Nodokļu konsultācijas, visā Latvijā

Drukāt

OZO Investments, SIA

Valdeķu 53-226, Rīga LV-1058
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

Ogres grāmatvedība, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Finanšu konsultācijas . Grāmatvedības konsultācijas . Nodokļu konsultācijas .

Ogres novada pašvaldība

Brīvības 33, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pašvaldība, pašvaldības, Ogres pašvaldība, sociālie pakalpojumi, izziņas, nodokļu konsultācijas , Ogres

Olga Burmaka, grāmatvedības pakalpojumi

Friča Brīvzemnieka 56, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības dokumentu sagatavošana: Gada pārskatu sagatavošana, Noformēšana, Sagatavošana, Izsniegšana ✓ Nodokļu konsultācijas: Nodokļu atmaksa, Juridiskām personām, Fiziskām personām ✓ Uzņēmuma pārstāvniecība VID: PVN atskaišu sagatavošana, VID atskaišu sagatavošana ✓ Darba algas aprēķināšana Personāla dokumentu kārtošana ✓ Statūtu grozījumiOperatīvā uzņēmuma bilances sagatavošana Maksājumu uzdevumu sagatavošana ✓ Pamatkapitāla uzskaiteUzņēmumu kompānijas reģistrēšana Mikrouzņēmuma dibināšana un likvidēšana Uzņēmuma personāla dokumentācijas kārtošana Uzņēmumu reorganizēšana

 

Orivas, SIA

Kuģu 24, Rīga LV-1048

PB Finanses, SIA, pilna servisa finanšu kompānija

Turpinām strādāt klātienē!
Lielais prospekts 54 - 9, Ventspils, LV-3601
Par uzņēmumu:

Mūsu galvenais darbības rezultāts - pārskatāma un korekta grāmatvedības uzskaite un saskaņā ar starptautiskajiem standartiem (IFRS) sastādīti finanšu pārskati, kam ir svarīga loma uzņēmuma saimnieciskās darbības efektivitātes paaugstināšanā un prestiža veidošanā.

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000018.

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga, LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

PKF Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

SIA "PKF Latvia" ir licencēta zvērinātu revidentu komercsabiedrība, kura sniedz revīzijas, grāmatvedības, uzņēmumu padziļinātas finanšu izpētes (due diligence), kā arī citus konsultatīvus pakalpojumus komersantiem, kuri darbojas vai vēlas uzsākt darbību Latvijā. SIA PKF Latvia ir Latvijas zvērinātiem revidentiem piederoša kapitālsabiedrība. 

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

ZL.LV iesaka

Paus Konsults, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Paus Konsults - Profesionāli risinājumi parādu piedziņā!:

Vadošais parādu ārpustiesas piedziņas uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi! 

Paus Konsults ir viens no pieredzējušākajiem parāda atgūšanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu sadarbības partneri ir lielākās Latvijas kredītiestādes, finanšu institūcijas, telekomunikāciju uzņēmumi, komunālo, apsaimniekošanas un energoapgādes pakalpojumu sniedzēji, ārstniecības iestādes, u.c. nozaru uzņēmumi. Esam elastīgi, ņemot vērā parādu specifiku un klientu vēlmes, atgūstam parādus ar lielāko efektivitāti, atrodam individuālu pieeju katram klientam. Pret saviem pienākumiem izturamies rūpīgi, ar vislielāko atbildības sajūtu, uzdotos darbus izpildām profesionāli, ievērojot spēkā esošo normatīvo aktu un vispārpieņemto ētikas normu prasības.

Pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Pilsētu informācijas portālu tīkls:

Pilsētu informācijas portālu tīklā Pilseta24.lv ietilpst 31 Latvijas pilsētas portāli. Šeit iespējams uzzināt konkrētā reģiona aktivitātes, iepazīties ar vietām un objektiem, ko vērts aplūkot, kā arī atrast sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu, meklējot to noteiktā pilsētā vai tās apkaimē. Izmantojot karti, iespējams ērti izveidot tūrisma maršrutu, ieplānojot ne vien apskates vietas, bet arī to, kur nakšņot vai ieturēt maltīti. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā Pilseta24.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību konkrētā reģionā vai visā Latvijā!

Powerbuy, SIA

Rīgas 1-4, Mazsalaca, Valmieras nov. LV-4215

Pratensis, SIA

"Jaunlietņi", Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

Profit NN, SIA

Upes 2A-37, Rīga LV-1013
Grāmatvedības pakalpojumi, Grāmatvedības pakalpojumu Rīgā, Grāmatvedība, Uzņēmuma reģistrācijas pakalpojumi, Nodokļu
ZL.LV iesaka

Prosperous, SIA, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi

Lielā 24, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Zināšanas, mīlestība pret darbu, smaids un cilvēciskas attiecības – izaugsmes pamats jebkurā gadsimtā! Mums ir vairāk nekā 16 gadu darba pieredze ar dažādu nozaru uzņēmumiem, konsultējot nodokļu jautājumos un sniedzot pilna servisa grāmatvedības pakalpojumus. Individuāla apkalpošanas stratēģija katram klientam! Uzticiet savu grāmatvedību mums!

Pārvaldības sistēmas, SIA

"Ritvari", Rumbula, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121

Quantum satis, SIA

Braslas 29-5, Rīga, LV-1084
, juridisko personu grāmatvedība, grāmatvedis, atskaites, atskaites sniegšana, audits, nodokļu konsultācijas , iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācijas aizpildīšana, mikrouzņēmuma grāmatvedība, atskaites EDS, nodokļu