Pirts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Interjers, Mēbeles, Virtuves, Iebūvējamie skapji, Dizains, Komercprojekti. Virtuves. Ekskluzīvas mēbeles, Dizains un interjers priekšmeti un pakalpojumi. Mēbeles, interjers, mēbeļu tirdzniecība, ekskluzīvas mēbeles, klasiskas mēbeles, moderna stila mēbeles, guļamistabas, bērnistabas, mīkstās mēbeles, ādas mēbeles, ofisa mēbeles,

Abio, SIA - Veikals / Noliktava – Alūksne

"Vārpas" , Annas pagasts, Alūksnes nov. LV-4341
kokmateriālu tirdzniecība, dēļi, latas, koka latas, koka latiņas, grīdas dēļi, terases dēļi, koka terase, pirts , dēļi, lāvas dēļi, pirts apdares dēļi, pirts dēļi, ārējas apdares dēļi, āra apdare, iekšējās apdares

Ambro Krasts, SIA

Maskovskaja, "Svetlanka" , Višķu pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5481
Apraksts:

Atpūtas kompless "Ambro Krasts" Višķu ezera krastā piedāvā 4 divstāvu mājiņas, kurās var izmitināt līdz 16 viesiem. Viesiem pieejama plaša teritorija, ezers un dīķis, kurā makšķerēt. Piedāvājam arī SUP dēļu nomu. Teritorijā pieejama pirts ar kublu un lapene ar grilu. 

ZL.LV iesaka

Kubikmetrs, SIA

"Ķēniņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Uzņēmums ir specializējies melnalkšņa, apses un liepas zāģbaļķu pārstrādē. Ražotne atrodas Latvijas ziemeļu daļā, Salacgrīvas pilsētas lauku teritorijā. Veicam pilnu pārstrādes ciklu – no zāģbaļķu zāģēšanas līdz gatavam produktam. Zāģbaļķu pārstrādes apjoms ir 45 000 - 50 000 m3 gadā. Galvenie produkti ir augstas kvalitātes dažādu dimensiju zāģmateriāli, ēvelēti profilēti kokmateriāli, kokmateriāli pirtīm un saunām, paletes un kokmateriāli iepakojumam. Nodrošinām nemainīgu produktu kvalitāti, precīzus pasūtījumu izpildes termiņus un regulāras piegādes.

Zaķīšu pirtiņa, Viesu nams

"Bāči" , Kabiles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3314
Apraksts: "Zaķīšu pirtiņa" piedāvā nakšņošanu līdz 9 gultasvietām, pirti, augsto kublu ar LED apgaismojumu un hidromasāžu. Smart TV, internets, lielā tumba mūzikas atskaņošanai, virtuves zona ar aprīkojumu un traukiem. Piedāvājumā pirtnieka pakalpojumi, pirtsslotas, dažādi augu un ziedu hidrolāti un citi dabīgi ārstniecības līdzekļi. Mob. 29221740.

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

Box Homes Norge, SIA

Rājumsila 33, Rīga LV-1057
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvas moduļu mājas, kas var kalpot visdažādākajiem mērķiem. Mūsu uzņēmums izveidos tieši jūsu vajadzībām piemērotu moduļu māju. Mājas ražošanu mūsu profesionālajiem darbiniekiem aizņems vien dažas nedēļas, tajā tiks izmantoti tikai augstas kvalitātes materiāli un gatavā ēka tiks operatīvi uzstādīta jums nepieciešamajā vietā un laikā!

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.

Madonas novada pašvaldība, Ošupes pagasta pārvalde

Degumnieki, Skolas 4, Ošupes pagasts, Madonas nov., LV-4833
Apraksts:

Izbaudi Ošupes pagastā plašumu gan laukos, gan Lubānas ezera krastos! Ošupes pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā dienvidaustrumos. Robežojas ar sava novada Barkavas pagastu, Lubānas novada Lubānas pilsētu un Indrānu pagastu, Balvu novada Bērzpils pagastu, kā arī Rēzeknes novadu. Degumniekos (lidlaukā) norisinās novadā iemīļotie mazās Aviācijas svētki, www.aviofest.lv, kuri solās būt interesanti, apmeklētājiem piedāvājot aizraujošu pasākumu programmu ar zaļumballi vakarā!

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Madonas novada Tūrisma informācijas centrs

Skolas 10a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: Madonas novadā aizraujoši laiku iespējams pavadīt jebkurā gadalaikā. Tev ir dažādas izvēles iespējas - Tu vari kļūt par dalībnieku vai aculiecinieku dažādos sportiskos notikumos, Tu vari ļauties mākslas un mūzikas baudīšanai, Tu vari doties izzinošās un izklaidējošās ekskursijās dabā, Tu vari iepazīties ar Madonas novada uzņēmējiem - gan ražojošiem, gan tiem, kas uzņem savās saimniecībās tūristus, Tu vari atbalstīt tos tradicionālajos tirdziņos, Tu vari nenogurstoši svinēt svētkus un piedalīties dažnedažādos festivālos. Ienāc www.visitmadona.lv

Veicis.lv, INK 99, SIA, Veikals

Striķu 10c, Saldus, Saldus nov. LV-3801
ventilatori, gaisa aizkari, krāsnis, centrālapkures plītis, kamīni, krāsniņas, plītis, virtuves plītis, pirts

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Your Dream House, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Moduļu mājas:: ✓ Dzīvojamās mājas ✓ Pirtis ✓ Vasarnīcas ✓ Dārza mājas ✓ Kempinga mājas ✓ Viesu mājas ✓ Tirdzniecības mājiņas Moduļu un paneļu māju būvniecība:

SIA "Your dream house" ir jauns uzņēmums, kas nodarbojas ar moduļu un paneļu māju būvniecību. Moduļu māju būvniecība Latvijā ir salīdzinoši jauna tendence. Tas nozīmē, ka rūpnīcā tiek sagatavoti moduļi (līdz pat daļējai vai pilnīgai iekštelpu apdarei – atkarīgs no ēkas platības un sarežģītības), kas objektā tiek savienoti, rezultātā iegūstot māju.

PATA TIMBER, SIA

Vienības gatve 87d, Rīga, LV-1004
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)