Pirts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
radiatori, PURMO radiatori, eļļas radiatori, elektriskie radiatori, alumīnija radiatori, eļļas radiators, pirts , krāsnis, pirts krāsns, elektriskās pirts krāsnis, krāsnis, apkures krāsnis, malkas krāsnis, čuguna krāsnis

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Apsītes AG, SIA

Meirēni , Vecpiebalgas pagasts, Cēsu nov. LV-4122
Apraksts: SIA "Apsītes AG" ir pieredze bērza, apses un melnalkšņa koka detaļu ražošanā. Pēdējos gados uzņēmums nodarbojas ar apses un melnalkšņa mēbeļu un pirts apdares materiālu ražošanu. Paralēli tiek ražoti taras materiāli.

Engels Hus, SIA

Meliorācijas 9, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par mums::

Norvēģu tipa guļbūves. Koka karkasa un paneļu mājas. Engels Hus meistaru komandai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze norvēģu dzeguļu pakša guļbūvju ražošanā un koka karkasa māju ražošanā. Mūsu māju būvniecībai mēs izmantojam tikai labākās kvalitātes kokmateriālus no Latvijas mežiem. Mums būtu liels gods radīt jūsu sapņu māju!

Abio, SIA - Veikals / Noliktava – Valmiera

"Ķeizari" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Produkti: ✓ Grīdas dēļi ✓ Ārējās apdares dēļi ✓ Iekšējās apdares dēļi ✓ Zāģmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Četrpusīgi ēvelētie materiāli ✓ Bezzaru priedes apdares līstes ✓ Krāsoti materiāli ✓ Kokskaidu briketes ✓ Kokskaidu granulas

Deppo, SIA, mikroautobusu noma, busu noma

Latgales 449, Rīga LV-1063
AUTO Jūsu vēlmēm un vajadzībām:: ✓ Vieglie auto ✓ pasažieru mikroautobusi ✓ kravas auto ✓ iespēja iznomāt piekabes, treilerus, jumta bagāžniekus, bērnu sēdeklīšus, navigācijas Par uzņēmumu:

Par uzņēmumu SIA "Deppo" - mikroautobusu pasažieru noma. Pasažieru busu noma un kravas busu noma. DEPPO RENT. Atrodamies Rīgā un Ogrē, iespējama arī piegāde. Auto noma ne tikai Latvijā, bet arī pa Eiropu. Cenas sākot no 10.00 līdz 40.00 EUR/diennaktī. Piedāvājam arī progresīvu atlaižu sistēmu. Automašīnas ir labā tehniskā un vizuālā kārtībā!

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

Bērzkalni, SIA, Kafejnīca

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pirts , sauna, tvaika pirts , turku pirts , pirtis, baseins 3 x 6 m. Trenažieru zāle, trenažieri.

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Apraksts:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

Ella.Ko, IK, brīvdienu māja

Silovi, "Zemkalni" , Kalniešu pagasts, Krāslavas nov. LV-5660
Apraksts:

Atrodas klusā, nomaļā vietā, meža ielokā. Kamīnzāle. Svinību telpa. Pirts. Tualete. 3 dzīvojamās istabas (10 personām). Dīķis, var makšķerēt, laivot, bērnu rotaļu laukums. Gleznaini auto maršruti pa mežu (ziemā un vasarā). Terase, skatu tornis, var sēņot, ogot. Atpūta ģimenei. Romantiska atpūta.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

Rāmavas Depkina muiža

Rāmava, Rāmavas 9, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Apraksts: Es esmu Rāmavas muiža. Mans lielākais prieks ir dāvāt brīnišķīgu noskaņu, sirds siltumu un neaizmirstamas atmiņas tiem, kuri pie manis ciemojas. Laipni lūgti Rāmavas muižā!

SRUBDOM, SIA

Brīvlauku 10, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Apraksts:

Uzņēmums ar ilgstošu pieredzi guļbūvju celtniecībā gan Latvijā, gan ārpus valsts robežām uzcels Jums siltu un izturīgu guļbūvi no profilētiem baļķiem. Kvalitatīvs darbs un pieņemamas cenas!

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Logi Preiļos, durvis Preiļos, metāla durvis Preiļos, skrūvpāļi, pontoni Preiļi, apkures katli, pirts
ZL.LV iesaka

Evento, SIA, būvuzņēmums

Silva, "Silva 16A" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

Mūsu pieredze ir krāta nu jau vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums SIA "Evento" dibināts 2000. gada 13. martā. Būvuzņēmumā praktiski no pirmsākumiem patstāvīgi strādā vairāki licencēti būvspeciālisti un būvobjektos strādājošo kodolu veido darbinieki ar vairākos gadu desmitos mērāmu pieredzi.