Medicīnas centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lejnieces I. ģimenes ārsta prakse

Raiņa 70-18, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Lejniece Inese, ārsts Pļaviņās, ģimenes ārste Lejniece, ārsta prakse, ģimenes ārste, vakcinācijas, daktere Lejniece, ārstu prakse, vakcīnas Pļaviņās, mājas vizītes, spirogrāfija, potītes brahiālā indeksa noteikšana, dermatoskopija, urīna analīzes, magnetolāzera procedūras. 

Ģimenes veselības prakse Hēbe, Ilvas Koškinas privātprakse, SIA

Lielā 3a-3.stāvs, Jelgava LV-3001
Ģimenes ārsts, ģimenes ārsta konsultācijas, ģimenes ārsts Jelgavā, doktorāts, doktorāts Jelgavā, dr. Koškina, daktere Koškina, dr. Ilva Koškina, ārsts pieaugušajiem, bērnu ārsts, zīdaiņi, ārsts zīdaiņiem, mājas vizītes, jaundzimušo aprūpe, slingu siešana, slingu siešanas apmācības, sanitārās grāmatiņas, ārsta homeopāta konsultācija,

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Poliklīnika, veselības centrs . Atveseļošanās centrs .

Paturskas I. ģimenes veselības centrs, SIA

A.Saharova 3a, Rīga LV-1082
Veselības centrs , ģimenes veselības centrs , ārstu prakse, ģimenes ārstu prakse, papilomu ektrokoagulācija

Svetlana Kaļenčuka-ārsta prakse neiroloģijā

Sudrabu Edžus 9 k.6, Jelgava LV-3001
Kaļenčuka Svetlana, neirologs Jelgavā, Konsultācijas, klasiskā homeopātija, dažāda veida blokādes, manuālās terapijas elementi, Osteorefleksoterapija, homeosiniatrijas procedūras.
ZL.LV iesaka

Aijas Salmgriezes ģimenes ārsta un pediatra prakse

Tārgales 19, Ventspils LV-3602
Pediatrs Ventspilī, ģimenes ārsts Ventspilī, veselība, konsultācijas, medicīniskie pakalpojumi, ārstu prakses, ārsta prakse.

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

MP, IU

Parka 14, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Vidrižu doktorāts, SIA

Gravas, Ambulances 1, Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013

Dr. A.Šmitiņas privātprakse, SIA

Carnikava, Rīgas 14a, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Apraksts:

Andas Šmitiņas ģimenes ārsta prakse Carnikavā. Nodrošinam veselības aprūpi, konsultējam.

ARS Diagnostikas klīnika

J.Asara 3, Rīga, LV-1009
Krūts vēža diagnostikas centrs: ✓ Mamogrāfija ar tomosintēzi ✓ Krūts dziedzeru ultrasonogrāfija ✓ Magnētiskā rezonanse krūšu dziedzeriem ✓ Onkologa konsultācijas

Auxilia Prima, SIA, Ārstu prakse

Ventspils 17, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Ginekologu-dzemdību speciālistu konsultācijas ✓ Grūtnieču vingrošana ✓ Fizioterapeits ✓ Ultrasonogrāfija AUXILIA PRIMA PIEDĀVĀ::

Ginekologu-dzemdību speciālistu konsultācijas (sertificēti speciālisti):

✓ Sandra Vītiņa,  ✓ Zane Krastiņa,  ✓ Inga Rubule,  ✓ Kristīne Ķempe,  ✓ Elīna Bērziņa,  ✓ Anna Langrate-Odiņa,  ✓ Klinta Lisnere,  ✓ Marta Slaidiņa.

Ginekoloģiskās un grūtniecības pakalpojumus. Fizioterapeita konsultācijas - (sertificēts speciālists Kristīne Rēboka).

<p "=""> Grūtnieču vingrošanu, pēc dzemdību vingrošanu, ārstniecisko vingrošanu (sertificēts speciālists Kristīne Rēboka).

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Duntes 20 k.1, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Latvijas Mikroķirurģijas centrs

Brīvības gatve 410-2.st., Rīga LV-1024
Kapēc mēs: ✓ Augsta profesionalitāte

Jums palīdzēs starptautiski pazīstami Latvijas vadošie plastikas ķirurgi un rokas ķirurgi, kas profesionālās zināšanas apguvuši un regulāri papildina ASV, Singapūras, Norvēģijas, Vācijas un Austrijas klīnikās. No mūsu enerģiskajiem speciālistiem mācās citi vietējie kolēģi – jūs būsiet patiesi drošās rokās!

Multidisciplināra pieeja

Mūsu komandu veido pieredzes bagāti plastikas ķirurgi, traumatologi, ortopēdi, rokas ķirurgi, bērnu ķirurgi, anesteziologi, reanimatologi, ergoterapeiti un diagnostiskās radioloģijas speciālisti. Tas nozīmē, ka saņemsiet visu nepieciešamo speciālistu konsultācijas un palīdzību vienuviet.

Komfortabli apstākļi

Pēc operācijas jūs varēsiet netraucēti atpūsties mājīgās telpās, kur par jums rūpēsies pieredzējis un atsaucīgs personāls. Nodrošinām ērtu servisu, personīgu attieksmi un konfidencialitāti.

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Produkcija:: ✓ Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi forAsept ✓ Pretsēnīšu, pretbakteriālie līdzekļi forA ✓ Medicīniskās zeķes forA ✓ Kompresijas zeķes un zeķubikses Avicenum ✓ Profesionālās kompresijas sporta zeķes ROYAL BAY ✓ Sieviešu zeķes un zeķubikses ✓ Ārstnieciski-profilaktiskās mutes dobuma kopšanas līdzekļi Albadent ✓ Kosmētikas līdzekļi ✓ Kosmētikas līnijas (zīmoli) ✓ Līdzekļi pret odiem un ērcēm ANTI-GNUS ✓ Līdzekļi dzīvniekiem Zoosept ✓ Jostas un stājas korektori

Tukuma slimnīca

Raudas 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: Ambulatorā, stacionārā palīdzība, slimnīca, poliklīnika, slimnīcas, traumatologs Tukumā.
ZL.LV iesaka

MT fizioterapijas privātprakse

Kraujas 6, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Komanda:

Mūsu lielākais lepnums ir komanda. Katrs no mūsu komandas dalībniekiem ir ar augsti kvalificētu izglītību savā jomā, sniedz augstākā līmeņa fizioterapijas un ārstniecības pakalpojumus, kuru efektivitāte ir balstīta zinātnē un daudzu gadu pieredzē.

Piedāvājam plašu fizioterapijas pakalpojumu klāstu profesionālu un sertificētu speciālistu vadībā:: ✓ Fizioterapija traumatoloģijā, ortopēdijā, neiroloģijā; ✓ Klasiskā masāža, sporta masāža , grūtnieču masāža; ✓ FIZIOTERAPIJA , fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem; ✓ Teipošanas pakalpojumi, kinezioloģiskā teipošana; ✓ Rehabilitācijas programma, atveseļošanās procesa programmas sastādīšana pēc traumām; ✓ Traumu profilakse, rehabilitācija. Ārstnieciskā vingrošana; ✓ Mājas vizītes -  Ārstnieciskā vingrošana, fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā