Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

IMF, SIA

Raiņa bulvāris 15, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Industriālo ēku celtniecība ✓ Dzīvojamo ēku celtniecība ✓ Dažādu lielo objektu celtniecība ✓ Rakšanas darbi ✓ Būvlaukumu sagatavošana ✓ Būvuzraudzība ✓ Apdares darbi ✓ Demontāža ✓ Ēku remonta darbi Par mums::

Celtniecības uzņēmums IMF jau 10 gadus darbojas būvniecības sfērā. Industriālo ēku un citu lielu objektu celtniecība. Rakšanas darbi, būvlaukumu sagatavošana, būvuzraudzība. Strādājam visā Latvijā.

S plus, SIA, siltumsūkņi un siltuma atgūšana, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu ierīkošana.

Skolas 15, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Pakalpojumi:: ✓

Siltumsūkņi, Siltumsūkņu sistēmas, siltumapgāde

Ūdensapgādes, ūdensvadu  ierīkošana privātmājām

Kanalizācijas ierīkošana, kanalizācijas tīkli privātmājām

Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža

Notekūdeņu rekuperācija

Notekūdens siltuma atgūšana

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Darbības veidi:: ✓ dzīvojamo māju pārvaldīšana un apsaimniekošana (pilna servisa daudzdzīvokļu nama pārvaldība un apsaimniekošana, atsevišķu apsaimniekošanas darbību ārpakalpojumi) ✓ konsultācijas DZĪB, DZĪKS, dzīvokļu īpašnieku kopībām, māju pilnvarotām personām, māju vecākajiem un dzīvokļu īpašniekiem par māju apsaimniekošanu (konsultācijas par nama pārvaldīšanas/apsaimniekošanas jautājumiem, dažādu nozares nepieciešamo dokumentu izstrāde, līgumu sastādīšana, klātienes un online konsultācijas) ✓ būvprojektu vadība (energoefektivitātes paaugstināšanas būvprojektu vadība, renovācijas projektu vadība, ES būvprojektu vadība daudzdzīvokļu namiem) ✓ ēku un to pieguļošās teritorijas remontdarbu, būvdarbu organizēšana un izpilde

Alūksnes projekti, SIA

Pils 16, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

SIA "Alūksnes projekti" veic projektēšanu Alūksnē. Mērniecības darbi, robežplāni, plānu izgatavošana, zemes ierīcības projekti, topogrāfiskā uzmērīšana. Nodarbojamies ar izpildmērījumu veikšanu, shēmu izgatavošanu, kā arī būvasu nospraušanu. Mērījumus veicam precīzi un korekti.

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
RENSON, fasādes žalūzijas, interjera, iekštelpu žalūzijas, žalūzijas, visa veida žalūzijas Renson, Renson fasādes žalūzijas, premium outdoor, pergolas, terases, verandas, dekoratīvās fasādes, alumīnija fasādes. Viedās tehnoloģijas, preces bērnu drošībai, žalūzijas, fasādes žalūzijas, markīzes, pergolas, terases, elektropievadi,

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Galvenie pakalpojumi::

"IDEA Crafter Group" nodarbojas ar visa veida mēbeļu montāžu (Virtuves, skapji, kumodes, vannas istabas). Veicam arī veikalu, salonu, muzeju, ražotņu, bērnu dārzu, skolu un citu iestāžu montāžu.

"IDEA Crafter Group" Mēbeļu montāžas pakalpojumu priekšrocības: Mēbeļu montāžas pakalpojumi ir paredzēti tiem, kuri vēlas ātri un vienkārši tikt pie virtuves mēbeļu vai citām sarežģītākām mēbelēm, neradot neērtības to salikšanā pašiem. IDEA  Crafter Group komandā ir profesionāli montētāji, kas ātri un efektīvi var salikt jūsu mēbeles, neradot Jums neērtības un netērējot Jūsu dārgo laiku.

Siltumserviss Eko, siltināšana ar beramo vati

"Atvari" -10, Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Ieguvumi:: ✓ Beramās vates izmaksas un pakalpojuma izmaksas ir zemākas salīdzinājumā ar citiem siltināšanas veidiem, turklāt tai nav atgriezumu, kas padara tās iestrādi izdevīgāku. ✓ Siltināšana ar beramo vati ir daudz ātrāka salīdzinājumā ar ruļļu vai lokšņu materiālu. Dienas laikā mēs varam nosiltināt līdz 200 m². ✓ Salīdzinot siltināšanu ar lokšņu un ruļļu siltumizolācijas materiāliem, beramā vate veido nemainīgi lielu siltumizolācijas slāni bez spraugām, kā arī stingri nosiltina vietas ap dažāda tipa komunikācijām un jumta konstrukcijām, piemēram, jumta kopnēm, nodrošinot augstu siltumnoturību. ✓ Daudzas beramās vates ir ugunsdrošas. Tām ir A1 klase, kas atbilst absolūti nedegošam materiālam.

ALBRO GROUP SIA, AVK sistēmu projektēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Apkures, Ventilācijas, Gaisa dzesēšanas(AVK) projektēšana ✓ Juridiskās konsultācijas ✓ Dažādu juridisko dokumentu izstrāde ✓ Pārstāvība Latvijas Patentu valdē, EUIPO un WIPO Mūsu vērtības:: ✓ Precizitāte Mums ir svarīgi noteikt termiņus, kuros mēs varam izstrādāt darbu un pie tā stingri pieturamies. ✓ Atbildība Mēs uzņemamies atbildību par katru izstrādāto darbu. ✓ Kvalitāte Mums ir svarīga darba kvalitāte, katru darbu izstrādājam ar domu, ka tas ir mūsu paša radīts darbs, kurš prezentē mūs kā profesionāļus.

OL-TERRACE

Latgales 322, Rīga LV-1063
Piedāvājam:: ✓ Stiklotas jumta verandas ✓ Jumta verandas ar saunu ✓ Verandas un terases klājumu ✓ HoReCa terases ✓ Jumta terases ✓ Bīdāmo sistēmu stiklojumu ✓ Stiklotas verandas ar polimēra terases dēļiem ✓ Piemājas verandas ar polikarbonāta jumtu ✓ Līmētas masīvkoka verandas ✓ Auto nojumes ar polikarbonātu ✓ Rūdītā stikla bīdāmās sistēmas ✓ Dārza verandas ✓ Individuālu projektu izstrāde

3C, SIA

Filozofu 3b-3, Jelgava LV-3001
Ārējie ūdensvada tīkli projektēšana , kanalizācijas tīklu projektēšana , ceļu projektēšana Jelgava, inženiertīklu, projektēšana Jelgava, ielu projektēšana Jelgava, ceļu būvdarbu vadīšana Jelgava.

ODILE MODULS, SIA

Valdlauči, "Gutta 2" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Par uzņēmumu:

SIA "ODILE MODULS" ir būvniecības uzņēmums ar pamatprofilu ēkas konstrukciju izbūvē un monolītā betonēšana. Visa veida būvniecības ideju realizācija. Sniedzam konsultācijas sekmīgam un kvalitatīvam darbam. 

RigasDizains.lv

Nometņu 38, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Apraksts:

Rīgas Dizains - profesionāla interjera dizaina izstrāde privātajiem un publiskajiem projektiem. 3D vizualizācijas. Aizkaru un žalūziju izgatavošana no sauli atstarojošiem materiāliem. Audumi un materiāli tieši no Eiropas bāzēm - bez starpniekiem. Žalūziju un aizkaru automātika - motorizācija. Integrēšana vienotā Smart Home (Gudrā Māja) sistēmā. Virtuves dizains un mēbeļu rasējumu izstrāde. Markīzes gan privātmājām, gan kafejnīcām un viesnīcām.

Spectrum, AS, spuldžu, gaismekļu tirdzniecība, LED izstrādājumi projektiem

Balvu 5, Rīga LV-1003
"SPECTRUM" PRODUKTI, PAKALPOJUMI:: ✓ Apgaismojuma projektēšana ✓ Gaismas dizaina veidošana ✓ Apgaismes iekārtas ✓ Spuldzes ✓ Komponentes ✓ Gaismekļi ✓ LED izstrādājumi ✓ Apgaismojuma vadības sistēmas LiCS un Lixos ✓ Kustības un klātbūtnes sensori ✓ Taimeri ✓ KNX ✓ Rozetes un slēdži ✓ Spuldžu nomaiņa ✓ Gaismas dizains/projektēšana ✓ Elektroenerģijas ekonomija ✓ LED tehnoloģijas

 

Skrūvpāļu pamati, SIA

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Ko darīt, ja izvēlētā platība atrodas gleznainā vietā un priecē aci, bet apgrūtinoša mājas celtniecībai? Risinājums ir! Izmantojot skrūvpāļu pamatus, paveras iespēja veikt darbus visās gruntīs. Ja Jūs plānojat plašu dzīvojamās mājas celtniecību visai ģimenei, izvēlieties tehnoloģiju, kas nodrošina augstas kvalitātes materiālus un pakalpojumus, ekonomē Jūsu laiku un naudu. Darbi, kas saistīti ar skrūvpāļu uzstādīšanu, saglabās Jūsu ainavu, nesagādās neērtības Jums un Jūsu kaimiņiem, kas pie izvēles nav mazsvarīgs faktors! Pamati no skrūvpāļiem – vienīgais patiesais risinājums!

BKD Projekti, SIA

Brīvības gatve 224b, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Būvprojektu būvkonstrukcijas sadaļas izstrāde ✓ Saliekamo dzelzsbetona elementu projektēšana ✓ Būvkonstrukciju BIM modeļa izstrāde ✓ Dzīvokļu vienkāršotas atjaunošanas projektu izstrāde ✓ Būvju tehniskā apsekošana ✓ Metāla konstrukciju projektēšana

Sol Power, SIA, Drošības sistēmas Rīgā

Apuzes 34, Rīga, LV-1046
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Drošības sistēmu tirgotājs Rīgā; ✓ Videonovērošanas sistēmas; ✓ Ugunsdrošības signalizācijas sistēmas; ✓ Izziņošanas sistēmas; ✓ Vājstrāvas tīkli; ✓ Energoapgādes tīkli; ✓ Elektrības pieslēguma projektēšana; ✓ Tāmju aprēķins; ✓ Programmēšana; ✓ Video analītika; ✓ Objekta sagatavošana ekspluatācijai; ✓ Drošības iekārtu uzstādīšana, apkalpošana un remonts.

 

JK kvalitāte, SIA, Būvniecības uzņēmums Zemgalē

Uzvara, Bauskas 2-3.st., Gailīšu pagasts, Bauskas nov. LV-3931
Būvuzņēmuma pakalpojumi:: ✓ Privātmāju, ēku būvniecība ✓ Demontāžas darbi  ✓ Iekšdarbi, apdares remontdarbi  ✓ Krāsošanas darbi  ✓ Ēku fasādes atjaunošana, apdare, māju siltināšana  ✓ Angāru betonēšanas darbi  ✓ Sporta laukumu atjaunošana ✓ Daudzstāvu māju renovācija, siltināšana  ✓ ECO mājas, fasādes atjaunošana  ✓ Betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana  ✓ Santehniskie darbi ✓ Flīzēšana ✓ Ūdensapgāde  ✓ Kanalizācijas ierīkošana  ✓ Jumta seguma maiņa, renovācija  ✓ Elektroinstalācija, elektromontāžas darbi  ✓ Projektēšanas darbi, tāmēšana ✓ Būvdarbi, zemes darbi