Pieminekļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

A.Ceriņa akmens apstrāde, IK, Darbnīca

Gulbju 31, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Izgatavošana pēc pasūtījuma: pieminekļi , soliņi, kapu apmales, kapu iežogojumi, sētiņas., Kapu pieminekļi Aizkrauklē, Preiļos.

Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca SIA Akmens Raksti

Rūpnieku 19, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Akmens apstrāde, pieminekļi , pieminekļu restaurācija, laukakmeņi, akmens galdi, akmens soliņi, kapu apmales, Akmens raksti Ogrē, granīta pieminekļi Ogrē, pieminekļi Rīgā, Karēlijas akmens, Zviedrijas akmens, Somijas

Dzintars L, SIA

Liepājas 5b-1, Priekule, Dienvidkurzemes nov. LV-3434
✓ Kapu apmales (granīta, betona) ✓ Futrāļi, granīta, betona (atvērtie, aizvērtie, daļēji aizvērti) ✓ Kapu pieminekļi (plāksnes u.c.) ✓ Gravēšana (portreti, ainavas) ✓ Restaurācija un kopšana ✓ Objekta mērīšana un tāmju sagatavošana, uzstādīšana

Akmeņkaļu darbnīca

Kapu pieminekļi. Kapu labiekārtošana.
Miera 11, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Veicam:: ✓ Sakārto kapu vietu pirms un pēc bērēm ✓ Kapu sakopšana pirms kapu svētkiem, svecīšu vakara ✓ Veicam kapu labiekārtošanu un apzaļumošanu ✓ Kapu sakopšana ikdienā visu sezonu Piedāvājam:: ✓ Kopiņu presēšana ✓ Smilts vai grants ✓ Melnzeme ✓ Akmens šķembas ✓ Oļi ✓ Apstādījumi ✓ Pieminekļi ✓ Apmales ✓ Kapu soliņi

AKMEŅKALTUVE, kapu pieminekļi, apmales Valmierā

Jaunvāles 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Kapu pieminekļi, kapu apmales Valmierā. Dārza skulptūras. Akmeņkaļi Valmierā. Akmens apstrāde Cēsīs, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Vidzemē.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, apbedīšanas birojs Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Katoļu 5, Rīga LV-1003
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Mirušā transportēšana pa Latviju - 0,70 EUR/ km ✓ Steidzama kremācija (darba dienās, 24 stundu laikā) - 100.00 EUR ✓ Kremācijas zārks - 40.00 EUR ✓ Zārks - no 180.00 EUR ✓ Morga pakalpojumi, saglabāšana - 10.00 EUR diennaktī ✓ Čības, apģērbi, lakatiņi, tautiskās segas - no 15.00 EUR ✓ Sēru runa atvadu zālē - no 100.00 EUR ✓ Sēru mūzika (vijole, flauta, saksofons, solists, elektroniskās ērģeles) - no 100.00 EUR  ✓ Dekoratīvās urnas - no 50.00 EUR ✓ Urnas uzglabāšana virs 45 dienām - 2,00 EUR dienā, pēc iepriekšējās vienošanas - 10 EUR mēnesī ✓ Urnas piegāde līdz mājai pa Latviju - 25.00 EUR ✓ Urnas apglabāšana kapsētā (Rīgā, Valmierā) - 60.00 EUR ✓ Pavadvēstule urnas transportēšanai uz ārzemēm - 20.00 EUR ✓ Urnas nosūtīšana uz ārzemēm - pēc pieprasījuma    ✓ Dokumentu noformēšana (VSAA, SOC palīdzība, miršanas apliecība) - 25.00 EUR par katru dokumentu.

 

✓ Visas cenas noradītas ar PVN ✓ Citu firmu pakalpojumu cenas nav iekļautas ✓ Slimnīcas morga pakalpojumi cenā nav iekļauti ✓ Ievērojam Ministru kabineta noteikumi Nr.600 "Kremācijas noteikumi"

Bendzulis, akmeņkalis Balvos

Sporta 13a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Bendzulis ir rūpīgs akmeņkalis Balvos. Piedāvājumā ir dažādu akmens izstrādājumu izgatavošana pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam kapakmeņus, pieminekļus un citus objektus.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Valdis Volks, akmeņkaļu darbnīca, kapu vietu labiekārtošana

Pīlādžu 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Granīta pieminekļi. Kapu vietu labiekārtošana - sētiņas, apmales, soliņi, granīta vāzes, aprīkojumu izgatavošana un uzstādīšana. Strādājam visā Latvijā.

Tukuma apbedīšanas birojs Tāle SIA AB Tāle

Jāņa 9, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Tukuma apbedīšanas birojs "Tāle", sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Tukuma pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650. Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks. Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

Krustaceles NA, SIA, Normunda Arama apbedīšanas birojs Madonā

Rīgas 10, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts: Pilns apbedīšanas serviss! Katafalka pakalpojumi!

Pauzers, Tukuma apbedīšanas birojs

Pauzera 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Tukuma apbedīšanas birojs "Pauzers", sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Tukuma pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650. Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks. Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

AB Tāle, SIA, Tāle apbedīšanas birojs

Sabiles 5, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Kandavas apbedīšanas birojs sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Kandavas pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650.

Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks.

Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par uzņēmumu:

ZEMES IZAUKLĒTAS VĒRTĪBAS TAVĀ PASAULĒ. Akmeņkaļu darbnīca izgatavo kapu pieminekļus, soliņus, apmales, betona un granīta futlārus. Veicam kapavietu labiekārtošanu un kapavietu apzaļumošanu. Akmeņkalis ar lielu darba pieredzi veic arī kapu pieminekļu restaurāciju. Granīta galda virsmas, palodzes, kāpnes un strūklakas Akmens apstrāde mājai, dārzam, kapiem. Individuāla pieeja katram klientam.

Stendes akmens, SIA

Stacijas 25, Stende, Talsu nov. LV-3257
Pakalpojumi:

Kapu pieminekļu un piemiņas plākšņu izgatavošana, uzstādīšana. Izmantojam Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas un Karēlijas granītu.

 

– Kapu pieminekļu izgatavošana no granīta un Latvijas laukakmens.

– Granīta kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana un uzstādīšana.

– Betona kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana, uzstādīšana.

– Kapu pieminekļu, apmaļu un sētiņu atjaunošana, kapu labiekārtošana, seguma maiņa (grants, šķembas, mulča).

– Kapu soliņu izgatavošana.

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

Berggranit, Brāļu Bergu akmeņkaļa darbnīca

"Akmenskalni" , Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Pieminekļi: ✓ Kapu pieminekļi ✓ Publiskie pieminekļi ✓ Granīta apmales ✓ Akmens soliņi ✓ Labiekārtošana ✓ Pieminekļi dzīvniekiem Par darbnīcu:

Brāļu Bergu akmeņkaļa darbnīcā pārvērtīsim parastu akmeni Jūsu izvēlētajā mākslas darbā. Akmens apstrāde, dārza mēbeles, vāzes, kapu pieminekļi, soliņi, apmales. Kapu vietu iekārtošana un restaurācija.

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem