Rīga, adresē Teika

Drukāt
Banner 1050x80

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Saplāksnis, finieris. Plywood. Saplākšņa, finiera atgriezumi. KSP chipboard. Detaļu izgatavošana. Piezāģēšana. Būvkonstrukcijas, veidņu materiāli betonēšanai, mēbeļu izgatavošana, preskartons, zāģēšana, zāģēšanas pakalpojumi, ofisa mēbeles, guļamistabas mēbeles, durvis, logi, kāpnes, trepes, virtuves mēbeles. Mēbeļu izgatavošana,

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūra mēbelēm, mēbeļu furnitūra un aksesuāri, eņģes, vadotnes, atvilktnes, metaboksi, TANDEMBOKSI, cokoli, plintusi, savilcēji, mēbeļu balsti, mēbeļu riteņi, mēbeļu kājas, galda kājas, galda furnitūra, mēbeļu slēdzenes, slēdzenes koka durvim, slēdzenes stikla durvīm, aizbīdņi, pakaramie, izbīdāmie grozi, virtuves grozi, trauku

Mārupes zieds, SIA, Ziedu veikals

Biķernieku 43a, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ātra ziedu piegāde Rīgā un Rīgas rajonā no "Mārupes zieds" veikaliem. Klientiem piedāvājam augstākās kvalitātes ziedus par vislabāko cenu!

ORMIX Electronics, SIA, Radio detaļu veikals

Ūnijas 11a, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Diskrētie pusvadītāji ✓ Pasīvie komponenti ✓ Integrētās shēmas ✓ Savienotāji ✓ Optiskie komponenti ✓ LED Apgaismojums ✓ Rezonatori un filtri ✓ Transformatori un ferita serdes ✓ Mehāniskās komponentes ✓ Pusvadītāju aksesuāri ✓ Ventilatori un režģi ✓ Skaņas avoti ✓ Kabeļi ✓ Maketēšanas plates un tekstolīts ✓ Lukturi ✓ Datoru aksesuāri ✓ Darbarīki ✓ Mēriekārtas ✓ Lodēšanas piederumi ✓ Automātika ✓ Programmatori

Estētiskā kosmetoloģija, salons

Brīvības gatve 306, Rīga LV-1006
Estētiskā kosmetoloģija, salona pakalpojumi:: ✓ Sejas procedūras ✓ Manikīrs ✓ Pedikīrs ✓ Masāžas ✓ Vaksācija ✓ Lāzerepilācija Sejas kosmētiskās procedūras:: ✓ Ādas stāvokļa diagnostika ✓ Sejas masāža ✓ Aparātkosmetoloģija ✓ Galvanika, dezinkrustacija, jonoforēze ✓ Mikrodermabrāzija, elektroporācija ✓ Radioviļņu liftings (bipolārs) ✓ Ultraskaņa, liftings, stimulācija ✓ Endodermalā masāža ✓ Mezoterapija ✓ Injekcijas metodes ✓ Lāzerprocedūras ✓ Ķīmiskais pīlings

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Par mums:

Sky Dream Clinic neapšaubāma priekšrocība ir integrēta pieeja pacientu ārstēšanā, kas nozīmē, ka visi klīnikas augsti specializētie zobārsti strādā vienotā komandā. Pateicoties tam, jūs taupāt savu laiku un nervus, jo nav patstāvīgi jāmeklē iespēja pierakstīties pie vajadzīgajiem speciālistiem, kas parasti ir pieejami dažādās klīnikās un medicīnas centros. Vēl viena svarīga Sky Dream Clinic priekšrocība ir sava digitālā zobārstniecības laboratorija, kurā tiek izgatavoti venīri, kroņi, dažādas kapes, ķirurģiskie gidi. Tas ļauj ārstējošajam ārstam nepastarpināti kontrolēt laboratorijas izstrādājumu kvalitāti, kā arī ievērojami samazina protezēšanas laiku un pacienta apmeklējumu skaitu pie zobārsta. Šāda uzmanīga attieksme pret pacienta veselību ļauj klīnikā veiksmīgi veikt 20 000 zobārstniecības manipulāciju gadā.

Dental Check – Up

Pirmajā vizītē Sky Dream Clinic stundas laikā jums tiks veikta kompleksa zobu diagnostika ar jaunākajām tehnoloģijām – fotofiksāciju, 3D datortomogrāfiju – kas izmeklējumu procesu padara pavisam vienkāršu un nesāpīgu. Pēc tam izmeklējumu rezultāti tiek atainoti uz lielā ekrāna un detalizēti izklāstīts mutes dobuma veselības stāvoklis, izveidots ārstēšanas plāns un veikti pieraksti pie klīnikas speciālistiem, kā arī sniegti individuāli ieteikumi par turpmāko ārstēšanu un/vai profilaksi.

Pakalpojumi

Sky Dream Clinic pakalpojumu spektrs nosedz it visas stomatoloģijas nozares:

✓ zobu ārstēšana; ✓ ķirurģija un implantācija; ✓ protezēšana un estētiskā restaurācija; ✓ endodontija (zobu ārstēšana ar mikroskopa palīdzību); ✓ ortodontija (sakodiena korekcija ar breketēm vai kapēm); ✓ smaganu slimību ārstēšana (periodontologa pakalpojumi); ✓ zobu balināšana ar dažādām metodēm; ✓ zobu higiēna; ✓ bērnu zobārstniecība, kā arī sedācija ar smieklu gāzi, kas jutīgiem pacientiem krietni palīdz mazināt trauksmes sajūtu.

Vispārējā anestēzija

Savukārt jaunajā filiālē Mārupē ir pieejama medikamentozā sedācija, kas ļaus veikt sarežģītākas un ilgākas ķirurģiskās manipulācijas. Šis pakalpojums īpaši palīdzēs izvairīties no stresa bērniem.

Zobu feja

Par mazajiem pacientiem vispār ir sevišķi padomāts, jo viņiem ir ierīkots omulīgs stūrītis, tiek izsniegts diploms par izrādīto drosmi un uzdāvinātas jaukas dāvanas, savukārt īpaši noformēti kabineti rada maksimāli nepiespiestu un pat rotaļīgu vidi, kamēr prasmīgās un iejūtīgās zobu fejas gādā par vieglu un nesāpīgu ārstēšanas procesu bez asarām.

Atmosfēra 

Abas Sky Dream Clinic klīnikas atrodas gaišās un plašās telpās, kas rada mierīgu sajūtu. Klusā un mājīgā vide garantē apmeklētājiem miera un drošības sajūtu, turklāt par viņiem rūpējas augsti kvalificēti speciālisti, kuri turpina pilnveidot savas zināšanas un prasmes, lai saviem pacientiem nodrošinātu vislabāko iespējamo ārstēšanu.

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
"Metroks" salons:

Mūsu salons atrodas Brīvības gatvē 323, Rīgā. Vairāk nekā 500 m2 platībā ir izvietotas flīžu, vinila, parketa, lamināta un paklāju ekspozīcijas, lai klienti varētu ērtā veidā izvēlēties un sakomplektēt sev nepieciešamos materiālus.

3D Vizualizācija:

Piedāvājam vizualizēt jūsu topošo vannasistabu. Vienas telpas vizualizācija - 50 eur. Vairāk par pakalpojuma nosacījumiem varat uzzināt pie mūsu konsultantiem. Pierakstieties uz 3D vizualizāciju jau tagad, sūtot e-pastu uz dizains@metroks.lv vai zvanot 28007787.

Rīgas ģeodēzists, SIA

Pēkšēna 1-2, Rīga LV-1006
Par uzņēmumu:

SIA "Rīgas ģeodēzists" veic 3D topogrāfisko uzmērīšanu, inženierkomunikāciju un jaunuzbūvēto objektu izpildmērījumus, sniedz inženier-ģeodēziskos pakalpojumus, izmantojot augstas precizitātes GPS instrumentus.

Rotkaļa darbnīca, individuālais darbs

Biķernieku 24, Rīga LV-1006
Apraksts: Latvijas Amatniecības kameras Meistars – rotkalis. Juvelierizstrādājumi no zelta un sudraba. 25 gadu pieredze juveliera amatā.

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Teikā

Raunas 64, Rīga LV-1039
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

NB59, SIA, Dārza un meža tehnikas veikals-serviss

Biķernieku 59, Rīga, LV-1039
Apraksts: Piedāvājam zāles pļāvējus, krūmgriežus, zāliena aeratorus, zemes frēzes, motorzāģus un sniega frēzes, dārza tehnika un aprīkojums. Veicam kvalitatīvu dārza tehnikas remontu, apkopi.

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

WURTH, SIA, Veikals

Brīvības gatve 323, Rīga, LV-1006
Apraksts: SIA WURTH Latvijā strādā kopš 1996. gada. Laikam ejot, uzņēmums no Wurth Oy meitas uzņēmuma ir pārtapis par Wurth International AG meitas uzņēmumu Latvijā. Šobrīd uzņēmumā strādā vairāk nekā 150 darbinieki. SIA WURTH birojs un noliktava atrodas Rīgā, Lubānas ielā 143. Tāpat visā Latvijā ir 28 tirdzniecības pārstāvniecības un 40 tehniskais konsultants, kuri strādā visos Latvijas reģionos un apkalpo klientus celtniecības, transporta un ražošanas nozarēs. Kopš 2023. gada saimnieciskās darbības veicējiem pieejams E-VEIKALS.Pateicoties WURTH nezūdošajai kvalitātei un augstajam klientu apkalpošanas servisam, mūsu klientu skaits ir stabils. Wurth ir līderis Latvijā profesionālo elektroinstrumentu, rokas instrumentu, skrūvju, stiprinājumu, autoķīmijas un darba apģērbu tirdzniecībā.

TIMEX, Muitas deklaranti

Ropažu 24-11, Rīga LV-1039
Apraksts: Uzņēmums piedāvā pilnu muitas formalitāšu servisu! SIA "TIMEX” piedāvā muitas procedūru un kravas pavaddokumentu noformēšanas pakalpojumus.
ZL.LV iesaka

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Griekkosmetik, SIA, kosmētikas veikals

Dzērbenes 14-214, Rīga LV-1006
Apraksts: Naturālā kosmētika ar olīvu eļļu – „Macrovita”

Logu Mazgāšanas Eksperti, SIA

Brīvības gatve 195, Rīga LV-1039
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.