Rēzekne, visā Latvijā

Drukāt

''BLINX'', juvelierdarbnīca - salons

Atbrīvošanas aleja 98-8, Rēzekne LV-4601
Juvelierdarbnīca , juveleirizstrādājumu salons Rēzeknē, juvelierizstrādājumu izgatavošana pēc pasūtijuma, laulību gredzeni, saderināšanas gredzeni, sieviešu ikdienas gredzeni, gravēšana gredzenos. Juvelierizstrādājumu un rotu labošana , remonts, atjaunošana, tīrišana.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Kapu pieminekļi, Kapavietas labiekārtošana, Kapu apmales, Marmora skūlptūras, Akmens apstrāde, Kapu apmales, Kapakmeņi, Granīta pieminekļi, Kapu pieminekļi Rīgā, kapu pieminekļi Lielvārdē, kapu pieminekļi Valmierā, kapu pieminekļi Rēzeknē, kapu pieminekļi Latgalē, kapu pieminekļi Vidzemē, kapa pieminekļi, laukakmeņi, granīta

Aktis, SIA, Ogres filiāle

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Daugavpils, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils, Kuldīga, Krāslava, Liepāja, Ludza, Limbaži, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne

Best Plus, SIA

Maskavas 20, Rēzekne LV-4604
Logi, PVC logi, Plastikāta logi, lodžiju iestiklošana, logi lodžijām, logi Rēzeknē, plastmasas logi, alumīnija logi, alumīnija konstrukcijas Durvis, durvis Rēzeknē, durvis privātmājām, durvis dzīvokļiem, metāla durvis, pvc durvis, Vārti, vārti Rēzeknē, paceļamie vārti, garāžu vārti, Žalūzijas, žalūzijas

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Paceļamie vārti var būt komplektēti ar:: ✓ logiem ✓ personāla durtiņām ✓ automātiku ✓ manuālo ķēdes reduktoru ✓ stiprības ribām ✓ dubultajām eņģēm ✓ garajiem rullīšiem Par "Elks AK": Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Vārtu automātika , tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Ērgļos, Piebalgā, Madonā, Siguldā, Rīgā, Vidzemē. LABI VĀRTI – DROŠĪBA SEV UN TUVAJIEM! Ventspils, Jelgava, Jēkabpils, Rēzekne, Valka.

Rēzeknes Vissvētās Dievmātes Piedzimšanas pareizticīgo draudze

Atbrīvošanas aleja 98a, Rēzekne, LV-4601
Rēzeknes Vissvētākās Dievdzemdētājas pareizticīgo baznīca. Baznīca ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis. Atrodas pilsētas centra skvērā iepretim piemineklim „Vienoti Latvijai”.

Aktis, SIA, Jelgavas filiāle

Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Baltica noma, SIA

A.Upīša 5, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

SIA “BALTICA NOMA” nodarbojas ar būvgružu konteineru nomu Rēzeknē, kā arī ārpus pilsētas robežām. Uzņēmums nodarbojas arī ar celtniecības tehnikas nomu, frontālo iekrāvēju un ekskavatoru pakalpojumiem, pašizgāzēju nomu.

AM Dental Studio, SIA

Atbrīvošanas aleja 71-4a, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Terapija ✓ Protezēšana ✓ Ķirurģija ✓ Zobu kapes Dr. Antona Maksimova zobārstniecība:

Rūpes par savu veselību ir ārkārtīgi svarīgas katram no mums, tāpēc skaisti un kopti zobi ir ne tikai žilbinošs smaids, bet arī visa organisma veselības garants.

Klīnika AM Dental Studio, kas atrodas pašā Latgales sirdī, sniedz kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem. Mūsu speciālistu profesionālās kvalifikācijas sagataves līmenis garantē sniedzamo pakalpojumu drošību un uzticamību.

Jūs neapšaubāmi būsiet gandarīti gan par rezultātu, gan par komfortu mūsu klīnikas apmeklējuma laikā. Zobu ārstēšanas procedūra būs ātra un absolūti nesāpīga! 

LV nodokļi, SIA

Dārzu 18, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir nodokļu konsultāciju sniegšana uzņēmējiem, finanšu konsultācijas, uzņēmuma finanšu rezultātu un rādītāju analīze, plānošana un konsultēšana, grāmatvedības politikas un metodikas izstrāde uzņēmuma struktūrā un darbības optimizācijā, uzņēmumu reģistrācija, apvienošana, sadalīšana, pārstāvēšana dažādās instancēs (Valsts ieņēmumu dienestā, Uzņēmumu reģistrā, tiesā utt.). Zvērināta revidenta pakalpojumi (Gada pārskata revīzija, Ierobežota pārbaude, UIN deklarācijas pārbaude un citi). Gada pārskata sastādīšana un deklarāciju sagatavošana un iesniegšana VID, dažādas atskaites un vēstules, kā arī visāda cita veida korespondence.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rēzeknes nodaļa

Viļakas 1d, Rēzekne LV-4604
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi, sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

MBkrāsas, IK

Dārza 21, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Krāsošanas pakalpojumi. Krāsošana. Telpu un ēku kosmētiskais remonts. Sienu, fasāžu, žogu, jumtu krāsošana u.c. krāsošanas darbi. Meistars ar vairāk kā 10 gadu pieredzi palīdzēs pārvērst Jūsu krāsu idejas realitātē. Darbs tiek veikts manuāli vai izmantojot bezgaisa krāsošanas iekārtu, kas nodrošina ātru, kvalitatīvu un vienmērīgu krāsas uzklāšanu. Pakalpojumi pieejami visā Latvijā. Rīga, Rīgas rajons, Rīgas centrs, Mārupe, Jelgava, Dobele, Liepāja, Ventspils, Cēsis, Sigulda, Valmiera, Rēzekne, Daugavpils, Jēkabpils, Alūksne, Gulbene, u.c.

Garšeigs, SIA

Murjāņu 91, Rīga LV-1064
Apraksts:

Kebanīca Juglā, kurā bez kebabiem var nobaudīt arī citas uzkodas, piemēram, kraukšķīgas falafela bumbiņas ar mīkstu viducīti, sīpolu gredzenus vai saldās buļbas jeb batātes, to visu papildinot ar paštaisītām mērcītēm – mango, ķiploku, zaļumu vai aso.

Aktis, SIA, Kuldīgas filiāle

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū.

Fizioterapijas centrs Rēzeknē

18.novembra 16-305, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas, TENS terapijas  un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Rezekne Media Group, SIA

Dārzu 58, Rēzekne LV-4601
Reklāma, reklāma autobusos, reklāma Rēzeknes autobusos, vides reklāma, reklāma pieturvietās, pieturvietas, videomonitori, reklāma video monitoros, vides stendi, baneri, baneru dizains.

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

JK industriālais parks, SIA

Viļakas 1d, Rēzekne LV-4604
Apraksts: Nodrošinām dažāda veida metāla konstrukciju izgatavošanu, to piegādi un uzstādīšanu.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.