ārsta prakse, ģimenes ārsta prakse, ārsta prakse Purvciemā, ģimenes ārsts Purvciemā, ģimenes ārsts VCA AURA, ārsta prakse AURA, slimību diagnostika, slimību ārstēšana, slimību ārstēšana bērniem, slimību ārstēšana pieaugušajiem, bērnu ģimenes ārsts, pieaugušo ģimenes ārsts, recepšu medikamenti, medicīniskā

Beķera V. ārsta prakse ķirurģijā

Bastiona 24-3.st., Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Medicīna, medicīniskā palīdzība, palīdzība ambulatorā, palīdzība stacionārā, ārstu prakse, ārstu prakses ķirurģijā, ķirurgs, ārsti ķirurgi, ambulatorās konsultācijas, vēnas, vēnu ārsts, vēnu lāzeroperācijas Valmiera, vēnu lāzeroperācija, vēnu operācijas, vēnu slimību ārstēšana, vēnu diagnostika, ultrasonogrāfija vēnām, vēnu

Dinsbergas klīnika, SIA

Skanstes 52, Rīga LV-1013
Daktere Dinsberga, ginekoloģe Dinsberga, Inta Dinsberga, dr. Dinsberga, dr. Dinsberga prakse, Ginekologs Rīgā, ginekologs Rīgas centrā, ginekologs - endokrinologs, dzemdību speciālists, ginekoloģija, sieviešu ārsts, ginekologa privātprakse, labs ginekologs, privātprakse ginekoloģijā, dzemdību speciāliste, www.intadinsberga.lv,

Detox, SIA

Kārļa Mīlenbaha 18, Rīga LV-1050
Apraksts: "Detox" ir privāts medicīnas centrs, kas sniedz stacionāro un ambulatoro narkoloģisko palīdzību. Klīnika speciālisti veic alkoholisma un narkotiskās atkarības ārstēšanu ar modernām un starptautiski atzītām metodēm, tajā skaitā, izmantojot preparātu Naltrexone, kas palīdz izvairīties no opiātatkarības recidīvu atkārtošanās. Medicīnas centrā "Detox" ir iespējams iziet detoksikācijas procedūru, saņemt konsultācijas un patiesu informāciju par jebkura veida ķīmiskās atkarības ārstēšanas metodēm, kā arī sastādīt individuālu ārstēšanas plānu. Palīdzība narkomāniem un alkohola atkarīgiem tiek sniegta anonīmi un jebkurā diennakts laikā.

Surdovest, SIA

Ieriķu 20, Rīga LV-1084
Pakalpojumi: ✓ Deguna, ausu, kakla akūtu un hronisku slimību ārstēšana; ✓ Dzirdes un vestibulārā aparāta funkcionālā stāvokļa diagnostika; ✓ Dzirdes aparāti; ✓ Ārstēšanu bez operācijas - konservatīvo ārstēšana; ✓ Akupunktūra jeb adatu terapija Surdovest:

Nosaukums "Surdovest" nozīmē Surdoloģiskais vestibulārās rehabilitācijas centrs. Ko tas nozīmē praksē? - To, ka šajā centrā sertificēts ārsts-otolaringologs Aivars Plēpis izārstēs no dažādām ausu-kakla-deguna saslimšanām - iesnām, rinīta, tonzilīta un citām. Lai uzstādītu precīzu diagnozi, dakteris izmanto vismūsdienīgāko metodiku, tajā skaitā endoskopiju. Endoskopija ļauj redzēt to, ko nav iespējams apskatīt ar neapbruņotu aci, un atklāt ausu, kakla vai deguna slimību jau sākumstadijā.

Cilmes šūnu banka, SIA

K.Valdemāra 33a-1A, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA “Cilmes šūnu banka” ir pirmā, ar visilgāko pieredzi Latvijā, akreditētā cilmes šūnu banka. Uzņēmums Latvijā darbojas kopš 2004. gada 24. februāra, strādā 24/7 režīmā. SIA “Cilmes šūnu banka” ir reģistrēta ārstniecības iestāžu reģistrā un ir saņēmusi Zāļu valsts aģentūras izsniegtu audu un šūnu izmantošanas atļauju. Šie dokumenti apliecina, ka SIA “Cilmes šūnu banka” ir novērtēta un atbilst normatīvo aktu prasībām un ir tiesīga veikt šādas darbības: privātai izmantošanai paredzētu nabassaites asiņu un audu ziedošana, ieguve, laboratoriskā izmeklēšana, nolūkā nodot tos tālākai apstrādei “Polski Bank Komorek Macierzystych” S.A. (PBKM). PBKM ir SIA "Cilmes šūnu banka" "mātes" kompānija, kas apvieno nabassaites bioloģiskā materiāla bankas un kuras starptautiskais zīmols ir FamiCord.

Salvere IR, SIA, Audžes ārstu prakse Madonā

Rūpniecības 20 k.7-1, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ārsta ginekologa - dzemdību speciālista konsultācijas. Grūtnieču aprūpe un novērošana, ginekoloģiskā un grūtnieču ultrasonogrāfija.

Sintijas Vasiļevskas - ārsta palīga (feldšera) prakse

Pasta 47-224c, Jelgava LV-3001
Prakse piedāvā::

Savā praksē piedāvāju konsultācijas (gan pieaugušajiem, gan bērniem), dažādas medicīniskās manipulācijas, vakcināciju, kā arī mājas vizītes. Darba laiks pielāgots vairāk dienas otrajai pusei/vakariem un brīvdienām. Mērķis - padarīt ambulatoro medicīnu pieejamāku darba aktīvajiem cilvēkiem. Individuāla pieeja katram pacientam mājīgās ārstniecības iestādes telpās Jelgavā, Pasta ielā 47 - 224C. Droši sazinies ar mani pa tālr. 25258333, e-pastu: vasilevska.sintija@gmail.com vai sociālajos tīklos, izklāsti savu medicīniskā rakstura problēmu, vajadzību! Ar lielāko prieku uzklausīšu un atradīšu, ieteikšu labāko risinājumu savas medicīniskās kompetences ietvaros!

Kopā mēs noteikti dzīvi padarīsim veselīgāku un produktīvāku!

Bārbeles doktorāts

Bārbele, Doktorāta 1, Bārbeles pagasts, Bauskas nov., LV-3905
Apraksts:

Ģimenes ārsts Skaistkalnē un Bārbelē. Piedāvājam ģimenes ārsta Ulda Mantona pakalpojumus. Ārsta prakses telpas pieejamas invalīdiem ratiņkrēslā (tikai Skaistkalnē).

 

Daktera Ivara Strazda ārsta pediatra privātprakse

Republikas 5-304, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Ivara Strazda ārsta pediatra privātprakse ārstē bērnus no dzimšanas līdz 18 gadu vecumam. Pieņemšana pēc pieraksta, mājas vizītes, vizīti iespējams pieteikt pa telefonu 27869230. Darba laiks trešdien, piektdien no plkst.16.00 līdz plkst.19.00. Mājas vizītes iespējamas jebkurā nedēļas dienā, iepriekš vienojoties.

Medicīnisko konsultāciju un ārstēšanu sniedz jebkurā dienā, arī brīvdienās un svētku dienās, tas ir, izbrauc mājas vizītēs.

Ārstu prakse Saulespuķe, SIA

A.Čaka 83/85-2.st., Rīga, LV-1011
Par ārstu praksi:

"Saulespuķē" jums palīdzēs augsti kvalificēti un pieredzējuši ģimenes ārsti, ginekologi, ultrasonogrāfi, masieri, endokrinologs, dermatovenerologs, neirologs un kardiologs.

Auramed, SIA, Veselības centrs (0100-00189)

Pieraksts uz maksas pakalpojumiem: Pirmdiena-trešdiena (8.00-19.00) Ceturdiena (9.00-12.00) BRĪDINĀJUMS : No 1.jūlija līdz 31.augustam maksas pakalpojumi netiks veikti!
Dzirciema 84a-2.st., Rīga LV-1055
Apraksts:

Veselības centrs "Auramed" piedāvā valsts apmaksātos pakalpojumus pie kvalificētiem ģimenes ārstiem O.Maļinovska, S.Sazonova, T.Geletko. Pieejami arī maksas pakalpojumi pie neirologa I.Golubevas. Speciālisti Jūs konsultēs uroloģijā, pieejama urologa konsultācija ar prostatas transrektālo ultrasonogrāfiju (TRUSI). Fizioterapeits, novērtējot Jūsu funkcionālo stāvokli, veiks masāžu, ārstniecisko vingrošanu, teipošanu. Pieejami laboratoriskie izmeklējumi, acu tonometrija, EKG, venozas un muskulāras injekcijas, vakcinācijas. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm. Pacientu ar funkcionāliem traucējumiem (arī ratiņkrēslā) pieņemšana notiek atsevišķā pieņemšanas telpā 1.stāvā pēc pieraksta (nav pieejama speciāla tualete).

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Piļipčuka Tatjana - ģimenes ārsta un neirologa prakse

Raiņa 16-1a, Jelgava LV-3001
Ģimenes ārsts, neirologs:

Piļipčukas T. ģimenes ārsta prakse apkalpo pacientus šādā Jelgavas teritorijā: Rīgas iela - Valdeka - Loka maģistrāle - Aviācijas iela - P.Lejiņa iela - A.Pumpura iela - A. Kronvalda iela - Valdekas pils.

Pogas G. ārsta terapeita prakse

Baložu 9a, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ Obligātā veselības pārbaude ✓ Profilakse ✓ Veselības pārbaude Par mums::

Kvalificēts ārsts un medicīnas personāls sniedz plaša profila ambulatoros pakalpojumus iedzīvotājiem savas dzīves vai darba vietas tuvumā, nodrošina pakalpojumus pilnā veselības aprūpes ciklā — no veselīga dzīvesveida uzturēšanas iespējām līdz diagnostikai un ārstēšanai.

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse

Valmiermuiža, Draudzības 12a, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Apraksts:

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse Valmierā un Valmiermuižā. Prakses darba laiks: P. 10.00-19.00, O., Ce. 8.00-16.00.

Baranovskas Ā. ģimenes ārsta prakse

Bērzpils 12, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Ārsta pakalpojumi:: ✓ Medicīniskā palīdzība ✓ Ārsts terapeits ✓ Pediatrs ✓ Slimību diagnostika ✓ Profilaktiskās apskates ✓ Vakcinācija ✓ Veselības pārbaudes Ģimenes ārsts:

Prakse pieejama pacientiem ar kustību traucējumiem. Ārijas Baranovskas ģimenes ārsta prakse Balvos.

Dr. Vijas Plūmes ginekoloģijas privātklīnika - diagnostika un ārstēšana, ginekoloģiskās operācijas, ultrasonogrāfija, dzemdniecība

Bruņinieku 67, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Dr. Vija Plūme ir sertificēts operējošs ginekologs. Dr.Plūmes ginekoloģijas privātklīnikas pakalpojumi: - Ginekoloģiskās konsultācijas. - Laparoskopiskas operācijas. - Histerorezektoskopija. - Dzemdes kakla elektroekscīzija. - Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija. Konsultācijas Rīgā un Ādažos.

Ļuda Zariņa - ģimenes ārsta un arodveselības un arodslimību ārsta prakse

Vandzene, "Rozes" , Vandzenes pagasts, Talsu nov., LV-3281
Apraksts:

Zariņa Ļuda - ģimenes ārsta un arodveselības un arodslimību ārsta prakse.

Līgas Vaļģes ārsta prakse, SIA

Ventspils 12, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Pakalpojumi:: ✓ Adatu terapija ✓ Neiroloģija ✓ Slimību diagnostika ✓ Slimību ārstēšana Ārsta prakse:

Līgas Vaļģes ārsta prakse reģistrēta 2009. gadā. Iedzīvotāji novērtējuši pozitīvo attieksmi un augsto profesionalitāti veselības pakalpojumu jomā. Veselības centrā pieejami arī fizioterapeita un ergoterapeita pakalpojumi.